Var är min cykel?!?!?

Kom till ga lägenheten tidigare idag för att hämta min cykel, o den var borta!!!! Min rosa fina cykel!!! :( *snyft*

Har spenderat större delen av eftermiddagen på balkongen. Först med en fika med Jonne, mkt trevligt. Och sedan njöt jag av solen. Riktigt skönt med sommar!!! Fick ett mejl för en stund sedan från min lärare där han ville berätta att jag klarat redovisningstentan!!! Jippi!!!! Är det "bara" kalkyltentan kvar innan det är sommarlov!!! :D:D

Magen den kurrar för fullt o maten är på spisen. Blir ris och vårrullar ikväll. C är o spelar match så det blir en lugn kväll framför tv:n för min del!

Ha en trevlig helg allesammans, syns kanske i solen!! ;)

Galet

Ja helt galet är det med grejer man får plats med i en liten etta!! Man packar och packar men ändå finns det saker kvar i skåpen. Vi har flyttat hela helgen och äntligen börjat komma i ordning i nya hemmet. Ska träffa hyresvärden imorron så får se vad han säger om kök och badrum.. Håller tummarna!!

Nej nu ska jag gå ut i köket o kolla om det finns ngt i kocka till. Christian har ju varit hos mojjan o käkat idag.. Hoppade fotbollen så han kommer nog snart hem! :D Eventuellt med ett akvarie som vi ska ha.

Adios!

Fredag

Så då var det fredag igen. Skola har det också varit idag... Måste sätta mig i in i denna kursen snart! Men suck! Har sovit en stund nu. Riktigt skönt var det!! :D

Ska försöka flytta möblerna i helgen med det dumma är ju att jag inte orkar bära så får se om vi hittar ngn som är snäll nog att hjälpa till lite... Annars är det inte så mkt planerat för helgen, fotboll i Wä ikväll. o imon återstår att se vad som sker.

Funderar på vad jag ska äta innan det är dags att åka...Hm... har ju inte så mkt i varken kylen eller frysen heller så det är lite trist..!

Blev förresten en runda ner till Åhus med Katta och Clint. Christian körde också ner där en runda, men han hade inte så lätt för att hitta rätt väg... :S Men det blev ju rätt till slut!

Jippie!!

Idag ska jag åka till Färlöv o träffa Katta o Clint! :D Får se vad det blir för aktiviteter när jag kommer dit..! Såhär såg det ut förra gången vi lekte, då på Andy´s!!


image11

Mkt skoj det med. Men idag, om vädret fortf är fint, så kanske vi hittar på ngt utmhus istället. Pratade lite om att kanske åka ner till Åhus o hälsa på farmor o farfar (clints mormor o morfar). Är inte lätt det där med att de är både far- och morföräldrar. O även mamma o pappa för Kattas del.. Kan lätt skapa förvirringar när man pratar. Även att våra familjer besår av två Christian är inte det lättaste. För hur man än lägger fram det så är det alltid ngn som tolkar det på motsatta vis.... Gör det lite till en utmaning ibland när man ska berätta.. Hehe.

Nej ska kasnke börja göra vid mig så att jag är redo till bussen avgår. Kanske tom hinner med att läsa lite innan det är dags att gå... Haj så länge!!

Veckans sista dag

Då var det söndag igen... O tiden den bara springer iväg som alltid. I fredags kväll invigde vi balkongen med varsin pizza! :D Var riktigt mysigt att sitta där och äta! Ser fram emot att göra det hela sommaren!!!

Sen igår var det upp vid 9 tiden för att hinna upp till stan innan det var dags för oss att åka på konfirmation i Åhus. Kan ju säga att det är skönt att man inte går i kyrkan allt för ofta. Hade lite problem med att vårda språket där inne om man säger som så... Blev att vi stannade i Rinkaby till 20 snåret. Men det var mycket trevligt med god mat och allt! Hem en snabb runda till lägenheten och sen till en av C:s kompisar. Grabbarna skulle ut som vanligt och Emma var taxi så man kan säga att jag var typ kartläsare eller ngt liknande! :P Så vid 03.47 inatt så trillade C in i lägenheten. Hade nog just somnat så var helt yrvaken när han kom... Idag har det inte blivit allt för mkt gjort... Mest legat i sängen o kollat på alla repriserna av Gossip Girl! C var just nere med tvätten och har nu börjat packa lite... Så funderar på att eventuellt kanske hjälpa till lite... Tror det skulle uppskattas...

