Varmt!

Shit vad det är varmt idag. Sitter nu på jobbet o väntar ut sista 10 innan det är dags att stänga. Är helt mör i hela kroppen och trött i skallen. Värmen tär verkligen på en och det ska bli skönt att komma hem, laga lite mat och städa förrådet... NOT! Men det behövs ju bli gjort.

Återigen måndag.

Påbörjade idag min andra jobbevecka, segt! Speciellt när både pappa och en till på firman gick på semester!! Gggr! Men man får ju tänka på pengarna!! Måste ju ha dem... Annars är väl allt finfint. Har ju varit sol idag med, inte överdrivet varmt men ändå så man kunnat gåi shorts och linne på jobbet. Cyklade tom i bara det till jobbet idag, och det var inte alls kallt! Hoppas bara att värmen är här för att stanna! =)

Sitter just nu i soffan och är helt mör i hela kroppen. Ska o träna om en stund, C skulle egentligen med men han ska nog inte nu längre. Hade verit riktigt skönt att inte träna. Men samtidigt så vet man hur skönt det är när man väl kommer hem igen och har tränat färdigt. C ville vi skulle gå dit imorron istället i träna i gymmet (eftersom jag ska på afro ikväll) men pallar man träna två dagar i rad i denna värmen?! Det är det som är frågan...! Så ikväll får C ha maten klar när jag kommer hem istället! Träna eller vara kock, det var alternativen han fick! ;)

Dags att byta om så att man slipper stressa... :P

Sol, härliga sol!

Har bara inte blivit tid i veckan för att skriva ngt. Har jobbat hela veckan och det har varit saker på gång om kvällarna, så i fredags efter jobbet var jag supertrött. Men inte slappa för det, då blev det kasedans på logen i Bäckaskog o när jag kom hem så däckade jag i sängen direkt. På morgonen när jag vaknade så var jag helt förvirrad. Gick jag o la mig igår?! Klart jag gjorde eftersom jag vaknade i sängen... Aja,skyller på att jag var trött! ;) Lördagen spenderades på båten i Ivösjön. Riktigt najs o bara flyta runder! Precis så det ska vara, sol o trevligt folk omkring sig. Sen igår blev det bio på kvällen, Transformers, kanske inte mit förstahandsval... Men den var faktiskt bättre än vad jag förväntade mig!! Efter filmen gickvi hem till oss och killarna började spela Fifa... Sådär roligt at sitta o titta på kl 12 på natten när man dessutom var ganska trött. Så jag gick o la mig i sängen o läste en stund tills ögonen gick i kors och jag inte orkade mer.

Idag har jag varit i Vä/Öllsjö hela dagen o busat i poolen (som är kring 1 meter i diameter...) med Clint. Han är ju bara för underbart söt denna lilla påg. =) Var riktigt göttigt med sol o perfekt att ha poolen som de bor nu. Man fick ta o kyla ner benen emellanåt i vattnet så man inte skulle smälta iväg. Men man ska absolut inte klaga nu när det är så underbart varmt och soligt!! *Me like*

Nej nu ska jag kolla hur det går med den hemmalagade pizzan! =)


8 veckors jobb har börjat!

Idag var första dagen på 8 veckors jobb som jag ha framför mig... Alltså har jag 39 dagar kvar, eller 312 timmar om man vill se det så... Känns ju knappt jobbigt!! Sitter just nu på balkongen efter att ha varit o tränat. Riktigt jäkla varmt var det i salen idag, men bättre syre än vanligt tycker jag. Denna veckan kommer jag mjukstarta på jobbet, då ordianrie personal också är det. Hehe, göttans! Så imorgon blir det nog mest att knappa på datorn o lägga in inventreingslistan i datorn... Blöö!!

Funderar på vad jag ska ta o äta... Blir något sugen på grillat då doften från grannarnas balkong sveper förbi så försynt. Men grilla ska vi göra imorgon, på stranden, så det vill jag ju inte ha idag! :P

Sa ju att jag skulle lägga upp lite bilder från Midsommar. Så här kommer de! =) Bara i korta drag då det inte blev så jättemånga bilder, och många av dem är på folk som bara står.. Hehe, kanske inte så intressant för er alltså! :P


Födelsedagsgrisen!! Hurra, hurra hurraaaa!!!


