Lite bättre

Gick o la mig innan i eftermiddags efter att jag o C tittat på en film. Behövde nog sova. För nu känns det faktiskt lite bättre! =D Hoppas, hoppas att det var sömn som behövdes och att jag kommer vara ännu lite bättre imon när jag vaknar! ;) Så ur detta kan ni kanske läsa att jag stannar hemma ikväll och tar det lugnt. Inväntar filmen som ska börja 21.30, var både 40 days and 40 nights samt Tre systrar och en mamma, tror dock att det kommer bli den sistnämnde. Till det ska jag poppa mig en påse poppisar och brygga en kopp te. Ja det får bli det istället för en flaska vin ikväll! :P Filmen får ses i sovrummet då soffan är upptagen av tre Fifa-nördar! ;) De blir som små barn när de siter där.

Äntligen har jag fått C till o få tummarna ur **** och börjat intressera si ang boendet i Phuket. Så idag kontaktade han ett av de ställena Cissa och mamma tipsat om, men där var fullt. Så vi skickade ett mejl till ännu ett. Så får hålla tummarna för att där ska vara två rum lediga. Annars blir det till att leta efter fler. Eller ja, har ju hittat fler men ett av dem såg inte så jättemysigt ut. Men smtidigt så vil man ju inte lägga hur mkt penar som helst på boendet. Man är ju inte där så mkt precis... Duschar och sover... Det hade jag likaväl kunnat göra på stranden! ;) Om det inte varit för alla äckliga djur! ;) Har ju hört en massa historier om ödlor i både sängar och skor... :P Tror jag skulle få fullständig panik om det låg en ödla i sängen när jag skulle gå o lägga mig! Men det får man väl räkna med, nästan!! Gaaah!



Detta skulle ifs vara ganska gulligt!!! Men nej tack! :S


Lördag, hosthost

Usch, förkylningen vilades inte alls bort!! Har sovit med halsduk på inatt. Tycker att det känns bätter i halsen när man har värme på den. Så jag lär ju sett ganska rolig ut... :P O inte nog med att det gör ont i halsen, så har jag börjat bli snorig med... :( För o inte tala om hur seg i huvudet jag är!! Buhuu, riktig tycka synd om mig inlägg! ;)

Insåg senare igår när jag låg i soffan att det kasnke lät som att jag menade att jag ville kolla på huset för att jag visste vem som bor där. Men så är absolut inte fallet, är ju inte ngn creapy person precis! Utan vill ju titta på det för det är ett hus i min/vår smak. =D Lite litet, men det kan man ju bygga till om några år! ;) Hihi, tycker det är så roligt att tänka på framtiden. Planera för antingen ngt som man vet ska hända eller som man vill ska hända är så roligt. Man får låta fantasin skena iväg lite! Drömma sig bort ifrån verkligheten en liten stund! =D

C är o tränar o sen vet jag inte vad som händer idag. Tanken var ju att jag skulle gå ut med tjejerna ikväll... Men får se hur huvudet o halsen känns i eftermiddag. Är det något jag inte har tid med nästa vecka så är det ju att vara förkyld!!! Uach, insåg just att om exakt en vecka sitter vi o skriver tenta vid denna tiden... Aaaah, ska nog ta o kolla lite på några uppgifter nu... ;)

Fredagskväll

Har just tittat på idol, uppdaterar från Cs IphoneiPhone. O den vill sätta stor bokstav HELA tiden... Ska bara ligga hemma ikväll, känner att jag håller på att bli förkyld så hoppas att det ska vilas bort tills imon. =)
Var inne på hemnet just o hittade ett mysigt litet hus, som jag dessutom vet vem som bor i... Hehe, Kanskefår bli en visning på det, jag vill!!!

Nej, nu ska jag koka mig en kopp te.

Lagar mat och tittar på tv...

