Trött...

... på skolan är jag! Som tur är det ju sista veckan nu innan sommaruppehållet. Men så skönt det hade varit om det hade varit slut redan idag!! Hittar ingen motivation alls till att sätta mig och plugga... Nu när det blivit fint väder med så brukar jag kunna sätta mig på balkongen o få ganska mkt gjort. Men idag gick det inte alls... :( Läser uppgiften men sen pallar jag inte ta tag i den så man bara sitter där och till sist ger man upp! Måste verkligen ta mig i kragen nu dessa sista dagarna till tentan, annars finns det en stor risk att jag kör rätt i skiten på denna tentan. Och visst jag bryr mig inte om jag får omtentor o så men jag vill verkligen inte ha DENNA tentan som omtenta. Av två anledningar faktiskt: 1. Den är sjuukt tråkig och 2. jag vill verkligen vara ledig!! Gäller att planera den tid jag kommer lägga på att plugga  väl, så att man inte gör en massa onödigt....

Har just kommit hem från middag på Peking. Var jag, mamma, mormor, morfar, moster, mosters man och kusinen. Så det var nästan hela familjen. Fattades Christian x2... Men C är hos sin mamma och Chrille är iväg och tävlar. Som han typ alltid är om helgerna nu när säsongen satt igång... Nej får väl ta o göra klart den ex-tentan som vi ska jämföra imorron... Sen blir det nogg att lägga mig på soffan!


090531

Sista dagen på maj månad... Har ikväll varit på förfest hos Emma i Hovby! En trevlig men lugn kväll för min del, blev lite drucket men mer i lagom mängder om man säger så! ;) Innan idag har jag avrit på stan o lunchat med Pålsson, sen blev det en runda till Fjälkinge för att sola och sen till banken för att äta en bit mat! =) Precis så en lördag ska se ut!!! Härligt!

Annars händer det inte allt för mkt... Plugga borde jag göra mer än vad jag gjort de senaste dagarna.... Hela torsdagen var jag nere i Åhus hos farmor och farfar, trevligt att komma ner till dem ibland och bara kunna slappna av lite och inte bahöva bry sig om saker som att laga mat o så. För hungrig är ingen risk att man är när man åker därifrån!! =) Imon kommer faster med familj hem från sin semester, de har varit i Ungern. Får ringa dem i veckan o se hur de haft det.

Nu ska jag ta o lägga mig, se om där kanske är ngt bra på tv. En film hade ju inte varit fel! Imon är det dags för att plugga lite o sen är det morsdagsmiddag vid 4. Dock får jag o C splitta på oss i år... Det krockade liksom, menmen, det ska väl inte vara några problem! :P

Undra förresten i vilket tillstånd C kommer vara inatt när han kommer hem, träffade honom innan de skulle gå ut... Men vi får se om det kanske för en gångs skull kanske kan avslutas lite lugnare?! ;) Men det är han som mår dåligt imorron och inte jag iaf! :D och det är ngt jag är nöjd med!!

Ovana

Ja det är bannemej en ovana jag har. Att varje gång jag ska plugga så antingen gör man andra saker (som att gå upp i stan) eller så sitter man bara här (o doppar skorporna på café 7an hela dan) o glor... Vet inte hur länge och hur många gånger jag ingående studerat trädet utanför vår lgh. Vet nog snart hur varenda blad ser ut. Har nog lagt ner mer tid på det där trädet idag än på att plugga... Satte mig vid 2-tiden tror jag nog det var när jag kom hem från stan. O sen har jag suttit till nu o gjort en extenta. O inte ens är jag färdig med den än... Ahhh! Blir så lack på mig själv, hade ju varit klar nu om jag hade haft lite självdiciplin och pluggat istället för att bara tittat ut genom fönstret, till ingen nytta!! Har verkligen bajsmycket att plugga in till tentan. Börjar fatta det nu men det är ju så mkt att få in i skallen och jag har ingen motivation över-huvud-taget!!! Min kropp och själ gick på semester för flera veckor sedan. Iaf semester från skolan... Har varit ganska tuffa kurser nu denna terminen eller handelsrätten var nog den mest tidskrävande om jag inte missminner mig... Har en tendens att lägga saker och ting bakom mig (kurser man läst) så man minns inte riktigt vad som tillhörde vad o så när man sen försöker tänka tillbaka. Hehe, ja man kan ju inte vara som alla andra. O det ska jag väl vara nöjd med att jag inte är! ;) C ringde för en liten stund sedan och sa att han var på Biltema... Men jag var helt snurrig i huvudet då o fattade inte hur han kunde vara där när klockan bara var 16,30 och han skulle sluta kring 16 o sen göra andra ärende först... Hm.. men så tog jag en titt på klockan och insåg att den var 17,30... Oj, trodde inte att den var så mkt... Hade ju inte tänkt sitta o plugga så länge... Förbannade träd som tog mitt fokus! :P Nej nu hördes det en MC nedanför, är förhoppningsvis C! <3

