Då...

... har man lärt sig att köpa hus också! =) Eller vi fick iaf lite tips om vad man ska tänka på. Mycket viktigt det där med undersökningsplikten! Vill ju inte ha en massa fel som visar sig i efterhand och som då inte är tillräckligt "dolda". Pratades om allt från lån till hur förhållandet ser ut om man ska räknas som sambos osv. Så nästa projekt efter Thailand blir väl o spara ihop till en buffert till ett framtida husköp! =) Om ett år eller två så sitter vi kanske där, i ett fint (<-hoppas jag) hus och kanske en liten på väg med. Hihi, ja drömma kan man ju få göra iaf! ;) Nu är jag lite sugen på o åka på ngn visning så man kan få lite koll på hur det eg ser ut på marknaden. Vad får man för pengarna? Är det bättre att kanske bygga nytt? Hur stort vill man ha? Massa frågor som bubblar i huvudet, många som man själv ska komma fram till. Inget som någon annan kan räkna ut åt en. Får kanske ta o leta upp ett hus på hemnet som man kan åka och titta på! :P Vill ju dra nytta av allt som snurrar i huvudet.

Nej nu ska jag kolla klart på Grey's, var bara tvungen att skriva av mig! =D

Förkyld...

Håller nog på o bli lite förkyld. :( Ville inte alls gå upp i morse, var ju så kallt ute med. Blev vantar på när jag skulle cykla iväg. Hye! Var i skolan i god tid eftersom jag inte kunde lita på att kedjan skulle sitta på hela vägen, så var tvungen att ha tid på mig att gå om det skulle vara så... Men den höll sig på plats hela vägen dit och hela vägen hem! Märkte dock i nerförsbacken att den hoppa till så då fick jag sluta trampa... Får nog ta o lämna in den rosa skönheten på en behandling...

Kommer nog inte att göra allt för mkt idag, ska ta o lägga mig på soffan. Kanske sätta igång en film?! Ikväll ska vi till banken o lära oss vad man ska titta efter och fråga om när man är på husvisningar. Kan vara lärorikt, för än så länge så har man ju i princip bara tittat på utseendet! ;) Men det är ju så mkt annat som är viktigt att kolla upp...

Soffan kallar!!

Tur...

... att jag skrev en inköpslista, som jag lämnade hemma på bordet... Grrrr!

Lasange

Ska göra en stor form med lasange ikväll, men upptäckte att vi endast hade en påse med köttfärs i frysen... :( Så får gå o köpa hem lite till. Kan ju lika väl göra storkok när man ändå är igång! Haha, sist jag lagade lasange och fotade det så såg det ut såhär:


Men så hoppas jag inte att det ska se ut ikväll... Ska dessutom göra det i en kantig form så det blir lättare att göra portioner av det. Plus att det är svårt jobbigt att behöva knäcka plattorna efter den runda formen! Så nu bär det av till maxi. Minns att det var två saker jag skulle ha, köttfärs o vad mer?! Hatar när man glömmer saker!!! Ahh!

I love shopping

Har varit i Hässleholm med mamma idag. Skulle se om vi kunde hitta ngt fint. Blev iaf ett par skor till mig!! Woho, jag som letat hur länge som helst!! Det blev ett par svarta lågskor, som jag kan ha ett tag nu innan det blir allt för kallt ute. O det bästa var att de bara kostade 199:-!!!! Var snällt mot plånboken! Hittade även ett armband (som jag bara var tvungen att ha), spraybalsam (som jag letat så långe efter) och ett par öronhänge som passa mig finfint! ;) Tror det var allt om jag inte minns fel... :S Väl hemma i Kristianstad så blev det en runda på stan, blev inget köpt för min del men vi fixa paket till moster och morbror (hennes man). Ska upp i stan o fixa paket till resten av helgens födelsedagsgrisar på torsdag... Hoppas det går snabbt och smärtfritt, för såg i kalendern att det inte finns så mkt tid då egentligen...Menmen!

Hade egentligen kunnat gå ut en runda nu o fota lite... Men vet inte om jag orkar... Suck!

Nu...

... är det snart läggdags för oss. Haft Emma på besök ikväll! =) =) Blev Idol och Hollywoodfruarna, till det bakade vi kladdmuffins som inte riktigt blev som de skulle... Men de smakade choklad iaf o det var ju huvudsaken! ;)

Gått en sväng

Var skönt att komma ut en runda, men fy tusan vad det blåste!! Var tur man tog mössa på sig! Men blev dock lite varmt sista biten så då åkte den av.

Hade tänkt att jag skulle städa idag med....Men nä, får nog bli en annan dag! ;) Pratade med mamma innan, så imon bär det av till Hässleholm på jakt efter ett par skor till mig! Kanske kan hitta ett par gardiner med kanske! Hihi... Så då hinner jag inte renskriva eller städa då heller. Åh, så synd! NOT!

Längtar tills det blir kväll nu! Först är det Unga Mödrar 18.30, sen är det Idol 20.00 och 21.00 är det dags för Svenska Hollywoodfruar. Perfa kväll, synd bara att C tränar... :(

Kanske ska börja fundera ut vad jag ska äta ikväll...Ngt lättlagat får det bli iaf!

Helgen som gått

Då var helgen passé. Var en ganska händelserik, tänkte att jag skulle börja där jag slutade sist.

Lördag: Match ute på Näsbys ip, slutade 2-2. Sjukt att det behöver vara kravallstängsel och poliser för att "supportrarna" ska hålla sig på rätt sida linjen! Men det gick smärtfritt iaf och ingen behövde ingripa. Men en jäkla massa skrikande var det iaf... Efter fotbollen var det bara hem o göra vid sig inför kvällen. Skulle ju till Vä o fira Hällen. Var en hel del folk, himlans trevligt med både gammalt och nytt folk! =) Blev inte så sent för min del för när de andra gick ut så gick jag hem o la mig. Tråkigt kan tyckas, men jag hade ju en morgondag att tänka på...

