Då var det igång igen ja!

Måndag igen, tillbaka till vardagen... Ingen mer fest och roligheter... Höhö! Idag har vi satt igång lite med arbetet. Men inte kommit så långt, man vet inte riktigt vad man ska göra. Så ikväll blir det till att läsa en hel del, kanske att man fattar mer då- eller inte...

Innan jag ska göra det så ska jag upp i stan en sväng med Louise, har inte träffat henne sen jag vet inte när. Så hörde hon av sig idag då hon ändå var "hemma" =). För er som inte vet vem Louise är så lärde vi känna varandra när jag jobbade på Scorett för ett par år sedan. Roliga tider det! Men så har hon flyttat till Lund för o plugga så man ses inte så ofta... Men man får nöja sig med det lilla man får! ;)

Ska gå o ta en varmare tröja på mig nu så jag slipper frysa på stan!!

Vilken härlig kväll

Gårdagens maskerad blev riktigt trevlig!! Stort tack till Jänta och Clementin för ett superbt intiativ och arrangemang! =) Bilder kommer troligtvis upp på FB inom kort. (Vad är definitionen på kort?!) :P

Idag vet jag inte vad jag ska göra, antingen blir det till Johan eller så går jag upp på julskyltningen en sväng. Måste ju hinna med att plugga lite med... Boring!!

Nu behövs det lite vatten mot min huvudvärk!!


Heelg!

Nu är jobbandet slut, jobbat hela 8 timmar! Sjukt mkt :P Ganska skönt att jobba, men tiden går otroligt fort. Har ju varit en hel del folk i rörelse där ute på firman idag med. All ordinarie personal (förutom den jag hoppade in för) plus två praktikanter. Så det har varit full rulle!  Nu har jag duschat och ska göra vid mig, för ikväll ska vi hem till Henke och Louice för lite middag oh trevligt sällskap. :)

Imon blir det också full rulle, ska ut till Öllsjö o hjälpa Jenny med förberedelserna inför kvällens MASKERAD!!! Fasen vad kul det ska bli, är redan laddad! Nej nu är det bäst att jag gör vid mig så att vi kan gå sen.

new moon

Tack för grattisarna! =)

Vilken underbar film, var helt salig igår/natt när vi kom hem. O idag med för den delen när jag o Jenny pratade om den. För o inte tala om vilken kropp Jakob hade!! Woho!! Snacka om att man hade ont i hjärtat typ halva filmen, grät gjorde jag med... En riktig kärleksberättelse, längtar så tills jag kan börja läsa böckerna. Men just nu känns det omöjligt!

Varit på CV föreläsning idag... Så får väl börja fila på ett sådant inom den närmsta framtiden. Eller tar det när jag har kommit hem från Thailand igen. Känns bra att skjuta fram allt tills efter semestern, så det verkligen blir tillbaka till verkligheten när man kommer hem. Ska ta o kopiera några papper som Jenny o Virre ska ha imon... Eller ikväll ska jag lämna dem. Sen ska jag börja på maten, hemmagjord fickgratäng och efter det är det tänkt att det ska bli lite lussebullsbak... Men jag ångrar mig nu att jag inte köpte två påsar saffran igår... Får se hur jag gör, kanske får ni med det om jag tänker på att ta någon bild...

Wohoo

Jag klarade tentan, och fick dessutom VG!!! Så drömmen var sann! =) Gick riktigt bra för oss alla 3 så det funkade fint att plugga så mycket tillsammans. Iaf på en kursen...

Så ikväll ska jag bara njuta av mitt VG, nä just de ja, jag måste läse en artikel. Och det innan vi ska på bio... Hm, bäst o sätta fart!

Är bara så glad för mitt VG! Hihi, ibland får man vara nöjd med sig själv. ;)

Tusan!

Jag drömde ta mig fasen om tentan inatt. Och inte nog med det, jag fick VG på den. Vilket enligt min teori igrå innebär att jag har fått underkännt på den. Nu är jag ju supernervös för att det faktisktär så!! Aaaaaah! 30 minuter till sen får vi veta....