Såhär fiffigt hade de dukat långbord i lastbilen!! =)


Så granna, o vilken superb fotograf!!!


Efter lite dricka såg det ut såhär..."När spriten går in går vettet ur" Undra vem som själv sa det i början av kvällen?! (Host-Daoruang-Host) ;)


Efter som min man hade lite för mycket innanför rocken så var han ingen mästerfotograf, alltså är detta den enda bilden på mig (typ) som inte var suddig...Tycker bättre om att vara andra sidan kameran! ;)

Så det här var vår midsommar afton! Riktigt najs!! =)

Måste bara skriva att igår när vi gått o lagt oss så började jag bli lite såhär hungrig (antingen är jag hungrig eller proppmätt närvi lägger oss) o vad kommer på tv om inte reklam från Subway!!! Ah, det bara började kurra i magen och vattnas i munnen. Vilket det även gör nu när jag skriver eftersom jag ÄR hungrig!! Är riktigt sugen på en sub, med extra ost! ;)Även om man jobbade där o tycks vara trött på den maten så är man faktiskt inte det. Nu har man varit utan det i stan ett tag och det har räckt för att man ska börja tråna efter det igen! Tur att det öppnar snart igen! MUMS!!

Nej nu väntar verkligen duschen och sen måste jag ta ngt o äta samt förbereda pastasalladen till imon... Adios amigos!

Helgen slut

Midsommar helgen är över och jag mår finfint!! =) Ska lägga in lite bilder, antingen ikväll eller imon efter träningen...

Imorgon börjar 8 veckors heltidsjobb... :( Kommer vara helt slut efter 5 dagars arbete!! Idag väntar middag i Rinkaby, kalkon står på menyn!

Midsommardag!

Var en riktigt trevlig tillställning igår!! Ligger fortfarande kvar i sängen med fyllehunden vid min sida...

För att berätta lite om kvällen så var det uppdukat långbord, inte i ett hederligt partytält, utan i ett lastbilsflak!! =) Riktigt fiffig lösning, man fick ordentligt golv så inte stolen sjunker ner i gräset och det var ordentliga väggar som inte släppte in kylan samt att det var lite roligt! ;) Ska lägga up bilder på det senare men minnesläsaren och usb portarna fungerar inte på denna datorn... Och orkar verkligen inte gå o hämta den andra, samt att den håller på att gå isönder så vill inte va den som knäcker skärmen! :P

Åt en massa god mat igår, sen blev det tårta och efter det groggbuffé! Hehe, så kan säga att man var fruktansvärt mätt i magen!! Annars såg väl kvällen ganska "normal" ut för en midsommar. Det sjöngs o dracks... (finns det ens ngt ord som heter så?!) När det var dags för oss att åka hem vid halv 3 tror jag det var så hade i princip alla gäster begett sig hemåt och mannen i huset hade gått och lagt sig.. Hehe! Men ändå så gick kvällen ganska fort, långsamt till en början men sen var det motorväg hela vägen! ;) Paket fick Daoruang en massa,en rosa mini-dator, bok, bäddset, presentkort, vattenkokare (av oss), och massa annat som jag inte la på minnet.. Men det roligaste var ju att hon viste at hon skulle få en rosa dator av sina föräldrar så den var ju kanske ingen överraskning när hon öppnade... Men när hon några paket senare öppnade en kartong med en rosa dator till i så blev det lite tryckt... Hm, vilken ska jag nu behålla?! Men när hon tog upp den ur kartongen och sen ur plasten för o få sig en titt på den så känner hon doften av hur den har blivit lackerad. Så de luriga kompisarna till henne hade alltså tagit en dator (som inte fungerade) och lackerat denna i riktit babyrosa och lagt den i sin orginalkartong och allt. Och hon gick verkligen på det, så jäkla roligt!! =) Var nog det bästa på hela kvällen. Även Oscarssystrar hade hittat på en rolig grej istället för aatt hålla ett tal till henne så hade det hittat hennes dagbok som hon hade skrivit efter sin 30-årsdag (då är det så att hon inte fyller förrän imorgon så de hade ju själva skrivit ihop den som en dagbok skriven av Daoruang) där hon skrev om en kille som jobbade på gymmet där hon fått en veckas träning med coach av sina vänner i 30års present. Och det började då med hur snygg den här killen var o hur hon blev helt knäsvag när hon ställde sig på löparbandet med mera... Men efter hand som dagarana gick o hon då blev trött på träningen (hade intensiv vecka) så hatade hon den här killen o allt hon första dagen tyckt om hos honom verkligen avskydde hon!! Går kanske inte så bra att förklara här o få det att låta roligt, men hu, vad vi skrattade!!

