Tisdag...

mm, det är bara tisdag idag! Känns som att det har gått en hel evighet sedan helgen... Satt o pluggade lite igårkväll efter träningen o allt. Sen när jag väl la mig så kunde jag givetvis inte somna. Men efter många om och men så slumrade jag in. Till att sedan med jämna mellanrum vakna till ett högt snarkande ljud.... Kunde knappt få liv i honom så han kunde lägga sig på ngt annat vis... Men det hjälpte inte. Så imorse när han gått upp kunde jga gott somna in i typ en timme och sedan var det dags för mig att gå upp. Så kan säga att jag varit lite mör idag...

Ikväll ska vi inte slösa tid på att laga mat utan hämtar pizzor på San Remo istället! :D O till det ska vi nog se en film. Vid åttasnåret ska jag bege mig hem till Jenta där det ska kollas Idol!!! :D Ha även hunnit med att räkna lite nu i eftermiddag men det tar ju sådan tid!!! Får se om jag kanske hinner titta lite på den nya kursen lite med i veckan... Nu ska jag invänta att C kommer hem så vi kan köra o hämta mauden! :D MUMS!!

Senilsnöre var det ja!

Ja Maja, det hade kanske inte varit fel..! Hittar du ngt ställe de säljer sådana på så köp ett dussin till mig för jag kommer säkerligen göra av med ett antal!! :D

Kan stolt säga att jag har (nog) inte glömt ngt sen förra inlägget! :D Nu är et snart dags att hoppa in i duschen efter ett "hårt" träningspass! Hehe, det blir ju inte jobbigare än man gör det när man är i gymmet! ;)

Dessa nycklar!!

Fattar inte vad det är med mig! Igår låg nycklarna hemma hos Maja och idag när jag skulle cykla till skolan. "Hm, var har jag nu lagt nycklarna?" Kunde inte minnas var jag lagt dem... Letade igenom heela lägenheten, kunde inte hitta dem. Okej, var hade jag dem sist? Åkte till HK, och när vi kom hem så öppnade C dörren. Aaah, i bilen ligger de!! Som tur är så åker C denna veckan så bilden var kvar i Kristianstad. Cyklade bort o hämtade nycklarna, tillbaka hem o låste, sen var det bara till att börja cykla till skolan...Så kan ju säga att det var tur att jag var ute i god tid idag!!!!!

Måndag morgon, när jag vaknar....

...är det säkert senare än vanligt... Jupp det var det faktiskt, sov typ till kl 9. O för att vara en måndag så var det ganska sent...Har gått upp ovanligt tidigt de senaste veckorna på vardagarna... Och kommer förtsätta så ett bra tag till... Vääligt mkt i skolan just nu för min del...

Igår mådde jag knapt alls dåligt. lite konstigt faktiskt, jag som brukarmå piss efter bara något glas!! Men det gjorde migabsolut ingenting. La mig på soffan o kollade en film när C kört för att spela match, slumrade lite... När filmen var slut tänkte jag gå upp till HK o köpa lite godis. Kom då på att oj, vi har ju tvätt i tvättstugan o vår tid slutade för 20 minuter sedan. Skulle springa ner men kommer då på att C har sina nycklar med sig och mina ligger hemma hos Maja.. Attans! Blev o springa hem till Maja utan att låsa här hemma, hämta nycklarna, springa hem igen, ner o ta tvätten (som tur hade den andra inte kommit än) och eftersom vi då inte hade hunnit stoppa det i troktumlaren så blev det till att hänga tvätten här uppe. Skulle ta ut båda tvättställningar ur städskåpet när jag puttar igen dörren till skåpet så har dammsugarslangen lagt sig emellan o dörren studsar upp igen (utan att jag hinner reagera) så jag går med full kraft rakt in i dörrkanten. Blev en sån smäll så jag höll på o sätta mig rakt ner på golvet. Har nu värsta bulan i huvudet...AJAJAJ!!!!

Sen blev det till sist HK, godis och en film! :D Idag väntar skolan för min del, kl 13-16...


