Gott Nytt År!

Hej igen,
Nu har vi börjat vänja oss lite vid värmen. Men det är fortfarande svettigt! Har gjort upp en hel del planer idag. Börjar imorgon med att åka till Similan Islands, de kommer och hämtar oss redan vid 6 imorgon.. Så det blir en tidig kväll även om det är nyårsafton... Sen så  måste vi byta hotel imon med. Hade ju bara 3 nätter här. Så vi ska till grannen. ;) De hade inte plats här fler nätter så vi fick göra så... Verkar vara svårt att få tag i boende här på karon beach. Sen den 2 januari ska vi ta båten till Phi-Phi och om vi vill kan vi stanna där över natten annars tar vi båten vidare igen till Krabi. Den 7 januari ska vi flyga upp till Bangkok igen. Var inte det lättaste att få tag på flygbiljetter heller, men vi hittade en turistbyrå med en trevlig tjej i som hjälpte oss med allt. Så det är vad som är planerat såhär långt.

Nu ska jag snart börja göra vid mig inför kvällen. Ville bara önska GOTT NYTT ÅR!!! =) Samt säga att vi fortfarande har det super!

Vet inte hur pass det blir med uppdateringen nu på någon dag... Internet har de inte på alla hotel och det blir kanske lite tight med tid. Så den som väntar får se! =)

Hörs nästa år!!

Heej Sverige!!

Nu har vi spenderat vår andra dag i solen och Thailand!! Och vi har det underbart!! Efter 24 timmars resa så var vi äntligen framme i Phuket igår, gick ner på stranden o tog ett dopp sen somnade vi alla på varsin solstol i skuggan! =) Idag tog vi en longtailbåt ut till Freedom Beach, helt underbart! Nu ikväll har vi gått en liten sväng i området, fick ta båten från "rondellen" så sen när vi kom tillbaka till "vår" strand så gick vi o kollade området lite. Är en hel del bilar och mopeder som kör som galningar så man får se sig för innan man går över gatan. Har inte handlat något än så länge. Tycker det är inte så mycket shopping här... Finns ju klänningar o sånt. Men inte det jag var ute efter... Inte sett ett enda på converse än.. :( Men det kanske kommer på de andra ställerna istället! *hoppas*!!

Vädret är VARMT!! hehe, såklart! Men en del moln som svalkar skönt, solen var framme hela förmiddagen iaf! O det räcker för en dag, man känner sig lite grillad! Men tror inte att någon av oss brännt oss än iaf! ;) Imrogon är det nyårsafton, vet inte riktigt vad vi ska göra än... Har inte riktigt gjort upp någon plan på hur vis ka lägga upp restan av tiden heller... Men vi får snart ta o bestämma oss för vi har bara 2 nätter till här på detta stället, sen måste vi röra på oss... Kanske får göra upp lite planer ikväll.

Nu ska jag upp och duscha, har inte gjort det än... Ska även försöka hålla er där hemma så uppdaterade som möjligt! =) Ville bara komma in o säga att vi har det SUPERBRA!!! =)

Puss o kram till er alla!!


Klar!

Nu är jag färdig med packandet, tror jag iaf! Man glömmer alltid något. Pass, biljett och pengar är det viktigaste. O det har jag kollat så det är nerpackat! ;) Laddar iPoden med musik och surfar runt lite. Kommer ju inte att sitta och surfa på samma sätt som när jag är hemma nu på ett tag. Undra hur det kommer gå?! Jag som dagligen får en dos av bloggar! :P Nej jag har säkerligen fullt upp med annat roligt! Det jag ska göra på datorn när jag är iväg är att uppdatera alla oroliga själar här hemma och skriva lite skol-mejl till Jenny. Hehe, får kanske abstinens någon natt så jag måste gå o sätta mig vid en dator en sväng ändå! ;) Haha...

