Lördag, bakning och fest

Sovmorgonen var välbehövd kan jag tala om! Men ack vad slö man blev. Stack upp i stan en sväng, C handlade lite. Gick upp till Cs farmor o hälsade på, körde till Köpinge o fixade lite med en tvättmaskin, till fjälkingebacke - men där var så snöigt på vägen så man kunde inte köra upp. Körde till Kjugekull istället - gick att köra in, men hopplöst att gå så blev att vända tillbaka. Hälsade på i Kjuge med när vi ändå var där. Väl hemma så satte jag igång och baka inför morgondagen. Har fortfarande en del kvar att baka så det får göras imorgon förmiddag. Vad det blir för kakor vill jag inte säga här. Det förstör ju liksom överraskningen för er som kommer imorgon! ;) Men jag kan redan nu säga att det är första gången jag bakar dessa grejerna, så allt blir kanske inte perfekt! :P
Så imorgon blir det till att äta med enbart munnen och inte med ögonen! =) Nu ska jag slänga mig på soffan en liten stund innan det är dags att göra vid sig inför kvällens festligheter! Ska försöka köra på rätt blandningar ikväll så jag inte är bakis imon!

Malmö och shopping

Denna fredag har spenderats i Malmö med mamma. Vi började med att besöka Entre, blev en hel del shopping! =) Me like! Sedan fortsatte vi ut till Svågertorp och IKEA. Blev en del inhandlat även där! ;) Ni kanske redan har listat ut att det blev en hel del kassar. Vilket då i sin tur ledde till att mina klena armar (som jag för övrigt redan hade träningsvärk i) inte riktigt tyckte om promenaden från tåget och hem. Fick byta grepp ett antag gånger och när jag kom in i hissen här hemma så släpptes kassarna rakt ner på golvet. Och nu har jag sådan mjölksyra i dem så jag kan knappt skriva på datorn... Hehe, ännu ett tecken på att man är otränad - tack för det ja! :P

Nu sitter jag och inväntar C som är på väg hem från jobbet. Kvällen kommer att spenderas i köket om inget annat erbjuds. Ska nämligen baka lite! =)

Nej nu ska jag ringa Emma.. Lovade att göra det när jag kom hem, så då ska man hålla det! ;)


Min 23-årsdag

Då har man tagit ännu ett steg mot 30! ;) Hehe, nej men det känns verkligen inte som att jag blivit äldre, känns fortfarande som att jag ska vara typ 19. Haha, man är väl ung i sinnet eller något! :P (Dock kan man vi vissa situationer känna sig väldigt gammal!)

Dagen idag har varit perfekt, förutom skolan som jag nämnde i förra inlägget så har jag hunnit med att träna, handla fika på maxi, äta kinamat med C och mamma, samt äta upp fikan. Så nu sitter jag i soffan, nöjd som få och bara smälter maten. Tänker på alla underbara gratulationer som man fått idag. Många frågar ofta "vad fick du för paket?" men för min del behöver jag inte få något alls när jag fyller år! Att bara veta att man har nära och kära som tänker på mig och tar sig tid att gratulera på just MIN dag räcker långt! ♥ Så tack! ♥

(Men sen säger man väl aldrig nej till en och annan paket som dyker upp!) ;)

Grattis...

... till MIG!!! =) Hihi, känns inte alls som att det är min födelsedag idag. Kanske ett tecken på att man börjar bli gammal, man har vuxit ifrån det! ;) Dagen ska dock spenderas i skolan, så blir nog inte mer födelsedagskänsla där inte. Men vad gör väl det när man är omkring vänner?!

Nej nu ska jag öva lite på min redovisning...

PM inskickat

Har nu skickat in vårt PM... Men dagen är inte slut för det! Nu blir det att sätta sig med det PM som vi ska opponera på imorgon... Ska uppom stan en runda med, men jag har inget planerat ikväll så i värsta fall får man ju sitta lite då med... C är ju ändå o tränar. Måste skriva ner jag vad ska säga på redovisningen imorgon med... Aja, inte tid att sitta här mer nu!


