50 timmar

Ja det är så länge det är kvar tills älsklingens plan landar på everöds flygplats! Helt sjukt vad tomt o tråkigt det är utan honom... Kan inte sova om nätterna heller. Vaknar så fort grannarna ovanför oss går, när tidningen kommer och sen typ kl. 5 på morgonen o efter det kan jag inte riktigt få ro till att somna om. Måste helt enkelt ha ngn brevid mig som kan skydda mig. O inte bara ngt utan min pojke!!!

Har varit i skolan igår och idag, inte alls roligt att börja. Roligt att träffa alla o så men kursen vi började med, finansiering, är ju bara pesten själv!! Läraren är världens segaste och pratar om saker man undrar om ens hör till ämnet..! O om inte det skulle vara nog så fick vi sätta igång med grupparbete direkt som ska bestå av max 10 sidor och vara inlämnat imorgon, fick ytterligare i uppgift idag att läsa ett stycke till imorgon samt att vi skulle räkna ut nyckeltal som vi ska "redovisa" imorgon på lektionen. Jaha, o när ska man ha ork till att göra allt detta då? Får väl ta mig i kragen o se till o läsa lite när jag kommer upp igen från tvättstugan som jag måste springa ner i nu...

Nästan nykter

Japp så illa var det! Är måndag idag o man har knappt nyktrat till än... Men kan ju säga att fan va kul vi hade det!!! Var inte så jättemånga man kände ute men va fasen gör det?! :D Men när jag tänker efter så vart det nog en del ändå... :S Aja. Hur som så var det sjukt kul! Vill ni se bilder hänvisar jag till Majas blogg, har själv inte fixat bilderna än...

Kunde knappt sova inatt heller. Vaknade kl 05,00 av att Cs klocka ringde. Jaha, då var det bara till o stiga upp. Följde med honom till flygplatsen för o ta med bilen hem. Så nu kommer jag inte få se min prins förräns på fredag kväll.. :,( Känns sjukt konstigt. Denna gången är det jag som får vara hemma o gå o lägga mig i vår säng alldeles själv...! Usch! Kommer inte kunna somna! Hjäälp!!!

Väl hemma igen i morse så gick jag ju givetvis och la mig. Strax efter 8 ringde C och väckte mig o sa att målaren var på väg... jaha, upp igen o på med kläder. Helt yrvaken var jag! Sen dess kan man säga att jag har suttit  i soffan hela dagen. Var på toa ngn gång o hämta mellanmål ngn gång. Men annars har jag mest hållt mig här... Men upptäckte för en stund sedan att det är fel på hemtelefonen så funderar på att ta mig upp till kjell & co o se om de kan fixa den... Måste ju ha en fungerande telefon nu när C är borta och ska ringa hem varje kväll!!!! :D


Sista dagen på semestern... :(

Tyvärr är det ju så att idag är sista dagen på semestern för detta året... :( Och inte mycket sol har man fått se heller... Suck! Sjukt deprimerad man blir av att veta att det kanske inte blir fler soldagar förrän nästa sommar... AAAAAhhh!

Har hunnit med en hel del idag, började med klippning i stan, fruukost med C på Darins, mumma!! Sen en runda på stan där vi hittade en del fint till lgh! :D Älskar inredning! Sen hem o vänta in Maria, fixa lite till inför Hällens gallaj imon. Sen har jag även fixat lite med mitt afrika "tema" i sovrummet. Har bestämt oss för o köpa en tavla med en zebra som nu är på rea! :D Virre köpte den nu i veckan men vi bestämde idag att vi också ska ha den. Tror det kommer bli klockrent där inne. Medans jag kirrade med det så hann C städa hela akvariet. Märkte att vi var av med en av malarna... Hm, undrar vart den kan ha tagit vägen?! :S Sjukt skumt. Fick även en bebisfisk härom dan, men den har nog blivit uppäten av sin mamma... :( Så jäkla gullig var den!

Just nu sitter jag mätt och belåten framför tvn med Robbie Williams dvd igån! :D Är sååå bra!! Planerna för kvällen är som så att jag o några andra Subbor ska hem till Madde på myskväll! Sen blir det bara att ladda för Hällens imorron!!!! 

Marianne

Riktigt länge sedan var det sen jag åt just "Marianne" men jag hittade en påse i skåpet här hemma nu! :D Mmmm vad gott det var!