Söndag: Klockan ringde vid lite i 9, upp o gjorde vid sig för att sedan sätta sig i bilen mot Malmö. Framme med god marginal var vi så gick inom Triangeln innan det var dags för mig att gå in på Hilton hotel just brevid. C körde bort till Entré o var där under tiden jag var på Nikons intro. kurs! När jag var klar så blev det mat på Entré med Oscar, indiskt blev det. Ganska intressant färg på maten, men god iaf! Efter det blev det en snabb runda in på Gina Tricot, men hittade inget... Sen körde vi ut till SVEdala outlet, men hittade inget där heller... :( Så vi körde hem, jag tomhänt och C med en del tröjor. Innan vi nådde vår efterlängtade destination -> Hem, så fick vi stanna på Maxi o inhandla veckans nödvändiga. Så vid 19 tiden tror jag det var kom vi äntligen hem. Trötta som tusan!

För o berätta lite om kursen jag var på så var det en introduktionskurs om kameran, ganska givande faktiskt. Iaf för mig som inte alls hade koll på vad bländare, slutartid osv innebar o när man skulle använda det. Så antecknade för glatta livet och har lekt lite med det här hemma idag. Tanken var ju att jag skulle gå en lång runda o testat allt men förmiddagens väder var ju inte vidare roligt så stannade kvar i sängen till 11 tiden. Sen kom bror på besök. Han har ifs mest legt o sovit på soffan men innan det hann vi testa några bilder. Ganska sjukt vad mycket man kan göra med bara några enklare inställningar. Ska bli riktigt kul sen när man lär sig handskas med dem med. Är ju svårt att komma ihåg nu i början vilken iställning som gjorde vad. Så blir att öva en hel del så man är mästare på det tills vi åker till Thailand. =) Så vi kan få massa fina bilder med oss hem!!

Alltså har jag inte fått allt för mkt gjort idag. Ingenting faktiskt om jag ska vara helt ärlig. Sitter fortfarande i mysbyxor i soffan o tittar på tv. Bror gick för en liten stund sedan för han skulle med bussen hem... Hans tanke från början var nog att han skulle med bussen vid 12 men när han slumrade på soffan så verkade han inte bry sig om vilken buss han kom med... Latmask! Men han hade ifs varit o tränat så var väl df han var sleten...


Som den första bilden ser ut blev det om jag bara tog bilden utan ngn inställning. Men det är ju ingen vidare rolig bild, så med bara några enkla knapptryckningar så kan man ställa in kameran att ta en bild som den andra! :)



Vi fick inte riktigt till denna bilden, men om man kollar noga så kan man se Chrille på tre olika ställen, så samma bild! Får nog öva lite mer på detta, o lära mig hur lång tid det behövs för o få till det bra.

Nej nu ska jag ut o gå med Jenny... Någon nytta får man ju göra! ;)

Lördag

Igår var det ju löning (bidrag), gött! Så nu är alla räkningar betalda, o jag ser att jag förhoppningasvis kan lägga undan lite pengar till resan även denna månad!! Beror ifs på hur mkt jag tänker shoppa imorgon... Hehe!

När C kom hem igår så blev det inte hemmalagat utan det blev kebab på Trendie, skönt att de hade bytt personal sen jag var där på lunchen hihi! Efter det följde Oscar med oss hem och senare kom även Henke och Louise. Vi spelade spel och hade skitkul, var längesedan jag skrattade så mycket på en kväll!! Säger bara 17 tusen!! Haha!!

Idag är det match ute på Näsby, så givetvis ska man dit o titta! =) Fram tills dess blir det nog mest o slappa hemma. Ikväll blir det ju fest i Vä! =) Men måste vara pigg till imon!

Stan

Har varit uppe i stan nu. Mötte upp Emma, Linnea och Hanna. Blev inte så mkt handlat... Men iaf en paket till Hällen o sen blev det en runda inom HälsoKraft... Gick inom Carlings på vägen hem också, de hade ½ priset på att tjej-överdelar. Men hittade ingen som jag riktigt gillade... Visst, var väl en o annan kofta jag kunde tänkt mig. Men nä! Lunch blev det också - Trendie, panini med kyckling,curry. God faktiskt och riktigt mätt blev jag av den!

Innan jag gick upp i stan idag så var jag ute på en löparrunda. Men var jobbigt som tusan på hemvägen då jag dessutom hade motvind... Får se till o ta rundan baklänges hädanefter! På tal om något helt annat så vaxade jag brynen hemma idag. Ganska smidigt faktiskt! Visst det blir inte lika bra som när man går på salong, men det är ju betydligt billigare i längden! Brukade innan gå o få det gjort på RenHus här i stan. Men efter en arbetsrelaterad disskusion med dem i sommras så har jag beslutat mig för att inte gå dit mer. Har dock ett precentkort kvar där, så det får jag ju handla upp, but that's it! Ska dock inte betala för ngn tjänst de utför, utan ska köpa någon produkt för det (De tjänar ju inte lika bra på o sälja varorna som utförda behandlingar). O det ska vara ngt som jag kan få tag på ngn annan stans om det skulle bli så att jag blir fäst vid det... Hehe, man får ju inte vara dum! Ganksa synd ändå att det skulle bli så för jag gillade dem verkligen... Men det är det hela med att ha en verksamhet, säger man eller gör saker utan att tänka ett steg längre så får det negativa konsekvenser!

Nej nog talat om dem! Nu ska jag ta bort nagellacket och lacka på nytt. Blir nog transparent idag (för er som vill veta)... :P Adios!

Hunger

Woho, det är fredag! =) Men det är väl ingen större skillnad på dagarna för min del... Planerna för dagen är väl inget speciellt. Inte plugga iaf! Det får jag försöka ta tag i på måndag istället, renskriva o lite så.

