Söndag morgon

Då var det redan sista dagen på helgen... Igår hade vi som sagt fikagäster som slutade med att de även blev middagsgäster! :) filade först och sedan togs beslutet att vi skulle hämta från pizzerian. Så blev väldans mätta igår! Och tusen tack för inflyttningspresenten! :D Inatt ställde vi om klockorna, så man var vaken extra tidigt idag. Ska snart gå upp tror jag, ska försöka få stenen på plats där ute idag. Kommer bli tungt!! Bror ringde igår, han är med far i Holland o kör kross. Behövde lite datorassistans med att kolla lite kartor o så. O mitt i alltihop så missade jag att fråga hur de hade det... Hade ju fullt upp med att reda ut sidorna han bad mig gå in på... Men antar att de hade det bra iaf!! Nu blir det frukost och sedan lite hårt arbete.

Lördag morgon

Klockan ringde för snart en halvtimme sedan, anledningen är att C skulle o träna. Snark vilken träningstid alltså! Tänkte att jag med skulle gå upp nu så jag är redo för stan när C kommer hem igen. Kommer besök i em så ska städa av med tänkte jag. Igår blev det restaurangbesök, Taste. Killarna tog taste-burger och var mycket nöjda med den. Jag tog kycklingen, men den var...lite...tråkig kan man nog säga. Den var baconlindad, men hade ingen krydda på sig. O jag måste verkligen ha MASSA krydda på all mat jag äter!! Men det gick ner o jag blev mätt som tusan. Åt vitlöksbröd till förrätt, o jag smakar det än! Dags att hoppa upp ur sängen!

Helg IGEN

Halle min da, det är helg igen! Tyckte just jag skrev att det var helg... Idag har jag varit i skolan en snabb runda, möte ang praktiken. Och ännu fanns där inget positiv att säga... Snark!! C kom iaf hem från Stockholm igår, wihoo! Skönt att ha honom hela igen! Så han tog några spadtag. Och vipps hade han flyttat lika mycket sten som jag gjorde på över 1 timme. Jahapp, det var ju trevligt ju! Tanken är stenen ska läggas på plats under helgen så vi blir av med den från uppfarten. Vad händer i helgen då? Inget helt planerat vad jag vet. Ska se om vi kan försöka träffa Cs syster med familj i helgen, inte träffat dem på superlänge! Magen har säkert vuxit massor och pojkarna är säkert bus-sugna! ;) Idag är ingen vanlig dag heller, för det är Jennys födelsedag, HurraHurraHurraaaa

Redan torsdag

Att jag inte stretchade igår var ett stort misstag! Idag har jag enolt ont i hela ryggen och sid-magmusklerna! Tänkte att jag kanske kunde tagit några spadtag till idag, men det är fullkomligt omöjligt! Det får helt enkelt vara så tills C kommer hem ikväll. Har pluggat ytterst lite idag, mamma har just varit här med frallor! Tänkte jag skulle städa lite idag med... Men först lite plugg till! ;)

Stendöd

Kan verkligen säga att jag är stendöd ikväll! Lasses med 4 ton sten kom idag, och hälften hamnade typ ute på gatan... Jahapp, så kunde det ju inte ligga så det var bara att hämta skyffel o börja! Kan säga att jag efter 1 timme var ganska mör i kroppen och inte orkade ta ett spadtag till. Kan säga att det aldrig slår fel att det händer något skit när C är i Stockholm. Så nu sitter jag i soffan och funderar på om jag orkar gå ner tillA-Livs o köpa chips eller inte. Har varit sugen på det hela dagen, men efter kraftansträngningen så skriker min kropp efter onyttigheter! ;) Har inte blivit lika mycket pluggat idag som jag tänkt pga detta, o med tanke på att jag innan idag var helt inställd på att det var tisdag så har jag mycket plugg och färre dagar kvar... Ingen bra ekvation! Nej blir nog chips ändå! :D