Dagen efter Majas fest

Igår kväll spenderades kvällen i Majas lya där vi firade hennes 23e födelsedag! Mkt folk, men skojsigt  var det!!! Utgång blev det på Grand, mkt folk där också. Träffade en del folk som man inte träffat på länge... Alltid lika skoj. Kan säga att mina fötter gör väldigt ont efter att två helger i rad blivit trampad av någon med klackar... Så har nu två fina blåmärken över hela högerfoten.. Ajaj!!

Nu ska jag kolla klart på Idol-reprisen o sen kanske sätta igång en film... :)


LÖRDAG!!

Tog en ordentlig sovmorgon idag! Riktigt skönt. Vaknade först vid 8 tiden o var pigg, men då kunde man ju inte gå upp. Lyckades faktiskt somna om o gick upp strax efter 11. Har just varit på Maxi och handlat, bla frukost! C fick fara iväg med mat till sin far som är o jobbar, så nu inväntar jag bara att han ska komma tillbaka så vi kan äta!

Sen ikväll är det ju fest hos Maja! :D Ska bli sååå jäkla skoj, sjukt många kommer vi bli med. Hon har räknat med att vi blir 25 stycken i lyan! Kommer bli packat! Hehe... Fasar dock lite inför morgondagen, ifs så ska jag ju inte göra ngt spec men ändå! Så det får bli att blunda för imorgon!!

Nej tror jag ska börja plocka fram frukosten så vi kan äta snart!

Äntligen fredag!!

Då var dagen kommen. Änligen är kursen avklarad och det enda som återstår nu är kompletering på tentan som vi får veta i nästa vecka. Har redan psykiskt börjat ladda inför nästkommande fem veckor. Men jag har gett mig sören på att jag ska skärpa mig o klara av det!!

Ikväll ska vi försöka måla det sista så alt sånt skit kan sättas ner i källaren. Sen för morgondagen så står träning och fest på schemat! :D

Sovmorgon!!

Idag hade jag äntligen sovmorgon, kunde jag sova? Nej!! Så irriterande, såg verkligen fram emot att sova länge...Aja. Igår stack jag, Maja o Majas mamma till Maxi o handlade lite. Efter det blev vi körda av SOJ till Manhattan där vi kollade på kvällens Idol. Var mkt trevligt,men trött som jag var så körde Hällen oss hem efter det. Kollade lite på Oskyldigt dömd på fyran men somnade nog ifrån det, minns inte riktigt.. :S Tjejerna kommer kl 10 så ska vi göra klart det sista med arbetet så vi kan skicka in det ikväll. Nej nu ska jag kolla lite på tv innan det är dags att stiga upp på "riktigt" ;)

En stor suck

Har äntligen kommit hem från skolan idag också... Och vi är nästa klara med arbetet. Ska bara skriva det sista imorgon vilket vi kommer göra hemifrån, så vi slipper upp tidigt o ta oss till skolan! :D Några från klassen skulle ut ikväll men fy sören vad trött man är i huvudet... Ska leka lite med Maja istället ikväll! :D Försökte just ringe henne men hon svarade inte... :(

Känner att man börjar blii förkyld också... Vill inte! Pratade med mamma i morse, de kom hen från Kairo i natt. De hade haft det riktigt varmt och barnen hade blivit hur stora som hellst. Det är mina "fadderkusiner", hehe, det lät lite kul..! Ska se om man kanske kan följa med nästa gång som mormor o morfar ska åka ner o hälsa på..!

Vet inte vad jag ska äta ikväll heller... Är inte riktigt sugen på något... :/

Nej, ska lägga mig på soffan o vila lite...

Man försöker ju

Ska försöka bättra mig ppå att uppdatera... Borde inte vara så svårt, men ändå blir det inte så....

