090131

Igår kom äntligen mina efterlängtade pengar så idag har jag varit med mamma på stan o shoppat. Men kom ganska billigt undan kan man säga. Blev en jacka - tack mamma, en kofta - tack moffar o så blev det en väska som jag faktiskt betalade själv! ;) Så det var en mkt trevlig tripp! Snackade också lite om att kanske köra ner mot malmö/lund o svedala ngn gång snart o shoppa lite. Ja tack säger jag bara då! :D

Ikväll blir det partaj. Först bär det ut till Linderöd, hem till Johanna o Henke, o sen in till stan. Får helt enkelt se var det hela slutar... Ska bli väldans trevligt, så snart är det dags att börja göra vid sig...

090129

Andra gången idag som jag skriver hela datum med år o allt. Innan idag skrev jag det på min tenta som jag hämtade ut... Hade klarade ju den andra tentan i Mikro, o såg idag att det var med 1,5 poäng över gränsen. Ingen som sagt att det behöver va mer, så man är sjukt nöjd som det är! ;)

Efter skolan så blev det hem o diska, var mkt disk kvar trots att jag tog typ hälften igår... Hatar när det blir så mkt. Broren min kom in till stan för att (bättre sent än aldrig) få sin julklapp, som nu också blir kombinerad födelsedagspresent. Gick till Björn Nilssons guldsmed där vi kobinerade ihop en id-bricka och en kedja. Så det blir skitsnyggt när det är klart. Ska dit o hämta allt i nästa vecka. Så hinner han känna på det så att det är rätt längd o så tills hans födelsedag så den är helt klar tills dess. Sen eftersom brossans buss just gått när vi var klara så följde han med hem hit. Passade på att spela lite Wii. :D Tycker Mario Kart är sjuukt roligt, baseball är inte riktigt lika skoj, ganska svårt att träffa bollen... Sen vid 16 tiden så följde jag honom till bussen, var ganska skönt o komma ut ännu en liten sväng. Blir ju annars att man bara sitter inne om dagarna. Kanske går till och från bilen men inte mkt mer... Tragiskt! Därefter så var det dags att ta tag i den riktiga städningen. Dammade hela lägenheten o plockade undan massa skolsaker som typ legat över hela stället... Innan man fått reda på hur en tenta har gått så brukar det bli att alla papper i den kursen ligger i högar på golvet. Men idag var jag duktig o satte in det i en pärm eftersom jag nu klarat alla de kurser som jag har tenterat i. Känns väldigt befriande. Har närstan hela tiden haft en kurs som hängde oklarad efter mig... Men nu är det löst o så vill jag fortsätta ha det! :D

Så nu efter all städning så har jag tänt några ljus här hemma så det skulle bli lite mysigt och avslappnande. Vad som står kvar på dagens to-do-lista är att jag ska äta god Kosan mat med min efterlängtade älskling som kommer hem om typ 2 timmar. O en glad nyhet jag fick imorse när jag loggade in på csn är att mina pengar kommer komma imorgon vilket innebär att hyra och andra räkningar kommer bli betalda i tid :D samt att jag kan gå ut i helgen!!! Hade jag ifs gjort ändå, fick några erbjudanden om att låna pengar till det men känns inte rikigt helt 100 o festa upp pengar som inte är mina... Men det slipper jag ju som sagt oroa mig för nu Wohooo!!

Imorgon funderar jag på om jag kanske skulle ta o köra ngn stans o fixa en blomma, kruka och ny fönsterlampa till sovrummet. Är väldigt tomt i fönstret nu när man tagit ner jullampan... Får se om det blir av eller kanske baar ngt man skjuter fram mot framtiden?!

090128

En natt avklarad, one to go. Behöver nu bara sova en natt till själv. Tycker inte alls om det...

Idag ringde jag skolan direkt när jag vaknade o sa till om att de missat registrera mig hos csn... O efter några timmar så ringde jag csn för o fråga om de visste hur lång tid det skulle ta innan jag får mina pengar... Tyvärr var det inte ngt uppiggande svar jag fick.. Han sa att de uppdaterade listorna om nätterna o sen tar det två bankdagar innan man har dem på sitt konto. Så om jag hade lite flyt så kunde jag ha dem på fredag innan helgen, annars inte förrän på måndag... Gaah! Behöver ju pengarna nu, hellst igår liksom! 

Har pluggat lite idag, typ läst 30 sidor eller ngt sånt.. Hehe, kanske inte allt för mkt men det är bättre än inget iaf! :D Sitter just nu o tittar på semestersvenskar, åh, vill bara till värmen!!! Puhu!! Ta mig dit!!