Ligger kvar i sängen, är ganska hungrig. Men orkar inte gå upp... Undra om det ska bli lika konstigt väder idag som det var igår?! Förresten, har letat efter mitt accinationskort i flera månader men inte hittat det någon stans. Så igår när jag satt på vårdcentralen så slog det mig. Fasen, jag har inte tittat i medicinskåpet. O wholla, där låg det! Så nu har jag inte längre varit slarvig o tapapt bort det utan jag hade bara lagt det på ett ställe jag tyckte var bra... Hehe, så är det alltid. Man tänker jag lägger det där så att jag inte blir av med det. O sen när man väl ska ha det så hittar man inte det! Slår aldrig fel!

Nej nu ska jag läsa lite bloggar o sen får det nog bli lite frukost för magen den kurrar för fullt!

Ajaj i armen!

Har varit på vårdcentralen idag o vaccinerat mig. Men fy tusan vad det gjorde ont i armen när hon sprutade in vätskan! Har aldrig varit med om det innan, så det borde väl vara hon som inte vad så bra, right?!

Har varit HELA dagen i vä idag. Åkte dit på frukost innan 9, vårdcentralen 10 o sen har det varit soffläge o massa tragg med farmor & farfar! <3 Vid 5 tiden kom även Catta o Clint och joinade! Mer <3!

Så som alltid när man varit hos dem så är man proppmätt när man kommer hem! Allt för mkt mat, men det är ju så gott! ;) Så imon får det bli en lång promenad, eller kanske en joggingrunda! =D Måste även hålla tummarna för att jag är på humör för o gå på paketjakt imon, för det är ett måste!!

För o svara Malin, så bor Cs syster med familj i Vånga. Eller strax utanför... Så är där en del nu faktiskt! =) När ska vi hitta på ngt? Saknar gymnasietiden!

Nej nu ska jag kolla klart på Idol! =D

<A happy day today on avenue A... >


Idol

Popcornen gjorde sitt, ja de som inte blev brända vil säga!!

Ser fram emot morgondagens avsnitt av Idol, nervös för deras skull!! Kan ju inte bara sluta med att Jon tabbar sig! Han måste ju komma igång sen, visst!!

P.S. Laila bagge har ju jättemkt fett, eller hur!

Jaha...

Vet inte riktigt vad jag ska berätta... Känner mig bara tom. Är för trött för att orka tänka. Har inte riktigt någon energi idag... Ska få en skän natts sömn så är nog allt bra till imorgon! =)

Sitter just nu o väntar på att Idol ska börja. Är ju massa spännande nu när de börjar plocka bort en massa, så kan mansitta o gissa vem som får va kvar o vem som får åka hem. Ska nog ta o poppa mig en påse popcorn till Idol, tror det skulle göra mig lite gladare. Inte ens shopping hjälpte idag, o då är det illa! Skulle leta paket, men hade inte alls ork till det. Istället så fick en "skinn"-jacka följa med mig hem. Tror den kan bli riktigt tuff att ha nu till hösten. Bara det inte blir så kallt. Men får ha massa lager-på-lager och en mysig scarfs så blir det nog bra! Förutom att jag är i stort behöv av ett par skor så hade jag gärna viljat ha en ny väska, tillräckligt stor för att kunna använda i skolan, men ändå en sån som man kan ha när man går på stan eller liknande. Känner jag inte riktigt att jag kan med den jag har idag. Men tolka mig inte fel, den jag idag använder, en stor adidasväska, är verkligen skitbra o ha i skolan. Ska man sen upp i stan så håller man ju på o välta ner allt som står på hyllorna...

I vnaliga fall brukar man kunna hitta hur många skor som helst, men inte kunna köpa alla pga pengabristen. Men så är det inte nu. För hittar verkligen inga! Inte för att jag ha rså himla mkt pengar just nu, men om jag hittat ett par jag gillade så hade jag kunnat köpa dem! Antingen så är det stövlar med megahöga klackar eller så är det pumps, även de med megahöga klackar! Men vad ska vi andra vanliga människor, som inte går runt i 10 cm klackar till vardags, ha på oss? Det får väl bli flipp-floppsen sen o sommras...

Nej nu har Idol redan börjat... Blir till o poppa i pausen! C ringde med nu, var på väg från träningen, men skulle o fixa en dator innan han kom hem... Ha en härlig kväll! =)

Helg ;)

Ja, så är det! Idag är det helg för min del, ända tills nästa onsdag faktiskt! =D Undra vad man ska hitta på med all den lediga tiden tros?!

Idag har det varit skola. Hade genomgång av uppgifterna, tur man hade gjort dem innan. Annars hade man inte hängt med lika bra... Men kan säga att det blev lite långtråkigt o sitta o lyssna på. Speciellt när han svävar ut, way too far, way too often! Det vettiga som blev sagt kunde tryckts ihop på en timme istället för tre... O vår akademiska kvart, var har den tagit vägen?!

Jag o Jenny var en runda på Skopunkten, inte något av intresse. Vilket var synd eftersom jag är i stort behov av ett par lågskor som inte stinker!! Ska upp i stan en runda sen med så får ta o titta runt lite då. Eller så får jag hålla tummarna för att jag hittar ngt på söndag när vi ska till Entré och sen Svedala... Tur man hinner få bidraget innan vi ska dit. Anars hade jag varit pank... :-/ Går ju lite pengar imorgon också när jag ska ta sprutan. Men det får det ju vara värt om man slipper få hepatit B!

Ska ta o se om det finns ngt gottis hemma. Tror dock inte det, eller vet rättare sagt. För jag gick nämligen på jakt efter det igår med... Grrr!

