Tidig morgon!

Såhär tidigt har jag nog inte varit uppe på ett bra tag... Just innan klockan ringde så drömde jag att jag försov mig rejält. Så så fort jag hörde signalen så for jag upp ur sängen! Det är ju trots allt den viktigaste föreläsningen idag..!

Fick information om "klassresan" igår, det dummaste jag någonsinn hört! Vi utgår från Högskolan Kristianstad för att korsa skåne över till Malmö där vi ska hämta upp folk för att sedan åka vidare tillbaka över skåne och ner till Ystad där färjan avgår ifrån... Känns lite onödigt om jag får säga det själv!! O vi blev inte speciellt många som följer med heller vilket är väldigt tråkigt...

Är väl dags att göra sig klar så man kan åka till skolan sen... Haj o ivaj!

Föreläsning inställd

Skulle variti skolan kl 9.00 i morse. Men Susann hade skickat  senare i går kväll och meddelat att dagen var inställd... Så nu återstår det att se när det blir istället, har ju bara imon eller onsdag kvar o välja på för på fredag är det tentadags! O detta är en ganska viktig genomgång vi skulle haft så det var ju oturligt att han inte kunde komma just idag av alla dagar! Så nu får man plugga en massa hemma istället...Hm, jag vet ju hur det brukar gå.... :(

Riktigt skönt väder ute idag, men inte ska man vara ute för det.... Det blir att sitta med fönstret helt öppet istället! Kan hoppas att alla dessa moln som ligger i vägen kan försvinna så det blir riktig sommar!! :D



Fixat & trixat!

Ja det är vad man har gjort denna helgen! Började i lördags morse med att rengöra alla väggar o sen måla hela stället i princip! Till hjälp hade vi då mamma o moster! :D Idag har vi målat det sista och Christians föräldrar kom och gjorde fint golven. Så nu är det bara köket och badrummet kvar. Vilket vi inte vill göra ngt på förrän hyresvärden kommer hem från sin semester, den 15:e... Så just nu kan man inte göra mkt mer än o vänta. Vilket är väldigt irriterande!!

Förutom att spenderat tiden i lägenheten så var jag o kollade på fotboll o fredags med mamma, Önnestad-Kiaby. Som inte slutade riktigt så bra... :( Menmen... O igår kväll var vi i Kjuge på god thai-middag, mumma! Ikväll kan jag redan nu säga att jag inte kommer orka göra speciellt mycket. Är riktigt sliten!!

Får väl hjälpa C att städa lite innan man slänger sig i soffan för kvällen...

Ny lägenhet!

Vi har nu fått den nya lägenheten, men där var lite mer o göra vid än vad vi ville minnas. Men om vi får hyresvärden o göra det vi önskar så kommer det bli finfint! Det är ju nackdelen med o bo i hyreslägenhet. Även om man skulle göra vid det själv så får man inte någon "belöning" för det sen när man flyttar ut...

Ska bli riktigt skönt när allt blir gjort o man kan börja flytta in grejerna! Vi kom överens med förra hyresgästen att vi skulle ta slutstädet... Visst men kan slarva lite med städningen hemma i perioder men dessa har nog inte dammat lister o dylikt sen de flyttade in... O ugnen ska vi ju inte tala om!!! Tom vasken i köket, där man diskar varje dag var ett helt lager med äckelpäckel!! Örk, fattar inte hur de ska klara av att ha en liten bebis hemma när de inte ens kunde ta hand om sig själva o en tvåa....

Aja, nog klagat om det. Får väl ta tag i städningen till helgen helt enkelt.

Onsdag

Hann med en hel del igår ändå. Tog mig i kragen o plugade en liten stund. Så gjorde allt som jag skulle! :D Plus att vi hämtade min cykel på östermalm. Den blev kvar där sen i lördags o sen efter det har jag helt glömt bort den...

Idag ska vi o besiktiga den nya lägenheten!! Jippi!! Ska bli så kul o kunna börja flytta in kanske redan nästa vecka. För övrigt ska jag nog inte göra allt för mkt idag. Vaknade ganska tidigt idag o tänkte kolla på MTV, men då har den kanalen förvunnit... :( Min morgonräddare är borta! Det är ju bara i princip reklam på de andra kanalerna...