Håll tummarna för mig!!

1 månad

Så är det, idag är det 1 månad till självaste Julafton! Har suttit o surfat runt efter lite tips på vad som kan köpas. Snackat med broren min o vi har nog kommit fram till något som kan duga. ;) Är alltid lika svårt tycker jag när man ska köpa paketer till någon som egentligen inte behöver något. Men i år är vi ute i lite bättre tid, känns det som iaf. Så om detta går vägen så är jag nöjd. Bara paket kvar till bröderna sen är jag klar. Jag o C ska inte köpa varken födelsedagspaket eller julklappar till varandra kommande gånger eftersom vi ska ut och resa istället. Och det passar mig perfa, man byter i princip bara pengar ändå. Självklart är det ju roligt att både ge och få paket men ibland, när man varken önskar sig något eller den man ska ge till inte önskar sig något så är det ganska skönt att behöva lägga energi på det. Speciellt nu när det är så mycket annat som snurar runt i mitt huvud.

Idag var vi i skolan, fick veta vad vi skulle göra arbete om. Eller om visste vi ju redan - företagsbedömning - men vi fick lite mer info om vad det skulle innehålla. Inte för att vi blev så mycket klokare av det, men vi ska sitt imon o kolla igenom det o se om vi får någon klarhet i det hela. Ska o träffa företaget på måndag så vi måste ju vara lite förberedda.

Imon får vi reda på resultatet på tentan, börjar faktiskt bli lite nervös... Kan man ha skrivit så åt pipsvängen fel att det inte klarat godkännt gränsen?! Den var ju dock ändå 60%... Aaaah, det är väl bara o vänta till imorgon och se. Suck!

Hur som så kommer jag få belöning imon, BIO!! Vi ska se New Moon, sägs att den är riktigt bra. Så gottis, jag, C och Johan kommer sitta bänkade framför duken kl 21.00 i salong 1. (tror jag att det var iaf)

Nej nu ska jag titta lite på tv o försöka att inte tänka på allt som finns att tänkas på. Bara vara, och kanske dagdrömma lite. Som vår föreläsare gick igenom idag. Psykologi på en ekonomiföreläsning, jahapp. Undra vad jag kan komma att drömma om inatt... Kan säga att jag hoppas att jag drömmer att jag INTE klarade tentan, för mina drömmar den senaste tiden har varit om saker som helt klart inte stämmer, eller går ihop över huvud taget... Vet ni förresten hur det kan komma sig?! Att man drömmer elller i efterhand minns saker annorlunda, jo, det är för att vi inte är helt uppmärksamma när något händer, så kan hjärnan i efterhand sätta in andra "delar" i dessa luckor som vi helt enkelt inte minns eftersom vi inte var uppmärksamma. Och när hjärnan komponerat ihop det "nya" minnet så kan vi inte längre urskilja vad som verkligen hände och vad hjärnan lagt till i efterhand.

Så kom ihåg att minnet är inte skrivet i sten!

Vilodag

Bölfia som jag är så kom det en liten tår i ögat när jag läste kommentaren! Hihi... =)

Idag har C jobbat 06-12 så nu ligger han o vilar lite... O jag har passat på att bara slappa hela förmiddagen! Tänkte först gått ut och gått en runda vid 9 när jag vaknade, men var ju så tråkigt väder så kröp ner under täcket igen och tittade på tv istället.

Helgen har varit lungare än lugnast. Fredags gick jag hem till Jenny o kollade på Idol, lördags gjorde vi inte ett smack och idag lär det väl inte hända så mycket heller... Men det är ganska skönt ibland ändå! Nästa heög blir det ju maskerad så då får man ta igen lite. ;) Hehe, känner på mig att jag inte kommer må så bra på söndag...