...samtidigt! ;) Nej C har fått ta över matlagningen! :) Jag måste ju kolla på Unga mödrar :P

Idag blev det som jag trodde sovmorgon. Sen upp i stan för o äta lunch på Grafitti, för att sedan leka av sig all energi på Andy´s! Wohoo, jag åkte den gröna rutchkanan!!! För er som inte varit på Andys så är den gröna den näst räligaste! Hihi, var riktigt pirrigt i magen när man åkte ner för den. Men alla barnen kastar sig hejdlöst ut i dem. Det är väl som man säger, man blir klokare med åren.. Eller?! :P

Nej nu är det paus, så får se hur det går i köket!

Avslutar med att ännu en gång säga Grattos till Jenny som fyller år idag! =D

Zzzz

Snark! Ingen energi över för ngt! Borde kanske ta o gå en sväng så jag vaknar till! Har suttit i soffan sen jag kom hem från skolan... Illa!

Börjar känna sig lite halvt stressad att det "redan" är tenta nästa vecka. Hur ska jag hinna fatta allt tills dess?! Kommer att bli en tuff nästa vecka. Man orkar ju inte sitta hur mkt som helst med det om dagarna heller... Hade föreläsning i 3 timmar idag o sen satt vi i bibblan i ca 2½ timmar sen var hjärnan mos! Vilket innebär att man hade behövt plugga lite imon med, men C är ledig så kommer bli sovmorgon! Plus att va ska till Andys lekland!! =D Så får se hur det blir med den saken...(Läs: Kommer inte plugga)

Nej nu ska jag återgå till att ligga på soffan! ;)

All by myself

Haha, minns ni när man första gången såg Bridget Jones dagbok?! När hon sitter o sjunger just denna låten?! Om jag inte missminner mig så var det väldans stökigt omkring henne när hon sitter i soffan... O så ser det ut här också kan jag säga. Iaf på soffbordet, ska ta tag i de sista uppgifterna tills imon tänkte jag. Har liksom skjutit på det hela eftermiddagen... Iaf, så kom jag o tänka på den låten och just när hon sitter o sjunger. Sjukt rolig film, o sjukt länge sedan man såg den! Kanske får ta o göra det en av många kommande höstdagar.

Blev förresten pannkakor! =D Så nu är jag mätt i magen, plus att det blev lite godare än bara mackor! Nej ska ta mig en titt på uppgifterna nu, se om jag kan bli klokare på dem nu än innan idag. Tror dock inte det... :(

Kväll

Åh, blev sugen på räkor! Eller kräftor hade med gått bra! =) Äter ju inte det så ofta eftersom C inte tycker om det... :( Men han ger ju upp en del mat för min skull så, kan ju inte kräva för mkt... ;) Ikväll ska jag äta så god mat som mackor... Mmmm! Riktig kulinarisk upplevelse tror jag det kommer bli! Man kanske skulle göra några pannkakor till det?! Mums, måste ta o kolla om vi har ägg hemma! =D C den lille gottegrisen är ute o äter på restaurang ikväll med Thaikursen. Så han lär väl vara mätt och belåten när han kommer hem!

Försöker...

...men det går inte... Vad jag försöker med är att plugga. Trodde att jag fattade det igår, men nu när jag sätter mig med det så inser jag att det gjorde jag inte alls... Buhuu! Så ser att jag har en lång och jobbig dag framför mig!!

Har varit uppe sen halv 8 också... Låg o var extremt kissignödig, försökte hålla mig men gav till slut upp. O när man väl varit uppe så var jag ju pigg. Somnade innan 22 igår, så det var kanske inte så konstigt att jag var pigg... Hehe. Så det kanske blir en powernap i eftermiddag istället! ;) Får väl sätta mig o se om jag kan komma någon vart med uppgifterna...

Fåglar

Låång dag i skolan idag. Men den har faktiskt gått ganska snabbt. Mkt snabbare än vad vanliga föreläsningar brukar göra! =D Ska sätta mig och göra en ex-tenta imorron, kommer ta låång tid. Så ingen megalång sovmorgon imon inte! Hehe, men vill man klara kursen så!

På tal om fåglar (rubriken) så sitter det varje kväll ett helt gäng. Ja de måste va minst 100 iaf. De sitter iaf uppe på taket på grannhuset, o så emellanåt flyger de en runda och låter jättemkt o så kommer de tillbaka. O så kan det hålla på ett tag. Fattar inte vf de gör det egentligen?! Ska de typ inte flyga söder ut för vintern eller ngt?!