Denna dagen

Känns som att dagen idag bara har försvunnit nu när man sitter här! Först var det skolan i förmiddags, gjorde så gott som klart arbetet. Lite finslip imon bara. Sen var det träningsdags, och det var faktiskt ganska skönt när man kom dit. Var helt mör i hela kroppen efteråt! =) Efter en välbehövd dusch blev det lite korrekturläsning (heter det så?!) i sängen och sedan var det dags att gå o handla. C jobbade hemma idag så gick direkt när han slutade... Tillagade Fajitas ikväll, mums! Blev riktigt mätt, men fick ändå ner glass nu för en stund sedan. ;) Så nu sitter jag här i soffan och orkar inte röra mig. Inte bra att börja träna men samtidigt äta en massa skräp... Får kanske dra ner på det... Hehe, nä!! :P

Idag är det tisdag, vilket innebär att det är House på tv nu när klockan visar 21.00, så hejsvej!


Pannkakor!!

Ikväll blev jag sugen på pannkakor, så var bara till att inahndla lite mjölk och ställa sig vid spisen. Men att man inte har kommit på något fiffigt sätt att baka pannkakor, för det tar ju en herrans tid att stå o vända dem, en efter en! Så tog en hel timme innan det var klart så jag kunde sätta mig och äta... Men gott var det! =)

Har suttit med skolarbete hela dagen och kvällen, med ett avbrott för två True Blood avsnitt! ;) Har just skickat iväg det sista till Jenny, så nu blir det kväll. Är ju familjen annorlunda på tv ikväll! =) Missade dock att kolla vad som sänds sen... Menmen, brukar alltid vara något man kan titta på!


En av pannkakorna ville inte riktigt hänga ihop i vändningen... Så det blev väldigt många delar! Hihi...


Söndag

Kalaset igår var riktigt trevligt, alltid roligt att träffa familjen o släkten! :) Fick pengar och presentkort på Guldsmed Björn Nilsson. Alltså paket som alltid sitter som handen i handsken! =D Så under nästa vecka blir det säkerligen ett besök hos guldsmeden! Hihi, som jag har längtat, hoppas att ringen är inkommen så man kan få se den i verkligheten!

Idag blir det kalas i Vä för Clint (som också fyllde år igår). Så inte slipper man undan den delen av släkten idag heller... ♥ ;) Men innan dess ska jag hinna skriva lite till på arbetet tänkte jag!!


Grattis!!!

Idag är ingen vanlig dag för det är en dubbel födelsedag, hurra hurra hurra hurraaaa!!!

Till en början med, så fyller min lillebror 18(!!!)år! Stort grattis på den stora dagen! Min lille kusin Clint fyller också år idag, och han blir hela 4 år!  Grattis till dig också! Inte klokt vad tiden går fort!
Så för att göra inlägget lite roligare så letade jag upp två fina bilderpå dem! =)

    


Som ni kanske förstår så är den första bilden på min bror och den andra på kusinen! ;)
Världens underbaraste båda två! =)

Nej nu ska jag ta mig upp ur sängen o fixa lite grejer innan det är dags att befinna sig på kalas hemma hos mamma. :)

Ost

Kilade bort til maxi innan i allt slask och köpte hem en massa (okej tre!!!) goda ostar, två paket kex och vindruvor! Vad det ska smaskas till lets dance alternativt en film!

PS. Ska bli skönt att kunna sova förbli 8.00 imorgon! =D

På torsdag äts det Thaisoppa...

... på lördag är det fest(kalas), men fredag är ändå den dagen som känns bäst. Ge mig då kyckling det gillar jag mest! Det är ju fredag idag! ;) Hihi, ibland kan det var lite roligt att vara barnslig! ;)

Det är ju inte klokt vad det snöar idag! Bara vräker ner, stora flingor som pingisbollar! Har suttit i skolan störe delen av dagen, skrivit på arbetet.. Men får nog bli lite plugg i helgen ändå... Men främst kommer det att bli kalas lördag och söndag! Blir ju en del kalas när bror och kusin fyller år på samma dag (!!) och jag fyller år 5 dagar efter dem... Men det är ju alltid kul o träffa släkten! :)

Kanske ska påbörja maten, den ska vara inne i ugnen ett bra tag om jag inte minns fel... Eller ja, jag har ju aldrig lagat den. Bara ätit hos mamma, så nu ska jag försöka mig på den!

Trevlig fredagskväll allihopa!! (Kan det inte sluta snöa sen så jag kan gå till maxi o köpa lite gottis) ;)

Inte mer snö!