090526

Tänk, snart är maj månad också slut. Kan inte fatta var all tid tar vägen!! Nu är det iaf bara två veckor kvar i skolan och det är underbart. Mindre roligt är att man har en tenta kvar att göra... Hade gärna sluppit den! Har ingen motivation alls att plugga! :( Men idag ska jag iaf ta tag i det lite och göra en extenta. Hoppas bara att man förstår hur man ska göra... Sen blir det även en runda på stan med mamma o Chrille. Är ju morsdag på söndag med så får väl spana o se om det finns ngt som kan passa mor! =) Men nu ska jag ta o klä på mig o äta lite frukost, har varit riktigt seg idag. Först natten på länge som vi fått sova utan att bli väckta av telefonen som ringer! Samt att jag jobbade igår, var i skolan OCH tränade. Var en händelserik dag och jag var supertrött när jag kom hem vid lite i tio.

Frukost och påklädning var det som stod på schemat härnäst!

090524

Söndag var det redan idag ja... Sjukt trist, hade gärna haft helg lite till!

I fredags var vi i Fjälkingen hos Johan och spelade lite spel samt var allmänt trötta! Men det var trevligt och vi körde hem kring midnatt tror jag det var. Sen var det lördag och jag började dagen med att hoppa träningen, pallade bara inte! Sen skulle jag ju plugga, men så blev det inte heller. Istället körde vi till Växthuset och inhandlade lite fina blommor till bakongen. Tog fin bild på det med men orkar inte hämta kameran just nu... Käkade lite bakad potatis på dagen o sen var det dags att köra till Kjuge för att hjälpa till och förbereda inför kvällens middag. Var delar av min familj som var bjudna på thaimiddag. Mkt trevlig och gott! =) Kan säga att man åt i princip hela kvällen!! När vi var på väg hem så ringde Cs jobbetelefon, så det var bara att sätta sig o jobba för honom när vi kom hem. O sen har den fortsatt att ringa under natten/morgonen.... Så stackaren har inte fått så mkt sömn inatt! Jag satte mig för att plugga lite innan, men det höll inte så länge. Fy fasen vad det är drygt! Uppgifterna är ju så långa så man tröttar ju av att bara titta på dem! Har gjort 3 uppgifter tror jag det blev, och det får nog räcka för idag... Men ifs så had edet varit skönt att få några till gjorda så man slipper så mkt i veckan o eftersom dte nu börjar närma sig tenta med så är det en del att göra... Aaaah! vill bara ha sommar!!

Ska iaf ta o skriva ut lite ex-tentor idag så jag har det gjort. Sen blir det korvgryta o ris tillsammans med en film ikväll. Twilight står på tur, har hört att den ska vara bra så det får vi hoppas på! =)

090519

Tisdag... Har inneburit skola... Blä, är riktigt trött på det nu och vill bara ha sommar och ledighet!! Träningen igår var riktigt jobbig, kvavt var det i salen men så man blev varmare än vanligt.

