Onsdag

Har flera gånger trott att det är torsdag idag, men nope, det är bara onsdag. Så nu känns det jobbigt att det är 2 dagar kvar att jobba innan helgen... Dagen idag har gått otroligt sakta så jag hoppas att morgondagen går snabbare!

Har börjat packa några lådor inför flytten. C tycker jag är löjlig som packar redan nu, men hellre nu när jag har tid än sen när jag inte vill stå här i lägenheten o packa utan vara i huset o greja istället! =) Så, om jag packar ska väl han packa upp, right?! ;)

Ska se om det är något bra på tv ikväll, om inte blir det läsa istället! Har inte läst på länge så har inte läst klart Ljudet av ditt hjärta...

14 timmar

14 timmars jobb är det kvar innan helgen. Har varit ganska lugnt på jobbet denna veckan måste jag säga. Ska bli skönt när killarnas semestrar börjar ta slut så jag kan planera in jobben lite lättare. Ganska stor skillnad på när de är 2  man och 4....

Min hosta har fortfarande inte gett med sig... Funderar på om jag kanske ska ringa vårdcentralen o se vad de säger. Men hon jag pratade med i lördags sa ju att det inte fanns något för hosta... Nehepp. Å ändå fick jag hostmedicin, konstigt... Hostan har ju ifs lättat lite, men värst är det på morgonen direkt när jag går upp och på kvällen när vi har ätit.

Nog pratat om hostan, i helgen ska jag på 25 års och examensfest. Mycket trevligt ska det bli, tyvärr har C beredskap o eftersom festen är i Linderöd är det lite långt iväg... Så det blir jag och tjejerna och en himla massa annat folk! :)

Now: Back to work!

Host, HOST!

Ja jag kan klaga så fort jag har en fis på tvären. MEN, efter snart 3 veckor med hosta så börjar jag faktiskt blir riktigt trött på det!! HAr fått hostmedocin, men det verkar inte hjälpa, inte än i alla fall..! Och nu börjar det dessutom komma tillbaka i näsan med... :(

Annars då? Jo helgen bllev det trevligheter med mat och lite fest på det. Kanske inte det smartaste när man är förkyld, men man lever ju bara en gång! ;) Veckan kommer att bestå av jobb, mycket jobb, för där är att göra vill jag lova. Inte bra att det är så mycket fel på vitvaror när vi bara kör med halva styrkan. Mer jobb och mindre personal, en ekvation som inte går ihop!

Sitter just nu och beskådar C som så flitogt står och lagar mat. Hemmagjord schnitzel med kyckling, skinka och ost samt råstekt potatis till det. Kanske någon sås med om jag är snäll! ;) Börjar bli ganska hungrig, så ska ta en titt på hur det går för honom.

Lunch

Vad värmen tar på krafterna!! Sitter på jobbet och vet inte riktigt var jag ska ta vägen...

Hade myskväll med Jenny igår, satt utanför (ja, utanför!) tivoliparken och lyssnade på musik, åt och drack gott! Svängde sedan uppom stan för att kolla läget innan vi gick hem. Även om det inte blev så sent så var jag sjukt sliten i morse när jag skulle gå upp...  Ikväll blir det att tvätta och sedan bara ta det lugnt hemma tror jag. Hade varit skönt. Har inte varit hemma en kväll på, ja säkert två veckor nu... Fullt upp med andra ord! =)

Nu ska jag luta mig tillbaka i stolen och blunda de sista 10 innan det är dags för 4 timmars jobb!

