090330

Måndag IGEN! Galet vad tiden bara springer iväg! Har spenderat denna dagen i skolan och nu sitter jag hemma och mest väntar på att det ska bli kväll så man kan gå o träna. Startade en ny kurs idag, Makroekonomi. Sägs att den ska vara ganska lätt så får hoppas på att man kan flyta igenom den ganska smärtfritt! ;) Tycker att man kan få veta resultatet på handelsrätten nu, så man vet om det blir till att skriva den igen eller om man helt kan släppa den(hoppas!!).

Igår kom ju C hem, äntligen! =) Var o hämtaden honom o några till på Statoil i K-stad o sen var det bara hem o packa upp för oss båda. Sen blev det en skön o välbehövd natts sömn, i den egna sängen med sin älskling vid sin sida! Sov gott hela natten o vaknade som vanligt att Cs klocka o när han kom in o sa hejdå, när han körde vid 07,30. Men sen hade jag inte mycket mer än somnat, klockan var då 08.11, så sätter någon nyckeln i ytterdörren och går in i lgh! Det var C som hade fått köra hem igen från Bromölla för han hade glömt sin jobbedator hemma... Shit vad rädd jag blev alltså! Satte mig upp i sängen o var livrädd för o ropa o se vem det var! Puh!

Ska ta o plocka undan efter mig nu, satt framför tvn o åt lunch... Så bäst o plocka undan innan C kommer hem! :P

090329

Är så glad idag att C äntligen är på väg hem! =)  Så om ca 8-9 timmar får jag träffa honom igen! Wiie! Men unnan dess ska jag ta mig ur sovdressen, äta middag o på kalas uppe hos pappa. Alltså är jag kvar hos mamma nu... Har inte varit hemma såhär mycket sen jag flyttade för 1½år sedan. Men det är ganska mysigt att  bara vara hemma och ta det lugnt. Ska kanske ta o göra vid sig lite så man slipper stressa senare! 

Hörs nästa vecka! ;) Blir nog inget skrivet ikväll när  jag äntligen fått hem min C igen! =)

090328

Då var det lördag igen... Sitter just nu hemma i Köpinge o tittar på fotbollen! Kan säga att jag är ganska trött i ögonen, är så trött nu när man kan slappna av från skolan och egentligen inte ha något att bry sig om! Har sovit här i mitt gamla rum natten till idag också, sen körde jag o mamma in o tränade i förmiddags. Sen har det mest varit slappetid tills det avr dags att börja laga Tacos! =) Har varit en riktigt härlig dag. Men nu är man så mätt o sitter bara o tänker Varför tog jag den sista biten kaka? Det är ju sören att man aldrig lär sig!!!

Nu ska jag titta lite till på fotbollen och sen blir det nog att krypa till kojs!! Får inte glömma att ställa om klockan bara! 

090327

Snart slut på denna månaden med... Gårkvällens middag var mycket trevlig!! Snackades o skrattades konstant! =) Gjorde även upp lite planer för klassmiddag till sommaren, då troligtvis i Karlshamn. O på tal om Karlshamn så är jag snart på väg mot det hållet. Ska ju o hälsa på Petra o Alwin idag, ja Olof kanske med är hemma! Så det är tid för mig att fixa det sista o packa övernattningsväskan med träningskläder o dylikt. Ska spendera hela helgen i Köpinge, men undantaget att jag kommer hem efter träningen imorgon o duschar o så, gör att man slipper asa hälften av grejerna! Nej nu börjar det bli lite brådis! Ha en underbar helg allesammans, o vi hopas på lite solsken med!!


090326

Äntligen är tentan över och man kan släppa allt som har med skolan att göra för några dagar!! Kan ju säga att den kan ha gått precis hur som helst. Men efter att ha pratat lite med Jenny om frågorna så hade vi ändå ganska lika svar. Hon kanske skrivit något på en som jag missat o jag något på en annan fråga. Men problemet för min del var att där var massa småfrågor som man inte var beredd på. Så där förlorade man en del poäng... En fråga på 10 poäng kunde brstå av 7 delfrågor, alltså får man bara typ 1 poäng per rätt. O sen vissa frågor som var värde 10p själva tyckte man inte alls var värda så mtk... Så kunde inte göra som jag brukar o räkna ihop poäng för här vet man inte alls hur mkt man får för ett rätt svar.... Höll på o bli tokig. Men blev klar ganska tidigt, men gick inte direkt utan satt kvar ett tag till o gjorde lite småjusteringar. Men såg när jag gick att många fortfarande inte hade kommit så långt... :S Undra vad de skrev som inte jag/vi gjorde... Aja, nu blir det väl 3 veckors väntande innnan man får veta resultatet... Är ganska dryg väntan, o så blir man supernervös inför svarsdagen! Vill så gärna ha klarat den!!

Aja, idag ska jag iaf inte röra en bok mer, förutom när jag ska plocka undan de som ligger på bordet... Komemr ju hit lite folk i kväll. Vi ska ut på klassmiddag och innan det ska några komma hit o snacka lite o sen blir det mat på Banken... Mums! Men ska inte bli allt för mkt drickande för min del. Ska iväg till Karlshamn trakten imorgon o träffa lille Alwin och han mamma Petra! Alltid lika skoj att åka dit, o att vara rädd för att bli hungrig där behöver man aldrig vara. Hon hittar alltid på något annorlunda och spännande attt bjuda på när man kommer på besök. Så mamma kommer väl o hämtar mig vid 10 tiden imorgon kan jag tänka mig. Nu ska jag slappa lite i soffan o kanske ngt o käka... Sen blir det till o städa det sista o hoppa in i duschen! Ha en trevlig torsdagskväll allesammans! =)

Lyckönskning

Tack så mkt Madde! Tror att det är som jöken, är inte så hemma på sådana akademiska termer! ;) Men om jag har fötstått det jag hört så är det den :S...

Snart är det dags för kvällsbönen som jag innan nämde! ;) Om jag ska tro på en gud så är det nu upp till bevis!! Men först blir det lite mer plockande här hemma...Har ju faktiskt diskat och fixat tvätten o börjat plocka undan... Sen blir det säkerligen lite tv med. Så troligtvis blir det inget med pluggande idag heller... Känns som att man slappat till de senaste dagarna. Sist jag pluggade ordentligt var i torsdags när jag o Jenny satt tillsammans o i fredags blev det ju inte så mkt o sen var det helg. O helgen fortsatte i den mening att jag inte pluggat! ;) Ber hela Sverige att hålla tummarna mellan 9-14 imorgon! =)


Googlade för att få en fin bild o denna kom fram o var ju bara för söt! =) Som sagt (och visat) så håll tummen!

Att tänka på imorgon på tentan är att och stavas O-C-H och inte på något annat sätt som, & eller o... Måste tänka extra mycket på denna tentan att inte skriva slang o talspråk. För sånt kan han mycket troligt ta avdrag på poängen. O det värsta är ju att det går av bara farten! Grrr!