Tack

Ett stort tack till Staten. De bidrar nämligen varje år med 300 kr för tandvård för personer under 30år. Plus att jag dessutom är student och då fick ytterligare 100 kr i rabatt. Så mitt tandläkarbesök idag slutade på 265 kr!! Så det var najs! =) Hade räknat med 700 spänn, och det hade det ju blivit om man inte fått alla "rabatter". Hihi, så på vägen hem gick jag inom H&M. Så självklart blev det inköp! =)

Räddajulen.nu

Vet ni att man nu kan rösta på sin favorit i Aladdin asken?! Det hela pågår på grund av att det ska komma till en ny sort. Så en måste bort... Kan vi äntligen bli kvitt Körsbär i likör eller Rumrussin kanske?! Tänker bara på Johan Glans när jag hör rumrussin (morfar också för den delen). Så jäkla bra i sin beskrivning av rumrussin-glassen!! Hahaha!

Åter till att rädda julen... Så gå in HÄR och rösta, jag har gjort det! Hihi, ska bli kul o se vilken det blir som försvinner! Håller tummarna på att det blir en av ovan nämnda! ;)


Barn älskar choklad, varför göra var tredje oätlig?! Johan Glans, World tour of Skåne.

Inte sett den?! Gör det, bara gör det! Det skapar ett slags beroende, men du kommer inte att ångra dig! ;)


Tandläkare

Idag är det dags för det årliga besöket hos tandläkaren... Kommer bara att kosta en massa pengar!! Bäst att man äter en ordentlig frukost så man inte svälter, brukar ju va att man får ngn jäkla banan-tjofräs på tänderna. O så får man inte äta på en timme eller två...

Update

Blev ett Geisha orange! =)

Fiint!

Apelsinkrokant! Mmmm! Det var inte igår man åt det, kanske får ta o köpa sig en sån någon dag! =) För er som inte vet det så är det högst sannolikt att mitt chokladberoende grundats i att jag har umgåtts väldigt mycket under hela min uppväxt, med min kära faster "Tatta". ♥ Kan bara tänka mig vilken efterhängsen svans jag måste varit. Flera dagar i veckan när hon kom hem från skolan, vem stod o väntade i fönstret?! Jo, jag! O sen var jag bokstavligen talat en svans resten av dagen! Minns än idag hur jag ville följa med in på toaletten och liknande. Men det var inte så uppskattat. Tänk er själva, jag kan väl ha varit en 4år eller något, vilket innebär att Catta var 13år. I den åldern är ju kanske inte det roligaste att ha sin brorsdotter springande kring sig när man kommer hem från en tråkig dag i skolan och man bara vill vara ifred egentligen.

För att spinna vidare på vad jag kommit in på så var det alltid jag som fick min vilja igenom också. =) Ville jag o Catta ha samma sak, så var det alltid jag som fick det. Jag var ju faktiskt minst, så det får hon ju förstå! Visst! ;) Man kan nästan säga att hon(du) mer varit som en syster för mig. Är ju inte så himla stor åldersskillnad, du är ju inte så gammal som man kan tänka sig att en faster är...Hihi, och det är jag glad för! ♥ En sak som jag är nästan ännu gladare för är att Catta (med lite hjälp av Linus) satt lille Clint till världen! Världens underbaraste lille kille!! ♥

Jag gick inte in här för att skriva detta egentligen, men att dela med sig av det fina är väl inte fel. ;)

Nej nu ska jag börja med lite middag...

Mums

Middagen igår blev kanon! Skulle kanske bli kock... :P O såå lätt att göra använde kokosmjölk, röd currypasta, kyckling, bambuskott, chili och några blad. Minns inte vad det var för några, o skulle egentligen ha fler sorter i men det hade inte Maxi i sitt utbud... Men blev jäkligt bra ändå, ganska starkt, men gott! =) Till det hade vi ju då ris! Har just ätit resterna av det och det var nästan lika gott idag.

