Valborg

Det regnar!! Det ska det ju inte göra när det är valborg! Då ska man kunna sitta ute. Får väl klä sig varmt helt enkelt! Ikväll blir det grill och mys.

Har varit ute på skolan idag och hämtat en diktafon till intervjuerna nästa vecka. Ska sätta mig o kolla lite på den imon hade jag tänkt. Varit i tivoliparken o matat ankor samt lekt lite på lekplatsen. Men sen började det regna... Vilket det gör fortfarande. (se ännu en mening som är utmärkt att börja med "vilket". eller hade ju kunnat sätta ett ",") Nu ska vi köra o fixa med tält o värmare inför kvällen. Får ju hjälpa C eftersom han haltar här hemma. Blev skadad igår på matchen.... Trist!

Nej nu kööör vi!

Ledig, en torsdag!?

Jupp, så är det! Både jag och C är faktiskt lediga idag och imorgon!! Kryss i taket kan man väl säga. Idag tog vi sovmorgon, körde ut MCn för däckbyte på MC-Center, inom Willys o handlade sen till Hkr och lämnade en bok... Hemma åt vi frukost och tittade på en film. Guldkompassen. Typiskt slut för att lämna allt till en uppföljare kan jag väl säga!
Igår istället för bio blev det film och godis från HemmaKväll. Först såg vi Ice Castles och sedan Me & Orson, inte något vidare bra någon av dem. Men den sistnämnde var verkligen dryg!! Sista timmen satt man bara o väntade på att filmen skulle komma igång. Vilket den aldrig gjorde!!
Nu när jag tänker på det, ser ni att jag började ovan mening med "vilket"? Varför är det så fel att göra det? Texten flyter ju på med hjälp av det orden. Men nej, dem har vi fått ta bort. Eller ja, några behöll vi! ;) (Uppsatssnack!)
Ikväll är det match, Everöd-Kiaby. Tänkte att jag skulle kolla, men får avvakta o se hur vädret artar sig... Vill inte sitta där om det regnar! Inväntar att C ska komma hem från frissan snart. Han ville hämta MCn efter det så jag får väl köra ut honom dit.

Amen!

Hade till slut tänkt gå o se Remember me, men nej då har den slutat gå på bio!! Går varken i Kristianstad eller i Bromölla... Kollade tom. Hässleholm! O jag vet att den gick senast igår..! Irriterande!! Får väl kanske bli en film ikväll istället...

Första vardagen på länge nu som vi inte åkt till skolan! Satt hemma ngn timme i förmiddags o finjusterade lite. Inte mycket mer vi kan göra för tillfället. Är även skönt med ett litet brejk! =) Så istället gick vi för att spana in våra intervjuställen. Vilket jorde att vi till slut hamnade ute på firman för att lämna lite papper som vi gärna ville ha tittat på och så givetvis ett besök på skopunkten och vidare ut till rusta, jysk och elgiganten! Hungriga som vi var när vi vände hemåt kom vår "räddning" körandes och vips var vi hemma på rekordtid (jmf med om vi gått). ;) Mat införskaffades så snabbt det bara gick, KoSan blev det. Gick och satte oss på C.K.s innergård och slängde i oss maten. O nu sitter jag här, besviken på att bion inte går ikväll. Hade suttit fint med bio o gottis ikväll! ;)

Ja o så får vi ju inte glömma att vi gick inom Alle som håller på att flytta in till staden! =) Agerade hjälp med att sätta ihop tv, lampa och ställa in kanaler. Det sistnämnda gick inte något vidare bra... Får se om jag kanske reder ut det imon när jag hälsar på igen! =)


Stepmix

Ikväll har det varit besök på gymmet, jag o Jenny på stepmix. Samma sak blir det imorgon! =) Måste komma igång med träningen igen, vi som var så duktiga innan! Har fram till nu avnjutit en delikat måltid, bestående av snabbmakaroner och falurkov! Var riktigt länge sedan jag åt snabbisar faktiskt! Gjorde ävan två portioner till imorgon med, så behöver man inte tänka på det iaf! =)

Nu tittar jag på sista avsnittet av Arn, har inte sett alla 6 avnitten men några... Ska bli spännande att se vad som händer idag! :)

Handledarmöte

Inget intressant att skriva idag... Varit i skolan en runda, handledarmöte. Som liksom alla andra gånger inte var så givande... Men lite info och tips fick vi iaf. Mer än innan!!!