Polen

Har just varit och lämnat av C och en vän på Statoil i K-town. De ska på träningsläger i Polen så kommer inte få se min älskling förrän på söndag kväll... :( Kommer bli några konstiga dagar. Men samtidigt så har jag fullt upp så förhoppningsvis kommer det att gå bra! :)

På listan för ikväll ser ut som följer:
-Diska ett berg
-Vika tvätten som hänger kvar
-Få ordning på vad jag ska ha med mig på tentan imorgon
-Plocka undan allt smått som ligger överallt
-Kanske om det finns ork och tid över så ska jag titta igenom lagboken en sista gång, sen får det vara bra!

Kommer nog också att göra det i den ordningen jag skrev det i... Men först så ska jag ta o se om det skett några uppdateringar på diverse bloggar!

Kvällsmat

Snart dags att börja laga den... Men jag är inte precis hungrig... Fikade på Darins innan med Emma! =) Var gott o mysigt! Alltså har det inte blivit något pluggande idag, tog fram lagboken o blocket. Men sen kom jag inte längre... Så det får helt enkelt gå som det gör imorgon. Ska be en kvällsbön ikväll att det ska vara en "normal" tenta och ingen supersvår! Så mkt tid vi la ner förra veckan på o plugga så förtjänar vi att klara tentan o få detta ur världen!

Har iaf laddat upp med kexchoklad, drickjoggi, frstis och två bananer. Måste jag ju klara mig på, o jag hoppas att det ska ge mig lite energi så jag ska orka hela tentan o inte bli helt slut i skallen efter ngn timme. Problemet är ju bara att man kommer bli toanödig. Hatar att gå på toa när man sitter o skriver tenta. Man kommer ifrån det man är inne på o skriver. Men imorgon kan det samtidigt vara skönt att komma ifrån lite. Kanske tom går bättre om man tar sig en liten kissepaus! ;) Haha, nog tänkande om detta nu. Det är ju dags att laga mat så den är klar när C kommer hem. Sen ska han ju till Polen ikväll :( Ska sova hela 4 nätter utan honom... Hur ska detta gå? Men som tur bara två av dem här hemma i lägenheten helt ensam, de andra två hemma i Köpinge hos mamma! :D Just de, maten var det ja!!!

090325

En månad sedan man fyllde år nu... För den som vill veta...

Skrev ju igår att jag var ganska trött så när vi kom hem från Kjuge så började jag göra mig redo för sängen men upptäckte att klockan bara var 20,15... Men va fasen, jag var ju redan klar så varför inte krypa ner ändå! =) Hehe sjukt att man gick o la sig så tidigt. Men låg o tittade på tv till 22 o sen släckte vi. Skönt att vara utvilad när man vaknar på morgonen. Men ändå ligger man kvar allt för länge och får inget vettigt gjort. Ska ta mig i kragen och stiga upp  nu. Blir till att plugga in det sista inför tentan o sen ska jag träffa Emma en sväng =). Var sjukt längesedan nu. Skulle eg träffat henne i måndags men fick ställa in eftersom vi skulle till Jönköping... Så får ta igen det idag!

Upp ur sängen var det ja!

Sååå trött!

Fattar inte var all energi tagit vägen. Kanske för att jag slarvat med träningen och i kombination med det ätit skräpmat... Men hade verkligen behövt lite energi imorgon så man kan få in det sista till tentan i skallen...

Var i skolan idag, skulle vara frågestund. Men det blev snarare som en sammanfattning av kursen med avstickaren att han tog upp en massa saker som vi inte riktigt gått igenom innan. Så jag hoppas verkligen inte att de delarna kommer!

Just nu sitter jag o väntar på C, vi ska upp i stan o köpa fotbollsskor till honom o sen vidare till Kjuge. Måste torka av allt skit fr MCn nu när den ska stå där i flera dagar när han är i Polen på träningsläger.... Tänkte jag skulle hinna läsa lite bloggar med innan det är dags, så inte tid att sitta här mer..!

090324

Igår var en väldigt lång dag. Åkte hemifrån vid 12 för att först fixa med lite papper, sen till banken och inom donken för att sedan fortsätta mot Jönköping. 15,45 var vi framme på rätt plats strax utanför Jönköping men istället rakt ut i skogen. Anledningen till att vi befann oss där var för att C skulle titta på en MC. Och det blev ett köp, smart som han är så hade han ju envisats om att han skulle köra den hela vägen hem och att vi inte behövde släp med oss. Så den långa färden hemåt började. Jag o Henke hade det varmt o skönt i bilen men när vi stannade efter ca 30 minuters färd så var Cs fingrar helt stelfrusna. Smidigt med tanke på att vi hade över 2 timmars färd framför oss. Men han bytte till ett annat par o de var varmare. Inte långt efter vi börjat köra igen så började det spöregna! Han var helt dyngsur och det såg inte alls behagligt ut att köra. Hemma i stan var vi strax innan 20,00 och då fortsatte C ut till Kiaby då de skulle ha möte... Lastade över lite grejer från Henkes bil o in i Cs bil. Lite orginaldelar till hojen... Äntligen var man hemma i lgh igen efter en lång dag o jag skulle just ta ngt o äta (då jag inte ätit mer än två vanliga burgade vid 12 o sen ett choklad vid 17) så ringer C fr Kiaby o undrar om jag vill komma o hämta honom vid 21 i Kjuge... Självklart ville jag det så det var bara till att äta resterna som var i kylen och sedan bege sig igen. Kan säga att jag var ganska trött och hade uppskattat att bara ligga i soffan...Var hemma igen vid 22 tiden tror jag det var... Jag borstade tänderna och stupade i säng. Var riktigt skönt att få sova!

Idag var jag ganska pigg när jag vaknade vid 8-tiden. Men det dryga då var ju att vi inte ska åka till skolan förrän 11,15. Så nu sitter man mest o väntar in tiden. Vet uinte vad jag ska plugga på  heller. Har ju haft upprhåll med pluggandet i några dagar nu så man får väl ta tag i det i em när man kommer hem från skolan o så får man väl sitta en del imorgon. Så man är så förberedd som man kan vara till denna tentan. Får inte glömma att gå till Maxi imon o köpa lite godis o lite så som man kan ha med sig till tentan. Vi har 9-14 på oss att skriva på torsdag och för första gången kan jag tänka mig att man kommer sitta nästan hela den tiden... Kommer bli jobbigt!

Utmanad...

Blev utmanad av Fia på hennes blogg...

4 favorit program:
- Unga Mödrar - haha C avskyr verkligen det!
-Medium
-One Tree Hill
-Semestersvenskar - drömma sig bort!