Ska ju bli snökaos inatt... Vill inte ha mer snö! Det får faktiskt räcka nu!!
Även idag har det varit skola... Hade en intressant föreläsning idag, en revisor som kom och berättade lite om hur det är att arbeta som revisor och lite så. Jätteroligt att få höra och få en lite bättre insikt i vad det innebär. Imorgon ska vi sätta igång ordentligt med vårt PM, hade varit skönt om så mycket som möjligt blir avverkat imorgon så man inte har så mycket efter helgen. Och speciellt inte under helgen!! Men det är ett intressant ämne vi valt, nämligen hur Kreuger- och Enron skandalerna har påverkat revisionen. Riktigt intressant att läsa, men lätt att man svävar ut lite när man sitter o ska se vad som är väsentligt.
Igår tillkom ett tvillingpar i vår släkt, alltid roligt med små liv. :)

MIN...

...mamma och MIN bror har nu kommit hem från USA!!! Var uppe på stationen och mötte dem, sitter och väntar på C som ska komma hem från jobbet. Sen ska vi köra ut till dem. Även om de är trötta så får de bannemej berätta om sin resa ikväll, för jag vill veta ALLT!! =) Ska bli otroligt kul att se alla bilder, så jag hoppas att bror hämtar sin dator innan vi kommer... Så eftersom det inte blir någon tid till att laga mat så får det bli pizza för min och Cs del. Mamma o Chrille var trötta på det efter vistelsen i staterna, så de skulle äta makaroner och köttbullar... Blä! Hihi ;)

Annars idag så har jag avrit i skolan, är inte van vid att vara där så mycket som det blivit på sista tiden. Men dte är ju heltid man egentligen studerar, så man ska väl inte klaga... :P

Smaskens

Har just fixat till en kladdekaka! Mums!! Suttit i sängen och ätit den! =) Nu känns det nästan som när vi bodde i ettan... C får ju ha sin nya dator i sovrummet, så jag sitter i sängen och tittar på tv medan han knappar på sin iMac... O jag är inte alls bitter som får sitta här med min sega dator... :P Hehe, men man blir iaf glad av att se hur barnsligt glad han blir när han sitter där och kommer på hur det fungerar. Hihi, min lilla söntos! Se om han kanske blir klar med att lägga in filerna så vi kan se en film eller ngt sen. Man ser skärmen perfekt ifrån sängen! :D

Nej nu ska jag ta o trycka ner en bit kaka till! Inte var dag som man äter det, tack och lov för det, annars hade man rullat fram!! Men just nu gör jag inte det, så därför ska jag ta en STOR bit! ;)

Snöslask

Det blir ju inget vettigt av snön som faller så då kan den lika väl låta bli! Slaskigt och blött blir det bara!! Så sorry mamma, men snön kommer att ligga kvar när ni kommer hem imorgon...

Idag har det även varit skola... En hel del inför arbetet vi ska göra nu, och sedan också inför uppsatsen som ska skrivas under våren... Mycket som snurrar i huvudet kan jag säga!

Mannen sitter bänkad framför sin nya kärlek - ja, datorn är här..! :P Men jag måste säga att den var jäkligt snygg, men STOR!! Aja, jag kanske skulle få något vettigt gjort här hemma...


:(

Jo mina vänner, det blir definitivt omdugga den 9 april!!! Så är det ibland, man får ju faktiskt vara "sjuk" och inte orka även när man pluggar. Så det blir att ta nya tag. Kan säga att jag just nu är väldigt trött på skolan. Arbeten HELA tiden! O sen ser man ju inte direkt fram emot uppsatsen som kommer senare i vår med...

Aja, nu ska jag se om vi har ngt godis kvar. Sen blir det att fixa lite grajjor...


Failure

Det kommer INTE att gå vägen med dugga 2 imorgon. Har inte alls haft energi att plugga i helgen, legat och sovit på soffan mest hela tiden. Just nu känner jag mig ganska pigg. Men då är det ju så dags att börja plugga nu... Suck!! Jag ger det 10 minuter till, sen ska jag titta på tv och sova - för kronisk trötthet verkar jag lida av just nu... Får se om jag orkar gå upp tidigare imorgon o läsa lite till. Men tror dock inte att det hjälper... Kan nog redan nu planera in omduggan den 9 april...

Har just nu blåsningen igång, ganska underhållande att se när andra blir lurade faktiskt!

Nej nu säger jag - God Natt!