Får se om det kanske blir grillning av korv på balkongen sen ikväll! :D

Torsdag och ingen mer skola denna veckan

Ja, idag var sista skoltillfället för denna veckan... Har suttit nu i eftermiddag med ett arbete som vi håller på med. Kändes bra igår när vi gjorde det men nu känns det mest som att vi snurrar till det mer o mer... Bestämde att det fick vara som det är. Ska bara göra en framsida och innehållsförteckning. Ska se om jag kanske pusslar ihop det ikväll.

O förkylningen vill fortfarande inte ge med sig. Fick veta idag att ganska många av de som var men i Polen varit dåliga (på ett eller annat vis) sen vi kom hem. Behöver ju inte gå in på detaljer... :P

Tror faktiskt att jag ska ta o hälla upp en skål med cashewnötter som jag just köpt! :D Mums!!

Man håller det man lovar!

Får väl börja med att gratulera Jonne som inte en dag för sent visst har tagit sitt körkort! Så nu kan man inte mobba honom för det... Trist men sant! Fick även veta att han ska på en tripp ner till Spanien för att lära sig blanda goda drinkar. O sen var det ngt mer som skulle ske tror jag. Men jag kan attans inte minnas vad det var.... :S

Sitter o funderar på om jag kanske skulle ta o laga lite mat. Men å andra sidan så är jag ju inte ett dugg hungrig... Hm... får låta magen fundera en stund till! Annars kanske man skulle ta o vika lite kläder osm ligger på soffkanten. Att jag aldrig lär mig!! Lägger man dem där när man går och lägger sig så ligger de definitivt kvar när jag vaknar och ända tills jag tar bort dem själv... Suck!!


Det blev kort!!

Bestämde mig i sista stunden. Så det blev en lite kortare frisyr med uppklippt där bak men ändå lite längd där framme. Man känner sig så stylad när man går ifrån frisören! :D

Idag har vi suttit sen kl 8 imorse med ett skolarbete så nu är jag hemma för att äta o sen ska jag iväg igen...

Ska försöka att få allt flyttat till helgen så man kan börja bo i den STORA lägenheten sen! :D:D Längtar, känns så långt bara man ska gå från sovrummet till köket. Här hemma är det ju liksom i samma rum...hehe!

Beslutsångest!!

Ska o klippa mig om 1 timme och kan inte bestämma mig för hur jag vill ha det... :S På ett sätt är det ju skönt att ha det kortare, men på ett annat att ha det långt!! Vf ska det vara så jobbigt o välja?! Kanske får bli både kort och långt.. :P

Aja, får väl se vad Tanja säger när jag kommer. Hoppas hon har ngn idé så jag inte behöver vela så länge till!

Hemma, men sjuk... :(

Då var man äntligen hemma igen efter Polen. Riktigt trevligt men allt för lång restid för min del. Det tog totalt 48 timmar att ta sig till och från Polen. Stannade gjorde vi i princip lika länge. Känns som man kunde kommit till ngt trevligare ställe på den tiden. Men när vi äntligen kom hem igår kväll så har jag blivit sjuk, feber o förkyld. Så fick vara hemma från skolan idag... Kan också passa på att berätta attdet var värsta äventyret igår när vi skulle åka hem från Polen. Vi körde i god tid ifrån Krakow så vi skulle kunna ta det lugnt till färjan. Är ju ganska svårt att beräkna trafiken. Så när vi hade typ 1½ timme kvar tills vi var framme vid färjan så belv vi stoppade i en transport och drogkontroll. De kollade lite i bussen efter droger o liknande men inte så seriöst. Skulle även kolla bussens papper o då visar det sig att det saknas ett reg.bevis ifrån sverige, även en klisterlapp som visar att man betalat vägskatten i polen saknades i fönstret. Samt att chaufören hade gjort ngt fel med sina pauser som det är väldigt strikta regler på. Så först belv vi stående där i typ en timme och när beslutet från polisernas sida var fattat så var bussbolaget skyldiga att böta 15.000 SEK och det på plats. Så iväg med bussen till närmsta by/stad för att ta ut pengar o företagskortet som chaffisen hade fungerade ju givetvis inte i Polen så de här hemma i sverige fick föra över pengarna på hans privata kort som han sen till slut fick ut pengarna ifrån. Tillbaka till platsen där vi blev stoppade för att betala och där fick vi vänta ett tag. Kändes som om de sölade sig bara för att vi nu hade ganska brottom till båten. När vi väl kom där ifrån så var det bara ½ timme tills biljetterna skulle vara uthämtade o det insåg vi att aldrig skulle gå så bussbolaget ringde till färjan som gick med på att hålla våra biljetter. Men trots detta så var det ändå en risk att vi inte skulle hinna med. MEN, vi kom på plats max 10 min innan färjan skulle avgå så jag tackar verkligen "färjefolket" att de var så hjälpsamma att vi faktiskt hann med o kom hem som planerat. För om vi inte skulle gjort det så hade vi fått köra om tyskland o sen danmark och det kan jag säga att jag verkligen inte hade pallat. Man var/är ganska trött på att åka buss vid det laget!!