Ikväll är det dags för fest igen, blir ff i Brearöd och sen åker vi vidare til Venestad där det är kasedans hela kvällen lång. Vet dock inte hur mkt man kommer dansa... Men skoj ska det bli iaf!! =) Blir ett stort gäng på 35 personer som ska vara hemma hos Hansson innan så det blir tight om plats!! -Finns det hjärterum så fins det stjärterum!! :P

Nej kanske ska fundera på att äta lite frukost.... Se om jga kan få liv i mannen...

Trevlig Midsommar!!

Idag är det Midsommarafton och solen ha går och gömt sig. Så kan det ju inte vara!! Hoppas attd en tar och tittar fram i eftermiddag som den gjorde igår. Men blåsa kan vi nog klara oss utan!!

Kvällen kommer vi att spendera i Vånga hos Cs syster som firar sin trettionde födelsedag kombinerat med midsommarfest! =) Kommer säkert att bli en trevlig tillställning. Hoppas bara att regnet håller sig långt, långt borta!!

Ska snart upp till stan en snabb runda. Glömde ju att köpa en grej igår när jag var på stan med Emma... Men har fått med mig C iaf, även om han tyckte att jag kunde gå upp där själv.. Hihi!

Önkskar er alla en trevlig afton, får se om jag skriver ngt imorron eller om jag spenderar för mkt tid i badrummet... Som det ofta kan bli dagen efter om ni fattar...

Nyklippt!

Blev en lyckad klippning!! Syns kanske inte så mkt, men det känns och det är lite somrigare!! =) Kommer säkert upp ngn bild på det efter midsommarhelgen. *blink*

Efter klippningen blev det en runda på stan men Emma =) Skoj att bara gå rundor o kolla på kläder. Inga inköp för min del, förutom ett nytt öronhänge. Eller till näsan är eg det jag köpte, men jag har det i tippen vid ingången till örat om man kan säga så?!

Blir en runda till Bromölla idag iaf. Det är ju inte så spännande väder ute så... O städade gjorde vi igår så det behövs ju inte göras idag med!! =)

090618

Vilket tråkigt väder det är idag. Inte alls ngt sommarväder... :( Ska upp i stan och klippa mig kl 10 och har fortfarande inte klätt på mig... Kanske dags att göra det!! Får se om det blir B-mölla idag eller inte, kan inte bestämma mig om jag orkar.. Hm, men sen kan jag ju samtidigt smita inom mööbelaffären! ;)

090617

Var i skolan idag.. Trots att det är lov! Var o hämtade tentan, vilket jag glömt skriva att jag fick VG på!! Wiie!! Har varit o fikat med tjejerna idag, riktigt härligt att sitta ute i solen o snacka massa skit! ;)

Skulle egentligen städa idag när jag kom hem från skolan men somnade på soffan istället... Så nu blir det nog städning ikväll istället... Hatar verkligen att städa!!