Lördag

Somnade på soffan innan 21 igår. Är riktigt ansträngande att inte kunna andas ordentligt! Var inget roligt uppvaknande idag heller... Hade varit mycket bättre med sommar, då blir man nästan aldrig förkyld! Jag ligger fortfarande kvar i sängen och har ingen ork alls till att stiga upp, men får väl snart ge upp.

Idag är C först och tränar och sedan ska han hjälpa Johan med huset... Så vet inte när han kommer hem ikväll. Men för min del blir det mys med tjejerna ikväll iaf! =) Rödvin innehåller ju antioxidanter, och det måste ju vara bra mot förkylningen! ;)


Förkyld IGEN!!

Attans, jag som precis blivit av med förkylningen. Så anföll den igen... Stod på framtidsdagen hela dagen igår och frös, så det har väl med det att göra... Så idag har jag varit helt slut. Var hemma vid midnatt efter banquetten igår. Var mycket trevligt och det är inte var dag man är på så fin middag! =) Man kanske skulle ta sig på lite sittningar på skolan... Tål att tänkas på!

Redovisningen idag gick faktiskt helt okej, jag lyckades till och med prata ganska fritt - dvs utan att läsa så mycket i papprena. Men inte kan man slappna av i helgen för det. På måndag är det dugga nummer 2... Så ingen ro och ingen vila här inte! Får kanske ta tag i maten med till ikväll. Ska göra ketchupklyckling med ris, så det tar lite längre tid... O har inte ätit något vettigt idag så känner att jag behöver MAT!!!

Ha en trevlig fredgskväll allihopa! Jag ska försöka kurera mig, kanske behövs lite kuckelimuck-medicin (som Karlsson på taken gjorde) - dvs godis för er som inte hängde med! ;)

K-a-l-l-t!!!

Fy sören vad kallt det var ute nu! Höll på o förfrysa både händer och fötter. Men där kom en buss ganska lägligt när jag gick på Näsbychaussén, så hoppade gladeligen på den! Har nämligen varit ute på skolan och förberett lite inför imorgon, helt sjukt vad mycket tid och energi Framtidsdagen-gruppen lagt ner på att få allt att klaffa, och då bara för EN dag!!!

Idag har jag bara ett uppdrag kvar, att storhandla. Men det väntar jag med i ngn timme till så jag är klar lagom tills C kommer hem från träningen och kan hämta mig och kassarna med bilen! ;) Man får ju inte vara dum heller! Kanske ska fylla på magen med lite mat med, har ju ändå gått ett par timmar sedan jag åt senast. Å så har jag ju faktiskt tränat idag, då blir man hungrigare!! Visst!?!?

Vaknade förresten upp med världens största överläpp idag... Munsår som inte riktigt var i den skepnad de brukar vara i. Denna var med liksom inne i läppen, så såg ut som att jag hade genomgått en misslyckad läppförstoring. Som tur är har det lagt sig lite under dagen. Men är fortfarande inte helt normalt... Så håller tummarna för att det inte ska synas så mycket imorgon.

Attans har ju helt glömt att jag skulle fixat en överdel till imorgonkväll också!! Sören, det hinner jag ju inte fixa nu!! Fårväl hoppas att det är varmt i lokalen imon så jag kan sitta med bara axlar utan att frysa allt för mycket...

Nej mat var det ja!!

Mitten av veckan

Bara några dagar kvar nu, sen är det helg. Men oj vafd mycket jag ska hinna med innan dess!! Idag blir det till att färdigställa inför redovisningen, åka till skolan och hjälpa Öhrlings att göra i ordning på deras plats. Sen ikväll blir det läggdags tidigt, blir en låång dag imorgon. Men förhoppningsvis väldigt rolig och givande också! =) Det jag inte ser fram emot är redovisningen på fredag, klockan 9!!! Men man får väl ta sig i kragen o försöka göra det bästa av situationen. 

Ska faktiskt o träna idag med... Så bäst jag tar lite frukost nu innan klockan blir för mycket. Hatar att träna när jag just har ätit, känns som att man ska få upp allting igen.

By the way, är det någon som vill följa mamma och chrille på deras resa i Los Angeles så hittar ni dem HÄR.


Uppe

Jag klarade att ta mig upp ur sängen!! =) Har faktiskt inte överdriven träningsvärk, som jag trodde att jag skulle få. Körde ifs inte så mkt på maskinerna... Får se om det hinns med en dag till nu i veckan kanske, insdag borde det hinnas med.