Har varit i skolan idag med... Lika roande som vanligt. Bokat ett möte med företaget som vi har valt till vårt grupparbete med. Så snart är alla snurrorna igång... Ska på ett studiebesök eller vad man kan kalla det ikväll, Öhrlings här i stan har bjudit in. Så vi ska dit och lyssna... Hoppas bara det slutat regna när vi ska gå dit! Men man ska väl inte hoppas för mycket...

Ska nog ta o trycka i mig lite choklad nu! =) (kan inte motstå frestelsen längre)

Svettigt

Har just varit ute och gått en sväng med Jänta. Tog dock på mig allt för mkt kläder!! Trodde att det var kallare än det var... Menmen, ska hoppa in i duschen nu så att man känner sig lite fräschare när man ska ge sig av till skolan. ;)

Har sen lektion idag, 13.15-16.45 så idiotiskt tråkigt! Sen kommer kvällen att bestå av matlagning, ska försöka kopiera svärmors mat.. Hehe, återstår att se hur det hela slutar! Ska även hinna med att läsa några kapitel i boken tills imon...

Regnat

Ännu en dag som är grå, trist och blöt. Är det man avskyr med hösten, att det är så blött o tråkigt ute. Får ju inte ork eller energi till att göra ngt. Speciellt inte när man har massa att läsa. Visst det är mysigt att sitta inne och läsa när det regnar ute, men då ska det inte vara en skolbok!! Har idag orkat mig igenom 2 kapitel, så har lite kvar på dagens måste. Sen skulle jag ju hellst hinna med iaf två kapitel till. För att inte behöva panikläsa imonkväll efter skolan. För då vet jag hur det blir, då struntar jag i det...

Helgen som har gått har inte varit alltför aktiv. Körde igår ut till butikerna ute på långebro för att hitta en digitalkamera att ha med på resan. Men alla kändes så plastiga... Så blev inget hittat. Kollade dock på en massa annat istället! ;) Sen var vi duktiga o körde ut till ÖoB, köpte hem lite shampoo och sådana saker som vi behöver till Thailand också. Visst det är ca 40 dagar tills vi åker. Men tiden kommer gå så otroligt snabbt och är bättre att sprida ut kostnaderna. Tycker jag iaf! :) kollade igenom min kalender igårkväll. Från nästa vecka och fram tills att vi åker kommer det gå i 180! Massa skolsaker som tar upp tid, jobb någon dag, fest inplanerad, sen kommer julfirandet... Ja innan man hinner blinka så sitter vi väl på planet! :P

Dags att äta, sen läsa resten av dagens skörd...

Helg igen

Ja då var helgen kommen! =)

Fick vara hemma från skolan igår eftersom jag kände mig yr och smått illamående av vaccinet. Så det blev en lugn dag i sängen och senare soffan. Men till kvällen fick jag rycka upp mig för då var det dags att åka på husvisning. =) Blev dock något besvikna på hur det såg ut i verkligheten... Eller besviken kanske är fel ord... Men ni fattar. Trots att det inte levde up till våra förväntningar så var det ganska skönt att det inte gjorde det. Är inte riktigt läge att köpa ett hus just nu. Pengar är ju inte direkt något man har obegränsat av när man pluggar... Det var ändå en bra erfarenhet att vara på husvisningen. Man lär sig lite vad man ska titta efter och så. Husköp är ju ändå en ganska stor grej, vill ju inte upptäcka en massa grejer efter köpet...

Idag blir det lunch på stan med tjejerna. Skulle hjälpa mamma med ett foto med... Sen ska jag vara taxi ikväll, så får se vad som mer hinns med.

Ajajaj!

