Såå tråkigt väder!!

Ja det kan man säga att det är idag. Grå himmel och regn.. Inget kul alls. Inte för att jag hade några planer för dagen men det är ju alltid roligare med solsken!!

Laberos show var väldigt roande men som alltid får man ont i baken av att sitta på plaststolarna i idrottshallen. Inte det bekvämaste som finns... Men det var riktigt bra platser iaf. Kan inte fatta hur han får till alla tricken, man satt hela tiden och funderade på hur han lyckades med allt. Men kan ju inte säga att vi kom fram till några bra lösningar...

Blir nog en lugn dag idag o ikväll ska jag o Emma hitta på ngt.. Får se vad det kan bli... Hon ska ju jobba sen inatt med... Tradit!!

Haj o ivaj!

Tentan över!

Då var tentan över men vet inte hur det gick. Var inte direkt ngn tenta man kan räkna ihop poängen för o se hur man ligger till... Så det gick som det gick, får ju skylla mig själv att jag inte pluggade mer om det inte gick vägen...
Var klar ganska snabbt så hann med en liten runda på stan med mamma o broren. Sprang även på moster och kusinen på stan.

Ikväll ska vi kolla på Joe Labero i idrottshallen så innan det blir det hämtmat och fullt hus. Är precis vi får plats o äta så många här hemma. Ganska komiskt är att morfar som gav alla oss  varsin biljett i julklapp glömde att köpa biljetter till sig själv och mormor. Så de får nöja sig mer recensionerna från oss som sett showen!

Ska ta tag i mig själv nu och börja städa lite. Kan ju inte se ut hur som hellst när familjen kommer på besök...

Ny på detta...

Då var det första gången man bloggar...
Och anledningen till att det blev såhär var kanske inte den rätta. Nämligen för att undvika plugg samt utav frustration. Var nämnligen och sa upp min lägenhet idag och kommentarerna jag fick av en person där är vad som gör mig så irriterad. Det hela gick till såhär:

-Du är ganska nyinflyttad va?

-Nja, sen i november.

-Ja det är ju ganska nyligen.

-Mm, det blev ju lite trångt nu när man bor två där...(vilket vi inte gjorde från början)

-Ja det är ju sånt man får tänka på i förhand. (sagt med ett VÄLDIGT sarkastiskt tonfall)

Jag blev bara helt stum. Vad skulle jag säga?! Det är ju inte så att jag bott här "bara" ett halvår för att jag visste att jag skulle flyytta nu igen. Är liksom inget man planerar. Och två personer på 28 kvadrat kan vara lite påfrestande i längden. Var inte så att hon kunde hjälpa mig att få en större lägenhet heller när jag ringde för någon månad sedan utan då skulle jag ställa mig i deras "kö" som de inte för fem öre följer ändå. Så då kandes det bara så lönlöst.


Får väl sätta mig med boken lite nu så jag iaf har lite o skriva imorgon på tentan...


RSS 2.0