Får väl tao göda magen med lite frukost nu!

Massa att göra men ingen lust

Har en hel del att göra idag, men bara en massa tråkiga saker... Borde egentligen pluggat men det känner jag inte alls för. Om några timmar är det dags att tvätta, sen laga mat o käka efter det behövs det handlas. Å så har denna dagen gått. Helt sjukt vad man slösar bort dagarna på att inte göra något vettigt alls!!

Men ibland måste man göra saker fast man inte känner för det... O det är väl dags att jag drar mig ifrån datorn och får ngt gjort....


Ännu en vecka har börjat

Då var det måndag kväll... Och dagen har bara sprungit iväg! Började med att ta en riktigt skön sovmorgon, sen till skolan en runda och när jag kom hem så satt mamma nedanför och väntade. Vi skulle käka middag tillsammans ikväll eftersom Christian tränar o mamma skulle också vara själv. Sedan kom även mormor o morfar en runda på fika och vi såg det sista avsnittet av Anna Pihl. Där kan man väl säga "slutet gott, allting gott".  Efter det så körde alla hem och Christian kom hem efter träningen.

Det blev Andy's i fredags vilket var mycket roligt, åker gärna dit igen. Men då vet jag vilka grejer jag ska akta mig för. Fick värsta skrapsåret på armen. AJE!! Man är ju inte lika smidig som Clint precis... Hann inte mer än o komma ner från rutchkanan förrän han skulle åka den igen. Så man kan ju säga att man fick en liten work-out... Hehe, får vara nog för detta året då med andra ord! ;)

Lördagen gjorde vi väl inte allt för mkt...Blev spel hos Kalle (Cs kompis) och sen gick de vidare ut men jag gick hem o la mig. Var faktiskt ganska trött av att inte ha gjort ngt alls!! Måste ju säga att jag har nog aldrig varit med om ngn som surar så mkt över ett spel som Christian gjorde då (om man inte ränkar min kusin Robin). :P

Ja ni som känner Christian kan ju själva lista ut att han var lite segstartad efter en kväll ute med grabbarna... Men när han väl kom upp ur sängen så åkte vi först till Eko och införskaffade en picknickfilt samt lite fika. Sedan vidare till Kjugekull och invigde filten och tog slut på fikan. Efter det passade vi på o köra till hans föräldrar där vi städade bilen och blevbjudna på mat. Därefter bar det av hemåt där vi intog soffläge. :D

Nu är det nog snart dags o hälsa på kudden...


Tröttnat!!

Blev inte att jag satte igång med spcs när jag sa att jag skulle... Ringde pappa, så åkte vi o åt mat!! :D Slapp laga lunch!!

Så startade med det hela några timmar senare... Men är inte klar än. Får se om jag orkar göra mer ikväll eller om jag kanske hinner göra lite innan jag ska möta upp Katta o Clint för lekstund, troligtvis bär det först av till Andy's! Har aldrig varti där...ska bli skoj, ta fram det lilla barnet man har inom sig! ;)

Nu kom mannen hem så vi ska se vad vi behöver inhandla och sen bär det av till maxi, för i frysen och även kylen ekar det!!

Spcs dags

Då var det dags att sätta sig med skoluppgiften, nämligen bokföra i Spcs... Återståro se hur det går... Några i klassen sa att det tog kring 4-5 timmar... Suck!

Var hemma i Köpinge en runda igår...Hann med att både hälsa på mamma, farmor & farfar och pappa! Effektiv får man va när man ändå är hemma! Händer ju inte allt för ofta...

Nej är väl bäst jag börjar med bokföringen så den blir klar idag! För imorgon ska jag leka med kusin Clint och faster Katta!! :D

Oops!

Vaknade i morse av att Christian stod och rotade i frysen... Då visade det sig att den stått öppen hela natten... Så får slänga en hel del nu...Grr! Fattar inte hur vi har lyckats med det. Men man är väl egentligen inte speciellt förvånad, för vad lyckas inte jag med?!