Ikväll blir det förhoppningsvis lugnt, ska äta o kanske slänga igång en film... Om det finns ngn vi inte sett typ 100 gånger! Men ska iaf bli god mat, jag ska göra kyckliggryta och klyftpotatis (hemmagjorda). Mums! Vi var i handlade igår med efter C hade tränat. Men han har beredskap denna veckan så han jobbade under tiden... Får bara hoppas att det inte ringer ikväll så han måste jobba då också, det är så tråkigt! Även om det samtidigt är bra då han får massa betalt! =) Annars händer det en hel del grejer i veckan:

Onsdag: Skola, C jobbar bara halv dag, Hämta firmabilen, Till Emma på kvällen o fira Macke, C spelar match
Torsdag: Både jag och C lediga, behöver plugga, Rasmus kanske kommer hit, Tvätta, Middag i köpinge
Fredag: Jobba 7-16, sen blir det nog hemmakväll
Lördag: Träning 10,15, Middag i Kjuge på kvällen
Söndag: Då kanske man kan få sova ut och sen bör det nog pluggas lite

Så kan sammanfatta det med att det kommer hända mer än vad jag hade velat! Semester är vad som behövs!! Men man får väl göra det bästa av situationen och istället njuta av alla man träffar och umgås med! =D Blir så mkt roligare om man bara har en positiv inställning. Ska försöka hitta ngt så man kan vända pluggandet till ngt positivt också! :P Hade även hoppats på att jag skulle ha gjort klart fotoalbumet till lördag så vi kunde tagit med det och visat alla bilderna! :)

Nu var just tanten från Hyresgästföreningen här igen, men jag öppnade inte. Hehe, hatar att stå face to face och behöva säga nej till grejer. Palla att hon ska komma idag igen! Hon var här två ggr igår, somom inte det räcker!!

090518

Puh, säger jag bara. igår var en riktigt jobbig dag! Mådde riktigt dåligt efter festandet i lördags. Men festen var mkt trevlig och den hade jag gärna varit med om igen, men INTE dagen efter! Hansson hade fixat god mat och det var lekar förberedda. Sjukt roligt!! Väl ute så var det också roligt för en gångs skull! =) En hellyckad kväll alltså! Var dock inte lika roligt när jag kom hem på natten.... Flög upp ur sängen ganska snabbt om man säger så... O så fortsatte det hela förmiddagen. Stack o spelade lite Wii, sen blev det äventyrsgolf på Näsby och en glass i Åhus. Sen var man ganska mör o somnade gott efter en påse nudlar. Så fick inte i mig allt för mkt igår, en glass, lite cola och nudlar.... Så var ganska svag imorse när jag gick upp... O sjukt hungrig när jag kom hem från skolan. O kan säga att jag blev så mätt när jag åt så jag har det fortf upp i halsen... Vilket inte är så trevligt då jag ska o träna om en stund. Afron börjar 18,30... Så dags att gå o byta om.

Kom förresten en tant fr Hyresgästföreningen innan i eftermiddags... Sjukt tråkig o stå o lyssna på... Om jag inte varit så klumig när jag reste mig fr soffan så hade jag kunnat stunta i o öppna dörren... Nej byta om var det ja! :P

090516

Trodde jag skrev här igår.. Hm... Aja, var iaf hos Emma o Martin igår kväll. Satt o kollade på tv o snackade en massa. Emma, Jimmy o Björn var också där. Denna dagen började med träning, Afro! =) Skönt!

Annars har jag inte gjort mkt idag, jag o Jenny hade lite lekisnivå på en sak som vi ska ge Hansson ikväll när vi ska dit.

Vi har tejpat ihop en massa cider o på toppen gjorde vi fina blommor i papp. En rosa och en blå på andra sidan! =) Blev så sjukt fin! Mkt roligare att ge bort än bara några cider i näven! ;)

Sen har jag varit ännu lite kreativ idag och påbörjat albumet med bilder från Trysil. Har gjort klart första dagen, lite mer än 70 bilder. Så det är lite kvar.... 180 bilder totalt! Puh, så jag vet vad jag hor o göra, skola och album. Så blir det nog klart om några dagar eller ngn vecka! Man tröttnar ju så snabbt och så får man ont i ryggen när man sitter i soffan och gör det... Men man kunde ju flyttat ut i köket... :P

Nej nu ska jag ta o välja ut vad jag ska ha på mig ikväll. Ska bli riktigt roligt ikväll, nästan alla är med ikväll och det bli mat o fest hos Hansson. Efter det bli det troligen utgång! Får gå in o väcka C nu som blev helt slut efter att ha lagat mat samt under tiden dammsugit OCH diskat! =) Han är så duktig så!