That time of the day

Nu är det den tiden på dagen, ja den då Unga Mödrar börjar! :P Idag har det varit plugg, gått en snabb sväng och tittat lite på tv. De två kommande veckorna så måste jag skärpa mig med pluggandet, tenta nästa fredag. Hjälp! Har fått den glada nyheten att fönsterna kommer i veckan, wihooo! O så kommer bänkskivan på torsdag i nästa vecka.... Äntligen! Jag hoppas innerligt att den är okej så vi kan få ett slut på det hela! Blev ingen fisk till middag igår.. Den smakade lite konstigt... Så det blev plan B och steka till lite kylling. Träningen var pissjobbig, brännde i magmusklerna kan jag säga! Ska ta o testa Zumba med någon vecka tänkte jag. Men det är ju så sent om kvällarna... Blir att tänka på det! ;) Vad det blir till middag ikväll lämnar vi åt fantasin! :P

Ny vecka

Ja efter helgen brukar ju en ny vecka börja. Och så gör det även denna veckan! Har varit i skolan idag, fick ännu mer info om att praktiken inte är klar än. Ska ha ett nytt möte på fredag, så då får vi se vad som sägs... Sitter o kollar på Unga Mödrar nu o ska in o träna senare ikväll. C ska ge si på att tillaga fisken han fick upp ikväll. Så vi får se hur det smakar! ;)

Helgen

Denna helgen har, som många andra, gått allt för fort. Igår var vi i Harasjömöllan o fiskade. Eller ja, försökte fiska iaf! det var en mycket rolig upplevelse och jag gör gärna om det igen! C fick upp en fisk och jag noll... Men det gör mig inget, vi hade en helt undebar dag, trots regn o blåst. Måste tillägga att det faktiskt var mycket fint väder emellanåt också! Det absolut roligaste på hela dagen var när vi stod o fiskade ( man står på små bryggor runt sjön) så kom det ett flöte förbi simmande!! Vilket visade sig vara en fisk som försökt slita sig och till slut hade linan gått av, vilket resulterade i att kroken och tillhörande flöte satt fast i fisken som simmade ut i sjön igen! Sjukt roligt att se fisken (läs flötet) simma rundor i sjön. Senare under dagen så lyckas samma person lämna sitt spö på bryggan medan han går där ifrån. Vad händer då? Jo en fisk nappar ju givetvis. O vad innebär det? Jo att fisken simmar iväg med spöet!!! Fy fasen vad jag garvade ( läs sitter o skrattar nu också) när jag såg detta! Så samma människa lyckades under denna dag bli avlurad ett flöte och ett spö! Spöet lyckades de dock fiska upp senare under kvällen. Är nog det roligaste jag varit med om på länge! :) Nu blir det middag på restaurang Kjuge! :)

Stabilt?

Verkar som att vädret stabiliserat sig något nu i em. Var ju inte klokt vad det skiftade i förmiddags. Regn, uppehåll, sol, hagel, sol, regn....Ja ni kanske hade det likadant..!

Idag har jag faktiskt fått en del plugg gjort, skönt! Så jag beslutade mig för någon minut sedan för att nu får det vara helg! =) Tänkte då börja denna helg med att få lite friskluft, ut o gå en runda gör nog susen mot mitt trötta huvud. Sedan kanske man kan gå inom A-Livs och köpa sig ett chokolad på vägen hem! ;)

Pappi har vair här på lunch en sväng idag, bjöd på gårdagens soppa som jag kokade upp. Men den smakade lika gott idag så! =)

Igår beställdes det en ny dator till familjen Johansson-Persson, ska bli spännande o se hur den ser ut när den kommer. Sägs att den ska vara väääääligt liten, eller iaf tunn! :P

Galen

Blir spritt språngande galen på denna skola! Praktik, ja det blir ju spännande att se om det blir något bra av det....

6 timmar kvar

Nej bilden på hyllan i sovrummet verkar helt enkelt inte fastna här på bloggen... Och ska jag vara ärlig så är jag så trött att ögonen går i kors nu, så ingen bild på det idag heller...
.
Vad händer om 6 timmar då? Jo, då hoppar mitt nya abonnemang igång och jag kan börja använda min iPhone 4 med världens finaste bumper! =D Men jag tror inte att jag ställer klockan utan får ta tag i det imorgon när det är dags att gå upp. För säkerhets skull kanske jag ska lägga telefonen bredvid sängen, så om jag vaknar i natt så kan jag starta den! ;D Sounds good to me!
.
Nej lite mer socker idag så man kan hålla uppe ögonen nån timme till, delikatos chokladbollar inhandlades tidigare idag på A-Livs. Nu ska de ner i magen till en kopp te!