Idag är det helt underbart väder. Termometern visar 17 grader, visserligen i solen, men det känns verkligen som vår idag!! Vilket är välkommet efter vintern, tycker inte alls om den årstiden. Borde vara sommar året om enligt min mening! Visst sen finns det en massa nackdelar med det, exempelvis klimatet o liknande. Men för mig som människa hade det varit så mycket bättre!! :D Såg en hel plätt med smörblommor härom dagen, det är ännu ett tecken på att vårenoch sommaren är på väg! Och det gör mig så glad!

Men det tråkiga med denna underbara dag är att jag ska sitta inne o plugga.... Ska se om man kanske kan gå ner o sätta sig på bänkarna nedanför o plugga där... Ska bli så skönt med balkong i den nya lägenheten sen!!

Tillägnar denna dagen med en smörblomma




Sagt upp mig...

Ja då var det efter många, många veckors övervägande gjort. Jag har sagt upp mig!! Riktigt skönt känns det att inte känna att man behöver gå dit utan att man själv vill det. Dock kommer man ju sakna en hel del med o inte va där men fördelarna med att inte vara där väger tyngre än för o va där! Blev lite flummigt där men ni fattar!! ;)

Det var väl det viktigaste som hänt idag! O nu ska jag se om jag kanske ska böra laga lite mat... Blir spagetti o köttfärssås ikväll! Mums!

Rapportering

Ja det blev ju ingen rapportering av inköpen på Ge-kås igår men den kommer idag istället! Och jag kan säga att det gick bra. Handlade inte så mkt, det enda "onödiga" jag köpte var faktiskt godiset!! :D Riktigt stolt över mig själv!! Hittade jättefina spargrisar, (fast de var som kor...) men jag fick inte köpa dem för mamma...Hon tyckte inte de var fina. Hade ju varit hur fint som helst att ha en rosa och en blå ko! Eller?!

Var riktigt trött efter en lång dag bestående av shopping så såg fram emot en slappekväll med en bra film. Men icke!! Det blev en utekväll med tjejerna! Bestående av Maja, Hällen och Emma, med på förfesten va också Ida och Sassa även Lollo som skulle jobba joinade oss! Mycket trevligt tjejer! Hällen svek dock en timme för tidigt från Grand... Men jag förstår henne, musiken var ju inte den bästa. Fattar inte vad som hänt. De brukar alltid ha bra musik, finns ju ändå två dansgolv att välja på men båda var katastrof igår enligt min mening!

Så med tanke på att det blev utgång igår så händer nog inte allt för mycket idag... Men nu är det nog dags för lite frukost. Låter som om Christian håller på att förbereda omelett eller ngt... För min del blir det nog bra med en vanlig macka, tror inte jag får ner ngt annat...HATAR DAGEN EFTER!!!

Fredag = fridag! ;)

Kan börja med att berätta att Hawaii-köttfärsen blev mycket god! Glömde dock att skriva av receptet innan mamma körde hem... Får komma ihåg att ta det en annan dag!

Igår var det dags för skola igen och då arbetade vi med SPCS, var riktigt länge sedan man bokförde ngt i det programmet! Men det var skoj o komma igång med det igen! Idag är det ingen skola som kanske framgår av rukriken... Men dock har jag en hel del övningsuppgifter att klura ut...Men det ska nog inte vara för komplicerat.

Ska passa på att springa upp en runda i stan och lämna mina skor på lagning. Har inte haft dem alls länge o så går de sönder! Även Christians byxor har gått sönder så ska se om de med går o fixa... Bara klagomål med andra ord... Tradit när grejerna går sönder när de nästan är nya!

Ikväll blir det nog inte något ansträngande, ska nämligen upp vid 05-05.30 tiden imorgon bitti för att åka till Ullared med mamma, moster och "morbror" (mosters man).  Känns som jag vet vilka två som kommer sova i bilen iaf! Hehe!! Men det ska bli skoj att komma iväg och göra ngt annat. (som om jag inte shoppar i vanliga fall! ;))  Ska försöka att inte handla en massa onödiga saker som det brukar bli när man besöker Ge-kås..! Men av någon anledning så "behöver" man alltid en massa grejer när mans tår i butiken och när man kommer hem så vet man varken var man ska göra av dem eller vad man ska ha dem till. Så det blir skärpning för min del imorgon!!  :) Utvärdering av hur det gick med den saken kommer imorgon! hehe...


PS. håll tummarna för mig! :P

Middagar verkar vara min grej!