Det gjorde visst ont!! Vaccinet för svininfluensan alltså! :,(

Skola idag också... Inte ett dugg taggad för denna kursen, vars lärare kör med skrämseltaktik. Tills imon skulle 4 grupper i klassen läsa en artikel samt ha 3 frågor var om denne för läraren att svara på under lektionen. Så alltså måste man läsa dessa artiklar som annars brukar förbli liggande... Han sa även att vi skulle skumma igenom boken tills nästa vecka igen. Boken är på nästan 600 sidor, och det är inte en liten poketbok, utan den är stor som ett hus!! Så denna ska vi alltså skumma igenom för att få en uppfattning om ämnet och SEN ska han berätta för oss vilka kapitel som är viktiga så att vi kan läsa dem igen. Jo, för jag är nog sugen på att sitta och läsa den boken 2 gånger! Inte okej! Hans kommentar var idag också att dessa veckorna kan ni lägga alla fritidsaktiviteter åt sidan, för ni kommer inte att ha tid med dem. Detta är 40 timmarsveckor, minst! Jaha?! Men...men....jaha....då blir det ju inte så mycket tid över. Vi är ju vana, eller jag är iaf van vid att inte göra så mycket skolsaker och istället ha massor tid över till annat skoj. O sen kanske plugga lite mer intensivt sista veckorna innan tentan. Men så känns det inte som att det kommer bli nu. Blir full rulle från första veckan istället. Vilket kommer innebära att man är så trött på det när tentan väl närmar sig... Buhuu!

(Byte av samtalsämne) Eftersom jag skulle ta sprutan ute i Wä så hämtade farfar mig på skolan så jag skulle slippa ta bussen ut. Tack, tack! =D Så sen har man fått både lunch och eftermiddagsfika. Clint kom också på en visit efter dagis. Han börjar bli en riktigt stor kille nu. Delar inte längre ut kramar hur som hellst... :( Sen körde farfar mig hem igen. =) Hihi, ibland hade det varit skönt om man alltid kunde få vara liten. Man blev så ompysslad, så man får passa på när man bli det än idag! ;)

C kom inom o vände i dörren för en stund sedan. Skulle till en kollega och kolla ngn sida... Så man får se när han behagar dyka upp igen för att kanske förtära lite kvällsmat...

Förresten vem har kommmit på den idiotiska idén att byta sändningstid på Unga Mödrar?! Nu kommer man ju aldrig att komma ihåg när det är!! Ah, jag som satt o planerade att jag kunde se det nu om en stund... Suck!

I väntans tider

Vad inväntar jag då?! Jo, House! =D Dagens höjdpunkt!!

Ska man ta o smaka lite ölkorv?! Luktar ju som om jag skulle tycka om den... Hm, man är en sån mes! Nu ska jag ta mig en bit! :P

Ännu en dag

Dagarna bara rinner iväg. Efter att ha varit på föreläsning idag och fått en liten bild över hur kurserna kommer att se ut så blev man genast lite stressad. Ett arbete som ska göras plus 2 tentor. Varav jag missar den ena... Arbetet hinner jag vara med och göra, men inte redovisningen. O det var väl inte läraren så förtjust i. Men vi skulle prata om det längre fram fick jag som svar... Så det löser väl sig förhoppningsvis! Det är ju inte direkt så att jag kommer lägga allt arbete på de andra i grupen bara för att jag inte ska vara med på redovisningen, utan jag kommer jobba på så bra jag bara kan och kanske lite till för att kompensera för eventuella snedfördelningar. Vill ju kunna åka iväg med gott samvete och inte känna att man lagt över allt på någon annan bara för att man själv ska kunna vara ledig. Tack för att man har så förstående och medgående "kollegor". =D

Sitter och väntar på ett samtal men de verkar inte vilja ringa tillbaka.... Nej nu kom C hem helt nyfriserad! :) Så nu blir det matlagning! Spagetti och köttefärra. Tror även det finns vitlöksbröd hemma! ;)

Gäsp

Då är det dags för skola idag... Är inte alls pigg på det... Så tråkigt väder med ju! Känner att min förkylning inte vill försvinna heller. Så jäkla drygt.

Ja det var väl allt jag hade för nu, hände inte allt för mycket igår heller. Gick ett ärende på stan o sen hem igen... Man borde egenligen varit mer effektiv när man var ledig hela dagen. Men ibland är det ju så skönt att bara vara ledig!!