4 saker jag gjorde igår:
-Tränade
-Gick på stan
-Åt mat från Max
-Tittade på Robinson

4 saker jag ser fram emot:
-Thailandsresan
-Lära mig åka skidor
-Våren/Sommaren
-Torsdag em när tentan är gjord och det ska bli lite firande med klassen =)

4 favorit restauranger:
-Ko-San
-Ocean City
-Rosegarden
-San-Remo (om det nu räknas som restaurang...)

4 saker på min önskelista:
-klara tentan
-solen ska visa sig oftare
-mer pengar att spendera på det som behövs
-ny bikini (behövs pengar till det med...)

Jag utmanar: (tar 4 st eftersom allt annat varit 4...)
Maria, Hällen, Aleksandra och Tessan

090322

Söndag idag... Ska till en början spendera den hemma, helt själv! Ganska skönt faktiskt! Tittar just nu på Gilmore Girls, bra tidsfördriv =) Sen i em ska jag köra till Barum o hämt C som är ute o fiskar med Johan o Calle. Sen ska vi vidare till Vånga. Ska o hämta släp som C ev behöver imorron när han ska köra till Jönköping och ev köpa en MC... Så får se hur det blir med det...

Eftersom det som sagt är söndag idag så är det ingen tidning så fick möjlighet att läsa Campus-tidningen som kom för ett tag sedan. O till min förvåning (att det stod i DEN tidningen) så såg jag att Bounce har satt ihop en ny föreställning; Caution!. Men den ska bara gå i Stockholm....Grr! Jag som verkligen vill se dem igen. O som Benke själv säger i intervjun så vet han inte hur länge till han kommer kunna dansa, han börjar ju bli lite till åren! ;)  Såg dem för några år sedan när de var här i K-town, o man blev helt förtrollad! Helt fantastiska dansare och underhållare. Om man bara kunnat röra sig i närheten så bra som dem. *dreaming* Själv slutade man ju dansa när man var på topp, efter 11 år med dans i sitt liv så har det nu gått 6 år sedan jag slutade. Helt galet, kan ju säga att man verkligen saknar det!! inte för att man hade blivit ngt som i klass med Bounce-gänget men bara att ha dans som en del av sitt liv! =)

090321

Lördag, äntligen helg! Men det är inget vidare fint väder ute... Har varit en sväng på stan med mamma o moster o det blåste riktigt rått ute!

Har även varit o tränat idag, var på Afron! Funderar på om jag ska börja gå på fler pass, kanske testa step. Men det får bli efter tentan... Så. nästa vecka igen... Så får nog bli lite gym i veckan istället samt afro måndag och lördag. Kan i princip säga att jag har varenda timme planerad fram till nästa söndag nu. Ganska jobbigt men samtidigt skönt. För då kommer tiden när C är iväg gå fortare! =)

Jag o mamma tog hem en sallad idag från stan. Köpte den vid Domus, tror det är Duvanders som har "butik" där. Tog kycklingsallad som vi delade på. Tur att vi inte tog varsin, de var riktigt stora och kostade inte mer än 54:-. Tyckte inte att det var så farligt... Kom på nu att jag glömde betala mamma för min halva.. Oops, får ta o ge henne det nästa gång vi träffas. Antagligen på måndag på träningen. Kan säga att jag redan har ont i musklerna. Eller så är det sen i torsdags när jag la på lite mer än vad jag brukar.. O kanske med kombinationen att jag tog i extra mycket idag. Tänkte lite mer på vilka muskler man spände när man gjorde rörelserna. Vilket gjorde att passet blev mkt jobbigare!! Ska inte ens börja beskriva hur mkt jag svettades, ska skona er från det! ;)

Nu borde snart C komma hem från träningsmatchen. Får se om han har några planer på hur resten av lördagen ska se ut...

En stund att bara va

Skulle ju dammsuga med. Men efter att ha diskat och hängt upp alla kläderna så kände jag att jag ville ta vara på det sista av solen som visar sig på vår balkong innan den går ner bakom huset brevid. Så sitter just nu ute och försöker få så mkt sol som möjligt på mig så man verkligen kan få känslan att våren är på väg! O så kände jag att jag bahövde ha en stund där jag bara gör ingenting. Har inte blivit så många sådana studnder den senaste tiden. Så nu ska jag ställa in datorn i gen o bara sitta här o absolut inte göra något!!!

090320

Nu är det äntligen helg och jag känner att man måste ta en paus i pluggandet. Börjar bara röra ihop alla lagar mer o mer ju mer jag sitter o bläddrar i lagboken...


Såhär ser lagboken ut just nu, hoppas verkligen att det intebehövs sättas in fler lappar i den! Tror att där är närmare 70 lappar plus registert som sitter på sidan (de vita lapparna).  Det jag ska ta tag i härnäst gällande skolan är att lära mig orden och kanske titta igenom lite anteckningar. Ska försöka bläddra så lite som möjligt i denna underbara bok...

För övrigt idag så har jag plockat undan tvätten, pluggat med Jenny en sväng. Men vi bestämde oss för att hålla helg. Det värsta är bara att vi är vana vid att ha tentor på lördagar, vilket innebär att man efter helgen har gott om tid på sig att plugga. Men det har vi inte denna gången för nu är tentan på torsdag, samt att vi har frågestund i skolan på tisdagen. Så eftre helgen är det inte så mkt tid kvar tills det är dags... *nagelbitande*

Just de, det var berätta om dagen jag skulle göra... Ska ta o diska lite, hänga upp lite på nyförvärvade galgar och kanske ta en sväng med dammsugaren. Behövs verkligen! Blir smutsigt som attan här hemma nu när C börjat träna på grus. I hallen o badrummet blir det fullt av grus o sen går man i det o tar med det ut i resterande del av lägenheten.. Suck! Vill ju ha det fint nu inför helgen så man kan njuta o inte behöva göra massa tråkiga saker som städa o diska (mer än som behövs).

Riktigt fint väder idag också, kanske ska ta o gå en runda sen, eller iaf sätta sig på balkongen! =)

Fia, förstår att du har förträngt det. Inget man vill minnas! ;)

Plugga, plugga hela dagen...

Sitter o pluggar just nu. Insåg att jag inte ville gå upp så tidigt imorgon! Så nu har jag kommit ganska långt så kommer få sovmorgon imorgon, skönt för det behöver jag verkligen. Tycker jag iaf! =) Skulle bara berätta det, åter till att lösa brott!

Trodde jag ja!

Skrev innan att jag skulle gå o börja på maten... Men det blev inte så, inte just då iaf. Kunde nämligen inte hitta måttet till riskokaren... Letade överallt (tyckte jag) Så fick ringa C och höra om han visste var det var, men nej... Så hoppade in i duschen istället. När C kom hem så hade han visst hört fel på vad det var jag letade efter. Han trodde det var locket jag saknade, så genast tog han fram måttet ur burken som vi har riset i... Grrr, just DÄR letade jag ju inte... Snacka om irriterande! Men nu är iaf maten lagad och uppäten! =) Var gott, blev Uncle Bens-gryta med kyckling och ris, mums! Såå enkelt och så gott!