Blev en lyckad middag igår. Med enda tabben att jag som skulle vara så hemlighetsfull att han inte ens fick gå ut i köket när han kom hem hade ställt datorn fyllt synlig med receptet på skärmen... Grrr!
Middagen bestod av baconlindad kycklingfilé, pommes, b-sås och grönsaker. Vilket blev mycket uppskattat av mannen! ;) Och för att lyxa till det ytterligare en tisdagskväll som igår så fixade vi till lite chokladpudding med grädde som dessert! Mums!

Har just kommit hem från en dag i skolan där vi idag fick tillbaka duggan vi gjorde i måndes vilken inte gick så bra.. Fick 2 poäng av 5... Menmen. Ska se om jag kanske hinner göra lite övningsuppgifter ikväll inna njag går och lägger mig.

Sitter o väntar på att mamma ska ringa. Vi ska gå till Maxi och handla hem lite mat att tillaga. Hon hade hittat ngt recept med Hawaii-köttfärs tror jag det hette... Ska bli spännande!

Berättar senare om det var gott eller inte! :P

Känns så bra!

Vet inte varför men allt känns bara så himla bra idag. Har varit duktig och städat, ska snart tvätta och håller även på med lite skoluppgifter. Vilka är väldigt intressanta och roliga för tillfället, behövde verkligen en intressant och lite rolig kurs. Var så trött på det andra som jag inte känner att jag kommer ha någon nytta för i framtiden. Har ju hållt på lite med rediovisning på gymnasiet med men man har ju glömt det mesta. Var lite segstartad men känner nu att lite av det som fortfarande sitter kvar i bakhuvudet börjar krypa fram så smått. :)

Eftersom jag varit lite gnällig och ganska trött på sista tiden så ska jag se om jag även kan hinna med att överraska Christian med en god middag ikväll när han kommer hem från jobbet. Får bara se om jag har ngt  gott recept gömt ngn stans...

Har faktiskt även hunnit med att hämta min bror och köra honom till sjukhuset, han skulle kolla sitt knä... Hoppas det gick bra! Men det jag ville ha sagt med denna onödiga information var att när jag lämnade av honom så kom mamma ut till bilen med en massa kartonger som vi ska ha när vi flyttar. Visst det är ju bra o slippa köpa men för tillfället så är hallen här hemma blockerad av kartonger. Får nog ta o slänga upp dem på vinden tills det är dags o börja packa i dem.

Nej, nu ska jag springa ner med tvätten och sedan se om jag hittar ngt smarrigt o laga!

Ciao!


Så var det också över!

Ja då var redovisningen också över, vilket känns väldigt bra. Ännu en sten som fallit från mina axlar! Fick betyget 8 av 10 på arbetet och redovisningen vilket vi är mycket nöjda med. Hade även en dugga i redovisning idag, vilket kanske gick mindre bra... Har ju inte fått böckerna heller än, men de har iaf kommit så jag kan hämta ut dem på Sommarlustkiosken. Men det får bli imorgon det! Fick låna Jennys ikväll så jag ska försöka läsa lite under kvällens gång.

Verkar även som att vi kommer få den nya lägenheten tidigare än vi beräknat, mycket tidigare till och med! :D Så det ska bli skoj, nytt att inreda! Jippie!

Nej nu kurrar magen ngt helt sjukt så får ta o kocka till lite käk! Undrar vad det kommer bli... Hm....

Ännu en tenta gjord!

Ja då har man äntligen skrivit klart statistik tentan!! Och det kändes faktiskt helt okej, men man ska aldrig säga för mycket när det gäller sånt!

Som ni ser så har jag nu också fått en ny layout, är den inte fin? Eller vad säger ni? Detta tack vare min underbara sambo! :) Känns sjukt vuxet o säga så! Hehe... Kan ju säga att anledningen till att sidan blev rosa är för att jag inte får lova att inreda med det här hemma så nu när det blev en plats som bara är min så var den ju tvungen till o bli rosa! :D

Nej nu får vi ta o hitta på ngt! Kan ju inte sitta inne hela söndagen... Kanske ut i det inte så roliga vädret?!