Nog talat om det, som sagt så var själva vistelsen väldigt trevlig. Man lärde känna de i klassen på ett helt annat sätt än i skolan. Men tycker att vi hade kunnat ha minst lika kul om man gjort det i typ göteborg o kankse gått på liseberg eller ngt. menmen...

Håller just nu på o tvättar, blev 6 maskiner o försöka hinna med... Kan bli lite tight med tiden... har hela dagen idag legat i sängen o vilat. Men varkan febern eller förkylningen vill försvinna. :( Hatar att vara sjuk!!!

Tentan gjord...

Gick upp i morse och kände att jag inte kunde ett smack i princip. Men åkte dit ändå och skrev den och har jag riktigt jäkla flyt så kan det ev. ha gått vägen!! När ja var klar med den kom mamma och hämtade mig och vi körde upp i stan till resterande av Kristianstads befolkning som gjort likadant... Där skulle jag o Jenny in o växla pengar på banken. Så jag o mamma gick in på banken o tog en kölapp under tiden vi väntade på Jenny. O tur var det för det var ganska exakt 100 nummer framför oss! Helt sjukt med folk. När detta väl var klart så var det hem o fika, till Rinkaby en runda, tillbaka till stan och mamma städade lite i nya lägenheten. Var verkligen helt slut. Sen hem till mig o lagade lite mat, vilket mamma fick göra det också...plockade undan det sen bar det av hemåt för mammas del. Så nu sitter jag här framför tv:n som det inte är ett skit på o glor... Pallar inte ta mig till o göra ngt annat heller för är helt trött i huet o kroppen. Vet att jag borde packat, åker ju till Polen med skolan imorron!! Hoppas det blir en trevlig resa! :D

Så vad jag kommer göra ikväll är ju kanske ev som mest att gå fram till dvd:n o sätta i en film o glo på! Eller så väntar jag tills mannen kommer hem så han kan göra det..! :P Han spelar match ikväll så han är nog inte heller så pigg när han kommer hem. Eller så har han sjukt mkt överskottsenergi!! Antingen eller, hoppas på det förstnämda idag! Tihi!

Valborg...

Igår var det valborg och den spenderades hos Johan i hans hus. Hade ett partytält ute i trädgården där vi också hade en liten eld. Riktigt mysigt blev det!


image6
Började med att tända på elden så vi kunde grilla! :D

image7
Min älskling fortsatte i vanlig fest-anda!

image8
Även paret Dehlin/Juhlin lyckades hitta dit. Dock grillade de inte då de istället
besökte McDonalds, den typiska maten för valborg eller?!

image9
Ute vid brasan var det varmt o mysigt...

image10
...därmed spenderades också stora delar av kvällen vid den! :D

Och med detta kan jag väl sammanfatta att det var en mycket trvlig kväll, tråkigt dock att några åkte ganska tidigt för att fortsätta kvällen på något av stans uteställen...

Tyvärr så skulle idag innebarit hårt pluggande från min sida. Men utan någon vilja alls att göra detta så känns det ju inte så säkert inför morgondagen och tentan som denna innebär. Men får satsa på omtentan istället o hoppas att man har mer glöd då...

RSS 2.0