Vi var uppom stan en runda efter att C kom hem från jobbet. Hittade en klänning på veromoda till midsommar. Kostade bara 200 så det var ett lagom pris! =) Plus att den var somrig och bara i en färg så den går att använda vid fler tillfällen! ;)

Imon ska jag o klippa mig kl 10, efter det kanske det blir en runda på stan igen och är det dåligt väder på eftermiddagen så tar jag bussen till B-mölla för att testa lite mc-ställ! Annars hade jag tänkt ta o sola lite, men smhi visade regn på förmiddagen och molnigt på eftermiddagen så det ser ju ut som den planen går i kras iaf..! Nej nu har C börjat städa så det är väl bäst att jag hjälper till! :P


090616

Är just nu hemma i köpinge. Trodde att det skulle bli lite mer sol idag men icke!! Har tom varit så duktig att jag cyklat hit... Men kommer inte bli lika kul att cykla hem... Då vet jag vad jag har framför mig... :/

Ikväll blir det god mat, korvgryta och ris! Mums! Ska hinna o köpa paket till Daoruang också efter att C kommer hem. Men blir bra att vi hinner fixa det idag så ska jag försöka hinna upp istan imorron o fixa det sista samt hitta en klänning. Vet int evad jag ska ha på mig annars... Vilket problem va?!

Sitter just nu på brossans mini-dator så orkar inte skriva mer då man trycker på fel knappar hela tiden. Men annars är den nim! Hade ju säkert kunnat vänja mig vid det om det varit min! ;)

Måndag igen

Redan varit ledig en hel vecka. Och inget vettigt har jag gjort heller!

Igår körde vi ner till Barum o umgicks lite mer Cs kompisar. Sen körde vi hem och handlade lite och kagade mat. Blev en, för en gångs skull, god köttbit och "roliga"potatis som C så fint kallar dem! =)
Idag har jag verit nere i stugan o lekt lärare. Skulle lära farmor & farfar lite om hur man använder internet och lite så... Givetvis fick man ju mat när man var där nere också! :) Ska nog ta o åka dit snart igen o kolla så han har kommit igång med det. Annars är det lätt att man glömmer hur man skulle göra o då har man ju ingen nytta av bredbandet... =)

Tänkte på det med innan när vi satt i uterummet, att det är ju så självklart för en annan hur en dator fungerar och att i princip all information går att hitta på internet. Det är liksom inget man riktigt tänker på utan det bara finns ju där. Men att då inte vuxit upp med detta och just börjat hantera en dator så måste det ju vara mycket nytt och man får svårt att hålla reda på allt man ska göra. En annan bara klickar o vet för det mesta hur man ska gå tillväga. Men det kan ju inte vara så lätt när man aldrig gjort det förr, så får se till att de sätter sig med det, får åka ner där och ha ett oförberett test någon dag! ;)

Nu ska jag snart gå o träna... Afro ikväll som vanligt, men får nog ta det lite lugnt eftersom jag varit så förkyld. Och jag vill INTE bli förkyld igen kan jag ju säga!!

Godismage

Efterlyser härmed min godismage!! Vart kan den ha ta git vägen tros??

Alla godisälskare vet ju att man har åtminstonde två magar, en för mat och annat och en för gottis. Hur mätt man än är så har man alltid plats för efterrätt eller godis! =D Någon som kånner igen sig?
Just nu sitter jag här i soffan helt förbluffad över hur få bitar jag kunde äta innan jag blev mätt på godiset. Kommer nog inte ens stoppa i mig mer ikväll alls... O jag var inte ens speciellt mätt när jag öppnade gottepåsen... :S Fattar ingenting!

Men när jag började tänka efter så har jag inte ätit så mkt godis på sista tiden. Innan var jag enormt godisberoende och mådde dåligt om jag var utan förlänge... Man var liksom beroende! Men det gällde bara att komma över den fasen så mår man mycket bättre och det är utan godis. Man kan belöna sig ibland med lite godis istället. Då blir de mer uppskattat! Dock inte ikväll då jag tryckte in som jag är van vid att göra men bara att det inte var lika gott i magen som det var när jag var van vid att äta, ja jag vet iinte hur mkt godis jag åt varje vecka... Men nu vet jag ju det iaf. Så imorron, eftersom det nu finns kvar en del i påsen, ska sätta mig med påsen igen så ska jag ta det lite lugnare så man inte mår dåligt av det. Är tacksam för att jag var stark nog på HK och inte tog en Cola till godiset, för då hade jag mått ännu sämre!! Så där var jag riktigt duktig och tänkte ett steg längre! ;)

Nej om man skulle ta o hoppa i lite bekvämare kläder kanske. C är o festar ikväll så jag har det lugnt och skönt här hemma! :P Men ska bli så skönt att inte vara bakis imorron när man ser hur han mår! =) Skadeglädjen är den enda sanna glädjen! Hihi!