M&C landade inatt på Los Angeles flygplats, hade visst blivit försenade 1 timme i Frankfurt. Men flög sedan in det så de landade i tid. Hade gärna varit med på den resan kan jag säga. Men tyvärr hade det ju inte fungerat eftersom vi redan varit borta i 4 veckor och jag känner inte för att missa mer i skolan. Plus ekonomiskt hade det ju definitivt svedit!!

Idag är det tänkt att jag ska plugga... O jag är verkligen INTE taggad för det. Men jag måste verkligen eftersom redovisningen är på fredag, hela torsdagen försvinner, ska vara på skolan 8-01 typ, bara hemom o duscha en sväng. O imorgon försvinner troligtvis eftermiddagen också. Så enbart idag, tills jag ska åka vid 15-tiden... Ah, får väl börja med frukost iaf...

Då var man igång igen

Har varit o tränat idag, kändes i kroppen att man inte rört på sig sedan innan sommaren!! Tror inte att jag kommer komma upp ur sängen imorgon. Känner det i ryggen, armarna och benen...

Planerna för kvällen är att se på tv. C är ju o tränar så jag har kontroll över kontrollen! ;) Ska vara hemma hela dagen imorgon o plugga så kommer säkerligen att behöva lite skriva-av-mig-pauser. Och med det sagt så tackar jag för idag!

Sköna lördag

Idag var det riktigt skönt med sovmorgon, vaknade vid halv 7 men somnade sedan om och sov tills Cs alarm ringde vid 9. Har sedan varit på stan med mamma, fick en fin tröja i alla hjärtansdag-paket! =) Tacktack!

Funderar på att sätta igång en film o ligga o slumra till den tills det är dags att göra vid sig inför kvällen... 18.00 är det vi som intar bowlinghallen och slår runt! ;)

Nu är det slut på veckan...

...det är dags för fredagsmyys!

Hehe, ja jag är ganska trött idag... Har varit i skolan, haft föreläsning men stannade även kvar ngn extra timme o började på redovisningen. Eller ja, vi började översätta våra egna delar. Är en sak att förstå texten när man läser den på engelska, men att få ihop en bra text på svenska är svårare. Så kommer nog att ta sin lilla tid om man ska fatta det man skriver också. Så antagligen får man lägga lite tid på det i helgen - eller ja jag känner ju mig själv så, nej! Nästa veckan är ganska händelserik, händer massa roliga grejer, men man blir ändå lite stressad. Jag har länge nu varit bortskämd med att inte direkt ha något mer planerat än skola och fritidsaktiviteter. Men så nu ska man vara involverad i något annat med, gör stor skillnadkan jag meddela! :P Kommer ändå att bli en bra erfarenhet att ha varit med och hjälpt till vid Framtidsdagen.

Ikväll ska vi till Rinkaby, blir att träffa alla innan de åker iväg. Nu har jag och C varitborta i nästan 4 veckor, på måndag åker mamma och chrille till USA, nästa helg åker kusin med familj till Thailand och lite senare åker mormor och morfar till USA. Så man vet ju inte direkt när alla kan träffas igen, samt så tänkte vi att vi skulle visa semesterbilderna ikväll med! =)

Hoppas även att min förkylning vill ge med sig och försvinna så att jag kan börja träna igen. Minns inte ens sist jag var o tränade, så har en lång väg för att få tillbaka konditionen. Känner att bara man går upp för trapporna här hemma så är pulsen ganska hög! Men va fasen, man kan ju inte ha allt! (Nej men något hade ju varit bra) Höhö!!

Igårkväll lyxade jag o C till det med lite kex och ostbricka. Mums! Köpte (okej, jag fick) även en film som vi tittade på - The ugly truth. Väldigt bra film. Tror till och med att C tyckte det trots att det var en "tjejfilm". ;)

Imorgon kommer jag hela dagen att ladda inför kvällen, då vi ska bowla!! Var riktigt länge sedan vi gjorde det och jag har faktiskt längtat. Är riktigt roligt, och så umgås man samtidigt med vänner. =) Efter bowlingen var det nog tänkt att vi skulle ut och äta, och sedan fortsätta kvällen i trevlig stämning(ja, alkohol är inblandat!). hehe!