090127

Då var det tisdag idag... O tisdag 8 vekor framåt innebär det skola. Tiden går så fruktansvärt långsamt när man sitter o försöker tyda vad som står på OH. Efter skolan idag var det bara hem o föra över lite pengar o sen upp i stan med tjejerna. Blev en fika på Zekes, mkt gott och trevligt! :D Glömde ju en grej som kom där emellan, nämligen att vi fick reda på tentan o woho, jag klarade den!! Ska bli intressant att se med hur många (några) poäng som man klarade det med.

Vet inte riktigt vad klockan var när jag kom hem men denn var nog kring 16 snåret... O sen dess har jag bara suttit i soffan. Har inte fått mitt bidrag från csn heller. Men som tur är så snackade jag med Lollo innan o hon sa att det varit likadant för henne o det var skolan som inte gjort ngn registrering på henne. Så jag loggade in på mina sidor och javisst där stod likadant på mig. Så imorron ska jag ställa klockan på 8,30 så att jag kan ringa till exp. direkt när de öppnar imorron. För behöver verkligen mina pengar!! Gick inom H&M en runda innan jag gick hem från stan och hittade några klänningar jag gärna köpt, men de kostade 398kr stycket. Vet inte om det är jag som börjar bli snål eller är det inte lite dyrt?! Aja, med 86kr på kontot så kunde de inte köpas ändå... :(

Sitter just nu o funderar på om man kanske skulle ta sig bort från soffan o koka lite nudlar... Är fortf mätt sedan mackan innan idag men känner att jag måste ha ngt i magen ändå. Så så får det nog bli!

PS. Jag saknar mitt ♥ som är i Stockholm till på torsdag... :,(


Skynda till o bli torsdag då jag får träffa honom igen, thihi!!

090126

Idag är det måndag men känns fortfarande som helg då jag tog en rejäl sovmorgon! Skönt men det kommer bli jobbigt imorgon då man behöver gå upp vid strax innan 8... :( Tycker ju om att sova!!

Igår gick det riktigt bra att passa lilleman. :D Visst han försöker ibland att testa gränserna men det gör inget. Kan bara inte låta bli att le åt honom! Men vid middagen fick kusin Caroline bli lite bestämd o säga att han faktiskt fick äta upp köttbullarna. Så vi började räkna ner på fingrarna hur många bitar som var kvar, o till slut var där inga fingrar o inga bitar kvar. Jippi! Då tittar han på mig, lägger ena handen på min arm o säger "calin inte arg mer!" Haha, han är ju bara så go!! Kunde bara skratta o svara "nej caroline är inte arg". Är så roligt nu när han börjar säga saker som man inte förväntar sig från honom. Hehe, måste bara berätta detta med. När jag kom innanför dörren hos dem så sprang han fram till mig o gav mig en kram. Så jag lyfte upp honom så sa han "calin inte sjuk mer" o det är ju rätt, jag har ju varit lite sjuk innan i veckan, så jag svarade "nej jag är bara lite täppt i näsan" o innan jag vet ordet av så försöker han vika upp min näsa o säger "jag titta" haha, hur ska man förklara det?! tror inte ens jag svarade ngt bara pussade på honom o skrattade... Kan säga att det blev en hel del skratt igår!

Kvällen avslutades med att C o Katta kom med pizza o en stor godisskål! :D Mums!

Idag hade varit en bra dag att plugga,  om man haft boken hemma... Får inte min förrän imorron... Får se vad man kan fördriva tiden med idag. Hade ifs behövt städa lite..hm... får se!

090124

Idag har det inte gjorts många knop för min del. Vaknade vid 9 tiden o var ganska pigg. Men somnade igen när C kört till träningen o sen vaknade jag igen vid 11 tiden eller ngt när faster Katta ringde. Undrade om jag kanske ville passa lille Clint imorron. O självklart vill hon ju det! :D Så imorron mellan 11 tiden till 19 snåret ska jag vara busfröken! :D Jippie! Kommer nock va lite slut imonkväll, men vad gör väl det?! Inget alls!!

Så för att gå tillbaka till idag... Efter samtalet så satte jag igång tvn o där var ngn film, mousehouse eller vad den hette. Blev att man kollade på den och gick upp i ena pausen o fixa frulle. Kröp ner under täcket igen och låg kvar där vid 14 är C kom hem. Hehe... Men han tyckte väl också det såg skönt ut så kan kröp med ner o somnade ganska fort medans jag tittade på semestersvenskar.. Längtan till värmen blev ju långt ifrån mindre! Så vid 16 tiden gick vi upp ur sängen o i den vevan bestämde jag med Maja att vi skulle hem till Hällen o kolla på en film ikväll efter jag ätit.