Som ny igen

Wihoo, är nyklippt OCH färgad!! Byebye tovor! Kan inte med ord beskriva hur slitet mina toppar var. Nu är det mjukt och skönt att dra fingrarna igenom håret! =)
Gick till en salong här i Fjälkinge faktiskt, Salong M cut. Rekommenderas! (Tessans svågers syster är det som har det visade det sig. Var lite roligt att även hon är ifrån Köpinge OCH kände igen mig... Själv har jag ännu inte kunnat hitta någon bild av henne i bildarkivet - hjärnan.)
.
Snart bara två veckor tills tenta och jag vet inte vad jag ska ta tag i... Antagligen hade ALLT varit ett bra förslag, men det tyar jag jäkla inte. Är väldigt skoltrött just nu. Tur vi ska ut på praktik i några veckor iaf, så man kommer ifrån det lite. Ifs så ska vi ju vara i skolan och göra uppgifter då med, men man kommer nog få mer energi att plugga. Tror jag, eller nej jag hoppas! ;)
.
C är på taket just nu, håller på med parabolen... Får snart ropa ner honom för jag börjar bli hungrig! Blir thaisoppa med Italienskt lantbröd till.  Älskar att doppa bröd i soppor, speciellt denna! Till lunch hade vi pannkakor, mådde illa av dem lång efter. Man ska nog inte äta fler än vad som får plats i magen... :P
.
Imorgon är det heldag i skolan... Ska ta igen lektionen som blev inställt i måndags. Han lämnade en väldigt spännande kommentar längst ner i mejlet att vi skulle kolla imorgon innan vi åker till skolan så att det verkligen är lektion... Spännande!

#X&%!<##

Ganska irriterad på att det inte går att MMS-blogga som jag vill! HAr ju alltid fungerat innan, men sedan jag började använda Chrilles mobil så är det inte alla som går fram som de ska. Men vissa går fram som de ska.... Skumt! . Skulle iaf lagt upp en bild på mitt lilla projekt i sovrummet, hyllan med blommor, ljus och ramar (foton kommer inom kort). Men det får helt enkelt vänta tills imorgon, för nu orkar jag inte asa fram en annan kamera... . Later!

Helgen är slut

Då var det måndag igen ja. Första man får besked om är att föreläsningen idag är inställd. Och inga rättsfall har kommit ut heller... Det sades att de skulle komma ut under helgen... Men nu är det iaf sagt att de kommer ut under dagen. . Helgen då? Jo, i fredags avslutades dagen med, för min del, först film och sedan när C, Johan och Oscar kom hit blev det pizza och spel. Lördags körde C hem för att hjälpa sin far, direkt iväg på kalas (middag) för morfar och mormor och sedan direkt in till J&C för lite umgänge. Igår när vi vaknade gick vi ut i trädgården, hye! Grävde upp runt huset, där vi ska lägga småsten. När vi kom till ena änden på huset så var där tre stubbar, de skulle bort! Så projektet sattes av stapeln och vi fick faktiskt bort dem, efter X antal timmar... :P Fick gå in och äta lite och efter det satte vi lister i vardagsrummet. Blir mycket mer ombonat bara med lite golvlister! Vädret var ju så fint med så vi passade på att gå ut i förrådet för att städa upp lite där. Vilket verkligen behövdes! Så nu har vi även fixat lite förvaring där ute! Nästa projekt blir att städa upp nere i garaget så att C kan köra in sin bil där! . Vad ska jag göra idag då? Jo, det blir lite plugg (om rättsfallen kommer ut) och sen kanske jag får ta tag i att måla klart mina små projekt med! =) Har för övrigt blivit förkyld igen... Halsen och näsan är det som är drabbade. men även C gick och snorade och nös här igår, så nu blir man väl inte av med det lika lätt som förra veckan... :(

Tada

Aha, nu fattar jag äntligen var man kan skriva inlägg från iPhone. under hela tiden i Thailand var jag irriterad på att det inte funkade. Så var det bara en lien touch som krävdes! Jaja bättre sent än aldrig! :) NU blir det film!