Blir nog att gå till Maxi en sväng sen. Snackade lite om chokladpudding! *hoppas* Så kanske skjuter upp pluggandet och går upp supertidigt imorgon istället, eller?! :S Kan ju säga att om valet är choklad eller plugga så är det inget svårt val, men nu är ju den tidiga morgonen inblandad... Innebär ju att jag behöver gå upp vid 7 för o hinna.. är ju inte riktigt en morgonmänniska... Inte en kvällsmänniska heller för den delen! Är nog mest en slappemänniska! :D - Tycker om att sova!

090319

Torsdag, ahhh, panik. Veckan är snart slut och det känns som att man lagt ner hur mkt tid som helst på skolan men ändå har ingenting fastnat...! Ska sätta mig lite sen ikväll o göra lite till. Imorron blir det plugg för hela slanten även då! Vill bara att det ska vara dags för tenta så man kan få den ur världen. Lära sig orden och sen kan man nog inte bli mkt mer förberedd. Eller jo det kan man visst då. Det värsta är att jag börjar snurra ihop det mer och mer nu. Shit, bara man inte sitter o snurrar på tentan. Då är man körd!!

Har även hunnit med o träna idag. Kände att jag behövde röra på mig. Kan inte sitta en hel dag o bara plugga, då blir man ganska less på det. Och eftersom vi gjort det nu de senaste dagarna så kände jag att idag var det dags att röra lite på fläsket! =)

Ska bli skönt med en helg som inte är direkt planerad, ska bli lite träning på lördag och sen stan en sväng efter det. Får väl lägga även denna söndagen på plugg. Vilket innebär att man definitivt inte går ut på lördag heller. Då är man ju utmattad ända till på måndag om inte mer. Och det har jag inte tid med, inte förlora pluggdagar!

Tog ett quiz på Facebook precis om vilken musikstil jag var, resultatet blev såhär: Reggae: Du är den som lyser upp tillvaron, det positiva och glada som man inte kan vara utan! Du kan snacka dig ur alla problem, och ger allt i allt. Du lever skönt med solen i sikte.

Ganska roligt att man fick just denna för det är just så man vill uppfattas av folk, men det kanske mer är en önskan än vad som är sant?! :P Kanske ska satsa på lite reggae-stil nästa gång man ska klippa sig... På tal om klippa sig så var jag hos frisören igår.  Blev något kortare (tog ca 7cm)  än vad jag tänkt mig. Men det växer snabbt nu i början och snart är det i den längd jag tänkt mig. Just när jag skulle betala så sa min frisör Det går hon aldrig med på så då undrade jag vad de pratade om och det visade sig att en av de andra frisörerna ville ha mig som modell, till ngt som ska va här i stan till våren, och då ville hon klippa mig riktigt kort.... Och det behövde jag inte ens tänka på sa bara aldrig i livet! Har lovat mig själv sedan många år tillbaka att aldrig klippa mig riktigt kort igen. Inte hur sugen jag än blir på det!! Så det var ett enkelt beslut för en gångs skull. Kanske ska återkomma till hur min frisyr blev istället... Flummig värre!!! Iaf så slutar håret strax under örat  (ca 4-5cm under) på vänstersidan medans det på högersidan är lite längre. Ska försöka ta o lägga ut en bild på det inom snaraste framtiden. Är lite komlpicerat att förklara... Men jag blev nöjd iaf och det är väl det som är huvudsaken! :D

Nu är det dags för mig att börja på maten, blir ganska hungrig när man varit o tränat samt att C är på väg hem från jobbet nu...

090318

Sovmorgon idag! :D Skönt som tusan, men ändå är man redan trött i skallen. :( Har suttit med Jenny nu en stund o gått igenom en tenta... Denna var väldigt mycket svårare än den vi tittade på innan. Hoppas vi får en relativt lätt tenta så att man enkelt klarar den!

Är riktigt fint väder ute idag, men än så länge har man inte fått njuta av det... Solen kommer snart på balkongen så kanske skulle ta o sätta sig där ute när man ska ta en titt på nästa ex-tenta i högen... Kan säga att jag är vääldigt glad över att alla våra kurser inte är såhär krävande. Då hade jag nog inte pallat trycket. Helt otroligt att man sitter nästintill hela "jobbedagar" med detta. Igår satte jag mig vid tvn strax innan 20,00 och fortsatte på en tenta och innan jag hann reagera så var klockan 22 och det var dags att gå o lägga sig. Snacka om att jag var övertrött då! Var uppe i varv i huvudet men ack så trött i kroppen och framför allt ögonen. Att sitta o bläddra till förbannelse i lagboken är krävande!

Dags att leta fram en skön stol jag kan ta med mig ut på balkongen - friskluft och sol - here I come! =D

Virrpanna!

Haha, skulle ju och hämta böckerna ikväll... Men efter att vi gått en runda och sedan kom till lilla torg, så kom jag på att Oops jag har inte legitimation med mig... Aaaah, så det var bara att traska hem igen, så får hämta böckerna en annan dag istället. Kanske imorgon när jag ändå ska upp i stan o klippa mig! Hjälp, jag vet inte hur jag ska klippa mig heller... :S Ska det bli ngt roligare än bara topparna?! Återstår att se imorgon, hade ju varit trevligt med lite förändring... Hm.... Får suga på det under natten...

Dags att göra lite på tentan som inte blev gjord tidigare. Annars blir det till att gå upp tidigt imorgon och det vill jag ju inte! ;)

090317

Sjukt att snart mars månad har passerat! Men det positiva med det är att vi kommer närmre sommaren, älsklade sommar! :D

Idag har det varit skola, känns inte som att man gör ngt annat än håller på med skolsaker... Men det är väl så det egentligen är när man är student, bara vi som haft det väldigt slappt den andra tiden! :) Men man ska ju inte klaga! Ska hinna göra en ex-tenta idag som vi ska gå igenom imorgon tillsammans. Var fraktist ett väldigt bra sätt. Man sitter var för sig och gör frågorna och sedan diskuterar vi dem tillsammans. Då hinner man ändå tänka på sitt eget sätt och sen se hur ngn annan har tänkt.  Så borde väl sätta mig med den typ nu om jag ska hinna klart.

Annars händer inte så mkt just nu... C och jag är hemma tillsammans ikväll för en gångs skull så får se om vi hittar på ngt lite roligare eller om det bara blir lite slappe i soffan. Skulle nog gissa på det sistnämda. Ska iaf gå till Norrlivs och hämta böcker som vi beställt (och jag glämmer hämta hela tiden)...


O har ni sett, det är SOL ute idag! :D Wiie!! Älskar när solen lyser, man blir så mkt piggare och gladare!