090514

Har varit i Tyskland idag med några av tjejerna, är så trött nu så jag orkar inte skriva... Ska bara sätta mg i soffan o glo på tv! Imon är det skola igen så snart tajm att svida om också...

Har iaf laddat upp förrådet inför sommaren nu! =)

090513

Halva veckan har gått... O det känns som att det var en evighet sedan den började... Men imorgon blir det lite skoj iaf, vi ska nämligen till Tyskland o inhandla lite alkoholhaltiga drycker! =) Blir jag o tjejerna som sätter oss på bussen kl 07,00 i morgon bitti. Snacka om att jag kommer vara sleten då!! Blir att lägga sig efter Grey's ikväll!

Har annars varit i skolan idag också... Precis lika ointressant som vanligt. Fattar inte riktigt hur ngt av detta ska kunna fastna i min skalle!! Började göra lite övningsuppgifter när jag kom hem idag. Var inte så roligt det heller, o sen kom C hem efter begravningen o då blev det inte mer gjort... Har precis varit i Rinkaby o hämtat en euro. Jenny påminnde mig snällt om att vi var tvugna att ha med det så vi kan ta vagn på Border shop. Hade varit riktigt illa o stå där utan!! Så jag körde hem till mormor o morfar o hämtade en. =) Fick även med mig örngott och ett par byxor som har blivit lite tillsydda. Blev mkt bra, så blir nog snart att man använder byxorna igen! Vär väl en 3-4 år sedan man hade dem på sig... Hehe!

Nej nu ska jag byta om till mjukiskläder och sen rigga mig framför tvn för resten av kvällen! =)


090512 och resan är bokad!!

Känns så underbart att ha resan bokad! Det är ett teckan på att den verkligen blir av! =) Den 28e december åker vi till Thailand, jag, C, Henke och Louise. Så det blir att fira nyår nere i värmen!!! Tjoho!! Kommer hem gör jag o C den 23e Januari, H&L måste tyvärr åka hem redan den 18e... Men vi ville stanna så länge som möjligt så blev några dagar extra för oss! ;) Cs föräldrar kommer också att befinna sig i Thailand under denna tid, tror det var den 30e december de skulle åka ner o sen stannar de längre än oss. Så det blir även att fira svärfars 60årsdag nere i värmen! =) O om jag har riktig jäkla tur så ligger tentan på den kursen jag missar på lördagen när vi kommer hem och har jag ännu mer tur så hinner vi med tåget 07,43 från köpenhamn till K-town så jag hinner till skolan och skriva tentan. Skulle jag inte göra det så får jag helt enkelt göra omtentan! :P Inte mer med det, tackar ju inte nej till semester bara för att där ligger en tenat i vägen! ;)

Nu ska jag ta o göra mig iordning, för idag kommer pappa på lunch. Blir spagetti o köttfärssås med vitlöksbröd! =) Mums!! Sen i em ska jag gå till sjukhuset o hälsa på farmor som blivit inlagd... Hade behövt plugga med, men får se hur mkt tid det blir över....

Afton -likanade afron.... bara en parantes!

Nu börjar kvällen närma sig och eftermiddagen spenderade jag på soffan med datorn i knäet. Hade en så enorm huvudvärk! Tänkte först att jag skulle hoppa Afron o bara vila istället. Men va fasen, man kan ju inte stanna hemma från Afron om man inte verkligen måste. Det är ju så roligt och en timmes träning kan inte gå snabbare!

Satt o surfade på diverse saker om Thailand innan, hittade att flyg från Bangkok till Phuket kostade från 225:-, så flyga ner där ska vi verkligen göra. Hittade även billiga direktflyg idag, så det blir nog att beställa i dagarna! Men sen är det ju så dumt att man oftast får betala hela summan direkt eftersom man bara bokar flyg. Och jag inväntar spänt mina skattepengar. Även om jag vet att jag hade fått låna av andra till biljetten så hatar jag att låna av folk, iaf när det rör sig om sådana summor!! Så det rä ju egentligen inte direkt ngt problem...