Nästa anhalt idag är att Catta kommer hit, eller ja hon ska bara dumpa av ett Jojo-kort... Sedan händer nog inte mycket mer innan C kommer och hämtar mig. Så, ha en trevlig helg allihopa!! =)

Ledig dag

Som de flesta andra lediga dagar så är man ju faktiskt inte riktigt ledig... Alltid något som ska göras. Idag har det blivit lite plugg med tjejerna, påbörjat städningen som vår lgh är i stort behov av. Inte blivit något sådant sedan vi kom hem... Så nu ska jag fortsätta med städingen, sen ikväll är det tvättdags. Så nu höjer jag volymen på musiken som ljuder ut ur högtalarna och tar fram all inspiration för att städa som finnes! :P

Ja jag har ännu bara hört positiva grejer om Macen.... Men ah... Ja jag får sån beslutsångest, men tror jag ska försöka stå ut med gamla bettan ett tag till. Även om hon väldigt ofta går mig på nerverna!! Hehe.

Har ju totalglömt att jag skulle upp i stan i veckan o kolla om de fått hem min ädlesten. Även där måcte jag sedan fatta ett beslut. Hur mycket vill jag faktiskt lägga (ekonomiskt) på ett smycke till mig själv?! Av egentligen ingen speciell anledning har jag för tillfället väldigt mycket saker som snurrar runt i mitt huvud och distraherar mig om dagarna. Men det är väl även bra på sätt och vis, det innebär ju att jag har en massa saker att se fram emot! Nu känner jag att det börjar bli lite flummigt. Så lika bra att ta tag i städningen innan jag ångrar mig! ;)

Gääsp

Sitter och gäspar för fullt! Har just lyckats ta mig igenom 13 sidor i vår kurslitteratur. Ska inte alls bli roligt att behöva redovisa det... Men nu är det läst iaf, och ögonen är trötta! Är så mycket mer krävande för hjärnan att läsa på engelska (iaf när det är fackengelska). O inte hjälper det med feberkänslan och huvudvärk... Tror att jag fått i mig allt för lite vätska idag. Mat med för den delen, klockan har hunnit bli mycket och magen har även börjat kurra. Så är väl bäst att man ger den lite foder så att den blir lycklig! ;)

På tal om något helt annat så har min dator verkligen ett liv som en berg- och dalbana. Ena stunden fungerar den finfint, i nästa så håller den på att sprängas (låter det som) och vill inte alls göra som jag säger till den. Har ju redan tryckt sönder ena knappen av misstag (läs: lite våld löser allt - dock inte detta)... :( Så har suttit och läst in mig lite på MacBook. Verkar ju vara helt fantastiska maskiner. Ska bli spännande att se hur Cs dator fungerar när den kommer. Han har ju beställt en iMac, 27tums... Så den kommer så fint att pryda vårt sovrum. Hehe, kommer att bli ett datorrum med en säng i. Ser säkerligen lite roligt ut med en 32 tums tv och en 27 tums iMac... Menmen, får se till att ha ett eget rum till den när vi flyttar till hus! ;) vad jag egentligen skulle säga när jag kom in på iMac istället var att det är ju inte annat än att man blir sugen på att beställa en, de verkar ju fungera problemfritt till skillnad från min dator... Men det är mycket pengar och för min del krävs det lite mer eftertanke än för min ha-galne sambo! =)

Nu blir det en Ibumetin och något att äta innan jag intar soffläge framför tvn!

Fel skor

Imorse när vi skulle till skolan så valde jag verkligen fel skor! Kallt som baraste den blev det om fossingarna!!

Tacktack för gratulationerna ang duggan! =) Känns bra!!

Jag fick som jag ville igår (som alltid annars) först såg jag Twilight innan C kom hem från jobbet och till maten såg vi New Moon! Kan säga att jag verkligen kärat ner mig i de filmerna. Gick in o kollade när nästa film - Eclipse -hade premiär men det var inte förrän 30 Juni... Så jag hinner nog se dessa två ett antal gånger till innan dess. =) Hihi...

Idag har jag som sagt varit i skolan 9-11 så var inte så krävande... Är tänkt att jag ska lucha med min far idag, så sitter och inväntar att luren ska ringa. Efter det ska jag gå o handla med Jenny på något så exklusivt som -> Maxi i Kristianstad. Wohoo!! Och innan kvällen är slut ska jag även hinna med (läs: ta tag i) att läsa 13 sidor ur vår engelska kurslitteratur. Så man kan väl inte säga att man är sysslolös, tyvärr. Hinner nog surfa runt lite innan det är dags för lunch... För det är ju inte lönt att börja läsa! Höhö...


