Fortfarande torsdag

Torsdag hela dagen i dag verkar det som! ;)

Ikväll har det varit lite far på oss, eller ja, C brukar det vara fart på om kvällarna, men ikvväll har även jag gjort en del! =) Vi har målat lite i hallen, fått upp klädstången i garderoben och även översta hyllan. Fått tvättmaskinen på plats. (Farfar, den fick plats trots elementet. Dock står den lite längre ut pga röret baktill) =)

Så nu är nästan alla kläder där de ska vara, inte våra jackor... Dem har jag fortfarande ingen bra lösning på var de ska vara... Får kanske ta tag i förådet också någon dag. Just nu är där allt och inget känns det som. Ingen koll på vad som är var där ute. Men först får det bli att måla i lilla rummet. Det får bli helgens projekt tycker jag! Ska vi säga att det ska vara färdigmålat till helgens slut?! Så kan C lägga golvet där på måndag kväll när jag tränar?! ;)

På tal om träning så har vi (jag, jenny, carro och carros syrra) börjat gå på corecardio. Väldigt bra pass att gå på tycker jag. Man fokuserar på bålstabiliteten och har pulshöjande övningar emellan. Och jag kan säga att pulsen går upp!!! =D Men det känns skönt efteråt iaf! Ska försöka att ta mig dit iaf en gång tilli veckan, så man drar lite nytta av sitt kort. Och så är det ju bra för en också! ;)

Ah, attans. Bröt ju stömmen innan när vi satte in tvättmaskinen så nu blinkar klockorna på både micro och ugn... Bäst att man ställer in dem på momangen! =)

Torsdag

Inte klokt vad denna "lediga" vecka har gått fort.

Lägenheten är iaf lämnad, vi har fått hit vitvarorna. Så lite har det allt hänt. Men inte så mycket som jag hade önskat... men sitter man bara i soffan så händer det ju inte så mycket... Har varit riktigt trött om kvällarna och inte orkat ta tag i något. Vilket man ångrar nu när man önskar att rummet var färdigmålat... Lätt att vara efterklok!

Ska se vad vi kan fixa till för middag ikväll. Behöver laga mat hemma idag, har inte blivit så mycket av det på sista tiden... Skärpning!!

Så här ser vårt kök ut nu, med alla vitvar...

p280910_21_45 (MMS)

Så här ser vårt kök ut nu, med alla vitvaror! :) vågar knappt använda dem... ;) lite kakel o några lampor under vasken sen är det ju så gott som klart. I köket iaf! :-)


Wihoo

Nu har äntligen köket blivit komplett, i vitvaruväg iaf! =) Och jag måste säga att jag gillar det!  Ska försöka få till en bild senare. Just nu väntar jag på C som inte vet att grejerna leverarats idag... Blir en trevlig överraskning tror jag! (Nej jag vet faktiskt!) ;)

Annars har jag varit pluggat lite idag, varit i stan med mamma och bror en sväng, sedan har vi tagit det lugnt här hemma. Jag har ätit allt för mycket chips och mår lite smått dåligt just nu... Ooops!! :P Var ju tur att de var kvar när pappa kom så Chrille kunde hjälpa till att bära, för det är ju ganska stora grejer...

Nu är det ungamödrar så time för soffan!

Nu drar jag!

Haha, sjukt roligt att försöka sig på en hoppbild i väntan på att C ska komma hem. Men fasen vad svårt det är stt få till. Helt varm nu, så ger upp. Bättre lycka en annan dag! ;)

Lördag

Sitter i soffan med skallebank... Inte skoj! Ska snart börja göra vid mig inför tjejkvällen. Ska bli najs med mat, vin, tjabb, spel och trevligt sällskap! =)

Vad här hänt annars då? Jo, vi har lagt klart golvet i hallen, och fogen ska nu fuktas i 3 dygn, alltså 2 till... Skohylla och hatthylla är på G.
Barstolarna vi skulle köpa igår hade de givetvis inte hemma och beräknade inte att få hem dem på iaf 2 veckor till...
Listen mellan golvet i hallen och hallen (?!) hade de inte hemma i rätt längd...
Köpa innerdörrar hann vi inte heller idag, kom ju en massa trevligt besök istället! ;)

Blev mer en lista på vad vi inte gjort... Hehe! Men i veckan hoppas jag att vi hinner med lite. Har påbörjat spacklingen i lilla rummet med...

Var förresten inne i K-stads nya affärer igår med. Massa saker man ville ha! =D

Ska sätta igång litta musik nu så man piggnar till lite och förhoppningsvis försvinner skallebanken!