Nej nu ska jag ta o börja på kvällsmaten. Blir panerad fisk, potatis och Holle-sås! Mums!!


What?!

Vad har egentligen hänt i OTH?! Sen när blev Rachel Dans fru?!?!


Söndag

Jag tog en ordentlig sovmorgon, C har ändå varit på jobbet så jag kunde lika väl ligga kvar i sängen hela förmiddagen! =D Men nu är han på väg hem och vi ska upp i stan en snabb runda. Hyra en film var det snack om... Får se vad det kan finnas för ngn. Något jag är sugen på iaf är godis, så det ska jag köpa med mig hem!

Igår var vi och åt tacos hos mamma. Lika gott som vanligt, släppte av Chrille hos en vän på vägen hem och sen spenderades rsten av kvällen på soffan. Ganska skönt faktiskt! Var bortom tjejerna med vinet som blev över sedan Växjö... Så de blev säkerligen fulla och glada! ;) Får ha mig en update imorgon om det hände ngt skojsigt ute eller ej...

Just ja, såg på reklamen att det är Ensam mamma söker ikväll. Kanske ska ta o se det...Eller ja, C vill nog inte det... Hehe. Men som tur är så kan man ju alltid se prog man missar på nätet istället! ;)

Nu kom C in genom dörren, får gå o se vad som händer idag...

Ikväll blir det...

... FREDAGSMYYYS! Ja för ikväll är det bara jag o C hemma. Inte för att här brukar va så många andra.. Hehe, håller tummarna för att jourtelefonen inte ringer mer under helgen nu!

Blev stan en runda med Emma i eftermiddags, fick även åka en sväng i hennes vrålåk! =D Jag o C har just varit på Msxi och införskaffat kvällens gottis. Planerade även för morgondagen då vi köpte bullar att slänga in i ugnen imorgon bitti, alltså slipper vi gå dit imon med! =D Wiiie! Var ju inte igår man slafsade i sig en B&J... Long time no see...


Blev denna rackare som följde med i påsen hem! Inte testat den innan så hoppas att den smakar lika ljuvligt som resterande delar av familjen! ;)


Ikea

Japp, idag har jag varit på Ikea. Blev mest ljus inköpta... Även ett förkläde att ha på sig när man laga mat! Vilket kan vara smidigt eftersom jag oftast skvätter ner ganska bra när jag steker... Hihi! C loves it! ;) Har även kollat ut allt annat jag vill ha i vårt framtida hus! Hehe, kul o gå o planera en massa. Men hur det sen kommer att bli återstår att se om ngt år!

Nej ska nog göra mig en kopp varm O´boy! =D

Flyta på

Ja det brukar flyta på när jag skriver men på sistonde så vet jag inte vad jag ska skriva... Händer ju inte så mkt om dagarna när man är i skolan o sen bara slappar om kvällarna. Blir liksom bara samma att skriva hela tiden... Tråkigt! Skulle ju göra ett inlägg om Ladies Night också, men orkar inte ta tag i det...

Håller på o tvätta för tillfället. Eller allt är på tork nu så ska ner en runda till innan 12 bara. Tänkte jag skulle ta o kolla lite på skoluppgifter med sen... Så ni ser, -> Tråkigt!

Nu ska jag fortsätta min tråkiga dag med att titta lite på tv...


Huvud, axlar, knä o tå

Då var det återigen ny vecka... Varit i skolan hela dagen så inget roligt att berätta. Ska ta o göra ett inlägg senare (om ngn dag eller så) ang helgen som gick. Riktigt skoj!!

Ikväll ska jag o C nog bara vara hemma. Äntligen är ju fotbollen slut och det är sista veckan på Thai-kursen så sen kan vi träffas massor igen. Så som vi är vana vid! :) Börjar bli ganska godissugen så kanske dags o börja fundera på vad vi ska äta till middag innan jag trycker i mig en massa gottis... Man får ju så ont i magen då. O äta godis på en hungrig mage gör att man blir lite knas i huvudet. Antagligen är det väl när allt socker börjar snurra runt i kroppen... Eller så är man bara lite konstig! :P

Nej inget mer o säga, så då är jag tyst!