Sitter just nu och tittar på Ghost wisperer men solen tittar fram för stunden så kanske förflyttar mig ut till balkongen! Men det är lite ork på det hela! :P

Filmtajm

Så, då var tacogratängen uppäten. Eller ja, det blev en portion till C imorgon också! Gott vad det iaf, lite svårt att äta bara. Men det gick ner iaf! ;) Nu tänkte vi, liksom många andra söndagar, sätta oss och titta på en film. Ah, kom just på att jag ville se ett prog. på tv kl 19.20... Hm, kanske får vänta med film tills efter det..!

På tal om något helt annat så har min studietid gått väldans fort. Till en början så var jag inställd på att endast ta kandidatexamen. Denna tar jag om ca 6 veckor kan det väl vara tror jag... Vilket innebär enligt min tidigare planering att jag skulle börjat jobba till hösten. Ett riktigt jobb då alltså! Men då tiden gått så fort och skolan ändrade upplägget på fjärde året, de har nu lagt till VFU (verksamhetsförlagd utbildning), vilket för mig var det avgörande till att välja att läsa ytterligare ett år. Så som planen ser ut just nu så tar jag dubbel kandidatexamen om ca 1 år och 6 veckor! =) Tiden fram tills dess kommer att gå skrämmande snabbt men jag längtar efter att komma ut i arbetslivet så det gör mig inte så mycket.

Ett år, undrar vad som kommer att hända/förändras under den tiden. Ett år är en ganska lång tid, men ett år går ändå fort! Om man tänker tillbaka på det senaste året så har det ju hänt massor. För att bara nämna några så har vi rest (bla. Trysil & Thailand), vi har börjat titta på hus, C köpte motorcykeln & iMac... Det var bara några av de "större" grejerna som hänt det senaste året. Sen alla småsaker som förgyller vardagen; umgänge, familj. Tänk vad mycket roligt man hunnit hitta på under ett år! Ett år som ändå gått så fort! När jag skrivit klart här så ska jag bannemej gå in och kolla vad ett inlägg jag skrev för ett år sedan innehöll. Kan vara lite roligt! ;)

Söndag

Blev ingen utgång igår, var lång kö som dessutom inte rörde sig mer än en halv meter på en halvtimme... Så vid halv 2 gav jag oh Alle upp. Följde henne till bussen och sen gick jag vidare hem (pratade med C hela vägen, så ni kan vara lugna!) =) Men huvudsaken var att inflyttningsfesten var trevlig! Massa folk som man inte träffat på länge.

Folk grillar nere på granngården och det doftar ljuvligt! Har inte grillat en enda gång i år! :( Jag som vill göra min kycklingburgare!!! Kanske blir nästa helg?! Ska snart börja på kvällens middag, tacogratäng blir det! C har varit snäll och tvättat allt idag. Jag var lite sleten så låg i sängen och halvsov fram till 2. Skönt var det! =)

Imorgon är det ny vecka igen... Fokus denna veckan ligger på att få ihop välformulerade frågor till intervjuerna som sätter igång (näst)nästa vecka!

Fest med de bästa! Ikväll blir det utgång,...

dsc00192 (MMS)

Fest med de bästa! Ikväll blir det utgång, vet inte vart än. Men roligt blir det iaf! :) sanna vänner! :)


Ute på frallefrukost med älsklingen! Har d...

dsc00189 (MMS)

Ute på frallefrukost med älsklingen! Har dukat upp bakom vassen! :)


Där satt den!

Då blev det vinst ikväll!! =) Åhus som har varit favoriter av många, blev krossade som C så fint uttryckte det. =) 2-0 blev slutresultatet, så det ska de vara nöjda med. Började med helt okej väder, lite blåsigt bara. Men till andra halvlek började det regna. Blev väldigt kallt om händerna att vara fotograf idag kan jag säga. Men fick förhoppningsvis en hel del bra bilder!