O vem har kommit med idén att ha föreläsning till 16.45? Det är ju jättesent!!!


Ny vecka igen

Tiden bara springer iväg, och igår var det 50 dagar kvar tills vi åker! =D Längtan är stor!!

Helgen gick snabbt förbi, lördagskvällen spenderades i Rinkaby hos mormor och morfar. Sen på nattan hämtade jag C & co i Kiaby okörde dem in till stan o sen var det dags för mig att sova! Vaknade sent på söndagen så det var bara till o upp o göra vid sig för att köra på farsdag-middag i Vä hos farmor och farfar. Så i helgen har jag bara ätit en massa god mat och umgåtts med familjen! =)

Idag var sdet riktigt skönt att inte ha någon skola. Sov till 10 och ligger fortfarande i sängen! Hihi. Får väl snart gå upp... Börjar ny kurs imorgon, eller enligt schemat är det 2 st 50% kurser som vi läser paralellt... Hopppas att vi får se en planering för hela kursen/kurserna med så att jag får klarhet i hur mycket jag kommer missa när vi är iväg... Händer en massa denna veckan skola, vaccination, hjälpa farfar med datorn:), husvisning... Ja det var nog allt, men det är ju bara roliga saker. Förutom vaccinationen... Så är säker på att denna veckan också kommer att passera i hög hastighet! Vilket innebär att vi närmar oss semestern med stormsteg! ;)

Neeeej

Nu känns det inte lika bra längre!! Pratade just med Jenny och upptäckte en MASSA slarvfel. Skrivit rätt siffror men ändå fått ut något helt annat... Aaaaah, man kan bli så trött!! Aja, 2½ vecka tills man får veta svaret...

Klar!

Ja det gick ganska fort att skriva tentan, hann till och med räkna igenom allt en gång till! Viktigt så det inte blir några slarvfel. Men det har det säkert blivit ändå... :P Så nu ska jag ligga på soffan och inte göra ett skit till det är dags att köra till Rinkaby för middag. C är på spelarfest, o jag ska eventuellt aggera taxi. Så det kommer bli en lugn kväll för mig. Vilket jag inte har något emot... =D

Svar till Madde: Fy, är hon från Köpinge med?! Tycker att en fin sak som kärlek inte ska få sluta såhär. Det är ju som Therese Rojo Johansson som blev mördad i början av sommaren just pga svartsjuka. Usch och fy! Får rysninga i hela kroppen och bli ledsen och förbannad på samma gång. Sånt här ska bara inte hända!!!

Dagen D

Idag är det dags... Usch, känns inte alls bra. Kunde inte sova nu på morgonen heller. Kroppen tyckte det var färdigvilat... Så nu sitter jag här och är i princip klar, men ska inte köra på ännu en halv timme. Vill nu bara se hur tentan se ut och hoppas på att den är som vi väntat oss. Annars blir det jobbigt! Brukar aldrig vara nervös inför tentor, men idag är jag. Kanske beror det på att jag verkligen inte har tid till att behöva göra en omtenta på denna. I vanliga fall går jag in med inställningen att det är inte hela världen om jag får skriva om den. Men denna tentan blir jobbig att behöva plugga in igen. Vill ju inte ha mer bakom mig när jag åker till Thailand än det jag missar när vi är iväg... Det är mer än tillräckligt!

Finns väl inte mycket mer att göra än att packa väskan o borsta gaddarna så man är 100% klar att köra...

Vart är världen på väg?!

Herre gud alltså, ögnade just igenom aftonbladets sida o läste rubriken om en flicka som kidnappats. Läste inte vidare om det utan gick in på Kristianstadsbladet istället. På första sidan hittar jag samma bilder och rubrik...(Länk) What, var det i Kristianstad?! (Inte för att det är värre att det hände här, men det bli ju så påtagligt då). Så mitt på ljusa dagen händer sådana saker, i VÅR stad!! Man vågar ju knappt gå ut själv ens om det är mitt på dagen längre. Och med tanke på vad som stod i texten så kan det inte varit långt flickan skulle gå, o ändå hinner det hända. Shit alltså, sånt blir man ju bara så förbannad på! Varför kan man inte bara få vara i fred?! Kan någon sjuk människa verkligen tycka att det är rätt att misshandla, kidnappa osv?! Man ska väl snart bara vara glad för att det inte har hänt en själv... Fy fasen alltså. Ny blir jag riktigt irriterad, hur kan det finnas sådana människor?! Bäst jag slutar nu innan jag maler på mer och bara blir mer irriterad...