Ladies Night

Shit vad kul vi hade igår!!! Ladies Night i Växjö med brudarna var så sörens roligt! Är otroligt trött så ska ladda batterierna på soffan med att läsa lite bloggar innan det är dags att träffa tjejerna igen för lite mat!

Det kan aldrig bli för mycket av det goda! ;)

Idag har jag längtat efter

Ja för det har jag!! Efter skolan idag så beger sig jag och ett helt gäng tjejer till Växjö och Ladies Night!! Wohoo, vi ska stanna tills imorgon så kommer sakna min C!! Säger lycka till på kvalmatchen imorgon, o lycka till till oss som INTE ska köra vilse på vägen! Haha, så jäkla kul komer det att bli! Adios amigos!!


Inget för oss

Nej huset var inget för oss. Kunde man konstatera redan efter att ha varit i köket ungefär. Massa små ytor som man inte riktigt kunde göra något vettigt av... Men annars en stilren miljö. Kan tänka mig att huset blir ganska svårsålt, just pga små ytor... Menmen, hade ju inte tänkt köpa det ändå, men hade ju varit roligt om det varit ngt najs! ;)

Snart

Lunchat o fikat klart med Madde nu. Mkt trevligt, får vi def göra om! Sitter o väntar på att C ska komma o hämta mig nu... Vi ska nämligen iväg o titta på ett hus!! Ska bli riktigt roligt. :) Berättar hur det var sen, ska gå ner nu!


Aje!

Lyckades slå mig på tummen i lördags när vi var ute, inte en aning vad jag gjort och det blödde inte eller ngt sånt. Blev fint en skorpa som suttit så fint o kliat en del, men jag har låtit den va så att det skulle läka fortare. Men så idag när jag var så Maxi o packade kassen så sloga jag i min ring rakt över heal såret så skorpan trillade givetvis bort och det började störtblöda när jag packade ner mina varor. Fick sno en servett från cafedelen och ha den på tummen hela vägen hem, men det fortsatte att blöda, så nu har jag ett plåster på tummen! :( ->Aje!

Nej nu har jag inte tid att sitta här mer, skulle ju bara sätta igång lite musik. Dags att börja på dagens lunch som jag ska bjuda Madde på! =D Blir bandpasta med kyckling/pastasås som smakar grln curry. Samma som jag o tjejerna gjorde här hemma för några veckor sedan. Mkt gott enligt min mening!

Halvlek

Halva veckan har gått, så nu blir det lite paus. Ska bara ta det lungt ikväll när C är o tränar. Är ledig imorgon också, o då händer det massa roligheter! =) Mer om det får ni läsa imorgon! So stay tuned! :P

Skola idag som alla andra onsdagar, men vi har nu börjat inse att det faktiskt börjar närma sig tenta... :S Vill inte!! Munsår har jag också fått som ett brev på posten, tack så jäkla mycket. Hade ju inte behövt bli till denna helgen, som ska bli sååå kul! Ser verkligen fram emot att komma iväg med girlsen lite! =D

C kommer snart hem en vända så då ska jag attakera honom med pussar o sen slänga mig på soffan igen när han åker!

Segt

Igår var internet sjukt segt emellanåt. Men vi fick iaf planet mellan Bangkok-Phuket bokat, 420 per person så det var överkomligt. "Hemresan" tar vi nog o löser nere på plats när vi vet var vi befinner oss när det är dags för det.. Så nu är nästa projekt att hitta ett fint hotell vi vill bo på över nyår. Finns ju så otroligt många att välja på... Rena djungeln!