Verkade inte vara något bra på tv ikväll... Repris av Anna Anka söker assistent, såg ifs inte det i onsdags men känns kanske inte så lockande att se heller. C sitter o jobbar så vet inte vad jag ska göra. Har ju redan tittat på en film idag... Höhö!


Några bilder kanske liknar den här! ;)


Sådär ja!

Då har vi pluggat klart för idag! =) Måste ju känna att det är lite helg! ;) Synd att det inte är finare väder bara... Hade ju hoppats på att kunna lägga mig på en filt och bara njuta av att vara ledig mitt på dagen för en gångs skull! Men nä..!

Vad ska man göra idag då? Allt som var i behov att göras gjorde jag ju igår... Visst hade behövt storstäda, men körde en snabb runda med slukaren igår, så då kan det gott vänta någon dag till! ;) Verkar faktiskt som att solen vill tränga sig igenom molnen. Men det är ju fortfarande blött ute... Hoppas det torkar fort och att solen skiner hela dagen! =)

Äntligen fredag

Även om denna veckan gått väldigt fort så ska det ändå bli skönt md helg. Sitter ju mer i skolan nu är någon gång innan!! Idag beslutade vi att vi skulle "jobba" lite hemifrån så man kunade ta det lite lugnt på morgonkvisten. Och visst var det skönt! Sitter nu o väntar på att Jenny ska komma... Hon är ju mitt uppe i det sista med flytten med! Ikväll blir det match Kaiby-Åhus. Ska dit och fota tänkte jag. Hoppas bara att det inte regnar! Ska klä på mig ordentligt innan jag åker dit (hur jag  nu kommer dit) så jag inte fryser, för fy tusan vad kall vinden var igår! Och speciellt om solen försvinner!! Brrrr!

Igår var jag faktsikt ganska effektiv när jag kom hem. Vill ni veta vad jag gjorde? Äh, det får ni ändå! Plockade bort den torra disken från disktsället, diskade det som stod på tur, storhandlade med Jenny, åkte till ÖoB med C när han kom hen från jobbet, sorterade alla mina skolpapper från detta läsåret, dva från i höstas och lite till!! Hade sån bra rutin på att sätta in allt efter hand innan, så det ska jag börja med nu igen!! Skönt att alla papperna är insatta nu iaf, så till sommaren är det "bara" uppsatspapprena kvar! :P

Ska packa ihop lite grejer nu för det blev ändrade planer, en siesta vad vet jag?! Sångtexten kanska inte riktigt är så, men orden är med i låten i alla fall! ;) Det jag ville ha sagt när jag kom in på sång istället var att jag ska gå bort till Jenny nu istället. Hon har ju också det stort nu!! Riktigtfint i lgh har de(ni) fått det! =D

Wihoo! Klarade koncernredovisnings tentan! :)

Wihoo! Klarade koncernredovisnings tentan! :)


Unna sig!

Sitter och tittar på förkväll. O där snackar de om att man måste unna sig, de talar alltså i mat/gottis-väg. Så jag tror allt att jag ska unna mig lite ikväll! ;) Tränade ju faktiskt igår och så har vi kämpat långa dagar i skolan! Visst!?!

Vad ska man mer hitta på ikväll då? C ska ju träna... Kanske är något bra på tv? Brukar nog vara fuskbyggarna och arga snickaren ikväll va? Eller jag minns kanske fel... Måste kolla! Hälften rätt, inget arga snickaren utan det är anna anka söker assistent istället... Aja, har jag något smaskigt till så fungerar nog det med! ;)

Helt galet vad veckorna springer iväg nu. Inte jättemånga veckor kvar till sommarlovet... Och innan dess ska vi få till en upsats. Idag gick det ganska segt, att bara sitta och bläddra i böckena tar ju så fruktansvärt lång tid! Man vill ju se resultat i antal bra skriva sidor!! Men det kommer väl ett ryck till av det när intervjuerna är genomförda. Imorgon är det tänkt att vi ska börja slipa på en intervjuguide. Se om man kan barinstorma lite imon då. Vill ju få fram bra frågor så man kan få lite smaskiga svar! ;)

Vår? Nä, höst!