Bilder! =)



Till att börja med, inflyttningspresenen fr C, P & R, passade perfekt! Hamnade på väggen, baksidan av där kylfrysen ska stå.

Härnäst kommer ett (fyra) av mammas bidrag! =) Dessa placerades i hallen, direkt innanför dörren till höger. (Ursäkta att blixten speglas lite, men fick inte till det bättre med den kameran...)

Och till sist klinkersen... Dock inte klart! Blev inte som vi tänkt, måste ha en sån kakelskärare för att få till de sista bitarna. Så det får vi fixa fram! ;) Men annars ser det ut att bli bra! =) Tur jag har en sån duktig karl!! ;)

Ge-Kås

Idag har jag varit på utflykt, nämligen på Ge-Kås i Ullared!! Strax efter 5 i morse blev jag upphämtad av moster och vi körde vidare för att hämta upp mamma. Så strax innan 8 var vi framme och satt kvar i bilen för att äta frukost (nr 2 för min del). Sedan var det full fart att shoppa, blev en del ändå. Men mest förbrukningsvaror till hemmet. Men det är ju inte fel det heller, även hederliga strumpor och trosor fick följa med hem och givetvis lite annat smått och gott! ;)
.
Fick även en inflyttningspresent i form av en tavla av C, P & R (Tackar!!). Denna ska fästas på väggen så fort C kommer hem från träningen, då ska även det sista av klinkersen i hallen läggas (påbörjades igår). =) Så om ni har tur kanske en eller två bilder kommer upp ikväll. Annars kommer de imorgon. Tackar även mamma för bidragen idag! ;) Nu ska jag vila lite i soffan tills C kommer hem, kanske ska ta något att äta med...

Bilder på köket

Som önskat så kommer här bilder på köket!! =) För övrigt så var det den 20:e igår, vilket innebär att det var en månad sedan vi fick tillgång till huset! =D



Det är ju, som ni ser, inte helt klart än... Men nu finns i alla fall funktionaliteten i form av ugn och häll!! =) Kyl och frys är också på gånga nu, så snart behöver vi inte gå ut i uterummet för att hämta dricka eller dylikt. Är nöjd med hur det hela har blivit faktiskt, inget man har blivit besviken på i huset än så länge. Är ju ibland svårt när man har en vision att få det precis så i verkligheten. Men somsagt, än är det inget som gjort mig besviken! (Förutom att det är fel på bänkskivan...)

Nej nu är jag bannemig hungrig. Ikväll kommer mamma och bror på kvällsmat. De skulle komma och låna släpet så då tänkte jag passa på att bjuda på lite mat! =)

Helgen

Helgen, den har gått fort som vanligt... Inte roligt när man går i skolan fredag och sedan måndag igen, blir så kort helg! :P Har fått en del gjort i helgen, varit på Ikea (som givetvis inte hade allt vi skulle ha...), fått bänkskivorna (som det givetvis blev klagomål på...), städat av det mesta i lgh, fått in allt köksgrej i skåpen. Detta innebär att det börjar bli lite ordning i köksområdet och antalet kartonger att packa upp har minskat! Tack mamma för hjälpen!!

Ska bli skönt när vi kan börja få ordning på kläderna också, men först måste de få hem backarna som vi behöver... Alltid är det något...

Nu: Se vad C håller på med i köket... (antagligen sätter han på handtagen!!)

Höstrusk

Fy vilket busväder det är idag! Regnat som baraste den och blåser gör det med!! Inte okej att det blir höst, tycker bäst om sommaren!!

Har varit i staden idag... Skolgrejs, shoppinggrejs och sedan lite packning i lgh som moster hjälpte mig med. Så nu är snart allt packat och hitforslat! På lördag ska jag och mor min börja städa av var det tänkt! Ska ta mig i kragen o sätta igång lite musik och sedan börja packa upp lite i badrummet. Vårt vardagsrum/matrum/kök ser inte alls uppställt ut nu, nejdå! Kartonger precis över allt bara! :P Hoppas att efter helgens besök på Ikea och att bänkskivan är kommen ska innebära att alla kartonger med kökstillbehör ska vara uppackade. Behöver även börja göra vid i datorrummet snart, kanske under nästa vecka?! Göra lite var kväll... 

Nej packa upp var det ja! ;)


Första övernattningen

Första natten i huset har jag sovit som en stock! Inga som går på våningen ovanför, inga bilar som startar ute på gatan. Bara allmänt tyst och lugnt! =) Har även varit varm och skönt, tom kunnat ligga hela natten med armen utanför täcket!! Vilket jag inte brukar kunna göra utan att bli kall! :P

Blir en runda in till stan idag med, träna en sväng och sedan ta lite kläder i lgh. Men innan dess hade jag tänkt vara lite effektiv här hemma med! Även ikväll blir det stan en runda för att vara lite social!