Idag tog jag en riktig sovmorgon OCH frukost i sängen! Hihi, så skönt att kunna ligga kvar. Har även hunnit att diska, var ett stort berg av disk sen helgen. Så det behövdes verkligen! Men nu är det gjort så kan man ta det lugnt och inte känna ngn "städpress" när jag tänkt plugga en liten stund idag. Annars blir det ju ofta att man "måste" städa när man ska plugga... Ska göra några uppgifter på en ex-tenta var det tänkt. Men det roliga är ju att alla ex-tentor som finns att få tag på ser ganska så exakt likadana ut så man kan ju kolla hur man gjort innan om man skulle köra fast...Hehe!

Slut

Jahapp, då var helgen alltså slut och nästan hela måndagen har också gått.

Var inte vidare pigg igår och hade en helt datorfri dag. Wohoo! Var ganska skönt ändå. Men idag lär jag bli sittande här ett tag. Ska leta biljetter ner till Phuket alt Krabi. Får se vilket man kan hitta billigast till...

Helgen iaf, fredagen, vad gjorde vi då? Jo vi var bara hemma o tittade på Idol och en film så väldigt lugn kväll. Lördagen bjöd ju på fotboll för hela slanten. Kvalmatchen vann Kiaby så det blir spännande att se (höra) hur det går på lördag. Kvällen var det match igen Danmark-Sverige och den vet vi väl alla hur gick... :( Men vi fortsatte kvällen med lite fest! Blev utgång på class. Därav också anledningen till att jag inte var så pigg igår... :P Känns idag också att man var ute... Usch, inte kul o bli gammal! ;)

Nej nu blir det lite Top Model och sökande efter biljetter...

Kvalmatch

Idag gäller det, till hälften iaf. Är ju dubbelmöte, så vet inte resultatet förrän nästa vecka... O den matchen kan inte jag se för då är jag i Växjö. Vilket ifs är ganska kul det med! ;) Eller roligare till och med...

Har varit uppe i stan och laddat upp kylen med öl inför kvällens match. Danmark-Sverige då alltså, inte Kiaby-Palestinska... :P

Ska nog ta mig ngt att äta innan det är dags att gå bort till Henke...

Fredag = Helg

Nu är veckan slut!!! Wohooo! Har varit o jobbat idag, i hela 3 TIMMAR!!! Det ni, slå det om ni kan! ;) Haha, nej det var egentligen ganska tråkigt att bara hoppa in för en eftermiddag... Men man ställer ju upp!

Igår blev det ny frisyr, och ny hårfärg! Skönt att bli av me dallt det slitna och bli av med den urtvättade röda färgen... Så nu har jag kortare (brukar ju inte klippa det längre, daaaa) och mörkare hår. =D Kvällen spenderade jag hemma med två busfrön. Cs syskonbarn var här när C och hans syster var på Thai-kurs. Så det var full rulle! :) De är så roliga de små liven!

Idag vet jag inte vad som händer... Kanske lite Thailandsplanering?! :P

Dagens

Ja inte dagens luch då alltså!

Mitt dagens är att jag gick ner till cykeln innan, eller ja C fick komma ner o hjälpa mig att pumpa den. Detta gjordes enbart för att jag skulle cykla upp i stan o testa så att däcken inte läcker och att kedjan inte hoppar av. Så nu, efter stan, när jag satte mig i soffan så insåg jag att "vänta, jag gick ju upp i stan"... Va fasen! HUR I HELA VÄRLDEN kan man vara SÅ glömsk?! Kan inget annat än att skratta åt mig själv!!


Typ såhär kände jag mig när jag insåg´t!

Förvånad!

Shit, klockan är bara halv 11 och jag har redan hunnit med en hel del.

-Varit på vårdcentralen i vä
-Varit på firman och gått igeonom det nya systemet
-Besiktigat bilen
-Läst igenom mina dagliga bloggar ;)

Så nu sitter jag hemma och är lite förvånad över att jag hunnit med allt jag skulle idag och klockan är inte mer... Trodde jag skule få en tråkdag med ingen ledig tid typ... Men så blev det inte! =D

Fram till lunch nu ska jag nog bara surfa runder lite, C sitter ju i köket och jobbar så kanske får lite pussattacker på honom! ;) Ska se om det kanske finns någon klipptid i stan sen, gärna hos en elev eftersom pengar inte är ngt jag har mkt av... Eller så struntar jag bara i det och ser ut som jag gör nu... (= Förjäklig!)