Idag har det verkligen varit grått och blåsigt ute! Nästan som att det var höst... Vill ju ha vår och sol!! Min tanke med dagen var att sätta mig på balkongen, ja efter att vi varit i skolan så klart. Det är ju min vardag nu... Men redan i morse när man steg upp kunde man konstatera att det skulle nog inte bli sol... Grr! Så istället, när jag kom hem idag så tog jag träningsväskan och stack till gymmet!har inte tränat på flera veckor... Så det var verkligen på tiden. Vi (jag och Jenny) har sagt att när hon är klar med flytten, så nästa vecka, ska vi komma igång med träning och lite rutiner på våra liv igen! ;) Ska bli skönt faktiskt!

Igår var jag som sagt (förra inlägget) hos farmor och farfar, åt, pratade och mös framför tvn! Var riktigt skönt efter en effektiv dag i skolan! (Tack så mycket!) På tal om skolan igen så har vi faktiskt kommit igång helt okej med uppsatsen. Långt ifrån färdiga, men vi har ändå lagt grunden. Och från grunden kan man bygga stora, fina slott! ;) Nä, men får vi bara ut ngt bra från intervjuerna vi ska genomföra så blir det nog helt okej. Rädslan är ju bara att de (respondenterna) inte kommer att ge så mycket information som vi hoppats på. Men vi har väl en liten plan B i så fall. Kan väl säga att vår plan B inte riktigt stämmer överrens med vår handledares... Men som han själv sa "Den dagen, den sorgen"....

Börjar bli riktigt hungrig... Men C är ju inte hemma på ännu 45minuter, så inte dags att börja på maten riktigt än... Blir spagge och köttefärra ikväll. Ska nog ta upp lite mackor med så jag kan göra "eget" vitlöksbröd. Blev riktigt gott sist, lite mycket vitlök bara! ;)

Nej, hittade ingen rolig bildpå datorn, så det får va så idag. Har lite nya bilder p systemkameran som jag inte lagt in än... Det strulade sist jag skulle försöka lägga in... Hm... Teknikens värld!

Efter en hård dag i skolan är jag nu hos f...

dsc00187 (MMS)

Efter en hård dag i skolan är jag nu hos farmor och farfar och njuter i deras fina uterum!


Blommar det?

Blev spelkväll igår med C och Calle. Vi spelade Spekulation, Settlers och WallStreet! Man borde köpa hem lite fler spel, är faktiskt riktigt roligt! Idag tänkte vi kört en runda MC, men batteriet mådde inte så bra... Köpte glass i Åhus och tittade på B-lagsmatch Köpinge mot Kiaby (0-4). C tog lite bilder o så, mamma kom också ut och tittade.
Tror att jag börjar känna av allergin nu... Har varit snuvig och haft rinnande ögon idag... Så får se hur jag reagerar imorgon. I fjol behövde jag inte ta några tabletter, men i år blommar kanske lite mer på samma gång eftersom det var en så seg vinter...

Ska ta o lägga mig på soffan nu.. Har varit ganska trött idag, vet inte om det kan vara allergin som gör det med?! Eller så har man lite sömnbrist sedan veckan som gått... Hoppas på att kunna sova lite bättre denna veckan när det inte är så många tankar som snurrar! :P


My new T-S!!!

Idag när vi var uppe i stan så köpte jag äntligen min ring och örhängen från Thomas Sabo!! Kändes riktigt bra med ringen på fingret, men är inte helt 110% på örhängena. De finns ju både i svarta och "vita" - jag köpte hem de svarta! Men jo, det kommer nog att bli de svarta! ;)


Lite ögongodis! =D

Nu ska jag hjälpa till i köket, det är tacos som står på menyn!


Vaken

Efter att igår ha varit vaken i 20 timmar så var jag trööött när jag till slut la mig i sängen!

Var en mycket trevlig kväll i Åhus där det spelades spel och skrattades! Idag tänkte jag o C gå upp på stan en sväng. Sen får vi se vad som mer händer...

Freeedag

Är något trött efter en omänskligt tidig morgon enligt min mening! Men har hunnit vara på informationsmöte i malmö, besöka malmö stadsbibl. skrivit väldigt lite på arbetet hemma hos jenny, fixat totalt 4 intervjuer till uppsatsen, fått besök och snack med faster. Har även hunnit sitta ner i soffan en liten stund och nu väntar jag på Emma som ska ta oss till Emma! ;) Blir mat och mys i Åhus ikväll. Riktigt najs ska det bli. Bara jag orkar hålla mig vaken!! Men med tragg så tror jag inte det blir några problem, gäller bara att komma över trötthetströsklen!

