Urladdad

Har inte så mkt batterii på datorn och orkar inte sätta i sladden. Så blir inget långt inlägg!

Sitter just nu hemma och tittar på Sommarkrysset. Men inte vinner man inte!! Har käkat sallad från House of bagels med Emma, mumsigt! Dagen har spenderats down-town med mamsen. Hittade en del fynd som mamma sponsrade med! =) C är på spelarfest i Barum, men dricker dock inte eftersom han har beredskap... Trist, men så är livet! Imorron vet jag inte vad vi ska hitta på... Återstår helt enkelt att se.

Igår var vi nere i Åhus o spelade en runda minigolf och efter det hyrde vi film. Ngn rysare som jag somnade på golvet till... I sådana lägen hade det varit skönt att ha en soffa till. Sitta fyra pers när man är trött i en soffa blir lite för bra!

Hade det inte varit för ögonen så hade denna dagen varit finfin! Nu väntar 102 dalmatinerna på tv, har köpt gott choklad att ha till! =)

Inte bra!

Sitter just nu på jobbet. Sista dagen innan helg! Inte för att min helg kommer att bli så händelserik direkt... Har nämligen fått ögoninflammation.. :( Så kommer nog inte att göra allt för mkt... Inatt har det varit jäkligt. Vet inte hur många (läs få) timmars sömn jag fick egentligen. Men var ganska pigg när jag gick upp ändå, o vakna innan klockan ringde gjorde jag med! Så kom till jobbet jättetidigt, innnan någon annan. Så här satt man... Hann ifs kolla mailen o lite så. Hoppas att det blir en ganska lugn dag idag. Ska o handla ikväll med, lönen har ju kommit nu så vi kan fylla upp frysen! ;) Har verkligen varit helt pank månaden som gått!! Måste ringa Emma med ikväll, skulle ringt henne i början av veckan men så fick jag inflammationen o varje kväll har jag somnat vid 19- tiden på soffan, o sen vid 20 gått in o laagt mig i sängen. Helt slut och superont i ögonen. Har fått sådana panikattacker när det har kliat i ögonen. O än så länge har inte dropparna till ögonen hjälpt speciellt mycket. Men jag hoppas verkligen att det börjar verka snart. Inte kul om det blir värre över helgen när man inte direkt kan åka o få ngt starkare. Om man inte vill åka till akuten vill säga, men det känns kanske lite överdrivet... Nej nu är det dags att ta andra omgången droppar för dagen... De ska tas var 3e timme idagg också och imorron ska det trappas ner till var 4e...

Aja, ha en härlig helg, o låt oss hoppas att den blir regnfri!!!

Jubba, jubba, juuubba!!

Jobbar o står i varje dag. Sitter just nu o inväntar att klockan ska bli 17,00 så jag kan stänga ner och cylla hem!!

Har åkt på en jäkla förkylning som främst satt sig i halsen. Väldigt irriterande!! Så har idag suttit med halsduk/scarfs på i hopp om att det ska lindra halsontet. hehe, ser lite dumt ut att sitta med den på när det är typ 30 grader ute!! Menmen man ska ju inte vara som alla andar.. :P

Igår var vi hemma hos mamma och fixade det sista med taket, så nu är det 100% klart! Ikväll vet jag inte vad vi ska göra. Äta iaf o sen får vi se... Till helgen vet jag inte heller riktigt vad som händer men det blir inget festande iaf!! Var ju riktigt bra fest i lördags så håller mig till att minnas den kvällen. Eller iaf det jag minns, har ju en del minnesluckor om man säger så! ;) Men skoj hade jag iaf o det är ju huvudsaken!

Nej är väl lika bra att börja släcka ner nu så man kommer här ifrån så snabbt som möjligt!

Tid

Har inte haft så mycket tid över denna veckan för att sitta vid datorn o blogga. Har haft o göra varje kväll! Varit på kalas, lagt tak i köpinge, varit på K-dagarna. Ja jag vet inte allt som hänt. Men igår hade vi en riktigt slappedag hemma efter vi ätit kvällsmat. Jag läste en bok o C pillade lite med datorerna. Kunde gå o lägga oss i tid och sova ut till idag. Måste gå o lägga sig tidigt när jag börjar redan 07.00 på fredagarna. Men skönt att komma hem strax efter 16! =)

Idag har det varit Johans sista dag på jobbet, så vi har ätit o åter ätit idag. Började med frukost kl 07.15, sen smörgåstårta vid 12 och sen tårta o muffins vid 15 tiden. Puh, har mat upp i strupen fortfarande!! Men ikväll ska det ätas tacos så det får man göra plats till! ;) Annars vet jag inte vad som händer ikväll... Jenny kommer iaf sen o ska låna min cykel, de ska cykla till Ovesholm. För min del räcker det att behöva cykla till jobbet varje dag. Men det är uppfriskande och betydligt närmre!! Eller nu kom Jenny rättare sagt!!!