Snart är det helg. Har inte allt för mkt planerat. Ska kolla på kvalmatchen i Kiaby på lördag,sen får vi se vad som mer händer. Morfar fyller år på lördag men vet inte när det ska firas?! Aja, det löser sig! Nu ska jag nog ta o koka mig en kopp te, blev så sugen på det.

Haha

Det var ju bra Madde att du tyckte om tatten! :) Ja vi (läs jag) har planer på att åka runt en hel del de första två veckorna. Men som sagt inte planera för mkt utan bara ta det som det kommer. Är just de första dagarna som man vill ha lite planer till. Hittade med biljetter för 200 ner till Phuket, men de är slut o nu ligger de på 600-900 om jag inte minns fel... Ska försöka få de andra att tänka till lite med! (Pik!!)

Idag har det varit ännu en skoldag... Stannade så vi fick lite gjort iaf! Som Jenny skrev härom dagen så vet ju jag och många andra att jag inte får mycket gjort hemma. Bättre när man ändå är i skolan och då inte har mkt annat roligt o hitta på. Ta bara idag, har suttit framför tvn sen jag kom hem. O kommer med all säkerhet INTE att öppna skolväskan mer idag! :P

Imorgon blir det en ganska tråkig dag, som kommer försvinna ganska snabbt. Ska va ute på vårdcentralen halv 9 för o få iskrivet i mitt vaccinationskort att jag tagit vaccin. Sen (om jag hinner) så ska jag till firman o kolla igenom det nya systemet. För att sedan hinna hem med bilen tills C ska iväg med den till bilprovningen. Har jag då inte hunnit fatta systemet ute på firman så blir det till o åka ut dit på eftermiddagen igen... Vilket då blir ett himla farande fram och tillbaka. Hehe, jag hade aldrig klarat av all pendla till skolan. Hade nog inte blivit mycket av det då...

(Lite till som är till Madde: Har du mkt i skolan eller du har tid o ses någon dag?)



En av bilderna som jag tog i söndags ute i Kiaby.

 


Var ska vi bo?

Har suttit hela eftermiddagen och kollat hundratals hotell i Thailand. Vilket ska man välja?! Vill inte har allt för mycket planerat till resan utan mer ta det som det kommer. Men första dagarna, vilket innefattar nyårsafton, vill man ju bo lite finare. Så man får en bra start på semestern! ;) Behöver då även hitta flygbiljetter neråt i Thailand. Var först inne på att vi kanske skulle åka till Phuket, men nu när jag börjar kolla runt så kan man ju flyga inrikes till en massa andra ställen!! En helt ny värld har öppnat sig för mina ögon! ;) Eftersom jag är ganska ensam om att planera denna resan än så länge så måste jag ju komma in här o skriva av mig lite! :P Får se om jag kan få med mina medresenärer att planera lite till helgen... Kan ju hoppas iaf!

Nu ska jag gå och skala potatisarna, så jag sen kan titta på Unga Mödrar i lugn och ro. Blir lagom att sätta igång med maten efter det är slut! Blir potatis dåja, med lax och Holle-sås! =D


Tatuering

För att svara på Maddes fråga så har jag min andra tatt, på sidan, uppe på revbenen precis under bh-kanten. (Första i svanken). Det står: "Det är inte blodet i våra ådror, inte färgen på vår hud. Utan kärleken och vänskapen vi delar som gör oss lika värda" Det hela står på arabiska. Varför jag valde arabiska är för att i Egypten pratar de arabiska och att jag inte ville ha "vanliga" bokstäver... Så det var inget svårt val. Många har reagerat som varför tog du arabiska?! Finns en hel del fördomar mot just araber. Inte för att jag är något helgon, men jag vägrar att dra alla över samma kant! Därför är denna tatuering så betydelsefull för mig. Hittade en gamal bild på den när den var nygjord... (2½ år sedan).





Nej nu får jag klä på mig innan det är dags för lunch med pappa!