Nej nu ska jag ta o äta lite julgodis och kolla över väskorna en gång till! ;) Man kan aldrig vara helt säker på att allt är med! :P

Imorgon kommer jag nog inte att titta in här, vi ska ta tåget 7,23 så innan det kommer man nog inte vara allt för pigg... Men jag kommer under resan till att gå in här och skriva lite hur vi har det. Kanske lägga upp några bilder också, om inte internet är allt för segt... Ha det bra allihopa, nästa gång ni hör från mig är det förhoppningsvis från varmare breddgrader! ;)

2 more nights

2 nätter till att spendera i Sverige och i kylan!! Nu är man nästan så nära att man kan ta på semestern!

Igår hade vi en sjukt roligt juldag. Förfest hos Tessan och utgång på Grand. Länge sedan jag hade så roligt ute!!Idag däremot var inte lika rolig att vakna upp till... Ska man aldrig kunna få må bra dagen efter?! :( Kvällen har spenderats i Vånga, med middag och vi sa hejdå eftersom vi inte träffar dem mer innan vi åker. Kan tänka mig att det kommer bli en hel del hejdå:n imorgon också, många telefonsamtal.

För att återgå lite till gårdagen så måste jag bara säga tack till mina underbara vänner. Man har fasen aldrig tråkigt med er!! =) O alla vet vi ju vad Homo sapiens betyder!! Haha, fasen vad jag garvade!!

Nu ska jag ta o titta lite på tv och sen gå o lägga mig så jag orkar upp imorgon och plugga... Håll tummarna alla flr att vi hinner göra en massa på arbetet!!

Btw, jag har ännu inte bestämt mig för var jag ska skriva när vi är iväg, om det blir här, resedagboken eller på Cs sida... Återkommer med det när ett beslut är taget! ;)

Då så

Då var den här julen över... O regna har det börjat med... Var ju trevligt att snön fick ligga kvar igår iaf. Så man fick lite julkänsla. Hade en mysig julafton med brunch i vä och kvällen i rinkaby. Mycket mat blev det självklart och även om jag inte äter så mycket på julbordet så lyckades man bli proppmätt!

Känns som att jag måste varit riktigt snäll i år, för vad fina paket jag fick!! De flesta fyllda med pengar till resan! =) Tack så jättemycket!!! Ska ta ett foto sen på vad mamma hade hittat på till oss... Hihi!

Nu är det dags för plugg...

Lunch

Då sitter man och äter lunch, bestående av Billys panpizza...Mmm got, not! Men vad ska man göra?! Behövde något snabbt och hade inte så mycket hemma. Vill ju inte handla hem en massa nu när vi ska åka...

Så för idag säger jag hejdå, och önskar er en trevlig lillejul! =)

Lillejul

Idag är det dan före dopparedan! Sjukt att det är julafton imorgon!!

Morgondagen kommer att vara helt pluggfri och jag ser verkligen fram emot det! Är lite trött på detta arbetet nu om man säger så... 4 timmar till ungefär, sen måste jag börja göra vid mig. Är julfirande hos pappa ikväll, så idag börjar julen på riktigt!!!


Jul

Ja nu är det verkligen jul, ikväll sätter det igång och sedan håller det på i tre, nej fyra dagar innan det är över. Man har inte riktigt hunnit få känslan av jul än... Är väl för att man är så upptagen med att tänka på allting annat...

Så för o inte fördriva tiden här, så är det väl lika bra att jag sätter igång med arbetet!

Update

Tänkte uppdatera er lite... Suttit med arbetet tup hela dagen, varit ute och gått en minirunda för att få luft, surfat rundor lite på nätet för att få lite energi... Men nej, arbetet känns bara skit just nu. Siffror har jag fått fram en jäkla massa, men ser det rättvisande ut? -Nej! Inte enligt min mening iaf. Men har gått igenom det flera gånger nu och håller på att bli knäpp. En hel dag och hur långt har jag kommit, minilångt! Så nu ska jag se om jag kan gå o hämta mina leksaker som jag köpte igår på tradera och sen tar jag ett ryck till med arbetet när jag kommer hemså får vi se om det kanske går bättre då?!