En sån här!!!

En sån här var det som gömde sig i påsen! =D Har suttit o lagt in alla kontakter och lite applikationer på den. MEN kan inte använda den förrän på torsdag då SIM-kortet aktiveras... :( Lite ledsen för det faktiskt... Men jag har ju något att se fram emot, det värsta är väl bara att tiden kommer gå så fruktansvärt långsamt! :P
.
Det är väl ungefär vad vi har gjort idag. C har lagt stenen som låg på gräsmattan där den skulle ligga, dvs intill huset. C har fixat lite med telefonerna med, så vi ska kunna synka våra kalendrar! Jo just det, C har ju fortfarande den gamla iPhonen! ;) Han hävdar själv att han inte är avis, men jag tror ändå att han är det! ;)
.
C har just kört in till staden igen för att spela lite squash, så  jag ska nog sätta mig o kolla på en film. Vet precis vilken jag ska se, en som jag inte sett på länge. Hade en period innan då jag såg den minst en gång i veckan. Men det har ju varit sommar nu, så inte suttit inne o tittat på film... Vilken film är det då? Jo, Twilight så klart! =)
.
Trevlig helg allesammans!

Vad gömmer sig i denna påse tro? :)

p151010_12_55 (MMS)

Vad gömmer sig i denna påse tro? :)


Helg! =)

Det är nu helg för min del, C:s med om två timmar! =)

Imorgon ska jag nämligen inte till skolan och C är beredskapsledig! Så denna helgen kommer bli extra lång! =) Me like! Kanske får bli lite plugg imorgon ändå, har inte riktigt orken idag (heller).

Min telefon har länge varit lite knäpp och för en tid sedan fick det vara nog, så jag har numera brorens gamla avdankade telefon. Men jag har till 98% beslutat mig för att köpa en ny. Kanske blir det till handling imorgon =D

Varför blev det så grått och mörkt ute helt plötsligt?! Var ju strålande solsken när jag satt på bussen hem...

Dagen

Idag har jag faktiskt varit riktigt duktig, med allt förutom plugget...

Har hunnit kratta ihop 4½ säck med löv samt klippt gräset. Kan söga att gräset var mycket långt och var väldigt jobbigt att klippa! Har även plockat bort allt "formvirke" som låg och förstörde gräset, vilket också var tungt som tusan! Har fått ganska ont i händerna av allt slit! :P

Ska bli spännande att se när C kommer hem om en stund om han ser vad jag gjort ute i trädgården idag! Mohaha! Han får bannemig laga mat ikväll så jag kan vila upp mig lite! ;) Hihi

Update: Han kom just in och inte har han märkt något!! Men han har mage att klaga på att det inte var någon påse i hinken under vasken! Män.... ;) :P

Datorrummet

Står numera "klart". Definitionen av klart i detta fallet är att väggar och tak är målat, golvet är lagt, listerna är på plats och tillhörande möbler och grejer är inflyttade (uppackade också, jodå). Men vill ju ändra på lite grejer, som andra skrivbord (vill ha två), men det vill inte C, så vi får väl låta tiden utvisa vem som får sin vilja igenom. Jag tror jag vet vem det blir! ;D

Annars har jag varit i skolan idag, pluggat lite. Men sen är man så sörens trött, vet inte varför. Det är ju ändå ljust och fint väder ute. Så man kan ju inte skylla på höstmörkret... Får gärna vara såhär höstfint ett tag till tycker jag innan vintern kommer!

Nu ska jag kolla klart på unga mödrar innan det blir lite matlagning!

Måndag morgon

Halsontet har inte gett med sig över natten... :( Ska därför upp och koka mig en kopp te till frukosten!
Har en hel del grejer att göra idag, så bäst att sätta fart! ;)

Neeej

Har börjat få ont i halsen....Har verkligen INTE tid med det, så jag hoppas att det ger med sig illa kvickt!