Ikväll?!

Ikväll blir eventuellt första övernattningen i huset! =D Är lite spännande faktiskt. Väntar just nu på att C ska sluta jobbet och komma hem, hem till huset. Ska ta släpet direkt och köra mot lägenheten. Är inte jättemycket kvar så förhoppningsvis kan vi ta resten av möblerna idag. Kanske en och annan kartong med, är mest kkläder kvar i lägenheten nu så om någon dag är nog allt utkört så vi kan städa av lägenheten till helgen med. Skönt att ha det avklarat!

På fredag kommer bänskivan (äntligen!!) så då kommer vi kunna packa upp allt i köket till helgen med, hade dock behövt köra till Ikea med... Hm... Kan vi få tiden att gå ihop?!

Har varit i skolan o pluggat lite idag med, blev inte jättemycket gjort, men det tar lång tid att bara renskriva lite! Har rättsfall tills på fredag som ska läsas och refereras, men de är inte utlagda än.... Nej, inte denna gången heller... Så istället för att kunna göra dem i lugn och ro så kommer man än en gång få stressa igenom dem!! Det är INTE okej!! Har varit och shoppat loss lite på Rinkaby rör med idag, lite element grejer och lite till vasken . Så allt i köket ska vara redo att sättas in när bänkskivan kommer! =) Nästa veckas projekt kan jag tänka mig blir att kolla ut kakel till köket, för det har vi inte velat göra innan det andra var klart så man kunde se vad man tycker det ska vara för kakel. Finns ju oändligt många olika att välja mellan! Men jag har en liten tanke om vad jag kan tänka mig! ;)

Nej nu borde C vara på väg hem och eftersom det inte tar lika lång tid för honom att köra hem eftersom vi nu bor närmre, så borde jag kanske göra mig redo för att hoppa in i bilen när han kommer! =)

Såhär ser mina armar ut för tillfället, o ...

dsc00246 (MMS)

Såhär ser mina armar ut för tillfället, o c gjorde igår! Så fin kan man enklast bli genom att måla ett tak! ;) men nu är taket i sovrummet klart, ska ge mig an väggarna efter min middag. Trevlig fredagskväll!


Hektisk vecka!

Har varit full rulle med skola, jobb och renovering i veckan så knappt haft tid att sitta vid en dator...

Men huset börjar mer och mer ta form och jag hoppas att vi kan flyta ut lite möber och kartoner i helgen! Kanske sova där snart med! =) Imorgon ska jag jobba och sedan tänkte jag att jag skulle städa lite i huset, kanske måla lite med. Annars vet jag faktiskt inte vad som händer i helgen, en hel del tid kommer läggas i huset iaf!

Nu ska jag snart titta lite på tv, börjar ju jobba kl 7 imon så det är upp tidigt!

Fara och flänga

Idag har det verkligen blivit en far och flängdag. Gick upp tidigt för att åka till renhållningen med löven och sedan hemom lgh för att hämta lite kartonger. När vi sedan var på väg tillbaka till huset ringde telefonen och jag fick vetskapen om att lektionen i em var inställd... Jahapp, mer tid i huset! =)

Så vad har jag dåå gjort med all den tiden? Körde in till stan igen för att köpa dimmer och väggkontakter, vilket de hade typ två av varje hemma, så vi får resten på onsdag... Köpte mer elementfärg, nu på sprayflaska (vilket var betydligt smidigare), hämtade bror och körde ut till huset. Bror och jag tog tag i elementen och fick alla utom ett klar, däremellen fick vi köra in en vända till och köpa mer sprayfärg... Vi har även varit på Eko och ätit idag.. Var ganska hungrig när jag kom tillbaka från stan... Just ja jag var ju på banken när jag var i stan med!!