Sagt o gjort, så nu är man hemma igen. Var riktigt trevligt att träffa tjejerna. Var evigheter sedan nu! O så var vi alla tre halvkrassliga så det passade ju bra... ;D

Nu ska jag ta o dricka min kopp med te o kolla på filmen som går på tvn, sen är det nog lagom tid för mig o krypa till sängs igen! Ska ju som sagt orka med en heldag med en pigg o busig (snart) 3-åring! :D

090122

Idag längtar jag så otroligt mkt tills jag/vi ska få åka utomlands! O då menar jag till sol och bad. Inte till skidsemestern även om det med ska bli kul så är det till solen och värmen jag vill. Men tyvärr är det ju ett tag kvar tills det blir dags för det... :( Tänker bara på hur gött Cs familj har det nere i Thailand. Vill med!!! Kan se framför mig hur bruna o fina de kommer vara när de kommer hem, speciellt busfröna. De leker säkert dag in och dag ut i solen o det varma vattnet!! Jag är också där o leker med dem i mina drömmars land. Usch (på ett bra sätt) satt just o kollade på Matilda o Dianas bilder från Australien, o det blev man ju knappt avis på... *suck* Har inte varit i värmen sen augusti 2007 nu, då var jag i Bulgarien med Emma, även Maja o Hälle joinade oss där nere emellanåt! :D De va gött de, riktigt varmt o skönt!

Trodde först att det kanske skulle kunna bli en liten solsemester i sommar också men efter att ha tittat över min ekonomi så kom jag fram till att först spara ihop till Trysil och sedan börja spara till Thailand var mer än nog. Iaf när man lever som student utan extrajobb... Men jag är iaf glad över att jag kan vara hos pappa på sommaren så att man kan få in lite stålar till kassan även då. Men ska försöka spara lite mer denna sommar än vad jag lyckades med förra sommaren. Var ju en hel del utgifter då som det inte kommer bli i år. En flytt bidrar till mer kostnader än vad man ibland tänkt sig. Men nu har vi det bra här så det får vara denna lägenheten tills det är dags att köpa ett stort fint hus (när jag kommer ut i jobblivet och får en kanonlön!) ;)

Vad jag ser framför mig varje gång jag stänger ögonen är en storstor strand med aquablått vatten och i princip inga människor omkring en. Jag o C sitter under en palm i badkläder och dricker ur en kokosnöt. Mums, kan sitta o "titta" så hur länge som helst. Snälla nån gör så jag kommer dit snabbt!!! Villvillvill!! Man glömmer helt bort hur förkyld o mörkt o grått det är här hemma när man sitter o drömmer sig bort sådär. Men så tittar man ut och ser....i princip inte ett smack för det är begmörkt. Tradit!! O så försöker man istället ta ett djupt andetag för att hindra den senaste besvikelsen (ingen sol o inga palmer utanför fönstret) så inser man att nej, det går inte så lätt att andas för jag är genomförkyld. Stackas mig, två smällar på rad!!

Haha, fasen vad patetisk man kan vara ibland!! Sitter här och tycker synd om mig själv. Tragiskt! Nej nu kanske man skulle ta tag i sitt liv lite istället.

För att nämna något vettigt jag gjort idag så har jag faktiskt varit i skolan. Inte för att det var varken intressat eller roligt men jag tog mig dit iaf. Trodde knappt jag skulle orka gå dit idag. Hade 39 graders feber i tisdags och mådde inte så bra igår heller, men det har blvit bättre iaf. Nu är det bara andningen och nästäppan kvar som ska bort, tack! Efter skolan så stack vi upp i stan o köpte ett register till lagboken, ska underlätta för en att slå i den STORA boken. O det kommer det nog verkligen att göra!

Nu ska jag ta o koka mig en kopp te och invänta att mannen kommer hem från lite squash... Tänkte jag skulle följt med o testat det som idag men det sket ju sig iom förkylningen.  O ingen träning har det blivit i veckan heller... :( Jag som skulle kommit igång innan det blev dags för afro-dansen att dra igång!! Aja får se om jag kan börja på måndag istället. *hoppas*

090121

Idag är jag sjuk o det är inte alls roligt!! Ibland kan jag känna mig hur pigg som helst o sen blir jag helt slut bara sådär. Får ont i magen o huvudet snurrar, inte så väldans behagligt. Skulle egentligen tvättat nu, men om man legat i sängen hela dagen så kanske dedt inte så så bra o springa ner i källaren stup i kvarten. O dessutom så är vi lediga bägge två på fredag så ska ner o se om där finns ngn ledig tid...