Har just ätit lite, men var inte så hungrig. Kommer säkert sen istället... Så tänkte hoppa in i duschen o sen kanske ta mig en macka. För jag har ätit lite dåligt idag så måste få i mig lite mer näring, annars kommer morgondagen att bli dryg!

Ett tecken på att jag har fått för lite bränsle idag är ju bara att titta på överskriften till detta inlägget... What?!

090511 - en dag att minnas!

Säger bara "Cykel på köpet!"

Jag o mamma skulle idag köra o hämta en gammal cykel som polisen fått in o som jag var registrerad på. Har nog inte haft den sen jag var typ 12.... Menmen det är ju en cykel iaf! Men iaf, så kom vi ner i källaren o skulle hämta den på polishuset och det första mina ögon faller på är MIN rosa cykel, inte den blå vi skulle hämta utan min rosa älsklingscykel!!! O jag mer eller mindre skrek ut att där står ju min cykel!!! O gubben som var med där bara Jaha, ja då tar vi väl med den också upp...

=) Så nu är jag världens lyckligaste som fått hem min cykel!! Den fick dock åka med mamma till Köpinge eftersom den var lite smutsig samt att det behövs köpas lampor som blivit trasiga under året vi varit ifrån varandra! Är ganska exakt ett år sedan den blev stulen. Och anledningen till att de inte hade hittat min anmälan om den i systemen var för att de inte sökt så långt bak i tiden... What? Ska de inte typ söka igenom alla anmälningar efter den rätte ägaren?? Så det var ju som att det var meningen att den blå skulle bli hittad så att jag kunde komma och hämta hem den rosa! =) Hade jag kommit om några dagar så hade den kanske inte varit kvar för upphittaren hade nämligen lagt anspråk på cykeln om de inte hittat ngn ägare. O pappren till denna upphittare hade skickats ut för typ 2 veckor sedan att de inte hittat ngn o att hon kunde komma o hämta cykeln. Så hon i "kassan" hos polisen sa bara att det var ju ett problem de fick handskas med om/när hon kommer in eftersom de inte hade ngt telefonnr. till henne. Men det är ju ändå de som gjort fel, det fanns ju en anmälan på cykeln och de hade inte lyckats hitta den i sitt system, för den fanns ju där, hon slog upp min anmälan när jag sa att den gjorts! Men strunt samma, jag har ju iaf fått tillbaka min cykel! =)=) Glömde ju nästan hur hon avalutade det hela vid disken Var det något mer idag eller var det bra så? Haha, det var sjukt roligt sagt och vi skrattade allihopa!

Har för övrigt varit i skolan idag... Inget intressant idag heller. Är ganska trött på denna kursen nu, men det är bara denna och 3 veckor till! Räknar snart dagarna tills det är lov!! Ikväll blir det Afro! Woho, är inte direkt laddad för det nu, men har tid på mig att ladda batterierna på soffan! ;)

090510

Söndag och jag har just ätit frukost... C ligger fortfarande i sängen, blev lite väl bra för honom igår!! Vi var inte hemma förrän vid 02,25... o jag kan säga att jag var ganska trött då! Middagen/förfesten hos Tessan var mkt trevlig, alltid mycket skratt när man umgås med det gänget! =)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ser ju i nte ut som att C kommer vara så aktiv... Hm... Borde sätta  mig o göra några övningsfrågor till skolan, o jag tror vi fick en läxa i fredags också om jag inte minns fel... Men det kanske jag gör lite senare, just nu är jag inte så sugen på det...

090509

Fick se fotboll igår ändå, men inte i Kiaby... Blev i Ovesholm med Jenny, Carro o Frida. Tyvärr så blev det en ganska tråkig match. Men det gick vägen i Kiaby iaf, de vann sin femte raka! =) Wohoo!!! Efter fotbollen blev det film hos Jenny, men man var ganska sleten så blev inte så sent.

Om en stund är det dags för mig att gå o träna. C har redan kört, skulle till Kjuge o tvätta hojen o sen vidare o fixa ngn dator. Ikväll blir det förfest o käk hos Tessan, men jag ska vara nykter eftersom C ska på jobbefest i Arkelstorp så jag ska köra dem. Men det gör mig inget, slipper man vara bakis imorron iaf! =)

Dags att byta om!!!