Vilken värme

Det är ju helt galet vad varmt det är!! Suttit hela dagen på jobbet och varit klibbig av den fuktiga luften. Att cykla hem var inte heller det roligaste jag har gjort kan jag tala om! Har just tagit en välbehövlig (och kall) dusch och inväntar att klockan ska närma sig 7. Då ska vi nämligen gå upp i stan och äta gott med Jenny och Thomas! =)
Nu ska jag fylla på mitt glas och kanske slå in en paket inför morgondagen! =)

Tack för denna helg

Vilket underbart väder vi haft denna helg! Känns ju nästan som att man varit utomlands, kunna sitta ute långt in på natten utan att frysa det minsta! Me like sommar! =)
.
Var uppe på Kristianstadsdagarna både i fredags och igår, ganska trevligt, men lite mycket folk för min smak... Men så är det väl när det är fest... Idag har vi varit i Barum för sol och bad. Där var vi även igår efter vår tripp till Ikea, vilket var lite synd för det var så varmt, men ändå skönt att de hade AC. ;) Tittade på kök och garderob. Så planerna är i full gång! ;)
.
Imorgon ska jag börja jobba. Det är början av en 4 veckors lång period. Man ska väl inte klaga, tur att man har ett jobb under sommaren, men ska inte bli kul att sitta inne när det är så fint väder..! Ska försöka ta vara på luncherna och sätta mig ute i solen, om det inte är helt galet varmt vill säga!

Fram med solen, bort med molnen!

Var är solen idag? Här hemma lyser den endast igenom molnen lite, lite. Det är ju ifs fortfarande varm ute, men det är ju solen man vill åt! ;)
Det har fortfarande inte lossnat i näsan och hostan är kvar. Vet inte om det kan vara lite allergi inblandat... Sov med fönstren stängda i natt och det känns som att det hjälpte lite iaf! Låt det försvinna helt!! =D Är dags att få lite frukost i magen nu tror jag!

Fööörkyyyld...

Inte kan man få vara frisk när man är ledig... Som tur är det "bara" en förkylning så det är inte så farligt. Men ack så jobbigt och irriterande! Dagen började därmed ganska mjukt, men mot eftermiddagen begav jag mig upp i stan för att möta upp Lollo. Var på en rejäl shoppingrunda (jag handlade ingenting!!).

Efter att ha sprungit i affärer blev jag ganska tött i huvudet. Ganska jobbigt att andas också... Så jag begav mig hemåt vid 18 tiden för att laga middag. Spagge och köttfärssås med vitlöksbröd. Mycket gott! =) Nu ska jag förbereda mig för veckans CSI avsnitt!

Mys med bebis

Idag har jag och mamma varit på besök i Matvik, eller precis utanför. Vi har varit och hälsat på Petra, Alwin och nya tillskottet Noel. Alwin visade oss sin lillebror och berättade att han var storebror. =) Så söta är de! Blev mat och fika, lite hoppande på studsmattan, lek med vatten samt gos med bebis! =) Så himla mysigt!

Annars har det inte varit lika fint väder idag... Hoppas det bättrar sig till imorgon när jag ska vara hemma... Hade ju uppskattat lite sol!! ;) Vi ska även till banken imorgon, lägga upp lånen och lite så. Inte en aning om hur vi ska göra med lånen, räntan o så menar jag. Ska man binda de på lång framtid eller chansa lite och köra på rörligt?! Ja jag vet inte, men förhoppningsvis kan bankkvinnan hjälpa oss så vi kommer fram till någon bra lösning! Nu ska jag gå o se om vi ska ha ngt att äta idag kanske... Inte för att jag är hungrig efter en dag hos Petra.. Men äta måste man väl!

Ett tag sen...

Inte blivit mycket tid framför datorn på sista tiden...Har helt enkelt haft annat för mig! För att börja från förra inlägget så firade vi midsommar i Tollarp, dit vi cyklade!!! Inget jag gör om, men roligt var det! Midsommardag festade vi till det igen och då först i Brearöd för att åka till Venestad på spel och dans. Veckan har sedan inneburit jobb och en del andra aktiviteter. Helgen som just passerat har senderats mycket ute, solat, badat (första doppet), grillat, drucktig god öl och åkt lite på sjön. Riktig najs sommarhelg med andra ord! Vädret har ju varit helt underbart och det bästa med det är att jag är ledig denna veckan då det ska bli fint väder har jag sett! Så hoppas nu inte att vädergudarna ändrar sig!! =D

Nu ska jag äta lite frukost och sedan bege mig ut i det fina vädret!

RSS 2.0