Ny vecka igen!

Nu är det endast denna veckan och en till innan det förhoppningsvis är sommarlov!! Och det ska bli så skönt att inte gå till skolan och aldrig vara ledig! Speciellt nu på sista tiden när man skrivit uppsats har man varit i skolan mer än någonsinn!

Idag har man läst igenom opponentgruppens uppsats. Samma ämne som vårt, penningtvätt. Men var intressant att få se hur de lagt upp det och på det stora hela är uppsatserna ganska lika varandra och vi har fått fram ungefär samma resultat. Så imorgon ska jag träffa Jenny o skriva ner lite inför fredagens opponering. Kommer förhoppningsvis gå ganska smidigt!

Igår gjorde jag penne och köttfärsgratäng och det blev massa mat! Har ätit det till lunch (läs frukost) och det blir troligen det även ikväll! Men det gör inget, för det var gott! =) Kanske ska göra lite sallad till isf för det kändes som att det saknades! ;)


Söndag

Efter en fartfylld  gårdag är man lite sleten. Men C fick snällt gå upp och åka till jobbet vid halv 6 idag... Hade inte alls velat byta plats med honom! Kan tänka mig att han kommer vara ganska trött när han kommer hem!
Angående bilden i förra inlägget så är faktiskt inte allt mitt och C:s! :P Men det kanske blir ett eller två ballerina idag! ;)
Idag är det inlämning av uppsatsen! Inte annat än att man blir lite nervös inför vad som ska sägas, om det man jobbat med i flertalet veckor, på fredag när det är opponering!
Tror allt att det är dags för lite frukost nu!!

Vi trivs här i göteborg! :)

dsc00212 (MMS)

Vi trivs här i göteborg! :)


Göteborg befinner vi oss för dagen. Sitter...

dsc00211 (MMS)

Göteborg befinner vi oss för dagen. Sitter just o väntar på att pausen ska ta slut. Men roligt är det, helt galet att man kan leva på en sån här sport! Nu efter pausen är det dags för crossarna! :) i like it a lot!


Före- och efterbild

Såhär blev det! =) Är nöjd med färgen nu till sommaren,  men kommer med all säkerhet att bli mörk till hösten igen! =) Skönt med variation iaf, har varit mörk sedan tvåan på gymnasiet tror jag. Kanske någon ljus slinga, men inte som nu.  Så nu får det fina vädret komma så man kan bli lite brun med! ;) VAr finfint väder i förmiddags, men det verkar vara som bortblåst... Vi som ska på fotboll i kväll! Hade varit perfekt fotbollsväder om solen velat stanna kvar!
.
Var i skolan i förmiddags, och sen jag kom hem har jag hunnit måla min blomhylla. Bara en omgång kvar nu! Tänkte jag skulle tagit en paus framför tv:n nu och sedan planterat. Men får bara bild på 1, 2, 4 och nu även 5. Ringde ComHem och de bad mig återkomma om en timme eller två om problemet inte löst sig... Jippie!! Så nu blev jag inte alls sugen på att plantera, speciellt inte eftersom det hänger regn i luften. Kan bli lite väl stökigt att plantera inne i lägenheten... Typ jord överallt!
Undra vad det är som händer på stan idag.. Är en massa skrik emellanåt, är det kanske något med studenterna?!

SATC 2

Det var en mycket rolig och bra film vi såg på bio ikväll! Gråten var nära, både av skratt och av smärta. Men jag lyckades hålla tillbaka den! ;)
Nöjd blev jag med håret med! Speciellt nu till sommaren är det roligt med lite annan färg! =D Före och efterbild kommer imorgon! Så håll utkik! Haha! ;) Nu ska jag skriva ut uppsatsen inför morgondagen och den ska jag bege mig mot sängen...
Imorgon är det fredag och det innebär att snart är helgen här! =)

Godmorgon, godmorgon!

Varför är det alltid så att när man ska upp till skolan så är man hur trött som helst. Men när man väl är ledig så kan man inte sova. Vaknade pigg som en mört och hoppade in i duschen redan innan 8!!! Jag som tänkte gått upp tidigast 9 idag... Men nope!
Denna dag börjar med aktivitet frisören. Ska bli skönt att äntligen klippa av de slitna topparna. Senast jag klippte mig var när vi var i Thailand. Och den klippningen blev jag ju inte nöjd med alls... Så jag hoppas på bättre idag! ;) Min tanke var att jag efter frisören skulle ta mig ner till Åhus, till farmor och farfars sommarstuga, och bara ta det lugnt lite i eftermiddag. Måste dock vara tillbaka i stan vid 16 snåret eftersom vi ska på visning kl 16.30. Detta huset är dock inget som är budgivningsintressant har vi kommit fram till. Det ligger i fel del av hammar... Men vi åker dit och ger det en chans ändå! =) Efter det blir det att fixa till någon slags mat innan bion börjar 18.00, då ska jag och tjejerna se Sex and the City 2!!! =) Sedan blir det att gå hem och ladda inför en sista korrekturläsning av uppsatsen imorgon.
Hihi, jag hinner till och med surfa runt lite innan det är dags att göra vid sig! =D