Grådassigt väder

Inget fint väder alls idag... Men ganska skönt ändå, kan man sitta inne utan att bry sig! ;) Men hade ju behövt upp i stan... Får se hur eftermiddagen artar sig. Är ju ändå hemma själv ända till 7 ikväll... Kommer bli några lonely weeks nu när C både tränar och går o lär sig prata Thai... Så fredag till söndag, bortsett från matcherna har vi möjlighet att träffas... Minus de dagar man redan har annat planerat. Menmen, 5 veckor går ju snabbt. C föreslog att jag kunde plugga lite extra då ju eftersom han ändå inte var hemma. Jo, visst, det kommer jag ju säkert att göra, NOT!

C fick med sig mat hem från Kjuge igår även till mig. Så det kommer bli god lunch bestående av potatis, kyckling-schnitzel och sås! =) Känns verkligen inte som att det redan är lunch, är ju så mörkt ute... O så är jag inte så hungrig än... När man sitter i skolan är man vrålhungrig vid denna tiden.

Igår var jag duktig o bokade tid för vaccin, så på tosdag kl 10 ska jag få min sista spruta (om jag inte ska ta mot svininfluensan med) innan resan. Sen anmälde jag oss till en kurs med, Husköparskolan... Lite tips om vad man ska tänka på osv. Kan nog vara väldigt nyttigt att gå o lyssna på.

Är top model på tv nu... ska nog ta o titta lite på det! ;)

GG

Perfa att det går repriser av GG om dagarna! Missade ju typ alla avsnitt innan när det gick... Så har en massa o ta igen! ;)

Har varit i skolan även idag... Stannade en stund extra och gjorde lite övningsuppgifter. Men satt nästan o skrev av facit eftersom man inte fattat så mkt på lektionerna. Känns som att det är mycket kvar att lära innan man är i närheten att ens klara en uppgift på tentan.

Har suttit i soffan sen jag kom hem o kommer nog att sitta här ett tag till... Har blivit en riktig soffpotatis, illa!!

För att skriva lite om vad som hände resten av helgen så var vi ju i Vånga o åt middag i lördags. Senare på kvällen körde vi in till stan o bowlade, jag, c och johan. Blev lite spel efter det med. Igår tog vi riktig sovmorgon, stack o handlade lite frukost bla. och sen var det det dags för fotboll. De spelade i Yngsjö så jag passade på o gå en runda ner till vattnet. Första gången jag var på stranden i år... Riktigt illa det med! Var en ganska spännande match... Väl hemma blev det pizza och sen 21-bion. Såg Inglourious Basterds, var helt okej film faktiskt. Men varade i 2½ timme... Kan dock inte säga att det kändes som att det varade så länge, vilket var tur! Snark! Var ju supertrött! Vilket bidrog till att man imorse inte var så väldans pigg inte!

Imorgon är jag ledig från skolan, men ska nog försöka göra någon övningsupgift eftersom läraren ska gå igenom dem på onsdag. O har man inte gjort dem så har man inte en susning om vad han pratar om eftersom han oftast inte skriver upp siffror o sånt på tavlan utan bara säger det rakt ut utan att direkt hänvisa vart det kommer ifrån... Suck!

Nog med klagandet för idag, vi ska vara glada för att vi i sverige har kostnadsfri (kan man väl säga att den är iaf) utbildning! Men bidraget hade ju gärna kunnat höjas... Ingen klagan bara en önskan! ;)

Skin and bones...

.. ljuder just nu ur våra högtalare. C ligger i sängen o vilar eftermiddag... Väldans ansträngande o tvätta mc o köra en runda inom Fjälkinge på vägen hem.... NOT! Har äntligen bytt gardinerna i köket! Skulle vi gjort redan när vi flyttade hit... Men har blivit lite åsidosatt om man säger så! Blev svarta i grunden med lite lime färgade mönster på... Passar ganska bra i köket faktiskt! Skulle egentligen ha till vardagsrummet men hittade inga... Så får fortsätta leta!

Igår var Emma och Johan här, vi spelade spel och tittade på Idol. Mycket trevligt, men var trött som tusan när klockan började bli mtk så var inte så himla vass de sista spelomgångarna... Idag ska vi till Vånga och äta middag, o busa massor med Rasmus och Filip! =) Nej får väl gå in o väcka honom nu så vi inte blir försenade!!


Fredagsmys!

Sitter just nu o värmer up soffan inför kvällen. Ska nämligen bli fredagsmys! =) Tror jag iaf! Får se om C kanske planerar in ngt mer... Emma kommer iaf över och det är huvudsaken! =D

Det är ganska fint väder idag, men orkar bara inte gå ut. Inte ofta jag säger det, men jag säger det idag. Nu kan det allt bli lite höst. Så man kan sitta inne med gott samvete! Har just kollat på Johan Glans - Worldtour of Skåne. Sjukt jäkla bra! Och nu har jag startat Mamma Mia för typ hundrade gången! Hehe, den blir ju aldrig tråkig. O så kan man njuta av den fina miljön. Hoppas man kommer få uppleva liknande platser i Thailand! Som jag längtar!

Nej, nu blir det horisontellt läge igen!

Fredagsmorgon

Vilket innebär tvätt! Buhu, men C var snäll o lastade in första omgången tvätt innan han körde till jobbet så jag kunde ligga kvar 40 min längre! =) Tack!! Så klockan är inte mer än halv tio och jag är i princip klar med tvättandet! Allt är tvättat men håller på o torkar. De har just fixat torkskåpet, så testade det med idag. men varkade inte vara jättemkt värme i det... Hm.. Får se hur det ser ut när jag går ner nästa gång.

Annars idag så är jag ledig! =) Ska göra en uppgift vi fick i skolan som vi skulle kolla på tills på måndag. Så lika bra att få den gjord så har man helgen ledig sen!

Ikväll blir det som tidigare sagt, leka med Emma. Imon ska vi till Vånga på middag och söndag spelar C match i Yngsjö, så om vädret tillåter tänkte jag åka o kolla på dem. Ska bli skönt med ännu en lugn helg! =)

Idag är det 3 månader och 10 dagar tills vi sitter på planet som tar oss till Thailand! Tiden har gått otroligt fort och snabbare lär det gå!