1 timme och 45 minuter

Så länge är det tills jag ska gå o bädda ner mig i sängen. Ska ta o krypa ner o titta på, vad det nu är som går på tv kl 21... :S Är dålig på att hålla koll på vilka dagar vad går... Men det gör inte så mkt, när jag var yngre kunde jag typ hela veckans program o tider (de jag tyckte om att titta på). Kommer ihåg när jag brukade markera det jag ville titta på i tv tidningen med en överstrykningspenna! Hehe, blev ju lite jobbigt när två program krockade... Vilket problem alltså!

Just nu sitter jag i soffan och eftersvettas! Usch vad äckligt det lät, men jag har iaf kläder på mig så jag svettar inte ner soffan! ;) Blev ganska trött efter passet idag. Kanske kan bero på den extremt onyttiga helgen jag hade, och inte direkt någon träning till det. Kan ju knappt räkna lördagens pass som träning... Hehe! Om en stund ska jga hoppa in i duschen och sen blir det lasange! Tur att det blev över igår. Avskyr att stå o laga mat helt själv, och speciellt när man kommer hem från träningen. De båda är igen bra kombination... Köpte faktiskt hem grejor så jag ska kunna göra pastasallad med tonfisk, C tycker inte om det så jag tänkte jag skulle haft det ikväll, men så blev det ju rester över. Men det går likabra det!

Nej nu är det dags att duscha så man inte fastnar här.. På mer än ett vis..Hehe, tröttehumor!

090316

Då har man pluggat sen kl 09 i morse med Jenny.... Börjar bli lite smått trött i skallen... Men än är det inte slut... Ska sätta mig en liten stund till! Eller kommer nog ta lite längre tid än vad man egentligen tror. Inom är det ju återigen skola och då ska jag o Jenny sitta kvar efteråt o få lite gjort. Kan inte minnas när jag pluggade såhär mkt till en tenta sist, antagligen aldrig..!

Måste bara säga att lasangen igår, trots att den inte såg vidare god ut på bild, blev väldigt god. Nog den godaste på länge! :D

Nej dags att återgå till lagboken igen. Senare ikväll blir det Afro-pass! Wiie!

090315

Så då var det söndag igen... Gårdagen var inte allt för krävande (förutom träningen) Hämtade hem pizza och sen åkte vi på kalas där det var tårta o allt. Men då var jag redan så mätt så jag orkade knappt ngt... Sen stack jag hem till Jenny o kollade på Melodifestivalen och sen en film som gick på 4an... Ganska bra faktiskt men sen var jag sjukt trött, kom hem, började titta på CSI, men hann aldrig fatta vad det var för fall innan jag somnade. Vaknade vid 03 något nör c kom hem. Orkade bara lyfta huvudet så jag såg att klockan stod på 03 sen brydde jag mig inte om att kyfta huvudet högre från kudden utan la mig ner o somnade igen. Skönt!

Imorse kom Jenny hit vid 11, eller förmiddag kanske man ska säga istället. Sen satt vi o pluggade några timmar, men gav upp... Fattar fortfarande inte hur man ska klara denna tentan! Ska ta en bild på min lagbok sen en dag o visa hur rörigt det kommer vara på tentan när man ska hitta något.

Håller just nu på att laga mat. Blir lasange! :D Mums! Men den ser lite rolig ut då jag istället för riven ost har lagt ärnad ost ovanpå...hehe. Anledningen är att vi hade en ost som var väldigt stor, men där var inget sånt stearin-nät eller vad man ska kalla det. Så när den började ta slut så bara vek den sig o gick sönder. Så passade på att använda den till detta istället. Den ska ju ändå smälta liksom! ;)  Se bara hur roligt det ser ut, liknar ju verkligen inte en lasange... Måtte det smaka bättre än vad det ser ut iaf!

 


Bäst att ta en titt in i ugnen nu så den inte bränns!

090314

Dagen än så länge har bestått av träning. Vilket var lite jobbigare än vanligt... Inte jobbigt som i att man blev trött i musklerna utan jobbigt som i att träna o vara lite smått bakis... Var hos Emma och Martin i Åhus igår och kan säga att det blev lite mer vin än vad som vär tänkt. Var liksom inne på att ta det lugnt o kanske ta 2 glas eller något. Men när kvällen fortskred så visade det sig att jag, Jenny och Emma hade delat på hela 5 flaskor.... Oops, det blev visst lite för mkt innanför rocken.... Så det var lite kämpigt att ta sig till träningen idag, ville egentligen stanna hemma men man kan ju inte missa Afron!! :D

Kvällen hos Emma o Martin var mycket trevlig. Men tyvärr så fick C åka därifrån ganska tidigt eftersom de har hund och han är ganska allergisk... Vilket är ganska tråkigt... Han kanske borde ta o se om det finns något "botmedel" som kan lindra det. Finns ju sprutor mot sånt nu...Aja, vi satt iaf hela kvällen o lyssnade på musik o traggade en massa. Både gammalt och nytt. Sjukt roligt när Emma tog fram gamla fotoalbum från gymnasietiden och innan. Synd att man själv inte satte ihop sådana album.. Får passa på o titta i dem när man är på besök hos dem.

Idag ska jag ta o städa lite här hemma, skulle egentligen bara sätta igång musiken nu när jag satte mig här... Sen vid 17-tiden ska vi till Cs farföräldrar o fika. Sen efter det ska jag hem till Jenny o slappa o C ska till Kiaby... Så såhär ser vår lördag ut.... Imorgon kommer det att bli lite pluggande.... Sen är det ny vecka...


090313 Shoppingdag!

Insåg just att det är fredagen den 13e idag... Men än har inet olyckligt inträffat, inte vad jag vet iaf. Men man ska väl inte säga för mycket. Ännu finns det tid kvar om det vill sig jäkligt.

Idag har jag o mamma varit på Nova Lund och SHOPPAT!!!! :D Är verkligen något jag hade kunnat leva med att göra precis alltid! Men tyvärr så har man ju inte riktigt resurserna till det.... Men blev en hel del ändå, blev dock lite chockad att det inte var mer pengar kvar på kontot när jag kollade det... Menmen, för lite shopping kan jag leva fattigt resten av månaden! Och dessutom så behöver jag ju inte handla så mkt mer kläder nu fram till sommaren. :D

Lägger in en bild på fynden jag gjorde idag:


Två linnen som jag tänkte ha o träna i, två par skor som är väldigt användbara, en söt kjol och inte mindre än tre par jeans, eller jeansleggings kallas det. Tyckte innan att det var sjukt fult med resår i midjan o att jag aldrig skulle få för mig att köpa ett par sådana. Men så provade jag ett par idag och gud vad sköna de var! Tycker om när jeans sitter tight men hatar när det blir för tight i midjan och liksom trycker. Kan varmt rekommendera alla som är i behov av jeans inför våren att iaf testa ett par och se känna efter. Helt klart ett bättre pris på dem också om man jämför med ett par "vanliga" jeans. De två till höger är av samma modell där det längst ner vid foten är en liten dargkedja, till egentligen ingen nytta, men det var lite fint. Så slänger in en bild på det med:


Vill passa på att tacka min rara mamma som idag stått för bensin, mat och även två av byxorna! :D Tack så jättemycket! Tycker så mkt om när man kan ha sådana här dagar med sin mamma och jag önskar att alla kunde ha en bra relation med sina föräldrar. Visst, man kan vara oense ibland och bli irriterade på varandra. Men det är ju ändå familj och man lugnar ner sig ganska fort och inser hur mycket man älskar dem och hur mycket de betyder för en. Jag kan säga att utan min familj så hade jag inte varit jag. Och en dag så hoppas jag att även jag kommer få en familj som är lika kärleksfull, vilket jag är ganska säker på. Kan ju bara se på hur vi har det nu! ;)

Skänker idag därför en extra tanke till alla som finns i mitt hjärta - inget utan er!