Imorgon är det tänkt att jag ska hinna upp en runda på stan, vill kolla om ringen forft sitter bra nu när det blivit lite varmare ute (fingrarna svullnar på sommaren) och så röstar jag på att testa min idé med kycklingfilé-"burgare" med Mango Raja dressing, ruckola(stavning?)-sallad och grovt hamburgarbröd! Mums det riktigt kurrar i magen på mig! =) Kan se det framför mig och det kittlar gott i smaklökarna! ;D

Nej nu får jag sluta prata mat, är riktigt hungrig!! Hoppas att Emma kommer snart!!

Slut för idag...

En slö Caroline ska snart dra sig mot sängen och tv:n. Gäller att somna i tid ikväll, är inte van vid tidiga mornar!! Har nu skrivit lite och spånat lite på vad jag ska skriva nästa gång jag sätter mig. Dvs jag har läst informationen, nu ska jag "bara" få ner den i text med egna ord... Så det blir eftermiddagens uppdrag imorgon. Jag har även deklararat, vet inte varför jag inte gjort det tidigare. Har bara inte blivit av. Men tänkte att nu är det lika bra att göra det annars kommer jag att glömma det och inte få mina pengar innan midsommar..! Det hade varit illa!

...tack för idag, vi ses igen imorgon och ha det så bra!

Trött

Är riktigt trött i huvudet, men måste försöka få lite till gjort. Trots 7 timmar i skolan idag så blev det alldeles för lite gjort... Suck! Det svåra är ju att få det låta intressant i uppsatsen, just nu är det mer eller mindre dötrist... Ska se om jag kan komma fram till ngt bättre... Troligen inte... O imon ska jag ta tåget 06.23, kommer ju inte vara männiksa när jag ska gå upp ur sängen!! Så:

-Plugg
-Mat
-Plugg
-Sova

Haha, "har man en svinstia är man ett svi...

Haha, "har man en svinstia är man ett svin". Sa ju innan att jag skulle bli irriterad på henne! Nu är det iaf fuskbyggarna, man blir ju skrämd av vad man ser där. Bara att hoppas att man själv aldrig blir utsatt för det!


Kan man?

Har varit helspäckade dagar både igår och idag. Vilket känns! Är trött i ögonen, orkar inte läsa mer... Kan man gå o lägga sig nu?! Hade varit riktigt najs att krypa ner under täcket med en bra film. Men så kommer detnog inte att bli. Får nöja mig med vanlig tv... Ska ju vara Anna Anka söker assistent nu kl 2000, kanske ska irritera mig lite på henne! :P

Sol, älskade SOL!!

Gud var härligt det är att kunna sätta sig på balkongen när man kommer hem. Strålande solsken som värmer! =)

Hade lite motgångar idag gälland uppsatsen, men hoppas att det löser sig. Ibland får man ju vara lite flexibel och ändra sitt tänkande... Men går inte detta heller vägen så vet jag inte riktigt hur vi ska lösa det... :S Ska iaf till malmö på fredag, ska lyssna p länsstyrelsen tror jag det var. De skulle ha ngt för företag ang penningtvätt. Så vi frågade om vi fick komma och det fick vi. Hoppas bara att det är givande med. Ska nämligten ta tåget redan 06.23 alternativt bussen redan 06.00. Snark!!

Nu ska jag ringa min farmor och farfar för att ge dem lite uppdateringar, länge sedan jag pratade med dem nu!

Försöker plugga på balkongen, men inget ro...

dsc00185 (MMS)

Försöker plugga på balkongen, men inget roligt...


Lunchen...

... har nu landat i magen. Bestod av ett Macho Nacho Chicken-mål ifrån Max. Var väl ingen höjdare... Men ner gick det iaf! :P Nu ska jag vara effektiv i 45 minuter innan det är dags för ett litet "möte" med Jenny för att kolla av dagens skörd av uppsatsen...

Det var...