Uppfriskande

Ja det var vad promenaden var! Så nu är man ganska utmattad, blir nog till att ligga på soffan tills det är dags att börja på kvällsmaten!


Tv is the shit!


Lunch

Idag förtärdes lunchen på Rosegarden med Jenny, Veronica, Emma, Jenny, Nina, Susanne och lille Frank! Gud vad söt han är alltså, skattar en massa o är hur go som helst! =) Hade kunnat sitta kvar där med honom i famnen hela dagen! Men tror faktiskt att Susanne ville ha med honom hem... ;)

Just nu sitter jag o väntar på att ("vanliga") Emma ska komma så vi kan hämta upp Jenny o sen ut o gå. Ska bli skönt att gå lite så maten sjunker, för är verkligen dödsmätt! På tal om mat så ska vi äta lasange ikväll, men innan det ska C o klippa sig.

När jag tänker efter så är det ju faktiskt helg för min del nu! =) För imon är det ingen skola! Wiie! Ska dock upp o tvätta redan kl 8... Men det är väl lika bra det så kommer man igång för dagen... Inte för jag har så mkt annat planerat...Hehe.

Ska ta o klä på mig strumporna med så jag är klar tills Emma kommer!

Lättlagat!

Blev Findus Fiskgratäng med dillsås till kvällsmat! =) Gott som alltid!

Har inte gjort ett smack på hela eftermiddagen! Hihi, riktig latfia har jag varit! Gått till kylen några gånger o hämtat något att tugga på. Farligt när man har så mycket godsaker hemma! Eller det är inte så mycket längre om man säger så... Höhö!

Lyssnade på Rix innan... Handlade om hur djurläten uttalas på olika språk. Ganska roligt egentligen hur man kan uppfatta ljud olika. Som ko:n på turkiska, tror jag det var, lät mö-mö. Jo visst så kan det ju med låta. Det roligaste var nog hur hönan lät, tror även att det var på turkiska. Kan dock inte riktigt minnas hur det lät, men vet att det fick mig att skratta! Haha, ja man kan inte vara normal alltid! ;)

Sitter mest o väntar på att Idol ska börja.. Skulle kunna diska, men nä!! Kan göra det imon-kväll när jag lagar mat! Eller så väntar jag bara tills C gör det istället! ;)

På fredagkväll ska jag leka med underbaraste Emma! *Längtar* <3

Wohoo

Sitter o tittar på förlossningskliniken. Vilka söta bäbisar! =)

Har varit i skolan idag... Blä säger jag bara!

Sen har jag, håll i er! Sprungit en runda med Jenny!! Var riktigt skönt faktisk, kom in i en bra andning vilket i vanliga fall brukar vara mitt problem vid ansträngning. Så nu är det bara till o göra detta till en vana med! ;)

Tycker att jag varit duktig för idag så kommer nog inte att göra mkt mer. Blir nog soffläge! :P

Kväll!

Nu är det kväll enligt min mening! Har varit duktig idag o bakat som säkert ingen missat! ;) Städade även av en runda, helt otroligt hur snabbt det blir stökigt och smutsigt i lgh! Var även ute och gick en runda med Jenny. Sen kom bror hit tidigare än alla andra så han tittade på när jag fixade det sista, hehe. Nej han hjälpte ju faktiskt till o dukade bordet. Sicken kraftansträgning! Gästerna började droppa in vid lite i två och sen stannade de till lite efter fyra. Med det vill jag ha sagt att det var en mycket trevlig eftermiddag. =)

Vill ju visa bevis på att jag faktiskt har bakat så tog lite bilder på vägen, enjoy!


Allt innehåll till cheesecaken!


Behövdes TRE skålar att vispa i!!


Cheesecake, innan frysen.


Förberedda chokladbollar (var ju tvungen å göra en paus för fotbollen).


Havreflarn i ugnen...


...och havreflarn på en katastrofplåt efter ugnen!! Något jag INTE ska försöka mig på igen utan att ha bakplåtspapper under. Stod ju utsatt i receptet att man inte skulle ha varken smör eller papper på plåten. Så då gör man ju som det står, inte näste gång iaf! Men blev några som gick o äta iaf. De skulle även ha en kolakräm imellan, men det blev inte heller så bra. Så kan säga att det receptet var att slänga! =)


Såhär underbart fin blev cheesecaken med lite passionsfrukt på. Vet till nästa gång att sex passionsfrukter inte räcker till hela ytan. Men det gjorde inte så mycket, blev ju gott iaf. Och det är ju det som är huvudsaken! Denna bit som är på bilden är vad som blev över. Men den kommer säkerligen att ta slut inom de närmsta dagarna så är DU sugen på en bit?! Hör av dig snarast! ;)

Får se vad det blir bakat när jag får ett ryck härnäst... Nu är det dags att börja fundera på vad man ska laga till kvällsmat. C är på möte och bowling med jobbet så han kommer nog inte hem på ngn timma till.

Måste ju bara säga att dagens bus kom ifrån Clemen!! Skickade till Jenny på msn, men fattade att det var Clemen som skrev. Frågade om de hade en kaffekanna som jag kunde låna. Jovisst det hade de. Så snäll som jag är tog jag med mig några chokladbollar till dem som tack. Clemen blev givetvis glad! MEN han hade lurat mig om kannan, de hade ingen hemma..! Så helt utan anledning fick han då (relativt) nyrullade chokladbollar! Smart Clemen, smart!!! :P

Mina...

...havreflarn blev ett skämt!


Tisdag

Idag är det då alltså dags för fikan med mor-, farföräldrar + bror. =) Vet inte om jag ska baka mer eller inte... Hm... Vet dock inte vad, så ska sätta mig och söka efter något smarrigt! ;)

Var ju o kollade på Cs match igår, vann över Yngsjö! (B-laget) Det roliga är att A-lagen ska mötas på söndag i Yngsjö även de, så kanske åker man o kollar på dem även då! Å givetvis hoppas man på vinst då med! =D

Sådär...