Måste dock försöka piggna till så att jag orkar gå till norr o hämta min lagbok som kommit. Skulle varit bra o ha den till imorgon på lektionen...  Men får ta o gå lugnt o försiktigt så jag inte tar ut mig eller ngt! O så ska jag ju äta innan jag går någon stans. Så förhoppningsvis får man lite mer energi då.



Detta är en ganska bra bild av hur jag känner mig idag!

090114

Idag är det onsdag och vi har tenta på lördag. O större delar av kyrsen har gåtts igenom nu de senaste dagarna o tro inte att vi är klara för vi ska ha föreläsning imorgon också! När exakt hade han tänkt att vi skulle hinna lära oss allt? Men är ju inte så sugen att sätta sig när man kommer hem om dagarna. Se själva, nu sitter jag ju här...

Brossan har iaf kommit hem idag. Skönt att han mår bättre, hade visst inte så ont idag heller. Men tänkte jag ska ringa honom senare. Måste ju höra med honom vad han tycker vi ska köpa till vår bror som fyller år på fredag. Hela 6 år gammal blir lille Pontus.

Vet inte riktigt vad vi ska äta ikväll heller.. Har typ inget hemma så får nog bli en runda till Maxi. Ska vara duktiga o göra en matlista med innan vi går dit så vi ha rmat till några dagar till. Är så tråkigt när man ska ställa sig o laga mat o men inte har ngt hemma. Igår var jag o Emma i Åhus hos Emma o Molle. Snacka om att den klossen tror att han är en lite knähund. Men jag kan härmed säga att det är han INTE! Satt i soffan o helt plötsligt så skulle han upp o gå på en o gärna försöka slicka en i ansiktet med. Men det tillät jag inte, örk! Denna lilla kloss jag berättar om är alltså en rottis som gärna vill leka hela tiden, vare sig man vill det eller inte. Trots att han är gudasnäll o inte gör ngn illa utan bara vill busa. Så har jag väldigt stor respekt för honom, eller för alla hundar egentligen. Speciellt efter att min bror blev biten av en liten tax när han var ungefär 2-3 år gammal o jag stod bara någon meter bort. Kan inte riktigt minnas vad som hände eller så. Kan ju vara så att hjärnan har förträngt det som hände, jag var ju inte heller så gammal. Är ju inte precis någon bild man vill ha fast på näthinnan för resten av livet. Så det kanske jag ska vara tacksam för istället. Innan undrade jag alltid varför saker och ting händer andra och inte mig. Men sen hände det mig o nu undrar jag istället, varför måste det hela tiden hålla på o hända dumma saker med och mot folk runt om mig. Varken de eller jag har ju gjort ngt fel här i livet. Det finns ju så många andra som borde bli straffade för saker och ting de gjort fel i livet.

Bara lite tankar jag har som man tyvärr inte kan göra ngt åt. :( Om bara livet kunde vara rättvist någon gång ibland!!

090111

Nu har det gått 11 dagar på det nya året och det har hunnit hända en hel del grejer. Vi har varit på ett antal middagar, brossan ligger på sjukan o lektioner i skolan har blivit inställda....

Så sent som igår var vi på Rosegarden med Cs familj som åker till Thailand imorgon (delar av dem) de andra åker på fredag. Så nästa år blir det vår tur att föja med! :D Wiie, längtar redan!! Sol, bad o shopping. Viktiga delar i mitt liv! ;)

Brossan dåja. Han åkte in till akuten för han hade ont i magen, vilket inte var så konstigt när det visade sig att blindtarmen brustit... Så han opererades natten till lördag o op gick bra men nu äter han inget  o är väl inte så värst pigg. Hade jag nog inte heller varit om man inte ätit på flera dagar. Hoppas bara han kan börja äta snart så han orkar att röra lite på sig så kroppen kommer igång ordentligt igen. Inte roligt att se sin lillebror ligga i en sjukhussäng. (inte kul o se ngn ligga inlagd för den delen) Kan förstå hur han kände det när jag låg inlagd... Usch o fy säger jag bara!!

Just nu ligger jag i sängen o har pluggat lite, ska bort till Jenny kl 15 o kolla igenom lite o sen tänkte jag gå bort till sjukhuset. Hoppas han fått i sig ngt under dagen o lyckats behålla det. Är kusligt när man inte vet varför han inte äter... :(


RSS 2.0