Har just varit i skolan hela dagen. Håller på med det jäkla arbetet...! Längtar till lördag, 1, då är arbetet inlämnat och man slipper den kursen (typ) 2, det är fest hos Maja 3, man kan sova länge :D

Känns som att det kommer bli riktigt skönt! Ikväll är det taco som står på menyn, känner oss förtjänta av det eftersom vi ska o träna direkt när C kommer hem från jobbet. Och sen finns det glass till efterrätt!! :D Guddiguddi!

Ska försöla komma ihåg att ta av nagellacket också idag. Målade mig så fint hemma hos Maja i lördags. Maja ena handen men hon var för skakig av all dricka innanför klänningen, så jag fick måla den andra handen själv. Men det blev bra ändå! Hehe!

Ska ta o lägga mig på soffan en stund nu...

Dagen efter fest

Ja det blev ju som sagt fest hos Maja igår! Beställde hem pizza som bonnade upp riktigt bra för kvällens drycker! :D Har faktiskt inte alls mått dåligt idag. Bara lite trött men det har man rätt till o vara!! Träffade en massa folk ute igår som man inte träffat på ett bra tag, var riktigt roligt. Lite tråkigt bara att vi delade på oss innan vi gick ut. Maja o Hällen fortsatte till Grand när jag, Emma och Ida gick in på banken. Men det var skoj ändå och det tror jag att Maja o Hällen också hade!

Idag är det meningen att jag ska göra skolgrejer... Så får väl sätta igång med det nu när C ändå är o spelar match. Ska försöka sitta med det så länge jag orkar. Är en hel del kvar att göra på arbetet och det är inget roligt arbete heller så vill bli färdiga med det så snabbt som möjligt... Ifs så ska det ju vara inlämnat på torsdag så vi har inte så många fler val än att göra det klart omgående...! :(

There's gonne be a party tonight!

Ja för det ska det! Ikväll bär det av hem till Maja för förfest!! :D Fasen vad skoj det ska bli, är trött för tillfället med ändå såå laddad! :D

Var på gymmet en runda i förmiddags, Cs första gång på Nautilus... Men det var jobbigt o jag var hungrig så det blev inte särskillt effektivt... :P Men bättre det än inget. Ska även få mina naglar vidgjorda av Maja till nästa helg! :D Längtar såå tills jag blir fin igen! :D Vet inte rikigt vad jag ska ha på mig ikväll heller... Får väl ta en titt bland kläderna. Har redan fixat vad jag ska ha på mig nästa helg då Maja ska fira sin födelsedag, men inte till ikväll. Attans!

Nej nu ska jag kolla på en film o slappa lite innan det är dags att göra vid sig! Ses i dimman!

Ja mamma Maja!

Jag skriver ju nu! :P Bättre än aldrig! Hehe. Sjukt spänd på o komma hem till Maja för o se hur hennes avdelning av rummet blev! Ska ju börja jobba hemma nu med, ska göra oss alla fina med naglar! :D *längtar*

Har varit i skolan en hel del nu... Riktigt tråkigt! Men efter arbetet är klart så är det skärpning inför nästa kurs(er), ska nämligen läsa dubbelt ni i några veckor eftersom jag inte klarade kalkyleringskursen i våras. Men kände inte att jag skulle klara omtentan heller utan att få gå på lektioner o skärpa mig med att göra uppgifterna. Så även kommande veckor kommer att spenderas mycket i skolan.... Grrr!

Var faktiskt och tränade för första gången igår. Gick på en sådan maskin som benen typ snurrar på.. Hm, blev kanske lite dålig förklaring men ni fattar! :P Efter 20 minuter så var jag helt slut och hade haft en medelpuls på typ 180 hela tiden. Tror min kondition behöver förbättras avsevärt! Så det är bara att köra igång!!

För tillfället ska jag gå o dricka ett glas vatten eftersom jag har fått hicka.... :(

Ledig idag

Idag är det ingen skola, så det var tänkt att man skulle ta o plugga en del. Men så har det inte blivit än, o om jag känner mig själv rätt så kommer det inte bli av heller...

