Söndag

Var tog helgen vägen?? Känns ju som den började igår. :( Menmen, då har man väl haft roligt iaf! ;)

Fredagen spenderades i Vånga med utsökt mat och en massa bus med barnen! =) Var ju länge sedan man träffat dem eftersom vi varit borta. Så det var mycket trevligt och vi orkade tom titta igenom alla bilder från resan. Eller ja, Filip somnade i mitt knä. :) När klockan närmade sig midnatt så körde vi hemåt, o jag insåg att det var det längsta jag varit uppe sedan vi kom hem. Vilket nog var riktigt bra, för nu verkar jag ha en normal dygnsrytm igen! Igår gick jag o mamma en runda på stan. Hittade en ny fleece och ett par nya träningsbyxor, så nu är det bara träningskortet som saknas! :P Men får nog bli av med förkylningen innan jag sätter igång...

Idag ska vi hem till Farmor och Farfar, ska äta lite (brukar bli mycket) och berätta om resan! :) Ska inte glömma att ta med bilderna med. Har inte orkat/haft tid att lägga upp några bilder varken här eller på FB än, men ska försöka göra det inom det närmsta.

Nu måste jag läsa lite, blev inte något av det igår. Så nu är jag jättemycket efter! Så blir nog o läsa ikväll samt imorgon förmiddag om jag ska ha någon chans att reda ut duggan som är på tisdag... 

Ölkorv och vatten

Ja det är en ganska bra kombination. ;)

Redovisningen idag gick väl helt okej. Vi framförde det vi skulle, jag dock på en väldigt skakig och rostlig röst... Men det är över nu iaf, så nu blir det att fokusera på duggan på tisdag istället. Tänkte även att jag i helgen skulle hinna göra fotoalbumet med bilder från Thailand. Men får se hur mycket tid jag får över, och hur mycket ork jag har att göra det...

Ska försöka att hålla mig vaken i några timmar till ikväll..Får se hur det går. Sen imon ska jag träffa Madde innan det är dags för henne att flytta till Lund. Kvällen kommer att spenderas i Vånga. Så en perfa ledig dag! =)

Nu ska jag äta upp min ölkorv och dricka upp mitt vatten!

Såg ni nu hur fint jag knöt ihop början och slutet?! :P Bara liite övertrött!!

Ohooooh!

Har just kört igenom vad jag ska säga på redovisningen imorgon, och rösten den börjarkrångla rejält nu... Kittlar och håller på i halsen med. :( Hoppas inte att det gör det imorgon på redovisningen bara. För gör det så att jag tappar tråden kan det bli riktigt jobbigt. Inte bara för mig, men jag kommer ju att förvirra åhörarna! Håller tummarna för att det går lika bra som det gjorde här hemma i soffan. Så länge nervositeten inte kryper sig på brukar det vara lugnt. Men så fårt man blir minsta lilla nervös så kan de gå åt pipsvängen!

Blev ingen träning för C ikväll pga snön, så han kommer hem o äter middag med mig istället. Tyckte jag var mycket bättre! =)

Det kommer mer snö

Tyckte det kunde räcka med den snön som låg när vi kom hem. Men nej, hela dagen idag har det fyllts på! O jag gillar't inte!

Imorgon har vi redovisning i den nya kursen, ja den som började i måndags!! Är verkligen ett hektiskt schema kan man säga. När redovisningen är överstökad så blir det till att sätta sig och börja plugga till kommande dugga som är på tisdag... Man kan säga att man åkte från Thailand rakt in i verkligheten! Hörde just från C att det var 35 grader i Bangkok idag... Bara liite avis på svärföräldrarna som fortfarande är kvar där nere! Vill tillbaka och det nu! Men det blir väl något år till innan vi åker dit. Både på grund av att jag pluggar, ekonomin och att det finns många andra ställen i världen man vill se... Hade kunnat leva med att göra två långresor per år. Hade varit riktigt najs! :D Men man får väl vara glad för att man kommer iväg överhuvudtaget.

För att sammanfatta detta inlägg så tycker jag inte om att det kommer mer snö, inte heller tycker jag om skolarbetena... Men jag tycker om lindt-chokladen som ligger här brevid mig (läs: snart uppäten) och så tycker jag om ölkorven som ligger i kylen (läs: den halvan som är kvar). Så som helhet blir denna dagen ganska bra ändå, om bara irritationen i halsen kunde försvinna!!

Haha på den tiden det tog att skriva sista stycket har jag nu hunnit äta upp chokladen... Om inte också korven ska vara slut inom kort är det kanske bäst om jag går o tar mig en skål joggi. ;)

Vant mig vid kylan?!

Svar: NEJ! Vill tillbaka till Thailand och värmen! Helt galet vad kallt det är ute idag. När jag skulle till skolan idag så fick jag värsta chocken när jag tog ett andetag utanför dörren. Började hosta så kallt det blev i lungorna. O nu har jag börjat få ont i halsen med... :( Vill inte blir förkyld. Har verkligen inte tid med det heller. Vi började ny kurs idag, och den var inte nådig. Kommer lägga mycket tid på skolgrejer framöver...