Blev förresten ingen massage idag... Ringde och pratade med dem ang min förkylning och de tyckte att jag skulle vänta. Man vill  ju inte riskera att bli mer förkyld innan det är dags att åka. Men Calle och Erik blir det iaf ikväll! Såg att Calles skiva inte släpps förrän den 23e, trodde de skulle släppa dem idag båda två, så man kunde köpt Calle uppe i stan idag... Men man får väl vänta... :P

Om 1 vecka...

...då sitter vi på tåget ner till Köpenhamn! Helt ofattbart! Allt som ska göras innan dess känns näst intill omöjligt. Men skam den som ger sig! ;)

Dagen idag består av plugg, ska få massage kl 15.30 också, men vet inte hur det blir med det eftersom jag är förkyld... Får ringa o höra med dem. Sen ikväll är det ju dags för Idol, då Erik och CALLE att gästar K-town! =) Måste även fixa klappar tills imon när det är dags för julmys i Linderöd med tjajjorna!

förutom pluggandet denna veckan så ser det ut som följer:

Idag: Massage och Idol
Imorgon: Mys i Linderöd
Onsdag: Julfirande hos pappa
Torsdag: (Inget plugg) Jul i Vä och Jul i Rinkaby
Fredag: Utgång
Lördag: (inte allt för bakfull) Tvätta och Middag i Vånga
Söndag: Wow, en ledig dag! Så förutom att plugga så kanske det är dags att börja packa... Sen får man ju säga hejdå till alla med...
Måndag: 7.23 alternativt 8.23 åker vi med tåget mot flygplatsen!

Usch, ja! Man får ju tänka på vad som kommer sen iaf. -->Sol och värme!

Plz

Kan inte min förkylning gå över snart? Den kändes bättre igår när vi var i Köpinge... Men sen inatt har den blivit lika jäklig som den var innan. Har inte alls tid eller lust att vara förkyld!

Just nu sitter jag o försöker komma igång med dagens skrivande på arbetet... Senare idag blir det att åka till Köpinge igen, denna gången till mamma på middag. Ikväll är det biljetter bokade till bio, men vet inte om jag ska med... Får se vad jag bestämmer mig för...

Förkyld Lördag

Då var man uppe med tuppen. Vaknade pga andningssvårigheter... Hatar att vara täppt i näsan! Hade en mysig kväll igår med tjejerna, blev tv-tittande o massa tragg! =) Kom hem o somnade gott. Idag är det plugg som gäller..Ska försöka hinna klart med det jag håller på med just nu, så man kan gå vidare så fort som möjligt. Men det är ju så mycket att läsa innan man kan göra något. För det är inte enkelt!!

Kanske hinner med en snabb runda uppom stan innan det är dags att bege sig till Köpinge...

Kväll

Nu är det fredagskväll, dvs inget mer plugg. Har inte varit 100% effektiv de senaste timmarna. Men lite har man fått gjort iaf. =)

Blir till att gå upp i tid imorgon och sätta sig och läsa vidare. Nu ska jag titta lite på tv tills det är dags för kvällsmat. Hörde något om pizza! ;)


Jahapp

Då var sista tentan för i år skriven... Tror jag får ta o förbereda mig på en omtenta faktiskt! OM jag inte har sjukt mkt tur med svaren... Så det återstår att se. Släpper det för ett tag nu o koncentrerar mig på julledigheten. NEJ just det ja, vi har ju ett arbete som ska göras. Ingen vila, ingen ro. Lika bra att börja på en gång!

Fint väder

Vad mysigt det är att titta ut på snön nu! Men det var ju inte ut jag skulle titta utan i böckerna... Har inte alls energi för o plugga... Men ska jag ha en chans att klara tentan som är IMORGON!! så är det nog bäst att jag pluggar oavsett vad jag känner för...

Men först krävs det lite frukost i magen!