Tenta imorgon

Har varit uppe sen 8 idag. Först körde jag o köpte frallor till mig och bror, inom skolan o köpa böcker. Sen ut till tandvårdshuset för o hämta bror. Hem o äta frukosten. Så nu sitter jag här o bror har åkt till skolan. Väntar på att pappa ska ringa så att vi kan åka och äta lite lunch. =D Man kan säga att det jag kommer att koncentrera mig på denna dag är att äta! ;) Har lagt tentan på hyllan nu. Det får gå som det går helt enkelt (låt mig klara den!!). Men känner att jag inte kan göra så mkt mer nu. Det jag inte har fattat innan kommer jag inte att fatta idag heller...

Ikväll händer nog inte allt för mkt. Ska iaf gå till Maxi en runda, måste ju ladda upp med gottis till tentan så man orkar hålla igång i 5(!!!) timmar. Hatar att sitta o skriva så länge. Vanligtvis brukar jag vara klar efter 2-3 timmar, men så blir det nog inte denna gången...

Nu har jag fått hicka med, jäkla skit!

Katastrof

Har nu kommit till den punkten i pluggandet där allt bara blir fel.. :( Slarvfel hit o slarvfel dit, tänker på något helt annat, eller inte alls. Blir då trött på hjärnan när den är trött och inte orkar mer! Inte blir det bättre av förkylningen som tycks ha satt sig i bihålorna. Trött och hängig... Vill inget hellre än o klara tentan på lördag, det tycker jag att jag är värd! Har ju klarat tentor som man egentligen pluggat allt för lite till, då kan jag väl ändå få klara denna som jag verkligen har lagt ner energi på att förstå. Men en sak jag inte kommer att få bra på är iaf FÅAB, (=Fåmansföretag) helt förvirrad när jag gör de uppgifterna. Får väl göra det man kan och hoppas få några poäng för att man försökt! ;) Vill bara att det ska bli lördag nu så att man kan få det avklarat. Sen är det ju ifs alltid lika tråkigt att behöva vänta på att tentan ska bli rättad. Tror dock att denna läraren hade som plan att rätta allt på 2½vecka, så lite kortare väntetid än vanligt (3veckor). Det hade varit så skönt att få det rättat direkt när man lämnar in den, så som det var när man skrev upp för körkortet. Då tryckte man bara på klar och så fick man fram svaret! Sluppit all denna väntan. Menmen, man kan väl inte få allt här i livet. Så om jag inte kan få tentan rättad direkt på lördag så kan jag väl iaf få klara den! Snälla, snälla!!! =D Jag ska vara en snäll flicka fram till jul iaf! *blink*

På tal om något helt annat så har vi förresten fått tag på rum de första dagarna nere i Phuket! Så nu är det bara att invänta den 28 december! Längtar så!! =D

Storhandlat

på Apoteket...

Ja man kan säga att det mesta har tagit slut på en gång här hemma.... 356 spänn gick det hela på... Roligt!


Dessa sjukt läskiga tabletterna är för tillfället mitt hopp om att bli av me förkylningen. En av biverkningarna kunde vara svullnad i ansikte och luftvägar... :S Hoppas man slipper dem iaf!! :P

Nej nu har jag myglat ett tag... Oj, klockan är snart två!! Kanske ska ta ngt o äta o sen sätta mig med en extenta...