 

Tråkiga lördag

Ja det blev inte så mkt mer pluggande igår...Men va hos Veronica kl 10 i morse o gick igenom redovisningen så nu ska jag "bara" lära mig statistiken också... Får se hur det blir med den saken..Tycker verkligen inte det är  kul!!

Ikväll vet jag inte vad som händer...Jag borde väl antagligen sitta o plugga även då, men neeej det känner jag inte alls för! O Emma hon jobbar nattehelg stackaren. Känns så bra att man inte behöver gå dit, lider med er andra!

Ska se om jag får lite tid över i nästa vecka så jag kanske kan hälsa på Clint. Han växer ju så fort nu så man missar mycket på bara några veckor!! Ja, snart går han väl i skolan också! Nej riktigt så kvickt hoppas jag inte det går!! ;)

Får väl återgå till studierna nu så man har en chans att klara denna sabla tentan!!

Suck!

Nu tycker jag hjärnan är fylld till både breden och höjden med formler och dylikt. Så det räcker för idag! Det enda som har med skolan att göra som jag måste göra idag är o förbereda redovisningen vi ska ha på måndag morgon. Vi ska nämligen träffas imorron förmiddag och gå igenom det hela...

Så ikväll ska jag inte göra så mycket krävande... Vi ska hyra en film och käka lite tacos!! Mumma!! Ska möta christian uppe i stan efter han slutat jobba så får väl kanske snart ta mig ur mina mysbyxor o ta på ngt man kan visa sig för folk i.... Men å andra sidan, jag hade lika väl kunnat gå ut i dessa, de är ju rosa, vita o lite orange så varför inte liksom?! ;)

Har inte fått några böcker idag så jag kommer inte kunna sätta igång med övningsuppgifterna i redovisningen förrän nästa vecka.. Vilket är lite jobbigt. Menmen, får lägga fokus på statistiken nu. O hoppas att ngt av det jag läst och räknat med idag sitter kvar imorgon när jag vaknar. Eller viktigast är ju ifs att det sitter där på söndag när det är tenta dags! :P

Nu är det av med mysbyxorna som gäller!

Liten paus...

Ja det är vad jag tar just nu från pluggandet... Har även passat på att äta lite lunch så hjärnan ska orka med en eftermiddag med ytterliggare pluggande! Känner att jag har en hel del att göra, men ingen ork eller drivkraft som får mig att göra det... Vilket jag kommer få lida för i efterhand... Suck!

De senaste dagarna har jag haft planerat att jag skulle suttit med plugget men har hela tiden kommit ngt annat "vikitgare" ivägen tex Oprah eller ngt liknande. Så det är väl på tiden att jag idag tycker in så många formler som möjligt i skallen, det är nämligen statistik 2 jag ska ha tenta i...Vilket inte direkt är mitt favvo ämne!!

Är väl bäst att jag både stänger ner dator och tv nu så det inte blir mer myglande idag! Håller även tummarna för att mina nya kursböcker ska komma så jag på söndag kväll kan sätta mig med dem... Jippie vilket intressant liva jag har för tillfället!!

Adios!


Tjoho

Nu kan man komma in igen!!

Jag kanske ska börja där jag slutade förra gången, nämligen i lördags. Det blev på sätt och vis ändrade planer då Emma slapp jobba för Pilla ställde upp och tog det passet!! :D Så det blev utgång istället! Men det var lite misslyckat för det va så mycket folk ute så man kom inte in ngn stans. Kunde ju nog kommit in om vi pallat stå i kö i typ flera timmar men det pallade vi ju inte såklart!!

Emma slaggade på soffan och som vanligt var hon uppe med tuppen... Men vi låg kvar ett tag till och sen blev det stan och Darins, men det smakade inte alls dagen efter..Hade varit bättre med en kabab eller ngt...

Igår var det dags för skola igen och jag var riktigt trött efter allt för lite sömn under helgen. Men på något sätt och vis så klarade jag det också. Men det blev inte mycket gjort när jag väl kom hem... :(

Nu är det iaf dags för o gå upp ur sängen och göra vid mig för gå upp i stan och köpa glas som de bara hade framme i tre exemplar i söndags när vi var inne... Så hoppas de har tagit upp fler och att de inte var slut!!

 Det var allt för denna gången! ;)

RSS 2.0