Tvättbjörn

Haha, jag ser ut som en tvättbjörn!! Svart runt ögonen och mörka ögonbryn, där en del av överskottfärgen sitter kvar i huden... Kanske inte var den bästa dagen att göra detta på, eftersom vi ska til skolan i em. Men det var ju den enda tiden de hade innan jul... Så man får väl bjuda på sig själv helt enkelt! O inte att glömma är att jag även är ganska röd kring brynen på grund av vaxningen... Aje, säger jag bara. Det gör inte så ont när de drar, men när det sen börjar pulsera så känner man av det. O nu var det ca 30 minuter sedan hon vaxade och det känns fortfarande kan jag säga! Märks att de har ganska mycket bättre vax än det jag köpt o använder här hemma ibland. Hon behövde bara kleta på en gång o så följde allt med... Här hemma så kör jag lite mindra partier och fler gånger... Nästa gång blir det nog även färgning hemma. Visst det är gött att få det gjort, man kan bara ligga o slappa. Men 300 spänn är det kanske inte värt... Idag satte hon på extra mycket färg på brynen med eftersom vi ska till solen... Men man ser ju inte klok ut, o kommer antagligen inte göra det nu på ett par dagar innan man slitit bort lite av färgen...

Nej nu ska jag hinna läsa lite, sen äta innan det är dags att köra till skolan.

Fullspäckad dag

Usch, klockan är halv 10 snart och det är inte ljust ute än!! Hatar vintermörkret... Man blir ju aldrig pigg! Nu ska jag snart spring iväg. I eftermiddag blir det skola och ikväll är det tvätta som gäller. Måste snart börja titta ut vad som ska packas ner i resväskan... Känns konstigt att det bara är 1½ vecka kvar sen åker vi. Men man ska väl inte klaga. =)

Dags för dagen att börja!


Tisdag

What?! Var det sista Unga mödrar förra veckan??? Buhu, jag som satt redo i soffan!

Idag har jag inte varit allt för effektiv, speciellt inte med tanke på att det är tenta på fredag!! C har jobbat hemifrån, så man har ju haft någon att busa och prata med hela tiden. Så skyller på honom! ;)

Imorgon är det sista lektionen inför tentan.. Så hoppas att han går igenom något som hjälper oss! Har sån konstig känsla, är sjukt stressad samtidigt som jag känner "äh, strunt samma" .

Nu är det tvn som gäller för resten av kvällen, samt lite mat. Imorgon blir det till att gå upp i tid så man får lite gjort innan det är dags för skolan... Ska även hinna med lite skönhetsbehandling i form av färgade bryn och fransar! =)

Lucia

Igår var det lucia, men vi ska åka till Vånga ikväll och titta på söta lucior, tomtenissar, stjärngossar och pepparkaksgubbar! =) Innan det väntas mat i Kjuge, så 16.30 blir jag upphämtad. Innan dess ska jag upp i stan var det tänkt. Skulle ju mött upp broren min idag, men som vanligt hade han ju glömt den... Så det får bli imorgon... Idag ska jag fixa lite småärenden istället.

Ut i kylan igen!


2 veckor

Idag, om två veckor, är vi förhoppningsvis framme på Köpenhamns flygplats! =) Shit alltså, kan inte fatta att tiden gått så fort. Känns som det var igår vi satt och sa att vi åker om ½år. Får väl så smått börja fundera på vad som ska ner i väskan... 4 veckor med värme och sol, fy vad jag ska njuta!

Men innan dess är det plugg som gäller. Och en del julfirande ska hinnas med också!

Boring!

Sitter och försöker plugga... Går sådär... Skriver lite, surfar mycket, skriver lite, tittar på tv... Ja, ni förstår. Har iaf bio att se fram emot ikväll! Blir Luftslottet som sprängdes, har hört att den ska va bra även den. Men kommer inte vara hemma förrän vid midnatt, så kommer säkerligen att vara trött då... Är inte direkt någon kvällsmänniska. Ifs så var jag ju uppe sent igår med, då jag fastnade framför tvn. Var ju massa brafilmer på tv4 igår! I vanliga fall brukar det inte vara en enda, o så sänder de 3 på raken!! Kan säga att många tårar förr till Vid din sida!!