Idag har vi varit i Kjuge o tvättat o städat bilen. Jag hjälpte faktiskt till en del... :P Sen körde vi hem o jag stack upp i stan med Jenny o mötte upp Veronica för en fika. Sjukt att man knappt träffats på hela sommaren! Annars träffas man ju nästan varje dag när vi är i skolan.

Var faktiskt ute och gick en liten runda helt själv nu ikväll också! Skönt för en gångs skull, annars brukar det alltid vara så tråkigt o gå själv. Men var skönt med lite musik i öronen bara! Kände att jag behövde gå en liten sväng om jag inte skulle sitta o somna när C kört till träningen.

Sitter o funderar lite på vad jag ska ha på mig på lördag när det är dags att fira Hällen. Ska bli riktigt roligt! Både för att träffa alla men också för att få ge Hällen sin paket! Haha, är bara så jäkla bra. Jag o Maria var o kirrade det mesta härom dagen. Hehe. Lovar att lägga upp en bild på det hela efter helgen!! Nej nu ska jag nog ta o hämta ngn Marianne till! ;)


SEMESTER!!!!

Äntligen är det dags att ha en veckas semester innan skolan börjar! :D Är så glad!!

Helgen har spenderats som följer. Fredag filmkväll här hemma, då även C insåg lite att vi kanske behöver en soffa till trots allt!. Tack Maja! ;) Lördagen började med en runda på stan med mamma där det inhandlades en jacka, en klänning och en kofta. Riktiga kap jag lyckades hitta!! Sedan bar det av till Åhus och släktträff med HELA tjocka släkten på mammas sida. Trevligt att träffa alla men man visste ju inte hur man var släkt med en tredjedel... Ska försöka klippa ihop ett släktträd så jag kan få rätsida på det hela! Bättre sent än aldrig! Hehe. Idag så hängde jag med Hällen o Maja till Nova Lund. Tack tjejer för en rolig dag. Dock trodde vi att de skulle ha öppet lite längre...Men vi hann vad vi skulle på 1-2 timmar ändå så! :P Enda som jag hittade var en kofta... Hade velat ha ett par chinos, men min kroppsform och den stilen på byxor passar helt enkalt inte mig.. :( Nu när vi kom hem så slängde jag mig i soffan och växte fast! Så slänger in handduken för idag... Kommer nog bli som så att jag ligger här hela kvällen. Om inte C tvingar upp mig o göra ngt när han kommer hem.

Veckan som kommer har jag som sagt semester, men det har även C!! :) Men vi behöver egentligen plugga bägge två men ingen av oss som vill det... Så får se hur det kommer bli med den saken... Kan ju gissa hur det kommer bli om jag känner mig själv rätt..! Grrr


6 timmar kvar!

Ja, nu är det bara 6 timmar kvar att jobba (inkl lunch) innan jag slutar för denna sommaren! :D Jippie!!! Igår, tvättade vi ju som sagt och efter det var klart så gick jag, Maria o Lollo ut o gick en trevlig promenad! Sagt det innan men måste säga det igen att det är verkligen skönt att få röra på sig.

Ikväll kommer vi däremot att göra raka motsatsen, sitta hemma i myskläder o kolla på film eller bara tragga en massa skit! Hehe, det är fint det med! Omväxling förnyer! ;)

Tillbaka till arbetet innan det är dags att sluta! Hihi

Snart är jobbeveckan slut!

Japp, nu är det bara en dag kvar att jobba! :D Sen ska man inte jobba mer på jag vet inte hur länge... Riktigt skönt faktiskt! Tack Maja för att du tror på mig! ;) Ja, ut o gå gör vi gärna igen. Kanske ngn gång innan det hinner bli mörkt så man slipper gå uppe i stan där det är en massa folk. Inte för att jag bryr mig, menmen.

Just nu sitter jag i soffan och är förslappad. C lagar mat och tvätten är i maskinen, så bara till o vänta på att antingen maten blir klar eller det blir dags att gå o flytta från tvätten till torken. Hoppas det inte är så mkt tvätt som behövs hängas för det är såå tråkigt!

På lördag är det dags för släktträff. Vilket innebär att man ska träffa en massa folk som man antingen aldrig träffat eller om man har det så är det inte de senaste 10 åren... Så kommer man stå som ett fån o tänka "vem är du?!" Men det ska samtidigt bli kul o se vad för typer man är släkt med... Hehe.

Nej, nu ska vi gå på spindeljakt. Skickade just iväg en spindel från min arm som  landade ngn stans på mattan, o jag vill verkligen inte ha den kvar i mitt hem, eller vårt... ;)

Kunde ju gått bättre...