090312 Bedtime

Jupp, nu ska jag ta o lägga mig i sängen. Fryser lite så ska krypa ner under täcket o titta på Medium. Pratade med mamma nyss, 9.00 imorgon bitti hämtar hon upp mig. Sen får vi se hur pass ruinerad jag är när jag kommer hem... Åkerkommer då... Hehe, ska bli så skönt o inte plugga imorgon och dessutom få shoppa, kan ju knappt bli bättre!!

090312

Idag är det nog faktiskt ingen jag känner som fyller år... Ber om ursäkt om det nu skulle vara det...

Har varit i skolan idag, näst sista föreläsningen enligt schemat. Så det börjar verkligen närma sig tenta. O det är hur mkt som helst kvar att lära sig. Känns inte riktigt som att man lärt sig något ordetligt än. Man har berört massa delar meninte riktigt fått fasta på någon... Suck! Men nu är det torsdag eftermiddag vilket innebär att det inte blir mer plugg nu på några dagar. Imon är det ju shoppingdag med mamma, på lördag lär det inte bli (det är ju lördag helt enkelt) men på söndag lär vi få sätta oss några timmar så man får några uppgifter gjorda. Har helt enkelt en hel del att få in i skallen nästa vecka alltså!

En kopp te hade varit lite gott, kanske ska ta o fixa mig det.... Ikväll blir det träning o sen Thaisoppa till kvällsmat. Sen blir det nog sängen ganska tidigt, var trött som tusan i morse, och ska man orka med en hel shoppingdag så! ;D



Inte helt omöjligt att detta kan vara jag imorgon *hoppas*
Fast å andra sidan så vill jag inte göra av med för mycket pengar...hm... Kliar i shoppingfingrarna!

090311 - Kvällen

Nu har man ju blivit så flitig på att blogga så det inte räcker med endast datum som rubrik...hehe, vilket problem alltså!! Pluggandet höll på till 3-tiden idag och det kändes mycket bra att man varit så duktig. Men samtidigt känns det inte som att man kommer ngn stans, men det gör man förhoppningsvis. Efter det så satte jag mig lite här vid datorn o kollade på tv... (Ja jag vet, jag är duktig som kan göra två saker samtidigt) =) Väntade mest in tiden tills det kändes bra att gå o träna, o så gjorde jag det. Plötsligt sitter jag här (igen), ny duschad och tittar på Unga Mödrar. Är mitt absoluta favoritprogram för tillfället. Ska bara se klart det o sen ska jag traska mot Maxi. behöver lite frukostgrejer som juice och bröd. Får ta en titt i kylen om där fattas något mer... Ska även ta o köpa hem lite frukt, alltid gott att ha hemma. Men det värsta är alltid att när man inte har frukt hemma så vill man ha det och beklagar sig för att det inte finns hemma. När man sedan köper hem frukt så glömmer man typ att man har det hemma och det blir helt sunkigt... Ganska konstigt ändå!

Tänkte på det med innan att det är sjukt mycket tid varje dag jag lägger ner på tv/dator. Ganska skrämmande hur elektroniken tar över ens liv. Har ändå varit väldigt duktig o pluggat idag men trots det så har jag nog fått ihop totalt minst 3 timmar o då har jag tv och datorn igång samtidigt. O fler kommer det bli för kvällen är inte slut än. Måste snart göra upp regler för mig själv, är fasen inte bra att sitta så många timmar o bara glo in i en skärm. Inte konstigt att soffan börjar bli nersutten på min favvo-plats... Tur jag själv betalt för soffan iaf så man inte kan få skäll! ;)

Nej nu är det 10 minuter kvar av tv prog innan jag ska gå. Så jag tar o stänger ner datorn för att iaf inte sitta vid den mer idag. Får ju räcka med tvn!


090311

Idag har vi ännu ett födelsedagsbarn. Eller barn kanske man inte ska kalla honom, eller hann är ju ifs barn till min farmor. Alltså om du inte kunde tänka ut det själv så är det min pappa som idag fyller 42år, blir kalas senare i mars... Så han får vänta på sin paket! Ett stort grattis till honom! :D

Just nu så har jag plugge-paus. Jenny o jag är faktiskt riktigt duktiga idag o sitter o gör en massa uppgiften. Men just nu är hon hemma en runda... Blir att äta ngt när hon kommer tillbaka för annars kan jag säga att jag inte kommer klara att tänka ett dugg mer! Blir otroligt hungrig av att sitta hemma o plugga. Kanske tänker man mer när man är hemma än i skolan (föresläsningerna)... Så det är tur att det blev rester över sen igår när vi hade spagetti och köttfärssås. Ikväll eller i eftermiddag beroende på hur länge vi sitter o pluggar idag så ska jag gå o träna. C tränar ju ikväll så får gå dit själv. Men där är nästan alltid ngn man känner lite si sådär... Ganska skönt o träna själv ibland med. Man kan göra precis som man vill och stanna där så länge man vill utan att ha ngn annan att ta hänsyn till. Men lika roligt och trevligt är det ju givetvis att gå dit med någon. Så lite blandning är ju det bästa! :D

Annars händer det nog inte så mkt denna dag, trodde tidigare att det skulle titta fram lite sol, men just nu ser det bokstavligen talat ganska mörkt ut... Blir så irriterad av det, tur jag sitter med ryggen mot fönstret i köket när vi pluggar så jag slipper se det!

Idag så längtar jag till på fredag när jag o mamma ska på utflykt, närmare bestämt shopping!!! Vet ännu inte riktigt vart det bär av men ett ställe med Gina blir det definitivt!! :) Bäst att avsluta detta innan Jenny kommer tillbaka! ;)

Och så kom regnet...

....vad mer kan man säga? Ta bort o ge mig SOL!!!!