Ingen vila ingen ro =)

Hehe, när man för en gångs skull faktiskt är ledig en helt vanligt torsdag så är schemat speckat! =) Men bara med roliga saker som tur är! Hoppas att även solen vill göra mig sällskap på alla roligheter! =) Nu balkonen 10 minuter innan unga mödrar börjar. Så blir inget avsnitt av sex and the city idag inte...

Näst sista gången?

Förhoppningsvis har vi idag läst uppsatsen för näst sista gången innan inlämningen på söndag. Och jag längtar mer än till något annat just nu tills det hela är över!

Idag ska jag inte göra ett smack mer än att laga middag. Med tanke på att det är några timmar kvar tills dess så ska jag bara ta det lungt på soffan. Den måste ha saknat mig nu när jag varit borta så mycket om dagarna! Men snart är jag tillbaka igen! ;)

Kanske ska passa på att se lite Sex and the City eftersom det är bio-time imorgon för the movie 2! =)

Snart är tisdagen passé

Snart ska jag ta och landa i soffan innan det är dags att gå o lägga sig. Har varit full rulle hela kvällen, kom ju på efter det senaste inlägget att vi skulle tvätta med... Så även det är fixat nu! Ligger två glassar i frysen och väntar på oss så får väl ta den nu snart. Blev ganska sen middag ikväll, halv 8 åt vi inte förrän, så vi är ganska mätta. Men en glass klara man nog av att få ner! ;)

För bövelen!

Än en gång, hur kan man få vara lärare på högskolan om man bemöter oss elever såhär?! Det ska bli så otroligt skönt när denna uppsatsen är godkänd!! Vill aldrig någonsin igen ha något med denna lärare att göra, han går mig verkligen på nerverna nu!! Och för att svara på hans fråga; nej vi är verkligen inte nöjda!!!
Tur man ska gå till gymmet nu iaf så man kan få ut lite av aggressiviteten! Man blir ju så otroligt förbannad och irriterad! Skulle helst av allt bara vilja lägga mig ner och skrika!! (Men avstår då grannarna troligen skulle undra vad som försiggick) ;)
Nej nu är det gymmet (step-mix), hem duscha, handla och sedan äta!

Måndagen avverkad!

Då har redan måndagen passerat! Den har innehållit skola, träning, film och hämtning av uppsatsen hos korrekturläsaren! Kan väl tillägga att engelska inte är vårt starkaste språk att skriva på. Inte när man ska översätta en redan skriven sammanfattning iaf! :P
Imorgon ska vi på det igen. Mest en massa finslip nu, sånt tråkigt med andra ord! Och så håller vi tummarna för att vi efter en veckas väntan får svar från vår handledare!!!! Inte snällt med uteblivna svar såhär i slutet, och man vill ju kunna läsa igenom den i lugn och ro en sista gång innan man faktiskt ska skicka in den! Men det kan väl inte han tänka sig in i... Grr!
Nej nu blir det faktiskt sängen för min del!

Skönt med helg

Riktigt välbehövd helg! Har tagit sovmorgon både igår och idag! =) Var en eunda uppe på stan igår, på kvällen var det middag i Kjuge och dit följde Clint med! =) Föräldrarna kunde då roa sig på annat håll och Clint hade superkul och somnade i bilen innan vi hunnit ut ur Kjuge! ;) Så hoppas att han sov lika gott resten av natten sen efter att vi lämnat honom!

C är idag ute och kör MC med grabbarna. Vi ska till mamma ikväll och grilla, mums! Annars ska jag inte göra allt för mycket idag. Tänkte att jag skulle lagt mig på en filt i solen, men det är ganska molnigt nu... Så blir kanske en bok i soffan eller en film...

Skjutsen fixad

Tjohoo, då var skjutsen för resten av lite fixad! ;) Nej men min (lille)bror tog körkort idag!! Wohoo! Han klarade både uppskrivningen och uppkörningen på första försöket! =) Tänka sig att min lillebror kan sitta i en bil och köra själv! Kommer nog bli lite ställd första gången man möter honom ute på vägarna!

Så för att sammanfatta det hela, GRATTIS TILL KÖRKORTET BROSSAN!!! =D


Såhär är jag van vid att se min lillebror, men körandes en bil?!
Nope, men det är väl bara att vänja sig vid tanken! ;)


Tack mormor!