Rena skämtet

Sa innan när jag åkte hem från skolan att jag skulle plugga när jag kom hem... Haha, det har alltså inte blivit gjort! O nu är det kväll så, it won't happen! :P

Planer för kvällen:

- Surfa runder
- Svenska Hollywoodfruar
- Sova

Hihi, de tre S:en... En kopp te till det så blir det finfint!! =D

Jahapp

Då var det måndag, igen! Tycker det är nya veckor hela tiden. Var totalt förvirrad på vilken dag det var innan idag. Trodde det var fredag när vi satt i skolan...Förvirrad!!

Missade ju berätta att vi var ute och åt i lördags också. Firade mamma o moster. Vi åt ute på Krögarna, god mat men portionerna var lite väl små... Jag åt i princip upp allt som var på min planka, så tror inte att alla blev riktigt mätta... Menmen, det var iaf trevligt, och det hela avslutades med fika at our place. Almondys marabou "tårta" hade mamma fixat, riktigt god var den! När jag ändå är inne o pratar familj så kommer mormor och morfar hem inatt. De har varit i Egypten och hälsat på sitt fadderbarn med familj. Jag var med dem nere för, 3 år sedan tror jag det måste vara... Var ganska känslosamt när man lämnade dem och vet hur de har det. Det är faktiskt den resan och dem som inspirerade mig till min andra tatuering. Vilken jag aldrig någonsin kommer att ångra, det är något jag alltid kommer att stå för! Har lite funderinga på om jag ska bygga ut den. Men vet inte rikugt hur... Får se, annars kommer det bli ngn annan. Bokade platser på min kropp finns iaf för mina framtida barn! =D Gäller att planera då det inte är det inte är det lättaste att sudda ut... ;) Inte för att jag ångrar min första tatuering heller, bara att den inte batyder lika mycket som texten. Den är mer som en utsmyckning av min kropp. =D And I like it! Hade man varit lite mer konstnärlig av sig så hade man ju kunnat hitta på något egendesignat att pryda kroppen med, men får nog ta o förlita mig på någon som kan rita lite mer än streckgubbar och liknande.... ;)

Nej nu kommer C snart innanför dörren, ska säga hej sen ska han o träna...

Vinst

Blev seger idag för Kiaby, vilket innebär att de får kvala! Kallt som tusan var det ute idag. Tog på mig varmt men sista halvtimmen så var det kyligt ändå! Hade dock varit ute i 3 timmar då, så kanske inte så konstigt... Blev pizza för att värma kroppen när vi kom hem! ;) Så nu sitter killarna, C+Johan+Oscar och spelar Fifa-10. Själv ligger jag på golvet med lite skolpapper. Måste ta tag i o renskriva lite uppgifter som vi gjorde för ngn vecka sedan. Men det är ju såå tråkigt att göra det n'r man väntat såhär länge med att göra det... Attans, skulle tagit tag i det direkt! Aja, hinner väl skriva ngn sida till innan det blir kväll. Imorgon börjar ju faktiskt en ny vecka så då måste man ju ha lite skrivkrft kvar tills dess också! ;)

Med förkylningen har det INTE blivit bättre... :( Men efter imorgon borde det börja gå mot bättringsvägen. Annars vet jag inte vad jag gör. Hatar att vara förkyld. Jag som kommit igång med att springa också, blir alltid såhär när jag kommer igång med träning. Slår fasen aldrig fel!!

Nej nu ska jag ta mig lite Coca-Cola! =D

Förkylt AB

Helt fruktansvärt vad jag är förkyld idag!! Pallar inte göra mkt, vet inte om jag ska ut o kolla på matchen eller ej. (Kiaby-Vittskövle) Men det är ju ändå sista matchen för detta året... Hm, o så är det ju ändå helt okej väder... Kanske tar o följer med ändå... Ah, får se när det börjar närma sig.

Igår var vi ute hos Johan i Fjälkinge större delen av dagen o hjälpte honom att riva lite i huset, roligt, roligt! Älskar när man ser förändingar! Men ska bli ännu roligare när han börjar få in det nya! =) Vill också!! Sen på kvällen var det fest hos Maja, hon och Pilla firade sina 24 års dagar. Men blev inte så långvarig då jag knappt kunde andas...