Men jag ska INTE låte detta förstöra det galda humör jag fick innan!! Bara lite mer än en timme tills C kommer hem så ska försöka hålla mig glad tills dess!!n Grr, verkkligen hatar det gråa och trista vädret!!


090310 Kapitel 2


Jag fick min sol!!! En liten stund iallafall, men lite kan göra mycket! :D:D Här ser ni vårt nystädade OCH soliga (för stunden) vardagsrum.

Är ganska skönt att titta på klockan som inte är mer än 15,45 och veta att man idag har pluggat en del, diskat allt, torkat fönsterkarmarna, plockat undan och dammsugit hela lägenheten. Tänk om man var lika effektiv varje dag, gud vad man skulle hinna med mycket! Kanske är någo att tänka på!

Ska försöka bättra mig på att lägga upp bilder här på bloggen, kommer ju att ta lite mer bilder nu när men fått en ny och fin kamera. Samtidigt som det (förhoppningsvid) börjar bli vår och då blir det roligare att fota. Blir nog ingen Mamma Mia trots allt.... Ska nog bara sitta i soffan o njuta tills det är dags att påbörja kvällsmaten och mannen kommer hem!

Känner mig så mycket gladare bara av den lilla sol som sken in genom våra fönster för en stund sedan. Nu hoppas jag på fler sådana stunder de kommande dagarna... Ta bort alla moln och ge mig sol, ta mig närmre sommaren, NU!!

090310

Idag var det Cs mammas tur att fylla år, Grattis! Hon fyller 50 men ska inte fira, så det blir inget stort galaj inte. Men paket ska hon ju få ändå, vad det blir vet jag inte rikigt än. C o hans syster satt o pratade om det igår o jag tror att de kom fram till ngt bra... Thihi!

Igår glömde jag ju helt bort att nämna höjdpunkten på dagen, nämligen träningen. Det var ju tid för Afropass på kvällen. Mamma har börjat föllja med mig nu, vilket är mkt skoj. Träffas man lite oftare än vad man brukar. (Ja jag vet att jag pratar med henne varje dag typ men det är inte samma sak som o träffas!) Nu behöver vi ju bara prata varannann dag istället! ;)

Efter träningen igår o när C kommit hem från sin träning så drack jag varm O'boj! (ja jag vet, jätteintressant) men det var så gott, o speciellt när jag inte ens behövde resa mig från soffan för att få den! (Tack älskling!) Var sjukt längesedan jag drack det, om man inte ser till alla gånger på Darins! ;)

Idag har det varit skola och jag o Jenny var så duktiga så vi satt kvar iskolan och renskrev dagens föreläsning direkt. Så nu är det med gjort! Alltså är resten av denna dagen ledig! :D Okej ska försöka vara duktig och diska o damsuga en runda. Men jag sa bara försöka...

Eftersom det idag handlade om två mammor så tyckte jag att denna bilden passade bra, till våra mammor:

Och inte helt omöjligt är nu, på tal om mammor, att jag tar o tittar på Mamma Mia i eftermiddag när jag ändå inte har ngt o göra! :D

090309

Då var det måndag igen, en ny vecka full av massa plugg o skola... Behöver verkligen lägga ner så mkt tid jag orkar på skolan just nu. Känns som att tentan kommer bli ganska svår. Är ju en hel del lagar i lagboken man har att välja på.... Idag har jag o Jenny suttit till typ nu o gjort lite övningar men man blir ju så trött i huet av att sitta o tänka så mkt. O inte tala om hungrig!! Vet inte vad jag ska äta idag... men det blev ris över igår och så finns det sötsur sås fr Cs mamma... Så kanske bara tar o steker till en vårrulle eller ngt till det. Måste ju äta ordentligt på lunchen eftersom jag ska o träna ikväll. Klarar inte av att äta för mkt precis innan träningen. O svimmar om jag inte ätit ordentligt under dagen. Så bäst o passa sig! ;) Kan iaf glädja mig med att det var värre när jag var yngre. Då kunde jag inte ens göra ngt ansträngande (som lyfta min lillebror) innan jag hade fått i mig frukost för då slocknade jag helt o vaknade liggande på golvet... Ganska otäckt det där, skönt att det var längesedan nu o att man känner sin kropp så väl att när jag känner av det så måste jag lägga mig ner eller iaf sätta mig!

Vad som mer står på min lista att göra idag är att renskriva de sista på en av föreläsningarna och kanske ta o städa undan här hemma lite. Är tvätt i hela vardagsrummet... Inte roligt alls.

Nu är det lika bra att jag börjar förbereda maten. Hatar o gå hungrig för länge!

090308

Helgen har nu passerat och som vanligt allt för fort! Fredagen spendades som jag skrev i fredags med tillägg att vi efter farmor o farfar, gick hem till Henka och Louise där vi spelade spel hela kvällen. Måste ju bara nämna att JAG vann i Risk två gånger i rad! :D Ganska nöjd kan man ju säga!

Lördagen började ,som alla andra lördagar, med träning. Var riktigt jobbigt, kan nog inte vara uppe så sent på fredagskvällarna när jag ska upp tidigt o träna. Hade ingen kraft alls i min kropp. Orkade inte ta i som jag brukar. Men fick grym träningsvärk i gumpen ändå! Direkt efteråt hämtade C upp mig för att köra till Kiaby, de hade match o skulle sedan ha spelarfest så jag behövde ha bilen i stan för att på natten kunna köra in dem till stan. Under kvällen var jag hemma hos Jenny där det var förfest. Började med att beställa hem mat, gött med kina! Men eftersom jag skulle köra så drack jag inget... men vem har sagt att man inte kan ha skoj på en förfest ändå?! Inte jag iaf!! :D

Idag har vi inte gjort så mkt. Vaknade, tvättade, tittat på tv, lagat mat o ätit den. O sist men INTE minst, choklad fondue!!! MUMS!!!! Choklad för hela slanten, men vet inte vad som hände med den efter ett tag för den blev helt klumpig o började stelna. Skulle nog inte satt ner värmen...Hm... kan va bra o veta till nästa gång!

Bjuder på en bild på hur god chokladen såg ut när jag försökt rädda den från dess undergång...


... vilket inte gick så bra, fick till slut ge mig och slänga den. Vilket slöseri att slänga choklad, något som inte får lov att upprepas!!

Förresten håller som ni ser på att ändra designen här. Men har inte blivit helt klar o orkar inte mer nu så får se när den bli klar. Sålänge får den se ut som den gör.... Dags o lägga sig!

090306

Fredag är den bäste dagen på hela veckan! Ingen skola förrän på tisdag. Men plugg ska det bli ändå!! Inte i helgen dock, men idag o på måndag. Jenny kom hit vid 9 idag så har vi suttit o gjort lite uppgifter. Skönt att man för en gångs skull kommer igång att tentaplugga tidigare än bara några få dagar! Behövs verkligen i denna kursen med, för det är en hel del man har berört o än är det långt ifrån slut på föreläsningar... Så det är bara att damma av hjärnan o göra plats!