Igår var familjen Johansson/Henriksson här på besök. Var roligt att träffa dem! =) Tittade igenom alla bilderna från Thailand. Tog nog en 3 timmar eller något. Hihi. Var ganska trötta igår, men körde ut till Johan o kollade på hans hus med. Han hade kommit en bit på renoveringen nu när vi varit iväg. Somnade gjorde vi redan vid 20 tiden. Vilket var väldigt dumt. För jag vaknade vid 02.30 och var sedan pigg... Så kan tänka mig att jag kommer bli trött ikväll med. Men då får vi väl gå ut och gå en runda så vi håller oss vakna längre. ;)

Idag har Emma varit här en sväng. Kollade på lite bilder o snackade. Man märker att man saknat det när vi varit borta. Skulle man inte kunna få lite av båda världarna?! Hade ju varit såå perfekt!

Nu är det One Tree Hill på tv. Så nu slutar jag skriva! :P

Hej Sverige och minusgrader!

Nu är vi alltså hemma i Sverige igen. Kallt som sören är det här också ju!! Har varit uppe en runda på stan och höll på o förfrysa! Resan hem gick bra, sov faktiskt mestadelen så var inte speciellt drygt. Det enda är bara att jag har fått ganska ont i ryggen av att sitta i en inte så skön stol och sova. Vaknade flertalet ggr och ändrade position, men aldrig blev det riktigt bra. Ska bli skönt att få sova i sin egna säng inatt! :) Men innan dess är det examensfest! Ska bli kul, så träffar man alla vännerna på samma gång också!

Lägneheten stod kvar också. Min bror har bott här under tiden vi varit iväg... Så man kunde ju inte vara helt säker på att det skulle se ut som man lämnade det. :P Men det gjorde det. O julen var utstädad! Tack tack, tror dock att mamma hade ett finger med i det... ;) Här stod även fina tulpaner på köksbordet.

Nej nu ska jag lägga benen i högläge. Inte alls skönt att ha haft dem i 90 graders vinkel i snart ett dygn... Ska försöka få upp lite bilder här med nu när man är hemma och har lite snabbare internet än där nere... Men det får bli en annan dag!

Angest

Nu borjar det kannas att det snart ar dags att aka hem. Vaskan borjar fyllas sa smatt av shoppingen. Har inte blivit nagon sol idag for vi var pa marknad och nar vi skulle ta moppen sa var det borta... Vi hade visst missat en gigantiska skylt som sa att man bara fick sta dar pa vissa tider och jamna datum, inte udda.... Hehe, sa det blev att ringa christians kusin som fick losa det med polisen.... Men nu har vi den igen iaf!

Imorgon ska vi forsoka ga upp lite tidigare sa vi hinner vara riktigt mkt pa stranden. Sen pa eftermiddagen kommer christians moster hit, hon ville traffa christian mer innan det ar dags for oss att aka hem.

Ngt objektiv har det inte blivit, orginalen kostar lika mkt som hemma typ men hittat ett sigma 18-200 som kostar 15200 bath... Ska kolla lite mer pa det.

Nej christian sitter och vantar pa mig nu. Ska hem o ducsha o sen ut och ata. Igen, det ar det enda man gor har nere! :)

Tillbaka i Pattaya

Nu ar vi tillbaka i Pattaya igen. Ser fram emot att kunna ligga pa stranden i nagra dagar nu innan det ar dags att aka hem.

I Bangkok blev det en del shoppat! ;) Traffade aven Emma och Martin som ocksa var dar for o shoppa innan de aker hem. Var trevligt att se lite nya men valbekanta ansikten! Idag ar det valdigt blasigt, men det ar val tyr det for annars hade det snurrat har kan jag saga!

Sa fram tills vi aker hem sa ar det sol, bad ch shopping som galler! :)

Bangkok

Da ar man i en riktig storstad nu!! Varuhusen ar ju stora som jag vet inte vad. Killarna ar inte lika imponerade! :P Hittat lite trojor till mig sjalv idag, i princip det forsta jag kopt. Kommer nog bli lite till innan viaker hem kan jag tanka mig! ;)

Hittade ett bra hotell mitt i smeten som inte var allt for dyrt. Igar var vi aven uppe o halsade pa christians moster, var roligt att aka runt ose hur de levar. Fick se riktigt risfalt och sockerror! Man har ju sett det pa tv, men var valdigt annorlunda att se det i verkligheten! Ar snart uppe i 1000 bilder, sa kommer bli en del att titta igenom nar vi kommer hem!

Som vanligt sa ar allting bra! Njuter verkligen av att vara har i varmen, kan nog tanka mig att komma tillbaka ngn gang! ;) Pa sondag aker H&L hem till sverige, men vi har da 5 dagar kvar att njuta. Ska ligga pa stranden i Pattaya och bara ta det lugnt. Har ju varit en del flangande, men man har ju fatt se sa mycket sa jag angrar ingenting. Nu vet man verkligen vad man vill se igen och vad man inte bryr sig om o se fler ganger.