... nu har man bakat cheesecake! =) Ska förbereda chokladbollarna (blanda ihop det torra innehållet) sen ska jag till Yngsjö o kolla när C spelar match! Så ser min måndagskväll ut! Ska förhoppningsvis orka blanda klart och rulla chokladbollarna när jag kommer hem med. Brygger kaffe nu som ska få svalna medans jag är iväg!

Har tagit lite bilder med under bakandets gång, hehe. Så lägger upp dem imon. Vill ju visa det fina resutatet! ;)

Kanske skulle byta yrkesinriktning o satsa på kondenditor istället?! Hihi!

Bakdags!

Ska ta o baka lite idag. Vet dock inte vad än.... Mormor,morfar, farmor, farfar och min bror kommer upp på fika imorgon eftermiddag så måste ju ha något smarrigt hemma! =) Var lite inne på cheesecake, men vet inte... Hm, ska ta o söka efter lite recept nu så får vi se vad det blir! ;)

För övrigt så har jag varit i skolan idag, behöver inte gå in på hur ointressant det var idag också... Sen en snabb runda på stan med Jenny. Träffade även Emma på stans gator! Hehe, vad roligt det lät! (i mitt huvud) Nej söka recept var det!!

Slappesöndag!

Var en riktigt trevlig kväll igår med matlagning och film. Kanske inteden bästa filmen, menmen... Ganska skönt att vakna upp i morse och inte må dåligt! =) Hämtade C & Co vid midnatt så var hemma igen i ganska lagom tid. Tittade klart på en film som gick på tv, slumrade lite o sen var klockan 03 och C kom hem efter en stund.

Har varit o handlat idag, ÖoB samt Kvantum. C lagar just nu mat, ska bli vitlökskroketter och lövbiff. Mums!

Fixat

Nu är allt fixat inför besöken! ;) Hunnit diska, vattna blommorna och plocka undan lite smått! =) Tänkte sätta mig nu o leta efter något gott vi kan laga ikväll!

=)


Lördagsmyys!

Ikväll är det dags för Lördagsmys med tjejerna! =) Ska bli riktigt mysigt att bara sitta hemma, äta, snacka o glo på ngn film eller ngt. Har varit i Lund idag, eller snarare på NovaLund. Hittade två tröjor, men det var allt... Vilket egentligen är ngt positivt men när man kör iväg så vill man ju hitta massor! Visst?! ;) Har några saker till som jag behöver i min kollektion inför vintern.. :P Så får upp i stan i veckan igen o se om det går att fixa. Speciellt behöver jag har några skor, som INTE har 8meter höga klackar. Alla skoaffärer man går in i har ju för tusan bara mega höga klackar på skorna/stövlarna. O det hade jag inte tänkt gå till skolan i... Kan ju inte direkt fortsätta gå i mina nergångna sommarskor som snart trillar sönder (samt att de nu inte luktar så gott längre). Och dessutom kommer vädret snart att bli kallare och blötare o då är inte de de ultimata skorna att ha på sig. Suck!

C har varit iväg hela dagen idag. Först hjäpte han Johan, sen har han spelat match o nu ska de ha spelarfest. Så får eventuellt hämta honom där ikväll om de inte tar taxi in till k-town....

Nej nu ska jag ta o diska undan lite innan tjejerna börjar droppa in. Ha en trevlig lördagskväll allesammans, för det ska vi ha iaf! =)

Tummen upp

Just ätit god middag, korvgryta med sting (vilket inte blev så stingsligt...) med ris och nu är det snart dags för:

Se hela bilden


=)


Hahaha

Just kollat klart på Idol från igår, fan vad roligt det var! Har fan skrattat så jag har mascara i hela ansiktet för tillfället! Hur smidigt som helst ju o kolla på det via tv4.se, slipper alla reklamavbrott o allt juh! =) Ganska bra att veta att det är så lätt att se repriser av det. Så skulle man missa ngn kväll så är det ju inte hela världen! ;)


Helg!!

Då var det äntligen helg!! Och det ska bli en total slappe-helg! Wiee! Ikväll är det inte något bestämt än så länge... Men imon blir det nog mat o film. =) Har varit uppe i stan idag efter skolan. Blev en sallad på Darins...

Biljetterna till LadiesNight i Växjö är också fixade nu, tror det kommer bli en kanonkul helg med girlsen! =)

Sitter just nu o kollar på Förlossningskliniken. Kan vara ganska skrämmande att se allt som händer! Finns ju så många komplikationer som kan inträffa... :S Men så kan man inte tänka, det är ju en väldigt liten risk att man är med om en högrisk-förlossning. *Hoppas jag iaf*

För o kommentera lite hur det är i skolan så här långt så kan jag säga att läraren är trevligt o glad o så. Men han är lite väl glad för o berätta sina livshistorier så han svävar ut på lite fel områden. Vilket gör att man tappar intresset för o lyssna på honom. Men det är väl som han är som person o det kan ju vara lite svårt att ändra på... Gick igenom lite övningsupgifter idag, så gäller nog att man gör dem efter hand som han går igenom så man inte kommer för långt efter. Visst det är en 10 veckors kurs, men sen rätt vad det är så bara springer tiden iväg!

Missade Idol igår... :( Var hos mormor o hälsade på så då hade jag inte en tanke på det. Ska se om det finns så man kan se det över nätet?! Var även ute i Vä o hälsade på farmor o farfar igår. Catta, Clint och senare Linus var också där på besök. =) Så det blev fika mest hela dagen igår!! Me like!

Ledig dag!

Vilken tråkmatch det var igår! Men det blev vinst iaf och det är ju det viktiga. Blev tacos, match och trevligt sällskap hos Carro. Sen var det ju dags för Idol, woho!! Nice version av Rihannas-Umbrella, översatt till svenska dessutom! Pinsamt!!