090613

Igår satt jag o spelade Sims i princip hela dagen! =) Så otroligt roligt!! Sen blev det pizza på kvällen för min del... C spelade match, som de för övrigt förlorade... Idag har vi varit uppe i stan en sväng, hittade varken paket eller klänning... Så nu vet jag inte vad jag ska ha på mig till midsommar... Får väl ta mig upp ngn gång till i veckan o spana lite!

Just nu sitter jag o tittar på Rasmus på luffen och C ligger brevid o "vilar"... Nej man kanske skulle börja tänka på vad det ska bli till middag ikväll...

090612

Fredag idag ock förkylningen har inte försvunnit... :(

Igår blev jag kidnappad av mamma hem till köpinge. Var ganska skönt att ha några att prata med när jag varit hemma själv en del nu... Man vill ju inte åka o träffa en massa andra heller så man riskerar att smitta dem! Chrille hade avslutning i skolan igår så han kom hem med sina första betyg från gymnasiet! Wohooo! Så nu är han ledig i typ 10 veckor den lilla grisen! Vi tog med hans lilla netbook hem igår för den fungerade inte som den skulle, men det gör den  nu! =) Vill med ha en sån liten som man kan ta med sig lätt. Men sjukt litet allt blir, tangenterna är ju inte som på ett vanligt tangentbord precis...

Idag hade jag tänkt att jag skulle få igång Sims 3 =). Annars blir det nog bara till att vara hemma... Såg fortfarande ganska grått och trist ut ute... Tråkigt för dem som tar studenten, själva hade vi strålande solsken på vår student! Hehe! =)

Ikväll spelar C match, men jag ska inte o se den. Vill inte riskera att bli mer förkyld... Men kommer hålla tummarna för att de ska vinna! ;)

Drivin' me crazy

Blir snart galen av antalet nysningar!! Och snacka inte om hur många ggr jag snytit mig idag!! Ett under att näsan inte trillat av än...

Har just fått i mig lite soppa iaf... Annars har det bara blivit bröd i magen - inte bra!

Blir nog att titta på matchen hemma, själv ikväll. Tror inte jag ska ta mig ngn stans där det finns folk... Pga två anledningar, vill inte riskera att smitta andra samt att jag nog inte kommer att orka ta mig ngn stans! Varför ska man vara förkyld egentligen?! Det är ju bara så onödigt!! :P

Har inte blivit ngn film idag än... Blir nog inte det heller, alla program börjar ju köra igång nu på eftermiddagen! =)

090610

FÖRKYLD :( Hatar verkligen detta tillståndet! Kan knappt andas och jag nyser... Hoppas verkligen att det vill ge med sig snart så jag slipper det mer!!
 
Igår var jag på stan med tjejerna och kollade på karnevalen, tänk att det gått 3 år sedan man själv gick där. Känns ju som att det var förra sommaren! Efter det blev det en fika/lunch på Zeke's o sen en liten sväng i butikerna. Hittade dock inget, eller jo en fin bikini. Som bara fanns kvar i stl. 40 och uppåt... :(

När C kom hem så var det bara att äta middag och sen bege oss mot Vånga där det var kalas. Rasmus fyllde 7 år, fick en massa roliga PS-spel som vi givetvis testade! =)

Idag blir det att ligga i sängen o kurera sig! Inte göra allt för många knop med andra ord! ;) Får väl sätta igång en film sen så man inte blir helt uttråkad..!

Ikväll är det ju Sverige-Malta, får bara hoppas att de presterar bättre än mot Danmark!!

Äntligen

Äntligen händer det ngt idag. Ska o träna om en stund! =) Har verkligen haft en jättetråkig dag, men inte orkat ta mig i kragen för att hitta på ngt heller...! Så nu passar det bra med ett träningspass.