Kanns anda lite konstigt att nastan hela januari har passerat innan vi kommer hem. En hel manad nastan!! Tiden har nere har gatt mycket fortare an vad jag kunnat tanka mig. Men anda kanns det som att vi varit har hurlange som helst, kanske for att vi varit pa sa manga platser o sett sa mycket.

Nu ska vi shoppa vidare, aven om Christian hellre gatt hem till hotellet! :P Hors igen nar vi kommer till Pattaya kan jag tanka mig. Vill ju inte spilla for mycket av shoppingtiden med att sitta vid en dator! ;)


Sol och bad

Denna gangen ska jag forsoka att INTE radera allt som jag skrivit!!!

Har just gatt upp en svang fran stranden. Riktigt varmt idag med! Skoont! For o svara pa fragor sa har vi val en 10 minuter med moppe till stranden fran huset. Sa det ar helt perfekt. Skont att bo i hus, kan ga ut  och satta sig pa verandan om morgnar och kvallar. Mycket battre an en varm hotellbalkong!

Nej jag fick ingen puss av elefanterna, tycker att de ar lite slemmiga! Fick slem pa hela  benet nar jag gav dem bananer! Ork!! Men matade en bebistiger med valling, saa sot!! :) Men christian vagade aka den stora rutchkanan!!

Imorgon ska vi till Koh Samet oc eventuellt stanna en natt. Torsdag aker vi upp till christians moster o halsar pa, blir sedan avslappta i bangkok o stannar dar till sondag da H&L aker hem... Sa vi har mycket kvar att uppleva. Framfor allt storstadslivet!! ;)

Var ganska skont att vara pa pattaya park igar, slippa saltvattnet i ogonen! Har fatt lite problem med ogonen med... men va o fixade droppar till dem igar, sa det kanns redan battre!

Kanns lite konstigt att vi sitter har i varmen medans ni dar hemma skottar sno! Men jag skulle inte vilja byta! :P Far se nar jag kommer in har igen, blir kanske inte forran vi varit i bangkok....

Men som jag alltod sager, vi har det bra och jag skulle inte vilja forandra nagot alls! :)

Aaah

Skrev just ett langt inlagg,men tryckte sedan pa fel knapp.... :(

Igar: matade tigerbebis och red elefanter, 60arskalas
Idag: pattaya park o shopping ikvall

Ska aka o bada nu.. kanske skriver igen ikvall...

Pattaya

Nu har vi kommit fram till Pattaya. Eller igar var det ifs... De andra ar pa stranden o jag har varit inne o skrivit ett mejl till Jenny. Men ska snart ga ner o lagga mig och lasa lite pa arbetet...

Tiden i AoNang var underbar, alskar ovarlden som finns dar! Men sjalva shoppingen och saker att gora om man inte vill ligga pa stranden ar sa mycket battre har! Igar borjade vi tiden har med fotmassage! :) Har lite utflykter inplanerade att gor nu nagra dagar, sen blir det nog en svang ut till Koh Samet innan det ar dags for Bangkok nar L&H aker hem...

Ville bara saga att vi har det brao njuter. Dock har vi varit lite halvkassa i magen alla 4, men det borjar ga over nu... bara C som varit varst...

Nej nu borjar nog de andra snart undra vart jag tar vagen... Har kommit annu fler "kandisar" idag/igar,sa ar ett helt gang pa stranden.

Hors nar jag far mojlighet!

Phi Phi

Hej,
nu ar vi pa Phi Phi Islands. Har fatt boende pa ett inn kan man val kalla det... Inte sa vidare fint, men funkar for en natt...

Similan islands var underbart, kanske lite mycket restid men fy soren! Snorklade for forsta gangen i mitt liv. Var till en borjan valdigt obehagligt att andas nar man hade huvudet under vattnet. Men sen nar man kunde slappna av sa var det som att ligga i ett gigantiskt akvarium med massa tropiska fiskar. Blev helt fashinerad av att de levde dar. O stora var de!!! Phi Phi ar ocksa fint, men inte i narheten av similand, vattnet pa similan ska vara ett av de 10 basta i varlden. =) Kanns ganska bra o ha varit dar, men ar nog inget jag gior om. Resan dit o hem var dryg!

Imorgon aker vi vidare till Krabi, tror vi tar farjan 15.30, sen blir det till att leta efter boende. men det verkade finnas en hel del har pa phiphi, sa det ska nog inte vara nagra problem. Hoppas vi iaf!

Henke, Louise och jag lyckades bli branda pa batturen igar, speciellt min underlalpp... Aje, ar helt svullen, men borjar lagga sig. Sa ska vara extra forsiktig med den nu ett tag! Far se vad vi gor nar vi ar i krabi, kanske aker ut till nagon o. men ar ganska trotta pa allt farande sa blir nog bara en av dagarna. Sen far vi shoppa lite med, har inte blivit nagot av det.. Kanske blir lite ikvall, men problemet ar ju att vi inte har sa mkt plats i resvaskan o vi planerade att kopa nya vaskor i Pattaya.. men ska kolla lite med priser, hur mkt det skiljer och sa...

Har ar allt bra som ni ser, och det verkar det vara aven hemma. Roligt att ni skriver lite! =)

RSS 2.0