Gan uppdatera med att golvet är  numera lagt och listerna kommer på plats imorgon. Så då kan även hyllorna flyttas i morgon kväll, wihoo!

Ensam mamma söker och lite städ sen kanske det blir passande med (ytterligare en) fika! =D

Sööndag

Har varit två jobbiga nätter med Cs telefon som ringt stup i kvarten känns det som! Typiskt att det ska ringa på helgen och dessutom på natten när han har beredskap! Men nu är det bara en natt till sen är han av med den, så det får vi väl uthärda!

Idag fyller morfar år, grattis! =) Ska på kalas idag, men för Linus... Men innan dess ska vi åka till Eko, hinna måla rummet, gärna hinna läsa lite och in i duschen. Ikväll är det tänkt att vi (C rättare sagt) ska lägga golvet samt lista i lilla rummet. Så imorgon (senast) ska vi kunna sätta in hyllor och annat som ska höra hemma i det rummet! Säger det igen; Ska bli såå skönt att få bort kartongerna från vardagsrummet!!

Fyndade ju även sängbord för någon vecka sedan, ska se om jag kanske hinner göra vid dem med lite så vi kan få in dem i sovrummet. Hade varit skönt att inte ha det så uppställt över allt!

Nej nu är C klar att köra! =)

Borta

Japp, nu är köket borta! Eller det är sålt iaf. Borta är det inte förrän imorgon kväll...

Har varit i stan idag. Först plugg, sedan trevligt lunch med vänner och sedan även en runda på stan. Inhandlade hylla och tillbehör till den att ha i sovrummet. Tänkte att den skulle komma upp under helgen. Så om det blir så kommer även en bild upp! :)

Sitter o kollar lite på Robinson, mycket intressant folk med...Hm..! Lite fix nu innan det blir tv (på riktigt) o senare bingen!

Dröm

Har glömt att berätta om en dröm jag hade härom natten. Och det konstiga är att de (har haft fler) kännts så verkliga, att när jag vaknat knappt kunnat reda ut om det varit verklighet eller ej. Iaf jag drömde att jag var tillbaka i K-stadflickornas lokaler och skulle börja dansa igen! Gud vad jag kan sakna att dansa ibland!! Ändå är det, ja vad är det nu... 5-10 år sedan jag slutade. Men jag kan säga att om jag skulle börja nu igen, så hade jag behövt en annan kropp. En som är smidig och har lite kondition! =)

Har iaf börjat ta tag i träningen nu genom att gå på CoreCardio en gång i veckan. Ska även börja jogga tänkte jag, eller försöka lära mig att jogga!

Men innan dess ska jag trycka i mig lite äppelpaj som jag gjort till oss ikväll! =D

Knasigt

Blev visst något fel med MMS:et som jag skickade in härom kvällen... Skumt! Gjorde precis som jag brukar göra...
.
Idag är det hemmadag, får se vad jag lyckas uträtta... Och, nej rummet blev inte klart under helgen. Men kanske till efter nästa helg?! =)

Morsdag?

Näää, men nästan, mors födelsedag!! =) Grattis igen! Har varit på middag och tårta hos mamma idag. Mätt som tusan blev man, tacktack!

Annars har vi även varit på Ikea, Klubbkompis och Annorlunda rum idag. Vi har hunnit med mycket, jag och C! =) Nej nu måste jag faktiskt plugga det sista inför imorgon, ville bara in o "visa" mig! ;)

Fredag och helg

Nu är det helg och den började vi med att grilla fläskfilé med glaze på, till det hade vi pommes, kall bea-sås och sallad. Mycket gott smakade det och jag belv sådär precis lagom mätt. Tur är väl det så jag orkar få ner fikan med! =) Som vi egentligen skulle haft igår, men glömde... Hur kan man liksom glömma att det ligger en massa gottis?!

Skulle blivit en träff med vännerna ikväll med, men vi har just beslutat att vi tråkar och stannar hemma... Hinna göra lite i huset och sedan också kanske hinna med att bara ta det lugnt för en gångs skull!! Nej nu ska jag byta om till målarkläder!! =)

RSS 2.0