... idag som vi skulle sätta igång ordentligt med uppsatsen.

Tji fick vi!

Har suttit hela dagen och bara letat fakta. Får inte fram något jättebra heller. Så har inte blivit många rader skrivna... Ska försöka göra lite nu tänkte jag, bättre lycka hemma kanske... *hoppas*

Har just varit ute på en timmes promenad med Jenny, vi gick i vattenriket idag för omväxlings skull! Senare ikväll skulle Emma titta inom en runda, får se vad vi hittar på var länge sedan man träffade henne nu!

Håller även tummarna för att kommande veckor förgyller dagarna med lika fint väder som idag. Även om det är trist att behöva sitta inne och skriva uppsats när solen skiner så är det iaf mer motiverande än grå himmel och regn! =D

Söndag idag

Helgen är snart slut, och det har passerat en helg full av trevligheter! =D

Fredagen började med en tripp till malmö för att hälsa på Challan i hennes lgh. Roligt att se hur hon har det. Blev mat och efter det gick vi hem och spelade spel och tjabbade! Eftersom det var sleep-over så låg vi och pratade långt in på natten. Me like! Blev en runda inom Entre innan vi åkte hem. I går (lördag) var vi hos mormor och morfar på middag och sedan var jag ganska trött pga sömnbrist... Idag har vi varit på Hus & Hem mässan på Yllan, var väl inget jätteintressantmen helt okej. Åkte ut och kollade läget på Johans renovering och körde runt i Fjälkinge innan det var dags för oss att gå på husvisning! =D Var ganska många som var och tittade på det faktiskt... Så får se hur det blir med den saken..!

Nu blir det nog en film tills man somnar, gäller att ha krafter imorgon då allvaret med uppsatsen sätter igång. Kan säga att jag längtar till början av juni då allt med skolan är över och man kan ha lite sommar"lov".


Torsdag

Inte mycket roligt som hänt idag inte... Varit i skolan, förberett lite inför mötet i morgon o så.... Var ute och gick en lång promenad med Jenny. riktigt skönt väder, lite blåsigt bara. Gäller att ta vara på de dagar som ges nu, man vet aldrig med det svenska klimatet...
Igår gjorde jag en väldigt dum grej, jag öppnade en länk som jag inte skulle gjort. Och det resulterade i att min datorskärm började ha disko med massa varningsmeddelande som blinkade... Så idag har den inte varit i bruk... Får se om C kan fixa till den när han kommer hem idag, eller om han tar det i helgen!! Nu ska jag plugga lite innan det är dags att börja på maten... Tvätten är i maskinen så den får C ta på vägen upp.
I morgon ska jag och tjejerna åka till Malmö för att hälsa på Challan! =D Ska sova hos henne till på lördag, så kommer nog inte bli någon uppdatering innan lördag... Så hoppas på en vårig helg med massa tragg, shopping och mys! ;)

Vårdag

Solen har tittat fram heeela dagen idag, så härligt! Somnade en stund på balkongen innan, riktigt skönt att ligga under en filt och sova ute. Men det hade varit skönare i en hängmatta som hänger i två träd! =)

Åkte till skolan idag för att börja spåna lite på uppsatsen. Vad händer då?! Jo, vi kommer inte ut på internet... Så i två timmar satt vi bara och var irriterade och jag sprang fram och tillbaka mellan byggnaderna! Till slut kom vi ut och surfade järnet! ;) Blir bibblan imon med, se om vi komme fram till något bra. Fredag är det ju dags för handledarmöte...

Nu väntar en dusch och sedan besök på sjöcronans!