2 dagar kvar

Ja nu börjar tentan närma sig... Sitter i soffan o försöker få ngt gjort, men är tung i huvudet så det går inte så bra... Kanske ska gå till apoteket redan nu o köpa lite piller att stoppa i mig! Har inte så mycket som en värktablett hemma...Illa!!

Nej ska göra en uppgift klar o sen går jag. I mitt flottiga hår, så det får bli mössa! :P

Ursäkta

"Vårat älskade och hatade grannland. Men de älskar åtminstonde sina barn, eller gör de det?"

Så sa de på kanal 5 nu när de skulle presentera Unga mödrar.  Får de verkligen säga så?! Aja, nu ska jag njuta av programmet medans jag äter en massa gottis som jag just varit och köpt. Skönt med lite friskluft också! :D

Hahahahahaha

Haha, inte skulle man vilja komma tillbaka till jobbet efter en sånhär dag!! Sjukt pinsamt!!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6060953.ab

Också kallat spritmissbruk! ;)

Buhuu

S*tan va djag är trött på o plugga till denna tentan nu!! Klarar man inte den på lördag så vet jag inte vad jag gör. Så mkt tid man har lagt ner! Snackade innan om att då känns det som att man aldrig kommer att klara den... :( Buhuu! Hade iaf sista lektionen idag, så nu är det bara till o sätta sig med det man har svårt för (läs: i princip allt). Ska iaf försöka plugga så mkt jag bara orkar idag (läs: en timme eller två).. :P

Blev väldigt delikat lunch idag; kyckling och potatismos. Kanske inte någon kombination man brukar ha, men jag avr sugen på båda så vad fasen! ;) O på tal om delikat, så blev jag sugen på delikatos chokladbollar! Kanske får bli en runda till SöderLivs innan kvällens slut. Jag är ju trots allt hemma själv hela kvällen! ;) O då är det ingen som kan klaga på att jag äter godis en vardag! :P (Älskar dig ändå C) =D

Nej nu ska jag duka av och ta mig en titt på vad vi kom fram till på lektionen idag...Later!


Plugg, plugg o mer plugg

Börjar bli lite smått trött på pluggandet till dena tentan nu! Hade hoppats att man skulle få lite mer klarhet i saker coh ting vid detta laget.. Men nope! Har varit i bibblan idag 9-15 har fått en del gjort men tiden går ju så snabt i början och sen bara poff så försvinner all energi på en gång. Är lektion imorgon också, sista innan tenta. Så sen får det bli sista pluggandet inför lördag... Om jag känner mig själv rätt så kommer jag sitta o paniktitta igenom allt på fredag eftermiddag och sen bara skita i det! ;)

Ikväll blir det mys i Åhus hos Emma, med E, E, Molle och jag! (tror iaf att M inte är hemma)

Countdown

Nedräkningen inför tentan har börjat!! Tycker jag blir bara mer och mer förvirrad för varje räkneövning som vi har i skolan. Det man trodde man hade koll på visar sig nämligen vara bara delvis rätt... Hade varit mkt bättre om man gjort lite övningar efterhand i kursen, så det inte blir som nu att allt kommer på en gång. Det är min åsikt iaf! ;)

C är snart på väg hem, vet inte vad vi ska äta... Är inte direkt sugen på ngt, är jag aldrig när jag är förkyld. Förutom godis då alltså! :P C skulle visst o spela squash, jag vill med testa det. Men får vänta tills jag inte är förkyld längre! Vill ju inte på något vis riskera att man blir sämre!!

Nej nu är det AFW på tv, o ni missar väl inte Ullared på tv ikväll! =D

Helgens sista dag

Söndag då alltså... O mår, som jag hoppades, lite bättre! =D

Idag kommer pappa & Co på middag. Ska bjuda på korvgryta med sting och till det, ris. Så i ngn timme till kan man sitta i soffan o ta det lugnt! ;)

Imorgon drar den hektiska veckan igång, och jag ser inte alls fram emot den... :P Men får väl ta sig i kragen så att man kan klara tentan!

RSS 2.0