Idag när jag kom hem låg där ett handskrivet brev innanför dörren från ingen mindre än mormor! Jag skulle få recept på två såser till fisk av henne. Så hon var så snäll och skickade dem på posten! =) Så nu är det bara att planera in ett tillfälle att göra dem!
Tack så mycket mormor! =)

Snart lunch

Ska snart gå o värma maten innan det är dags att åka till skolan för lite arbete... Givetvis kunde jag ju inte sova imorse när jag äntligen hade sovmorgon... Men tvingade mig själv att ligga kvar i sängen ändå! =)
Idag sätter vi igång med analysen, hoppas att det går smidigt att få ihop något som låter bra! Två veckor till inlämning nu och där är en del grejer kvar... Men förhoppningsvis kör vi inte in i några väggar och dessa två veckorna kommer vara passé snabbare än vi kunnat ana det!

Förresten

Bion (Robin Hood) var helt okej faktiskt! Kanske lite mycket krigsscener för min smak... Men det var liksom inga direkt köttarscener utan mer bara striden... Men som sagt, helt okej film. Kanske ingen jag sätter mig och ser om och om igen som twilight! ;) Var faktiskt länge sedan jag såg dem nu! Ska försöka hålla mig tills det blir en twilightkväll inför premiären av den nya. Alltså tills slutet av juni... Hm, kommer jag klara det så länge?! Har ifs inte mkt tid till film nu o så hoppas jag att vädret blir bättre sen så man hellre vill vara ute än sitta inne och titta på film! ;) Men som dagen sett ut idag (väldigt grå) ser det ju inte så ljust ut... :(

Har just hämtat sista maskinen tvätt. Var inte så mycket idag så det var skönt! Nu ska jag se om det kanske finns något gottis hemma som jag kan tugga i mig! ;)


Sista dagen på helgen

Då var helgen alltså slut nu... Idag har jag varit på Ikea med mamma och moster och på bio med C och Johan! En riktigt härlig dag alltså! =) Nu håller jag på att skriva ut uppsatsen, är ju inte några sidor nu kan jag tala om!! Sen ska jag ladda inför en ny vecka med massor att göra. Tänkte det är lika bra o strunta i träningen de kommande två veckorna så jag kan bli av med förkylningen ordentligt och inte riskera att få den åter!
Nej sängen nu en sista gång för denna vecka. Ah just de, det är ju tvättdags imon med... Kanske blir lite plantering då med?! Eller, jag måste ju måla hyllan innan jag planterar om blommorna... Aja, det får bli som det bi helt enkelt! =)

En härlig kväll med god mat och efterrätt!...

dsc00202 (MMS)

En härlig kväll med god mat och efterrätt! Tittar på film och laddar upp inför ikea imon! :)


Lördag

Vaknade av att reget slog mot fönstret... Inte kul! Rastlösa som vi var efter frukosten blev det en biltur. Först inom Johan för o se hur långt han kommit med huset, sen till Kjuge för att städa bilen (välbehövligt!) innan vi körde hem så passade vi på att stanna till på Eko för att köpa en glass och på hemvägen körde vi inom Calle för att hämta vår skål som vi glömde där på valborg... Så nu är vi hemma. Ska gå o handla, satte mig bara här för att få lite inspiration till mat. C var så intresserad så han har somnat här brevid mig på soffan... Får väl väcka honom så vi får ngn mat ikväll! =)

Röd dag = Ledigt?!

Nähä du! Inte om du skriver uppsats inte! Men vi begränsade oss till en kort dag iaf! Redan efter 12 var vi hemma igen och jag satte igång en film... Riktigt skönt, man är ju så sörens trött! Ska ta o kolla upp vad det blir för mat ikväll... Minns inte vad vi handlade hem sist... Sen snackade vi om bio ikväll. Men vet inte, det var Robin Hood som alternativ typ. Jag kan ju säga att jag bara väntar på en enda film och det är Eclipse, så den 30 juni får gärna komma nu! =)
För er som är intresserade så har min förkylning börjat förflytta sig från halsen upp till näsan. Dock lite symptom kvar i halsen... Hoppas bara att hela alltet är över snart!
Nej djupdykning i frysen nästa!

Onsdag redan

Pust och stånk! Inte bra alls att man gått och blivit förkyld. Känns dock som att det är på bättringsvägen, pepparpeppar!
Skola har det varit hela veckan och blir även imorgon och fredag... Ingen helg mitt i veckan här inte! Ska ta o läsa igenom det vi skrivit på empiridelen, ringa min mor och sedan sätta igång en film! Tycker jag låter rättvist fördelat! C är o försöker tränar, så får se om han kommer hem hel...

Snart klart!