Idag planerar jag mest att ligga på soffan en bra stund nu i eftermiddag. Kanske tom ska sätta igång en film... Antingen blir det slutet av Atonement (orkade inte se klart den för ett bra tag sedan) eller så får det bli Hairspray, längesedan jag såg den. Eller så kanske det hinner bli båda! ;) Ikväll när C kommer hem så ska vi först till posten sen systemet o efter det blir det hem till farmor o farfar. De, eller farfar rättare sagt, behövde hjälp med datorn... Han har nämligen börjat gå datotkurs, så han ska bli grym på det! ;) Eller iaf lära sig starta den o surfa o lite så! Farmor ringde innan o sa att det bjöds på mat med ikväll så ännu mer gillar jag denna fredag-slipper laga mat. Så det jag hade planerat att koka ihop till ikväll får vi ha på söndag istället.

Nej nu ska jag titta på Våra bästa år o sen får det bli en film i detta gråa och trista vädret!!

090304 Update

Har just suttit med fingarna i aceton i typ en timme. Har tagit bort mina naglar :( Inga fler besök hos duktiga Maja... :( Kan säga att det känns ganska konstigt! Tar nog lite tid innan man vänjer sig. Så har inte hunnit alls så långt som jag trodde med renskrivningen. O vet inte om jag pallar sätta mig med det nu heller... Upptäckte innan varför det blivit fel med min räkning av vilken föreläsning vi är på. Jag har missat att renskriva en... Suck! Så ska försöka hinna skriva så mkt som möjligt i skolan imorron o sen efter det så får jag ju ta o sätta mig när jag kommer hem med om jag skulle ha ngt kvar. Vilket jag mkt troligt kommer ha.

Funderar på om jag kanske ska ta o koka mig en kopp te. Hade varit gott! :)

Hejdå till mina fina naglar som varit en del av mig det senaste halvåret, kommer faktiskt att sakna dem!!

090304

Shit vad kallt det är i vår lägenhet!!! Sitter med filt om mig o tror snart att näsan ska trilla av. Ser dock att det är 19,1 grader här inne så det är varmare än vad vi brukar ha. Hm...bara det inte är jag som börjar  bli sjuker!! :(

Just nu sitter jag i köket och försöker plugga... Men som vanligt ska man ju "bara" titta en grej på datorn. Sjukt vad man kan lura sig själv alltså!! Sitter med de sista sidorna av renskrivning som inte blev gjorda igår. Gjorde faktiskt inte ett skit skolgöra igår... Riktigt illa. Så imorron blir det att jag o Jenny sitter kvar i skolan efter föreläsningen och renskriver direkt. O sen på fredag ska vi komma igång med olika brott som vi ska försöka lösa. Hoppas att något från föreläsningarna har fastnat iaf!!!

Idag var vi i skolan o hade redovisning eller vad man ska säga. Kändes ju inte speciellt meningsfullt men man fick tillgodoräkna sig 5 poäng på tentan om man gjorde det så det kan nan väl leva med. Men sen kom vi fram till att eftersom han (vår lärare) har satt en godkänd gräns på 60% så blir det precis som en vanlig tenta med en g-gräns på 50%. Alltså inte så mkt till hjälp...(Mer än i vanliga fall då alltså) Nu är man ju ändå säkrad 5 poäng så man kommer ju inte att få en NOLLA iaf! :D Alltid något! Måste verkligen skärpa mig o ta tag i pluggandet. Vill verkligen inte få en omtenta på denna kursen...

Hörde idag i skolan att de som nu läser Makro ekonomi hade haft en jättelätt tenta på först halvan av den kursen. Så man har ju kanske fem lite slappa veckor framför sig efter denna tentan. Inte för att man gjort allt för mkt de senaste 7 veckorna på denna kursen. Men skönt att veta ändå, speciellt eftersom jag kommer befinna mig i Trysil en av veckorna på den kursen! :D

Vädret har ju inte varit allt för roligt idag. Blåst kallt som sören. Vill ju verkligen inte ge sig ut o gå en runda iaf. Tycker det kan bli riktig vår o lite värme. En sol som glatt tittar fram varje dag hade man ju inte sagt nej till. Man blir så mkt gladare som människa o man orkar mycket mer!

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, sitta hemma o kolla lite tv tror jag det blir precis som vanligt! ;) OM jag blir klar med renskrivningen snart vill säga. Måste iaf bli klar med det innan jag går o lägger mig ikväll...Kanske ska se vad jag ska laga för mat till ikväll. Tycker det är så tråkigt att laga mat till sig själv bara, visst C ska kanske ha till imorron. Men det är ju ingen som uppskattar den ikväll... Vet inte vf man tycker det är så trist o laga till sig själv jämfört med om man lagar till två eller fler. Skumt det där...


090303

Idag var det återigen skola... Var inte alls pigg på att gå upp i morse. Hoppas på att vädret blir så soligt o fint snart igen. Så man har lite mer lust att hitta på saker. Idag har jag inte fåt något gjort, bara suttit o glott typ. Grr, blir lite småt irriterad på mig själv!

Imorgon har vi redovisning i skolan så ska dit 11,30-12. Så ganska kort dag kan man säga. Men efter det måste jag verkligen ta tag i pluggandet!!!! Verkligen måste! Vill inte, vill ha sommar o värme istället. När man kan jobba o tjäna pengar istället! Puhu!

Är ganska trött i huvudet så ska ta mig ett glas vatten o se om det hjälper tills det är dags för mat om typ 1½ timme.... *hoppas*

090302

Ny månad nu ja, höll nästan på att skriva fel....

Blir ingen Afro ikväll som jag annars brukar gå på varje måndagkväll... :( Blir ersatt med Box, men känner inte riktigt för det idag... Så blir nog att jag går dit och kör en sväng i gymmet istället. Måste ju träna ngt när man varit inställd på det hela dan. Får hoppas att det blir Afro på lördag istället, för minst en gång i veckan! Har blivit som ett beroende! ;)

Har pluggat liiite idag. Renskrivit nästan en hel föreläsning, men nu är det eftermiddag o alltså kommer jag inte göra mer idag.


Helgen blev inte jätte händelserik. Var hos Tessan i lördagskväll o lagade mat o tittade på melodifestivalen med tjejerna. Hade sovmorgon i söndags, stax till maxi o handlade. Vid 14-tiden kom pappa & CO på besök- bjöd på fika. Sen när de åkte hem så körde vi till Kjuge och åt kvällsmat där. Skönt att slippa laga själv. =) Senare på kvällen var det ju dags för Parlamentet!! Men tyckte inte att det var allt för bra, kunde ju varit några roligare när det var "premiär"... Grr!

Ska ta o titta på House som går på tv nu... Tråkigare väder kan man ju leta efter!!!


RSS 2.0