Startposition

Idag har vi intagit startposition inför uppsatsen. Blev tilldelade handledare, som vi ska ha vårt första möte med på fredag... Så imorgon ska vi börja titta lite i böcker osv för att få oss en bild över hur de kommande 10 veckorna kommer att se ut. Eller rättare sagt - hur vi vill att de ska se ut! ;)

Just nu håller jag på att laga mat, fiskgratäng som stå i ugnen för tillfället. Beräknas vara klar om ca 3 minuter... :P Den brukar bli riktigt god när man gör den och det hoppas jag att den blir även idag! Efter maten tänkte jag passa på att gå en runda, men C ville inte följa med... Tar nog en runda uppom Domus då där ligger ett paket och väntar på mig! =D


Dumhets-testet

(X) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
( ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(X) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(X) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(X) du testade precis om du klarade det
(X) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat (därav porslintänder...)
(X) ditt hår är/har varit blont
(X) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
( ) du har nån gång somnat på en lektion
(X) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(X) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
(X) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(X) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(X) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
( ) du råkar göra sönder väldigt många saker
(X) du har trillat av stolen då den stått helt still
(X) du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen

Summa:

18 eller mindre betyder att du inte är dum.
Min summa: 14

Wihoo!! Men egentligen borde man bli dumförklarad bara av att göra testet! :P

Helgens sista dag

Jaha, då var det sista lediga dagen nu då ja... Känns lite tråkigt!

Igår samlade jag och C på oss lite vuxenpoäng, det blev faktiskt bingolotto på kvällen! =) hehe, har kanske spelat det 1 gång de senaste 10 åren... Kan säga att det hae förändrats en el del sedan dess. Fattande inte riktigt hur man kunde vinna osv. Förra gången jag spelade så kunde man ju få bingo lodrätt, vågrätt, i hörnorna, diagonalt... Ja jag vet inte om det var på fler sätt... Men igår så var det bara vågrätt som jag fattade det. Och inte stod det på lotten o inte på internet heller. Tyckte jag faktiskt var lite dåligt!! Men rättade lotterna idag för säkerhets skull och det var ingen vinst... Så antar att det inte var igår som var "the day"...

Idag ska vi ut till köpinge o äta hos mamma. Men vi får köra ut dit tidigare och fixa med maten... Måste äta när mamma kommer hem från jobbet så att C hinner äta innan han ska o träna... Men jag stannar kvar på lite mys, framför tv:n kan jag tänka mig! ;)

Ska faktiskt vara duktig nu och lägga fram allt inför morgondagen, ska ju först jobba 8-12 och sen till skolan 13-16... Härlig start på veckan för en som är van vid lite slappare dagar...!

Vilodag

Efter denna påsken kan man verkligen behöva en vilodag. Full rulle hela tiden! =) Igår var det utgång, mycket dans och tragg! Idag är man däremot sleten! Känns skönt att man är ledig imorgon med. Sen sätter allvaret med uppstatsen igång... 10 tuffa veckor kan jag tänka mig!! Men är rädd att de 10 veckorna kommer gå allt för fort...

Tyckte att vi kunde spelat bingolotto ikväll, men C tyckte inte att det lät lockande... Jag som tänkte vinna storvinsten! ;) Känner på mig att tonight's the night! :P Men nej, man får väl vara fattig student ett tag till! ;D

Glad Påsk

Påsken är i full rullning, men det känns som en vanlig helg. En lite längre sådan... Igår var vi som sagt på middag i Vånga, alltid lika trevligt. Blev massa god mat och bus, bland annat rundpingis! =D

C äroch spelar match idag, funderade på om jag skulle gå o titta.. Men först ska jag stiga upp och äta lite frukost. I eftermiddag blir det en runda upp i stan, de har öppet till 15, så hoppas vi hinner i lugn och ro innan dess. Ikväll blir det nog faktiskt utgång för min del. Var länge sedan jag var ute nu!

Vänner

Igår var helt klart den roligaste kvällen på mycket länge! =D Var hemma hos Friberg och skulle ha lite påskamys, ja det blev väl inte lika lugnt som jag hade tänkt mig... En flaska rött + några glas till slank ner och sen var man på glatt humör! ;) Satt och snackande konstant från 18.30 till 02.08. =) Helt sjukt vad mycket vi pratade om, och att vi hela tiden hade heta samtalsämnen! Fy vad jag är glad för mina vänner, man kan verkligen vara sig själv med dem! <3 Och man har aldrig tråkigt i deras närvaro!!

Idag har man varit lite sliten, men blev våfflor hos CK och sen en promenad i fina vädret. Nu ska jag slöa lite tills det är dags att göra vid sig inför kvällens middag i Vånga. Känns som att det var längesedan man träffade dem... Men tänker man efter var det inte så länge sedan... :)

RSS 2.0