Har skrivit tenta idag... Organisationsteori, blä!! Kan säga att om jag sammanlagt läste 3/4 av boken så var det den 1/4 som jag inte läste som kom på tentan... Men jag skrev så gott jag kunde, flummade till det. Och eftersom det är en ganska flummig kurs så kanske det gick vägen...! Om jag har turen på min sida, vilket jag verkligen hoppas så jag slipper läsa det en gång till. Blev så arg på mig själv igår kväll. Hade jag bara börjat i god tid, som planen var. Så hade jag aödrig behövt dras med detta! Men nej, jag gör ju mig själv hela tiden en otjänst gladeligen för det finns alltid ngt annat jag kan göra än o plugga....Grrr!

Var faktiskt ute o gick med Maria en liten runda i går kväll vid 22 tiden när hon slutat jobba. Riktigt trevligt, man träffas ju inte så ofta. :( Det får vi se till o göra till en vana, kände verkligen hur mycket piggare man blir av det. Har lite planer på o börja träna lite till hösten, men får se hur det blir med den saken...

Nu ska jag ta mig ngt o äta, kolla lite på tv o sen cylla tillbaka till firman.

Veckan har bara börjat och jag är slut.

Kan tyvärr inte säga att min förkylning blivit ngt bättre... :( Men får hoppas att den ger med sig snart... Idag har det varit en riktigt jobbig dag på jobbet. Fick planera om hela veckans jobb och det tog hela förmiddagen. Så när jag planerat att gå hem idag så hade jag inte ens börjat på det jag planerat göra... Men imorron ska jag abra jobba halva dagen i vilket fall som. Ska bli skönt att  veta när man går dit att man bara ska vara där till lunch! Ska nämligen gå med mamma o broren på stan en sväng o senn ska jag hem o plugga lite... Sen på kvällen hoppas jag att vi hinner med att städa lite.

Kvällen kan jag säga att jag kommer spendera på soffan med snorpapper i ena handen o en kopp te i andra. Ska nog ta o gå o göra mig en kopp te nu. Bara en timme kvar tils ett av favvoprogrammen börjar, nämligen Lyxfällan. Just nu är det ett annat bra, Home Makeover. Är så rörande historier, börjar typ alltid böla... Kanske hjälper att påskynda min förkylning?! ;)

Neeeej

Vill verkligen INTE bli förkyld nu när det bara är en vecka kvar till semestern!!!

Har spenderat hela dagen i Kiaby där det har varit loppis. Var ganska kul men tråkigt med det dåliga vädret... :( Helt galet vad folk kan vara crazy. Folk sprang in, rakt över band (som skulle hålla ute folk tills det öppnade) och då var det 15 min tills de egentligen skulle släppa in. Men det fanns inget att göra åt saken så loppisen fick helt enkelt börja. Själv satt jag på en bits avstånd ock skrattade för mig själv över hur folk betedde sig. Riktigt rolig upplevelse faktiskt. På hemvägen passade vi på att köpa hem lite mat från SanRemo, mums!

Igår var vi på bio med Henke och Louise såg den nya Batman. Var riktigt bra fakriskt, lite jobbigt att vi satt på 2a raden i sal 2 bara. Det var något för nära.... Men det funkade ändå.

Nu har jag fått C till att gå o göra lite te till mig som jag hoppas ska hjälpa mig få bort förkylningen.. Håll tummarna för mig!!


Imorron återgår man till jobbet igen, men den kommer nog gå snabbt efetrsom det är sista veckan och det är en hel del grejer som händer! Nu kom det en kopp te till mig, adios! :D


Lördag igen..

Alltså har snart denna veckan också passerat. Kan inte fatta vart tiden tar vägen. Är meningen att idag skulle bli en pluggdag men usch vad tråkigt det var så har redan gett upp!! Tycker det är riktigt kallt idag, men alla jag sagt det till undrar var jag är för de tycker det är varmt.. :S Sitter inne med långbyxor, fleece jacka och tossor. Mer kan man väl knappt ta på sig...

Är egentligen lite sugen på att gå upp istan en runda... Frågade Marie innan eftersom jag visste att hon med skulle plugga idag och kanske behövde en liten paus.. Men dås kulle hon just sätta igång... Får se hur det blir med både pluggandet och stan idag...

Hoppas mest på stan faktiskt! :D


Och ett stort grattis till Hällen som fyller 24 år idag! Grattis vännen!!


RSS 2.0