Wohoo

Tittade just på facit och jag fick 17 av 24 poäng. Vilket innebär att jag klarade duggan!! Wohoo! Funkar visst fortfarande att köra på gymnasie plugg - dvs böja plugga till ett prov kvällen innan! ;)

Bara för det ska jag ta o fira med att titta på Twilight, så kanske jag kan få mannen till att se New Moon med mig ikväll! =)

Är vaken iaf!

Blev inte så mycket pluggat igår, strax innan 23 tiden checkade min hjärna ut... Så då somnade jag gott och sova ända tills klockan ringde vid 7. Satte mig upp och tände lampan, till sambons förtvivlan som faktiskt skulle sova 5 minuter till!! Hehe, men jag behöll lampan tänd och började läsa igenom mina anteckningar. Ganska segt var det kan jag meddela. Låg sedan kvar allt för länge i sängen och bara filosoferade, i form av - ska jag verkligen gå upp ur sängen? Det är ju faktiskt ganska kallt idag... Man kan ju göra duggan en annan gång... Men jag slet mig upp och gjorde vid mig... Suck! Åkte till skolan och skrev duggan... Fick totalt hjärnsläpp på en av frågorna och vet att jag skrev fel på en av dem. Men annars fick jag en ganska bra känsla av den, iaf när man satte sig o snackade med andra om vad de skrivit. Läraren sa att han skulle lägga ut facit på vår mail i eftermiddag, så jag kommer att hålla ögonen öppna efter det! =)

Resten av dagen tänkte jag ta ledigt från allt vad skola heter. Ska upp i stan en snabb runda efter jag tagit mig nårot att äta. Sen ska jag nog faktiskt ta o sätta igång en film. När filmen är slut blir det nog ganska lagm att börja på maten. Tänkte att det skulle bli hemmagjord potatismos och korv - har ännu inte belutat om de kommer att tillagas i ugn eller på spisen... ;)

Hye!

Det är riktigt kallt ute nu! Har gått från stationen och hem. Var på möte inför framtidsdagen ikväll, träffade dem jag ska stå med under den dagen. Var riktigt trevliga prickar! Så det kan nog bli en rolig dag. :)

Mindre roligt är det just nu... Jag ska sätta mig och försöka trycka in en hel bok tills imorgon.... Eller ja, jag kommer ju definitivt inte att försöka lära mig hela, utan får välja ut vad som känns viktigast... Så from nu, tills jag inte längre orkar hålla mina ögon öppna - ska jag läsa, och rabbla! Shit vad jag kommer vara trött imorgon! Blir att gå upp tidigt med o prenta in lite då med. För jag vill inte få denna dugga efter mig. Räcker med den jag missade när vi var i Thailand!!

Så hejdå sålänge! Får se om jag är människa nog att kunna skriva imorgon... :P

Ny vecka igen

Redan måndag IGEN! Vilket innebär att vi varit hemma i över 1 vecka! Man känner att brännan bara trillar av en efter att man duschat... :( Tänkte ju att den skulle sitta kvar liite längre iaf!

Var som tidigare skrivet hemma hos farmor och farfar på middag igår. Åt så att man klarar sig en dag eller två till! ;) Gick igenom alla bilderna och längtar ännu mer tillbaka. Vill snart planera in en ny resa, men får se hur det blir med den saken. Är en del saker om framtiden som är ganska ovissa, så behöver få lite koll på det innan man kan börja planera resor.

Den närmsta framtiden, dvs de närmsta timmarna vet jag iaf vad jag behöver göra --> Plugga! Blev inget gjort i lördags och bara någon enstaka sida läst igår. Och vi har dugga imorgon!! Hade varit lite lättare om vi inte hade haft uppstart inför uppsatsen 13-16 och sedan möte 16.30 till jag vet inte när. Behövde visst vara kvar efter mötet med... Känner att jag inte har så bra koll på vad som ska hända idag... Men jag dyker upp iaf så får vi se vad som sägs. ;)

Nu var det dags för läsning, sen äta och duscha innan vi ska köra till skolan. Gaaah, för lite tid!!

RSS 2.0