Om bara en liten stund är städningen klar. C håller på att våttorka det sista nu! Har verkligen varit en grundlig städning idag. Och en välbehövd!!Tidigare ikväll var jag på träning, stepmix var det som stod på schemat! Men efter det har jag fått ont i halsen... :( Hoppas inte att det blir något med det! Har inte tid med en förkylning, än mindre värre sjuk-aktigt!!

Ska ta o hoppa in i duschen när govlet torkat och efter det blir det tv. Undra om det är något bra på tv såhär en måndag?! Har inte alls koll på tv prog nu för tiden. Innan kunde jag tv-tablån utantill. Man har väl helt enkelt andra saker att bry sin hjärna om! ;)

Ny vecka

Redan måndag igen!! Inte klokt vad tiden går, speciellt helgerna!

Helgen gick som sagt mkt fort. Lördagen i Karlshamn var mycket trevlig, god mat och trevligt sällskap! =) Mingel (utestället) var helt okej faktiskt. Är ju inte som när man går ut här hemma, man känner ju inte en jäkel!! :P

Idag har vi genomfört den näst sista intervjun, imorgon blir det den sista. Sen blir det att sammanställa det hela. Kommer nog inte att bli helt enkelt... Men vi får jobba på denna veckan som kommer. För det är fortfarande mycket kvar att göra och lite tid känns det som.

Nu ska jag se vad jag har för fika o bjuda på... Kusinen ringde just o meddelade att jag fått en uppgift... Att fixa fika till honom. Jahapp, så det är väl bäst att göra det! ;) Hehe, men det gör jag så gärna. Inte ofta han kommer på besök!


Lördag

Igår var det match, derby rättare sagt. Kiaby-Fjälkinge, tyvärr gick segern till Fjälkinge. Dock hade Kiaby en del chanser men lyckades inte peta in bollen... C var lite butter i och med att han inte kunde vara med o spela... men har får ta igen det när de möts på bortaplan i slutet av sommaren! Kallt som tusan var det att stå o titta. Hade mössa, vantar och vinterjackan på men frös ändå!! Var man än ställde sig så blåste det rakt på en.

Ikväll ska jag till Karlshamn, hälsa på två från klassen. Ska äta gott och ha det trevligt. Hoppas att vädret håller uppe iaf. Så tråkigt om det regnar!! Ska snart börja förbereda vad man ska ha på sig o så. Väskan ska också packas!

Riktigt jäkla arg!

Fy vad jag var/är arg!! Inget bra möte idag... Att man får vara så dålig och arbeta på den nivån är pinsamt!! Det är ju oss det drabbar. Och det värsat är ju skrattet som om han inte riktigt bryr sig!! Aaaaahhh! Riktigt jäkla arg! Inte ofta jag går emot någon som jag gjorde idag, men någon jäkla måtta får den bannemig vara!!

Nu ska jag ut o gå en runda för att försöka lugna nerverna lite! Sen ikväll blir det städning och plugg....


Inte ens denna bild kan beskriva min ilska!!


Vill...

...till Ikea nu, nu, nu, NU!!! =) Men får vänta någon vecka till... Har redan tittat ut vad jag ska handla för saker! =) Ska vila lite innan träningen tänkte jag. ;)

Tidig morgon!

Idag gick jag upp tidigt, innan C till och med!! Kunde ju inte stressa när man skulle på intervju, eller ja jag (o Jenny) skulle intervjua. Gick ändå helt okej tycker jag. Nästa imorgon, så hoppas att även den ger något. Satt och arbetade igenom vad som sagts under intervjun och det tar tid. Var som att lyssna på en vaggvisa till sist! :P

Påbörjade ett projekt här hemma igår. Eller ja det är påbörjat i min hjärna. Idag ska första grejerna fixas är det tänkt och sen pågår det hela sommaren! ;) Hehe, känner mig riktigt påhittig! Ska dokumentera vad som sker, ja om jag inte ger upp innan jag börjat vill säga! :P

Andra gången

Första gången jag åkte MC hela vägen till Kivik, med Penti, sa jag aldrig igen!! Men idag hände det, vi åkte ner till Kivik. Och aj vad ont man har i kroppen nu! Händerna är stelfrusna, röven är öm och knäna värker. Men vad gör man inte för lite åkande... Var en trevligt runda iaf!

Nu är det dags för lite plugg och sedan inflyttningsfika hos Alle! =)

Lördag

Är fortfarande sleten sedan gårdagen... Dagen har spenderats på soffan och kvällen innebär grillning och chill! Riktigt skönt att det bara är lördag idag, tänk om dte varit söndag, då skulle man asat iväg på intervju imon...

Trevlig lördag gott folk! =)

Eld o vänner såhär på valborg är det som b...

dsc00198 (MMS)

Eld o vänner såhär på valborg är det som behövs! :)


RSS 2.0