090508

Sista vardagen denna veckan... Varit i skolan idag också och det var ungefär lika ointressant som vanligt. Är ganska trött på denna kursen nu. Men man får ta sig i kragen de sista 4 veckorna som är kvar nu!

Har varit på stan med Emma ett antal timmar idag, missade nog inte många klädesaffärer. Men ändå så hittade man inte så mkt. Lika bra det kanske. :P Köpte iaf två fotoalbum, en tröja och ett par trosor. De såg så sköna ut så jag kunde inte motstå dem...

Börjar ju bli riktigt fint väder med nu, funderade ett tag på att åka o kolla på matchen (Kiaby-Degeberga) men det är så krångligt att ta sig ut utan bil så jag struntar i det. Men det är ju perfa väder för det... Jaja, får se nästa istället. Håller tummarna för vinst ikväll så blir det femte vinsten på raken och de behåller sin ledning i serien! =) Riktigt insatt man blivit!

Funderar just nu på vad jag ska ta o äta ikväll... Tycker inte om att laga när man bara ska äta själv. Är ju så mkt roligare att laga till fler! Menmen, mat måste man ju ha!

090507

Har haft en riktigt händelserik dag idag.  Åkte till Bromölla vid 11 tiden för att luncha med C samt kolla på MC-ställ. Sen var det vidare mot Sölvesborg och fika-mys med Mia! Var evigheter sedan vi träffades, men även om vi inte träffats mer än 2-3 ggr det senaste året så kan man prata på som om vi träffats varje dag. =) Vilket är så underbart härligt. Men det hade givetvis varit roligare om man träffats oftare!!

Hann även med en runda imon Bromölla möbelaffär. Älskar att gå o titta, man kan tänka sig bort o se möblerna i sitt framtida hus! ;) Var även inom stan en snabbis när vi kom hem, C köpte en skjorta och en slips till begravningen nästa vecka... Det var dessutom 40% på allt på Dressman, så han kom billigt undan! Vilket vi gillar! :P

Nu ska C laga lite mat, blir korv o pasta tror jag. Får väl ta o kolla över så det går rätt till! ;)

090506

Onsdag idag då ja... Har varit i skolan mellan 10-13 och det bästa av allt var att tentan var rättad och att jag klarade den! Tjoho!!! Blev ganska bra resultat med, 82 av 100 så ska verkligen försöka satsa på nästa tenta så man kanske kan få ett vg på kursen! ;) Men man ska väl inte hoppas för mtk... Jag känner ju mig själv och kan lika väl slappna av och bara köra som vanligt på ett g! Men det är jag nöjd med det också! =)

Resten av dagen ska jag spendera med tjejerna, Challan har kommit hem från Åre nu så vi ska ut o äta på banken ikväll o titta på fotbollen. Kommer säkerligen att bli supermysigt! =) Ska ta o gå bort till några av tjejerna nu!

090505

Ledig idag. Men har ändå haft fullt upp. Började dagne med att gå upp kl 07,10 för att köra C till Kjuge där han skulle hämta motorcykeln. Sen hem igen om slumrade lite till serierna som går på 6an på morgonen. Sen stack jag till maxi o inhandlade det som saknades i kylen o ffrysen. Hem, packade in allt. Ut i bilen igen för att köra till MC-center o hämta C. Passade på att köpa några fiskar också på vägen hem, så nu är det fullt med liv i akvariet! =) Sen var det dags att tvätta när vi kom hem, o det har pågått hela eftermiddagen. Under tiden satte jag mig och plockade ut vilka bilder jag skulle framkalla till Trysilalbumet. O det tog sin lilla tid kan jag säga!

Nu sitter vi o väntar på att lasangen ska bli klar i ugnen och sen ska vi ut till MC-center o hämta hojen. Till Kjuge och lämna den för att sedan styra vidare till Wä och barnpassning! =)
 
Så nu är det minst sagt lite brådis!!

090504

Då är helgen förbi och måndagen har snart gjort sitt.

Vi var som sagt hemma hos Johan i fredags också, mkt mysigt att ha en brasa framför sig. Grilla lite marshmallow o bara snacka lite. Jag blev inte så långvarig eftersom jag skulle upp och skriva tentan... O den kan jag väl saga att gick helt okej. Tror att jag klarat den iaf. Men vill inte bli för självsäker innan resultatet kommer...