Idag skulle jag tvätta. Men känner inte alls för det... Så det får helt enkelt bli en annan dag, eller lite senare idag kanske om där är några tider lediga.... Nu är det dags o ringa moster o sen är det frukost dags!

090909

Ganska roligt datum idag btw!

Vaccin

Tog äntligen tag i o ringde vårdcentralen för o kolla vilka vaccin jag tagit. Har ju liksom råkat slarva bort min lilla gula bok som det står i... :( Men hon kunde leta fram vad jag fått! Men så kunde hon inte svara på om jag behövde ta engerixen igen från början eller om det räckte med påfyllnad... Så nu måste jag ringa vaccinationsklininken imorgon mellan 8-12, så hoppas inte att jag glömmer det..! Hon sa att de var ganska dyra så jag hoppas att jag kanske bara behöver ta en eller två. Så dags nu att ångra att man inte fullföljde det när man ändå var igång. Grrr! O så sa hon om influensavaccinet så får man inte ta ngt annat vaccin 2 veckor före och 2 veckor efter det... Så det kanske inte gick ihop... O jag som tyckte att jag var ute i god tid... Attans! För flunsa-vaccinet vill jag nog allt ha innan man beger sig!! Vill ju inte komma hem med ett svin precis! (Skämt o sido)

Igår drog även Idol 2009 igång, wiie! Älskar att titta på uttagningarna. Vissa människor kan man ju bara undra var de får allt ifrån. Men tack allesammans, för ni gjorde verkligen min kväll! ;) Var ju även några riktigt talanger igår som man ser fram emot att höra mer av. Kanske är någon av dem kvar till finalen, vem vet?!

Dags o kolla på GG!

Värme

Trodde nästan att värmen var borta för denna sommar. Men idag har det ju varit riktigt varmt!! Nästan så man skulle velat ligga i solen o götta sig! Så har det dock inte blivit... Har varit skola och sen stan. Känns som man snart kan alla plagg innan och utan. Kan ju dock hända att de får in ngt nytt som man kan missa om man är ifrån butikerna i för många dagar! ;)

Ikväll är det fotboll för er som inte vet det. Ska ta o se på matchen med Jenny & Co!

Blev inte allt för mkt gjort igår. Tror klockan blev närmre 4 innan jag klädde på mig. Sen blev det till att städa av lite innan C kom hem från jobbet... Gick en runda efter middagen med, ganska skönt att komma ut och röra på sig så man inte bara sitter i soffan o blir trött direkt.

Bara såhär från ingenstans!! En hängmatta hade ju inte varit helt fel. Är så skönt att lägga sig i o bara ta et lugnt och vagga fram och tillbaka, fram och tillbaka... Vill ha, vill ha, vill ha!!! Kanske är lite väl liten balkong för det så får helt enkelt vara utan... Ingen som har en hängmatta att hyra ut sådär några timmar i veckan?! ;)

Ska ta o surfa runt lite till o sen ska jag ta o ringa Jenny för en lägesrapport inför kvällen.

Sovmorgon

Ny vecka igen då alltså! Tisdag har det hunnit bli också... Har inte mycket att dela med mig av idag. Tog sovmorgon, riktigt skönt. Var så trött så jag inte ens märkte att C kom in o sa hejdå samt låste dörren när han gick. Så när jag vaknade igen vid 8.40 så var jag totalt förvirrad och fattade inte vf C inte gått än... Hehe, tog ett tag innan jag insåg att han måste ha gått men att jag varit för trött för att reagera när han gick.

Men det ska inte få bli en vana att ligga kvar i sängen så länge som idag när jag är ledig. Halva dagen är ju som bortblåst. Har just ätit frukost och inte ens klätt på mig... Vet ifs inte vad jag ska göra idag ändå så... Menmen. Bjöd iaf in mor- och farföräldrarna på fika i nästa vecka. De träffas ju inte så ofta så tänkte det kunde vara kul. Sist jag gjorde det så visste de inte om att det skulle vara fler än de. Hihi, det var en rolig överraskning! Men denna gången vet de om det... Får se om jag ska baka ngt gott tills dess eller om det bli köbe-kaugor?!

Kanske ska ta o kolla igenom lite skolpapper?! Eller, nej, blir nog tvn ett tag till. O sen kanske ut o gå en sväng. Är ju sånt där halvtråkigt väder idsg också... :( Men verkar inte blåsa så mkt iaf... (än)

Lördag

Hade en riktigt trevlig kväll igår på banken med god mat! Gick en del pengar men det var det värt. Speciellt att se när tjejerna skulle packa lös-snus! Haha, har nog aldrig skrattat så mkt i hela mitt liv!! Roligast ever! Idag har jag o älskling varit på road-trip. Som nog mest var intressant för mig... Men han tyckte det var roligt innerst inne! ;) Vi var nämligen på bodagarna i Edenryd och kollade in hus. Fick sig en liten uppfattning om hur man kunnat tänka sig att bo. O vilken storlek på hus som kan vara lagom.

Ikväll ska vi till Öllsjö till Katta, Linus och Clint! Wiieee! Blir mat o lite spel kan jag tänka mig! =) Längtar!!

Fredag!!

Fredag idag, gött! Hade föreläsning mellan 9-12, har en enormt entonig lärare och som drar exempel från när hans mamma...blablabla! Blev stan med Emma o Jenny. Köpte hem en kofta med som jag letat efter i flera dagar! =) Stack hem till Jenny o halvsov till en film vi lånade av Emma (som hon hyrt). En riktigt dålig film faktiskt! Men man blev ganska förvånad av slutet. The Sassy girl tror jag den hette... Har surfat runt på mina dagliga bloggar nu så ska ta o vila mig lite innan det är dags att göra vid sig. Ska först upp till Tuss vid 19-tiden. Sen blir det Banken och käk vid 20. Timbuktu kommer ju dit o spelar ikväll så ska bli trevligt! God mat också! ;) Men stannar nog inte överdrivet länge. Sitta o snacka lite skit o sen när man tycker det är bra så går man helt enkelt hem! ♥ spelar match ikväll så han visste inte om han orkade komma in sen... Återstår väl o se helt enkelt!