Helt galet är att det idag är 15 dagar tills vi åker! Mamma tog med resväskan in igår, så nu står den här i vardagsrummet. Så börjar verkligen kännas att det är nära nu! Nervös är jag endast för hur jag ska hinna med allt som ska göras innan vi åker. Paniken börjar krypa sig på! Vilket innebär att jag får ta mig i kragen nu o skriva klart om den finansiella risken! :P

Grattis

Idag firar vi min käre sambo som fyller 26... Dagen började med frukost här hemma tillsammans med Cs syster med familj. Nu inväntar vi lite middagsgäster. Ska servera Flygande Jakob. Har aldrig gjort det innan, men verkade inte allt för komplicerat... Eller som C sa innan, blir det inte ätbart så får vi ringa ner till pizzerian... Hehe.

Jag som laddade upp till tusen inför finalen igår o så vann Erik... Blev lite som att luften sögs ur en. Hehe, han hade ju ändå 50% chans att vinna, ganska bra odds! Men jag tror att Calle kommer nå framgång ändå! ;) Glöggen var god igår, så kanske att vi smakar lite på den ikväll med! ;)

Dags att titta till kyllingen i ugnen...

Tiden

Tiden idag har gått ganska snabbt. Men inte snabbt nog, för än är det många timmar innan finalen börjar. Har surfat runt lite och tittat på olika intervjuer Erik och Calle har varit på. Tror det kommer blo en riktigt bra kväll. O jämt är det med i röstningen. Kollade just aftonbladet och Erik hade 55% och Calle 45% av rösterna, då hade 13400 eller något röstat. Så tror verkligen att det kan gå hur som ikväll. Är taggad som sören, hade varit riktigt ball om man varit på plats i Globen. Men man får nöja sig med att sitta hemma i soffan! ;)

Har varit o köpt hem en massa gott pålägg till frukosten imorgon. Blir ju födelsedagsfrukost med gäster. =) Min älskling fyller 26 (!!) år. Hehe!

Dagen då det avgörs

Idag händer det, idag ska det avgöras. Det är såklart Idol-finalen jag pratar om!! Läste just Kristianstadsbladet och vad de skrivit just angående finalen där Kristianstads stolthet är med ikväll. ;) Fick sån energi av vad det stod och vill att det ska börja nu,nu,NU! Vet att jag kommer sitta på helspänn när Jihde ska säga namnet på den som vunnit. Åh, kan redan känna i magen hur det är nervöst. Naglarna kommer vara nerbitna vid slutet av kvällen kan jag lova. Hihi, nu är jag helt uppe i varv. Får ta o lugna mig genom lite plugg... Blä!

By the way! Drömmare som jag är om nätterna så hade Calle hittat sig in i min dröm inatt... Hm, ja jag undrar var jag får allt ifrån?! -Kan det vara glöggen?! Nä, den ska ju inte drickas förrän ikväll...Hahaha!

U-M

Snart dags för Unga Mödrar. Gillar det programmet starkt! =)

Idag var det meningen att jag iaf skulle hinna skriva lite inför tentan. Men så blev det inte... Blev stan o köpa biljett till juldagen, o så var det jakt efter glöggset. Hittade bannemej inte ett enda. Ville ju ha en sån med kanna och ställ, så man ha ett ljus under. Men nej det finns inte i hela Kristianstad... Så jag får ta o låna mammas, eftersom vi behöver den imorgon. Så det löste ju sig ändå! =)

Nu börjar man känna lite jul i kroppen ändå! =) Köpte julgran igår och klädde den så fint. Så är riktigt mysigt att sitta i soffan med granen tänd! =)

Gäääsp

Är fortfarande trött, kan inte förstå varför... Har varit uppe ett tag nu, men ändå inte lyckats vakna ordentligt. :S Att sätta sig och läsa är ju inte heller speciellt uppiggande... Får se om det hjälper med lite frukost i magen.

Clint & Co var här igår och åt middag, eller ja, de hade ju mat med sig som vi lagade här. Så det är vi som ska tacka för både god mat och trevligt sällskap! =) Idag blir ingen rolig dag... Ska plugga... O om jag hinner (läs orkar) så ska jag upp i stan en snabb runda...

Frukost i magen först och sen får vi se hur dagen artar sig.