Får väl ta o stänga ner detta och kanske börja ta tag i min hög med kläder som ska packas ner i byrån och in i klädkammaren. Håller förresten tummarna för att det blir fint väder i helgen så man kan få lite sol på sig! =)

Söndag

Har egentligen inte mycket mer att säga än Vart är solen som jag ville ha idag???
Hade ju planer på att gå upp tidigt för att åka o sola och bada! Men nope, när jag gick upp för o kolla vädret vid 9.30 så var/är det ju mulet och blåsigt, utan sol!!! Man kan bli så besviken. Så nu ligger man forfarande i sängen och har inte gått upp än. C har liksom inte mått så bra inatt så han sover fortfarande... (Allt som vanligt med andra ord!) :P

Varit uppe i stan både i fredags och igår, riktigt mycket folk som letar sig dit. Går man i öltälten så ska man ju inte vara rädd för att spilla på kläderna, för gör du inte det själv så gör någon annan det åt dig... Blir man lite trött på folk som är så fulla så de inte kan stå på benen och spiller ut mer än halva glaset när de vinglar fram. och oftast så hamnar iaf några droppar på någon oskyldig!! Fredagen började med grillning vid Calles place och igår var vi hemma hos Tessans föräldrar i Tollarp. Riktigt trevligt båda dagarna och för att toppa helgen ytterligare lite så är det ju Diggiloo ikväll!! Hoppas bara inte att det börjar regna! Då blir allt så blött och tråkigt!! Ska nu sätta mig o leta upp vad jags ka göra för någon mat o ha med mig till ikväll. Är lite trött på vanlig pastasallad med kyckling så får se vad jag hittar. Annars får det väl bli det ändå...

Var förresten hemma i Köpinge med igår. Mammas uterumstak hade gått sönder av haglet (som kom i fredags kväll). Så där var hur många hål som helst. Totalt var där nog över 150 hål, om inte mer. Såg ut som att någon hade stått och skjutit hål med en kulspruta... Helt sjukt att haglet kunnat komma med sån kraft att det slagit hål, stora som femkronor. Så vi åkte dit o la presenning på taket så det inte ska regna in... Lite provisorisk lösning tills vi ska byta taket, men det får bli en dag när det inte var så varmt som igår. Gick knappt att va där uppe. Men C var så duktig som fixade allt nästan helt själv. Jag o mamma assisterade mest med stenar o lite så att lägga på plasten så inte vinden ska få tag i det...

Nej leta mat var det. Kanske borde gå up o äta frukost med snart...


Fredag & K-dagarna!

Idag börjar Kristianstadsdagarna och det innebär att man ska upp i stan o glo på folk!! =)

Har nu jobbat 2 av 8 veckor. Känns ganska bra men det är så jobbigt när det är varmt och man orkar inte ha igång hjärnan på helvarv hela tiden. Idag innan jag skulle gå hem så ska jag vara glad att jag visste var på datorn jag skulle trycka. Så jag blir inte förvånad om det på måndag visar sig att det blivit en massa fel... O då blir det jobbigt!!

Igår var vi nere i Åhus o tog mitt första dopp. Lite glass med chokladdopp hanns också med! =) Ikväll kanske det blir en liten friterad bana med glass som slinker ner! Hehe, det är höjdpunkten -att det är massa gottis vart man än går!

Ska nu ta mig en nektarin och invänta mannen så vi kan smida lite planer för kvällen! ;)

Ha en trevlig kväll allesammans!

Detta fält måste fyllas i

Då har vi trätt in i Juli månad också. Ganska så exakt ett halvårsedan det var nyår och lika lång tid kvar tills det är dags att fira nyår igen... Men i år kommer det att skjutas in i värmen! =) Långtar så enormt tills vi ska åka. Skönt att ha något att se fram emot nu när man jobbar dag in och dag ut. Kommer också göra att höstterminen i skolan kommer att gå väldigt fort. Men det gör inte mig ett dugg, vill bara bli klar nu så man kan komma ut i arbetslivet och börja jobba. Om man får ett jobb vill säga...

Är inte så mkt att göra idag på firman, är själv med så det är ju tur att det inte ringer stup i kvarten. Kanske tom hinner med allt som jag skulle gjort om vi varit två! :) Till helgen börjar ju K-dagarna, så då blir det säkert lite partajande... Om inte annat så lär man väl iaf gå upp i stan o glo lite på folk! ;)

Nej plikten kallar!!

(Pallade inte hitta på ngn rubrik så tog felmeddelandet, hihi)

RSS 2.0