Söndag igen

Ja, då var det söndag igen... Veckan har passerat snabbare än jag trodde var möjligt. Jobbade alla 5 vardagar, var i knislinge i fredags kväll hos Therese, Simon och Thim. Sen hem o mötte upp Christian hemma där vi bokad ehotel i Göteborg till nästa vecka. Ska bli riktigt skönt o komma iväg!! Tog sovmorgon i lördes, åkte och köpte ett nytt akvarie och grejade med det tills det var dags att åka till rinkaby o äta samt kolla på sverige matchen som slutade väldigt sorgligt... en resterande del av kvällen kollade vi på film hemma hos Knut, christians kompis. Var hemma lite över två så sov länge idag, söndag, också! :D Sen har vi varit i gamla lägenheten och städat den. Mamma var också där och gjorde väl merparten... Tackar och bugar!

I veckan hann även en del av tjejerna från subban komma över på en filmkväll som slutade med att vi satt o snackade framför tv:n istället. Men det var väldigt trevligt det också. Var längesedan man träffade alla! Tyvärr blir det ju så... Kan ju säga att jag är glad att jag slutat där iaf. Annars hade det ändå garanterat blivit nu till hösten. Typ alla ska sluta, vilket innebär bara en massa nytt folk som inte kan ett smack!! Fy vad tråkigt! Vissa fattar man ju bara inte att de inte har mer förnuft. Aja, det är ju inget jag behöver bry mig om eftersom det ar ett tag sedan jag sa upp mig... Hehe!

Kommande vecka lär ju också gå väldigt fort! Midsommar på fredag ju så då är man ledig! Alltså bara fyra dagars jobb innan det är helg igen och sedan är det två veckors semester för vår del! Riktigt skönt ska det bli. Hoppas det fina vädret kommer tillbaka bara så det inte är som det är nu. För då blir jag lite ledsen faktiskt!! :(

Nej nu ska jag kolla på lite tv innan Christian kommer hem (fick köra o lösa datorproblem i fjälkinge) sen ska vi laga Tacos! :D Mumsfillibabba!!!!!


Denna helgen slut...

Ja, kan ju börja med att säga att tentan i lördes gick nog inget vidare..! Menmen, det finns fler chanser. Kattas fest blev mycket trevlig, kanonväder och allt! :D Dock blev vi inte så långvariga eftersom jag skulle till skolan på lördag morgon... :(

Efter tentan blev det upp i stan en runda med Jenny och tog varsin räksallad på Darins. Mums!! Sen hem o sov en stund för att vila upp sig inför kvällens klassfest. Blev en mycket trevlig kväll bestående av middag på O´learys, hem till Virre en sväng för att sedan fortsätta till T-baren! Var väldigt mycket folk där den kvällen vilket var skoj! Men kan ju tillägga att idag inte har varit fullt lika rolig.... Hm.... Dricka med förnuft heter det visst.... Tror jag tappat mitt förnuft isf!! :P O om det inte var nog med det så har vi varit på kalas med idag... Ojojoj, ved det var jobbigt!!!

Fick just ett samtal också... Jag som trodde att jag skulle få sommarlov imorgon, så ska nu jobba istället... Men mer pengar är ju aldrig fel! :D Snart är det ju dags för den tiden i månaden när alla tråkiga räkningar börjar trilla in genom dörren...


Ska gå in o kolla om min bättre hälft har somnat på sängen eller vad han gör..! Hasta la vista


Trött i ögonen!

Riktigt trött i ögonen blev jag nu när jag kom hem från skolan. Har haft seminarie idag som första halvan kändes helt meningslös och andra var bättre. Fick några "aha" upplevelser som känns bra att få såhär några dagar innan tentan. Men å andra sidan hade det varit skönare att ha fått dem typ förra veckan eller ngt. För denna veckan känns innehålla allt för få dagar!! Ska försöka dra mig i kragen och iaf få ex-tentan igenom-glodd innan morgondagens lektion.

Var på Ikea igår. Blev typ bara 3 timmar försenade dit... Skulle kört vid 9-tiden men blev typ vid 12 istället...Oops! Men det var ju så skönt o få sova!! :D Införskaffade det vi skulle så nu gäller det att få i ordning alla kartonger som fortf står i lgh så man kan börja trivas ordentligt!!

Hm, undra vad man ska ta o äta ikväll... Mamma frågade om jag ville följa med hem o käka men då hade jag inte fått ngt gjort alls idag.... Nej nu pallar jag inte mer. Ska nock gå bort o hämta strykbrädan i andra lägenheten snart så jag inte somnar!!

RSS 2.0