Jag o Hällen var ute i lördags, men det var inte så mkt folk på Grand.... Så vi stannade inte så jättelänge... Gick till BK och käkade lite istället! :) Igår mådde jag faktiskt riktigt bra för att ha varit ute kvällen innan. Jag o C körde till Kjuge, hämtade motorcykeln o sen kollade vi på fotboll i Kiaby, körde o tittade på Kajsa o Stoffes hus (2a gången för min del) o sen vidare till Vånga för att hälsa på busungarna! =) Väl hemma igen så var jag ganska trött och somnade lite på soffan! Var riktigt skönt faktiskt!

Idag har det återigen varit skola, bara 5 veckor kvar nu till sommaren!  O jag längtar!! Ikväll blir det träning, blir bara jag ikväll (mamma o kajsa fick förhinder) men jag tror jag klarar mig själv faktiskt! :P

090501

Inträder nu Maj månad! Tjoho, ett steg närmre sommaren! =)

Igårkväll var vi hemma hos Johan och grillade. Eller rättare sagt, jag o C stekte våra hamburgare på spisen då det inte var ngn vidare värme på grillen och där låg en stor fläskfilé som tog upp all plats... :P Men det blev gott som tusan ändå! Sen spelades det lite crocket, risk och spekulation... Mitt starkaste spel var rick där jag vann båda gångerna! =) Sista rundan kan jag dock tacka Calle som underlättade min vinst! ;) Spekulation var med ett väldigt roligt spel, hade aldrig spelat det innan. Men spelar det gärna igen! Blev dock ingen brasa för vår del... Maten blev senare än planerat och sen var det inte ngn som brydde sig...

Haha, sjukt roligt inatt när vi kom hem. Mötte folket från festen på våningen ovan och traggade med några utan för. Sen sa vi hej o gick upp till oss. När vi sen öppnade dörren så låg där en papptallrik innanför. Hm... Nu är det ngn som varit rolig tänkte jag innan jag plockade upp den. Men på baksidan stod det ngt i stil med: Hej, skulle vara tacksam om ni skulle kunna kolla efter ett mobilbatteri i vitt och en baklucka i svart på er balkong... Och så namn och tele. Va?! Tänkte jag och insåg sedan att det måste  varit ngn av dem vi mötte i trappen som tappat ner det isf. Så skyndade ut på balkongen och, mycket riktigt, där låg både batteri och lucka! Så jag nästan sprang rakt igenom lgh för att ta mig till sovrummet där jag öppnade förnstret och massa folk stod fortfarande kvar neranför så jag ropade och frågade om det var de som tappat ngt från balkongen?! JAJAJA! skriker en av killarna, haha så han kom upp och hämtade det och tackade så mkt! Hehe, var ett väldigt roligt slut på en för övrigt mkt rolig kväll!

Idag har jag suttit o gjort den min sista ex-tenta! Så nu får det vara nog pluggat inför denna tentan! Men är fortfarande sjukt orolig för att detta inte kommer att gå vägen... Men jag håller tummarna för mig själv! (kan dock bli lite svårt att skriva då..) :P

Så nu ska jag bara ta det lungt och invänta att C kommer hem från matchen igen. Sen ska vi till Maxi o handla inför kvällen o lite så... Vi ska nämligen hem till Johan o grilla ikväll igen! Som jag skrivit tidigare så ska vi fira välborg ikväll.. Men tror inte att jag blir så långvarig då jag ska upp tidigt imorgon och skriva tenta...! Så C ska antagligen sova ute i Fjälkinge så får jag köra ut dit imon efter tentan och hämta honom. Men det gör jag så gärna! ;)

Skulle eg åkt och tittat på matchen idag, är Linderöd-Kiaby.... Men kände att det blir så stressigt då... Så skulle visst tjejerna fika på stan vid 16, men då blir det för tight med tiden inför jag ska träffa killarna på Maxi... Så det blir visst inget av det idag.... Men ska nog ta o se om solen börjar visa sig på balkongen så man kan sätta sig där ute istället! =)

RSS 2.0