Nej nu håller batteriet att ta slut på datorn, dags för frukost!


Fredagsmyyys

Äntligen fredag! Eller ja, denna veckan har gått väldigt fort så inte hunnit lida så mtk... :P Ikväll blir det bio, Flickan som lekte med elden. Efter att ha sett första filmen, Män som hatar kvinnor, så stod det klart att man ville se tvåan på bio. Tror inte att jag kommer bli besviken!

Har varit i skolan idag, inte allt för krävande, men tröttsamt! Blev lunch med Jenny på KoSan, mums! Sen stan med Emma för o fixa paket till Maja o Pilla. Efter det har jag legat på soffan, kollat på Idol som vi missade i onsdags när vi var på banken. O sen kollat på en massa skit som gått på tvn. Väntar på att C ska komma hem o laga mat till oss. Ska bli kycklingschnitzel med kalkon och ost i mitten. Blir säkert finfint! =D

Sitter just nu o kollar på Teen cribs på MTV, det är ju helt galet hur de bor!!!

Ångrar...

...nästan att jag gick upp i morse. Kan säga att dagen till större delen gått emot mig. O inte blir det bättre när man dessutom är extra lättirriterad pga trötthet och förkylning... Ah! Det värsta var ju när dörren till tvättstugan inte gick o öppa när jag skulle in o fastighetsskötaren svarade inte heller. Stod o bankade o vred på nyckeln på alla möjliga vis. Men som tur var så kom det en granne i trapen så jag bad honom testa med sin nyckel. Men inte heller den fungerade, men han hade varit med om det innan så han fick upp den till slut. En stor eloge till honom, tror fasen jag hade sparkat in dörren annars. Var inte alls på humör för det, dessutom så har det hänt tidigare också, inte bara för mig utan för honom också. Så då kan man ju undra, varför gör inte fastighetsskötaren något åt det? Sånt gö mig irriterad! Detta var bara en av de saker som hänt idag... Så nu kan det väl ändå va nog för denna dagen, please!!

Ska försöka ta o röja upp lite här hemma, sen är det väl snart dags o börja laga mat... För att detta ska gå att genomföra så behövs det musik -> Spotify <- Gonna save my day?! Hope so!


Usch o fy

Sören vad jag är trött om dagarna! Är väl förkylningen som tar ut sin rätt... :( Har iaf börjat tvätta nu. När allt är klart så ska jag upp i stan, möta Emma är det tänkt. Försöka fixa allt så fort som möjligt, sen hem o fortsätta städa. Ser för jäkligt ut här hemma o pallar inte med det mer.

Tänkte lite igår (wohoo), det är ganska konstigt för när man har all tid i världen så har man inte lust att göra ngt alls, men när lusten väl kommer så har man inte tid att göra det. Exempelvis städa, plugga... Eller så är det bara det undermedvetna som spöker kanske?! "Det" vet att jag inte har tid att städa, o då infinner sig lusten att städa bara för att jag vet att jag ändå inte kommer att göra det då tid inte finnes... Kan hjärnan vara så smart? Som den senaste veckan har jag i princip inte gjort ett skit. Inte plockat här hemma, inte pluggat, ingenting! Ändå så har jag harft hur mycket tid som helst. Blir så arg på mig själv, varför har jag bara legat på soffan o latat mig? Någon av dagarna kunde jag väl ändå tagit mig i kragen och fått något gjort. Som nu när jag hade tänkt plugga så känner jag att jag måste få det städat innan jag kan göra det. Kunde ju redan haft det städat så jag kunde satt mig idag i lugn och ro o pluggat istället... Grr!

Nej nu ringde klockan att tvätten var klar... Två maskiner till sen är det klart, funderar på o ta sängkläderna med så de inte ska bli liggande till nästa tvättning, kanske tar tiden som finns ikväll med o får de tvättade direkt. Hinner inte riktigt nu innan jag ska upp i stan så det blir nog under senare eftermiddagen! ;)


RSS 2.0