Baj jur cide

Disken är diskar, men tvätten är inte vikt... Tyckte jag behövde en paus innan det var dags för det! ;) Väntar ju finbesök så här kan ju inte vara hur stäkigt som helst... :P Funderar på att bara bära in hela tvättställningen i sovrummet o sen stänga dörren. Mohaha!

Nej får väl ta tag i det istället för o ligga här... Ja, jag har faktiskt lagt mig på mage i soffan. Så är inte helt lätt att skriva.... Adijos.

Ullared

Hade ju nästan glömt bort att det är Ullared på tv ikväll..! Såg inte det förra veckan så man får ju ta o se det ikväll! ;)

Imorgon är det skola o sen på emfetrmiddagen kommer familjen Johansson/Henriksson på besök. Härligt!

En kopp varm O'boy nu kanske! =)

Naajs

Nej ni som trodde att vi pluggat tills nu hade fel! ;) Men kom faktiskt en bit idag, dock inte kul o skriva för länge när man inte vet om man är på rätt spår. Tycker man skrivit en massa som man inte kommer ha användning för... Men det är väl det som är tanken... :P

Ska upp på stan en ultrasnabb visit när C kommer hem. Var en tröja han skulle ha tror jag... Måste hinna upp i stan o fixa med lite julklappar med någon dag... När?!



Hade ju inte varit helt fel att ha lite fler armar så att man hann med mer på mindre tid! ;)


Måndag

Då var ännu en ny vecka igång... Inte klokt vad tiden springer iväg! Dock är det inte några roliga veckor jag har framför mig... MASSA skolarbete!! Sitter o väntar på tjejerna som kommer när som nu, vi ska försöka komma någon vart med arbetet. Men jag har kört fast på min del och behöver lärarens hjälp, alltså blir det kanske, med lite tur, avhjälpt först imorgon. Så jag får nog ta tag i någon nytt idag så jag inte sitter o kliar mig i huvudet och spiller masa tid...

Måste komma ihåg och ringa Catta och höra hur det är med lillkillen idag med...


Härlig helg

I fredags var jag som tidigare sagt ute i Öllsjö, hos farmor och farfar. Mysig kväll med mat, prat och givetvis Idol!!! =) O vilken Idol-kväll alltså, kom fasen i chocktillstånd när de sa först att Erik hängde löst och sen att Calle gick rakt in i finalen!! Wohoo!! Så nästa fregad kommer vi sitta spikade framför tvn för o se vem som vinner. Kommer att bli spännande!!

Igår var jag o C uppom stan en liten sväng, sen körde vi ut till Kjuge för lite mat. Kvällen kom och det var dags att fira Emmas födelsedag (fyllde år i fredags) så tjejerna samlades i Åsum o kvällen bjöd på mat, dryck och spel med mycket skratt. Riktig härlig kväll som avslutades med att vi åkte in till stan och våldgästade Clemen som hade förfest. Hehe, var ganska roligt när vi skulle försöka skrämma dem så några klättrade upp på balkongen...Hehe, men smidiga som få så upptäcktes de... Så vi lite mer normala gick in genom dörren... ;) Kan säga att det var skönt att gå hem o lägga sig i sängen istället för att gå ut och dricka vidare! Tråkig?! Ja det får ni kalla mig om ni vill, men jag hade en så rolig och trevlig kväll så att gått ut och blivit mer trött och eventuellt mer alkoliserad så hade jag bara mått pyton idag. Och det är inte intressant för min del...! Istället mår jag finfint idag, tack till resorben jag tog inatt, så nu kan jag sitta här utan att behöva springa mellan sängen och toa... =)

C är o handlar frukost nu... Ska bli gott med frallor...


Nu så!

Dethär med arbetet lossnade lite idag. Men vi vet inte om vi är på rätt väg... Är dock inte så lätt att få veta heller, då vår lärare inte läst mejlet som vi skickade igår vid lunchtid... Men vi har iaf fått något gjort idag, och inte bara suttit och kliat oss i huvudet typ.