Ryggläge på soffan en stund är vad som gäller nu!

Ösregn!

Vi hamnade mitt i världens ösregn när vi gick hem från Domus!! Blev totalt genomblöta. Så nu har man tagit på sig pyamasbyxorna istället! Mys! Som tur hade jag på mig min nya scarfs som jag köpte idag på stan så den tog mycket av vattnet! ;) Sitter i soffan nu o väntar på att maten ska bli klar... Tar visst typ en timme till. Så fick ta mig en macka för att lugna hungern... Men den som väntar på ngt gott... =)

Snart klar för idag

Snart tar jag nog o lägger ner röjandet här hemma för idag. Har fått mycket gjort men har mycket kvar som hade behövts göras. Var den där pausen för lunch med pappa o sen stan med mamma som satte stopp för engagemanget. Men kunde ju inte lämna det som det var iaf. Så lika bra att göra det direkt. Men nu känner jag verkligen att krafterna tog slut! Har kommit fram till att höstens färg i vardagsrummet får bli lila. Så gardinerna jag köpt får sparas till senare. Ska köpa nya, lila! =) O så behöver jag soffkuddfodral. Hittar jag inga fina så får jag väl sy egna! Blev ganska sugen på att sy härom dagen. Tänkte satsa på o sy ngt till mig själv. Men kanske lika bra att börja med en kudde o se hur bra det går... Annars blir det bilen hem till mormor! ;)

♥ kommer snart hem så ska ta slut på de sista krafterna nu o plocka undan lite. Sen ska vi gå till Domus o hämta ut ett paket till honom. Efter det blir det hemmalagad Thaipaj som ♥ ska göra. =) Så mitt uppdrag ikväll är att bara chilla efter en hård dag! ;)

Full rulle!

Har idag varit uppe med tuppen. Började tvätta 8 o sen har det rullat på. Vädrar just nu kläderna på balkongen, (ja jag vet att det har regnat under tiden) men det löste jag lätt med att klippa upp kassarna från Ge-Kås, wolla, ett regnskydd för hels ställningen med kläder! =) Så för tillfälet är det kläder i HELA lgh! Tvätt i vardagsrummet och utrensning av garderob i sovrummet och vädringsställning på balkongen! Haha, är ju som o ha en gigantisk walk-in-closet! Hihi, in my dreams!


Litet smakprov på hur det ser ut här hemma... Bäst att sätta lite fart så man blir klar med allt innan det är dags för lunch med faren min!

Hittade förresten även min digitalkamera idag... Kan ni gissa var?! :P
Jo, ni har rätt... Under några klläder... Hm, ännu ett bevis på att jag är en slarver med att hänga upp kläder efetr mig. Attans at jag tom nu erkänner det själv, HÄR, för alla att se/läsa. Antar att man efter 22 år egentligen borde ha insett detta tidigare och kunnat korrigera detta tilverkningsfel i min vardagliga rutin. Hehe, nej nu pladdrar jag bara på en massa för o slippa städa. I know me! ;)


Himma

Är just nu hemma i Köpinge o har käkat lite. Gutt o bli bjuden på maud! =)

14 barn!!!!!!

Skrev ju om det programmet jag kolade på igår. Kan säga att jag satt nog med munnen halvt öppen mer än halva tiden. Shit vilken korkad människa!! "Jag tänkte nog inte riktigt på framtiden" What?! Hur kan man INTE tänka på framtiden när man sätter 8 barn till världen, på samma gång!! Och man dessutom har 6 sen innan, inget jobb och lever som ensamstående. Herre gud alltså! O att hon inte skulle gjort någon plastikoperation är ju enligt min mening bara bull, läpparna var ju inte naturliga! Min ständiga undran när jag satt där o tittade var hur hon har råd med allt. Huset, mat, blöjor mm. Visst hon får väl bidrag men ändå, sånt är ganska dyrt och hon hade även nannys. Vilka också ska ha betalt någon stans ifrån. Inte ett ord sa de under nästan 2 timmar om pengar. De sa även i slutet att amerikanska folket varit ganska upprörda efter det sänts för någon vecka sedan. Jag förstår ju varför! O hon trodde hon skulle hinna plugga till läkare (eller ngt) under tiden hon var hemma med sina första barn. O nu har hon skaffat några till... Aaa, jag säger då det! Är glad att det inte är mitt liv iaf!

Tv

Har just börjat o titta på programmet om kvinnan i USA som fått åttlingar, plus att hon tidigare hade 6 barn. OMG!! 14 barn, visst barn är underbara men 14 är nog lite att ta i. Så många finns knappt i en grupp på förskolorna samt att de då är flera fröknar!! För mig räcker det iaf med några färre än så!!


VisdUmstand...

... är vad de egentligen borde hetat!! Har en liten jäkel som håller på o värker idag... :( Man hade ju lika väl kunnat vara utan dem! Inte direkt att man blir visare när man får dem, tyvärr.

Var uppe i stan en runda innan. Men hittade inget av det jag skulle ha... Kom hem med ett par trosor och ett par klämmor.

Ikväll ska det ätas ketchupkyckling och ris, mums!


Härligt väder

Riktigt fin dag idag! Inte ett moln så lång ögat kan nå! ;) Mötte Jenny o Virre vid halv 10 o vi gick en lång runda. Härligt! Sitte just nu i soffan o funderar på vad jag ska göra... Hade "behövt" gå upp i stan en sväng, hihi. Men vet inte om jag orkar...

Hoppas ni får en härlig dag allihopa!

RSS 2.0