=)

Mamma Mia!

Hade inget att göra så gjorde mig en bakad potatis och satte igång mamma mia! =) Lika bra varje gång!! Älskar musikaler!

Riktigt tråkigt väder idag, tänkte ju att jag skulle gått ut och gått en lång, härlig runda idag. Men icke!! Blir iaf träning ikväll, Afro! Måste ta mig till gymmet ngn dag till denna veckan, har blivit dålig på det på sistonde...!

Istället för att göra ngn nytta så kanske jag sätter igång ännu en film nu... =) Härligt att få leva sig in i en annan värld!

"I have a dream..."

090608

Igår föddes en liten pojke vid namn Frank, ett stort grattis till Susann och hennes lilla familj! =)

Helgen har varit jätterolig. Började med tenta i fredags... Vet inte hur den gick, men håller tummarna!! Efter det så var det snabbt in i bilen för att åka titll Stockholm. Snacka om bilköer när vi väl kom fram till storstaden... Suck, vi som hade så gott om tid eftersom jag skrev tentan ganska snabbt var nu helt plötsligt lite stressade. In på hotellet och sen in mot city och givetvis var ju spåren in till t-centralen upptagna så det tog längre tid än det skulle... Aaah! Väl inne på centralen skulle vi byta till tunnelbanan mot stadium, men vi lyckades hoppa på fel och det inser vi o skriker ut,ut! Jag flyger ut och Henke strax efter mig, men inte tillräckligt snabbt för han fastnar mellan dörrarna... Haha, jag har aldrig sett ngt roligare! De andra slöfisarna blev kvar på vagnen, så jag o Henke stod kvar själva... Hm.. Dock var det ju bara att vänta på nästa, dvs det vi eg skulle tagit... Men det roligaste, som C o de som stod kvar i vagnen var med om var att det gick på två tjejer ungefär samtidigt som oss och när vi började skrika ut,ut så hoppar en av de tjejerna av och den andra blir kvar i vagnen när dörrarna stängs! Haha, som vi skrattade när vi väl mötte upp de andra!! Till slut kom vu ju fram till stadium och såg konserten med Bossen! Var en härlig känsla, dock såg man inte så mkt eftersom man är i kortaste laget... Men det var härligt ändå! =)

Dagen efter så gick vi en runda på stan, men var inte riktigt på shopping humör... Hm, var jag sjuk eller?! Blev två tröjor på Gina bara... Blev så irriterad när inte det linnet jag ville ha passade (jag testade XS och det var för stort)... Hallå, jag är liksom långt ifrån mini, hur ska de riktigt små tjejerna kunna hitta ngt som passar? Aja, jag slösade iaf inte en massa pengar...! Vi körde fr Stockholm i tid så att vi skulle hinna hem till matchen. Men vilken besvikelse, skitmatch!!!

Igår blev det ingen sovmorgon för då skulle vi o titta på Chrille (min bror) som tävlade på hemmaplan! Gud vad duktig han var, blev 4a i första heatet och 2a i andra. OCH att han ligger back nästan 2 månader med träningen eftersom han blev opererad...!! Så här har ni en stolt storasyster!! =D

Tack älskling för denna helgen, älskar!!

090604

Torsdag och jag har just gått upp. Låg kvar i sängen lite extra bara för att slippa plugga...! Men får väl ta mig i kragen nu så jag kan kolla igenom allt o sen får det vara. Har dock orden kvar att lära mig fortfarande... De vill bara inte gå in!! Grrr!

Ikväll blir det fotboll i Kiaby, de möter Näsby... Näsbys förra match hade visst varit ganska händelserik, gällande slagsmål... Hm, hoppas de klarar sig utan dem ikväll! Men det innebär iaf att de har två (tror jag det var) avstängda denna matchen, wohoo!! Så hoppas på seger även denna matchen. De har ju änsålänge bara förlorat en! O så ska det förbli!