Såhär i höstmörkret så tänkte jag pigga upp med en bild från helgens maskerad. Hur jag kom att se ut som nedan var för att Martin tog mina kattöron, o då satte Emma på mig hennes luciakrona som föll ner kring halsen då den var för stor. O då passade Martin på att trä på även en tomteluva...Så en "vanlig" lördag kan man se ut såhär:



So what, I am a rockstar, I've got my rock-moves =)


Ha en plan, och fullfölj den!

Det är vad Arga snickaren säger! Väldigt sant faktiskt, för att man inte ska få ett kaos som de har i kvällens program... Shit alltså, att man orkar leva så. Själv blir man ju trött på oredan bara av att ha den i skallen. Vad jag menar är att för tillfället har jag inte direkt någon plan på hur de närmsta veckornas måsten ska kunna genomföras. Känns verkligen som att man har hur mycket som hellst som bara snurrar omkring i huvudet. Man skulle vilja ha en hammare och några spik så att man kunde spika fast de olika sakerna i olika fack. Så att det inte behöver snurra runt längre! Men man kan väl inte begära för mycket... Jag är en sådan person som får mer gjort när jag har klart för mig VAD jag ska göra, även om det är mycket så vill jag ha en uttänkt plan för hur det hela ska gå till. Som det är i nuläget så har jag inte alls fått någon bra insikt i hur arbetet vi håller på med ska kunna gå till. Inte heller har jag fått något grepp om vad som ska prentas in tills tentan. Händelser kring jul är också en sak som är uppe på tavlan en del nu... Så ni kan ju bara tänka er vilket kaos det är i huvudet. Allt som bara snurrar men aldrig blir fastspikat (om jag ska fortsätta i samma exempel som ovan) :P

Vilken lättnad det skulle varit om detta j*kla arbete inte hade funnits!! Men det kommer ju inte inträffa så det är ju bara till o glömma.... Suck!!

På fredag kväll ska jag iallafall ta det überlungt hemma hos farmor och farfar. =) Ge mig fredagkväll, NU!!! (sen fyller ju Emma år på fredag med!) =)

Lund

Har varit i Lund en runda idag, eller snarare på sjukhuset... C skulle kolla sin fot, så jag följde med som sällskap. Men det var inget trasigt i den så det tog inte så lång tid. Jag hann iaf läsa lite men inte så mycket... Så det får jag göra nu istället. Tjejerna kommer vid 13 tiden så jag hinner väl en bit tilss dess hoppas jag. Blir en stund med arbetet och sen har jag inte en susning om vad so sker. C jobbar hemifrå idag, så man kan ju alltid busa med honom! ;)

Nej läsa lite innan det är dags för lunch...


In action

Sitter just nu och skriver lite på arbetet... Vi åkte tidigt till skolan idag för att få lite gjort, men vi fattar inte vad vi ska göra. Så blev 3 timmar som vi inte fick något alls gjort. Så jag har börjat med att skriva om den Strategiska analysen... Inte för jag blir något klokare av de men det ska ju göras förr eller senare - ju förr ju bättre!! :P

Var verkligen en heldag i skolan idag 9-17. Så man är ganska mör i huvudet. Hade behövt läsa lite ikväll med, men så snurrig i bollen som jag var igår när jag skulle lägga mig vill jag inte va ikväll igen.. O så har ju dessutom överstrykningpennan tagit slut o jag glömde köpa ny när vi var på Kvantum idag... Illa!

Imorgon bitti bär det av mot Lund, C ska röntga sin fot... Så ska följa med som sällskap. Sen blir det till o plugga på eftermiddagen igen... Man börjar verkligen känna av stressen till tentan nu och att man ska hinna göra ett arbete som man inte fattar ett smack om. Samt att man sen ska vara borta i 4 veckor med, det gör ju inte det hela bättre. Men längtar verkligen och det ska bli så skönt att bara vara ledig!! Får samla energi när jag är iväg så man orkar mer C-uppsatsen till våren. Usch, vad jag fasar inför den!!!

Ska skriva några rader till, sen får det vara bra för idag! Får se vad tjejerna säger imorgon...

RSS 2.0