C har satt upp lite kök idag med, men tyvärr kan vi ju inte fästa de riktigt än... Grrrr! Men det verkar bli en fin planlösning här i vårt lilla hus! =D Även spotlightsen i taken har kommit på plats (C sätter de sista i skrivande stund) sen ska vi ju "bara" ha lite ström på dem med. Men det kommer nog imorgon om jag hörde rätt! =) Så nu börjar det verkligen att ta form här. Men målningen är jag INTE nöjd med kan jag ta och tala om, så de får med all säkerhet komma hit igen och fixa till!! Nu ska jag ta o städa lite här så vi kan komma hem någon gång ikväll! Imorgon blir det nog skolöst i huset för annars blir det nya fotspår i parketten som jag inte vill ha på mitt nystädade golv! ;)

Veckan slut

Då var det återigen söndag och veckan är slut! Det innebär en ny vecka imorgon! :P Veckan börjar med att en uppgift ska vara klar i skolan.. Problemet är bara att vi inte fått uppgiften av läraren än... Bra jobbat! Så den blir helt enkelt inte gjord...
.
Annars då? Igår var vi barnvakter åt Pontus, gick bra men jag fick inte så mycket sömn då han pratade i sömnen och hostade hela natten. Gav honom lite vatten men det hjälpte bara för stunden... Så ikväll blir det bingen tidigt! Var på middag i Kjuge igår med, mätt var ju bara förnamnet på vad man var när man kom hem!!
.
Idag har vi varit i huset, målat element, vilket jag kan tala om är väldigt tråkigt och man har färg precis över allt!! Eller, ja jag har det iaf.. :P Så imorgon blir förhoppningsvis elementen så klara att de kan sättas på plats så vi kan få lite värme i huset. Luftvärmepumpen ska förhoppningsvis också komma upp i veckan. Golvet har blivit färdiglagt i kök, vardagsrum och hall idag. Så vi började sätta in lite av köket, men C får ta ett ryck med det imon. Så kanske är det mesta av köket satt när jag kommer hem från skolan imorgon! =D
.
Nej nu tror jag inte att jag har mer att berätta... Återkommer när det finns något nytt att annonsera! ;)

Uppe med tuppen

Eller ja tuppen kanske gick upp för några timmar sedan... Ska äta frukost och ringa min mor. Skoluppgiften har fortfarande inte kommit ut och min tid för att hinna göra klart tills på måndag börjar bli knapp!!
.
Nej lite fart nu så man kommer igång idag! =)

Avstämning i självscaningen idag... Hon i ...

dsc00239 (MMS)

Avstämning i självscaningen idag... Hon i kassan blev ganska nöjd över att det bara var två varor, o lika glad blev jag! :) nu ska det hem o mysas, helt själv i någon timme till!


Helg

Nu är det helg och C har begett sig på fotboll... Tänkte först att jag skulle tittat, men orkar inte o så tänkte jag varit lite effektiv när jag ändå var själv och göra skoluppgiften som skulle lagts ut i förmiddags, vilket den inte gjorts... Nehe, man får en uppgift som ska vara klar till måndag och den har inte lagts ut än.. Jahapp, tack så mycket för den du!!
Vad har vi gjort idag då? Jag och mamma har målat lite element, behövs målas ytterligare en gång så det kommer ta helgen iaf innan alla är målade. C har fortsatt med att lägga golv och så kom betongbilen idag så vi kunde laga sprickan i grunden. Skönt att få det med fixat så man slipper göra det till våren.
Avfallet från häcken forslas nog bort under helgen också... Skönt att bli av med de enorma högarna mitt på gräsmattan. Enda som bommade idag var att stubbfräsaren inte kom. Han vet inte heller när han kunde komma, var visst något som hade gått sönder... Ringde om bänkskivan igår med... De var ju väldigt ledsna för att den blivit försenad men kunde inte göra något... Jaja, jag surade lite i luren för att visa mitt missnöje och sedan fick det vara bra. Vet ju att personen i luren inte är den som orsakat förseningen. Men han skulle ändå göra sitt bästa för att den skulle komma så fort som möjligt.. Jo, visst det tror ju jag också... :P
Nej, ska nog hoppa in i duschen nu och sedan ska jag faktiskt gå bort till Maxi och köpa mig en påse godis! =) Imorgon är det arbete i huset, loppis i rinkaby, passning av bror och middag i Kjuge. Massa skoj med andra ord, så dagen kommer nog gå fort!

Två veckor

Idag är det två veckor sedan vi fick huset och det har hänt en del! Rivningen är klar, mlarna är klara, C har börjat lägga det nya golvet. Så det kan snart se lite färdigt ut! =) När golvet är lagt är det dags att börja aättain köket, vilket kanske blir imorgon eller på söndag. När sedan det också är klart är det sovrummets tur och till sist datarummet. Längtar!! Har även köpt hem kantsten till trädgården, men den får nog vänta lite. Vill ju bli klara inne först!

Idag är C på annat håll nu på morgonen, men han beräknas komma hem om kanske en timme... Så jag ska fixa lite grejer här hemma och äta lite frukost kanske...

RSS 2.0