Får ju inte glömma att packa en liten väska med vad jag ska ha med mig till Stockholm. Får jag ta o göra i em! Nu tycker jag det är dags för frukost så man vaknar till lite! =)

090603

Onsdag redan... Och det hade behövts en massa dagar till att plugga på... Men imorron kommer jag väl mest att kolla över det lite översiktligt, göra en ex-tenta och sen får det va. Men har problem med att få in orden o dess betydele i skallen.. Den är liksom full!

Satt o hade lite halv koll idag när jag pluggade på hur lång tid uppgifterna tar. Har ju 2½ timmar på mig på fredag eftersom vi behöver köra till Stockholm i tid så vi inte ska behöva stressa! Även om jag tror att jag kommer hinna på den tiden så kommer man nog känna sig stressad. Och jag vill inte att det kommer ngn uppgift som jag fastnar på för det har jag inte tid med! Då blir man bara ännu mer stressad och så gör man fel eller så stannar hjärnan och låser in informationen! :P Aja, gå igenom det imon och sen göra mitt bästa på fredag är vad jag kan göra just nu!

Funderar på att ta mig ut ur lgh o gå en sväng. Men vill ju inte vara ute om det ska börja regna... :S Får ta en titt ut genom fönstret och sen ta ett beslut!

090602

För att utvärdera gårdagens träning kan jag enkelt göra det genom ett ord: Varmt! Var jättedålig luft i salen och dessutom varmt ngt så in i... Sista halvan av passet orkade man inte riktigt ta i o man var dyngsur!! Så kom jag hem o då hade Emma ringt, så ringde upp henne och det bestämdes att vi skulle sticka till House of Bagels o äta (var ju ändå tvungen till att ha mat i magen!). =) Så så blev det och även C joinade oss när han slutat träna.

Kunde verkligen inte somna igår när vi gick o la oss. Sista gången jag kollade på klockan så var den 02,19. Så jag var inte så pigg som jag hoppats på imorse... Hade tänkt gå ner i tivoliparken o plugga redan vid 08,30 men fick bli förskjutet till 10 tiden. Men fick även med mig Virre ner där, så vi satt o pluggade i nåra timmar. Sen blev jag ganska hungrig och gick hem. Blir bara mer o mer förvirrad på alla sakerna, börjar blanda ihopa de olika modellerna... Grrr!

Nu sitter jag inne för det är helt  molnigt ute.. =( Ville ju att det skulle bli sommar nu juh!! Kommer nog inte att plugga mer idag heller, rör ju bara ihop det ändå. Blir så irriterad!

Oh, höll på att glömma! Igår när vi lagt oss så kom jag på att jag glömt ta upp solstolen från bilen... Ville ju ha med den till parken... Aja tänkte jag, går ju liksom inte ner bara för att hämta upp den... Men så imorse när jag vaknat så fick jag ett mess fr C som undrade om jag var vaken o så, samt att han hade satt stolen och filten i källaren! =) Naw min rara man! =) O lite senare så när jag kom ut i köket så såg jag att han satt en lapp på kylen där det stod just det han skrivit... Så glad blev jag, TACK!!! ♥

090601

Jaha, då träder vi in i Juni månad! Tänk, snart har halva detta året gått....Galet!!! Idag har det återigen varit skola, men denna gången var sista gången vi hade lektion innan tentan och också innan sommaren! =) Så nu är det några timmar kvar instängd i skolan och sen är man fri. Men innan dess är det ju tyvärr så att man måste lägga ner en del tid hemma med huvudet i skol-papprena... Suck! Tre pluggfyllda dagar som jag hoppas att jag ska få in allt i skallen på!! Kollat igenom det översiktligt i eftermiddag. Och det är mkt kvar att lära... Hoppas dock att det blir en lätt tenta, det är ju ändå den sista för terminen och han borde inse att man inte är så mkt på hugget för att plugga... Och det blir ju mkt roligare för honom om han slipper göra en massa omtentor! ;) VISST!!! =D

Ikväll är det som alla måndagar dags för Afro, men där kommer nog vara ganska varmt idag kan jag tänka mig... Skulle kanske ta o dricka en flarra vann nu som uppvärmning?!

RSS 2.0