Igår kväll var jag faktiskt ute o gick med Björn, riktigt länge sedan man träffade honom. Så det blev en hel del traggande längs vägen!! Väldigt trevligt var det så får tacka för sällskapet! :D

Det var väl vad för roligt jag hade att berätta för idag...

Helgen som gått.

I fredags började helgen med att vi åkte till Fjälkinge för att fira Martins 25 årsdag. Vilket Martin själv inte visste om att vi skulle. Blev en mkt trevlig kväll, kareoketaxi in till stan o sen till Grand. Riktigt trevligt faktiskt!! Blev sjukt hungrig strax innan tre så jag o C gick o köpte kebab, o lockalola (coca cola). :) Sen började färden hemåt... Regnade gjorde det också... Grrr!!

Lördagen var man inte så pigg, men vi drog oss upp ur sängen o körde till alla närliggande möbelaffärer. Men utan lycka... Känns som vi kommer ha det som det är nu. Sen blev det grillning i Fjälkingen hos Johan... Alla var ganska sletna. O eftersom emma, maja o hällen skulle åka på natten så körde vi hemåt i tid så vi skulle hinna säga hejdå till semesterfirarna. När vi kom dit så var porten låst och ingen av dem ville svara... Så efter ett tag gav vi upp. Så det tog av hemåt utan att man sägt hejdå till nötterna... Aja, de verkar ha det bra iaf..!

Igår gjorde man inte heller allt för mkt... Var o handlade o kollade på film, det var typ det... O idag är man tillbaka i tråkiga vardagen...! Suck!!

Shoppinganfall!!!

De senaste dagarna kan jag säga att det nog shoppats lite för mkt för min del. Har blivit en klänning från Cubus, en kjol samt en scarfs från Indiskan och två par stövlar från Nilsons. Men jag ser det som så att nu behöver jag inte köpa speciellt mycket inför hösten/vintern. Det jag saknar i garderoben är en vinterjacka o ett par jeans. Såg ett par MissSixty i Malmö som jag verkligen tyckte om men givetvis köpte jag inte dem för jag trodde jag skulle hitta dem här hemma men icke! Så det är lite frustrerande. Får se om jag lyckas hitta några andra som jag tycker om lika mkt... *snyft*

Idag är det skola 13,15-16 o efter det blir det inom ÖB med Jenny (o ev Virre) sen hem o göra vid sig inför kvällens 25 årsfest! Vet inte rikigt vad jag ska ha på mig... Men hittar väl förhoppningsvis ngt i högen.. :P O med tanke på att vi ska iväg på partaj så har det även blivit inköp på Systemet. Så man kan säga att jag är ganska pank just nu... Hehe, som man säger "vill man vara fin får man lida pin"...


Torsdag

Jaha, då var det ett tag sedan man skrev här... Det har helt enkelt inte blivit av. Har hänt en del roliga saker sen sist. C har bla kommit hem igen! :D O vi har varit o spelat Fotbollsgolf i Rinkaby med Cs kompisar, o jag kom faktiskt på 4e plats av 6 o då ska det tilläggas att  jag var den enda tjejen! Hehe!! Maja, Hällen o Emma var här i måndes kväll så vi skulle glo på en film. men eftersom ingen av oss kunde hålla munnen stängd så stoppade vi filmen o satt o traggade istället. Väldigt trevligt det också! Igår var jag hemma hos mamma o käkade o sen var det ju första avsnittet av idol. O det ville man ju inte missa. Kan inte fatta folk som inte kan inse att det verkligen inte sjunger bra. O envisa är de med! Men den nya juryn har jag inte riktigt bestämt mig om än. Får låta det gå några avsnitt till innan dess. Men missar eventuellt lita av kvällens avsnitt, C ska spela match i Rinkaby så har fått med mig min kusin Robin att se på den! Innan dess ska jag upp i stan o träffa mamma. Hon behöver lite hjälp med kläder inför resan. Jag vill också resa, men det får vänta tills nästa sommar. Ska nog redan börja titta efter var vi ska.. :)

RSS 2.0