090828

Även denna dag har vi ett födelsebarn, idag är det Martin som fyller 22år! Grattis! :D

Har varit o tränat idag med, riktigt skönt. Man kommer verkligen igång och i vanliga fall hade jag säkerligen legat kvar i sängen tills nu. Istället har man fått röra på sig o dessutom fått ett strålande humör på köpet! :D

Igår på kalaset fick vi en massa kakor, men jag orkade inte att smaka alla för jag var proppmätt av Ko-San maten vi hämtat. Åt även det idag eftersom jag aldrig orkar äta upp en hel portion. Superbra!! ;) Både jag o C var ganska trötta så vi blev inte så långvariga. Tror klockan var strx innan 22 när vi körde hem. Skönt, vet inte ens vad klockan var när jag somnade, hihi...


Måste också skriva att jag fått ett erbjudande som jag överväger. Mer vill jag inte skriva just nu men jag kan säga att jag är sugen på att nappa.... Återstår att se hur det blir med det! Då lovar jag att berätta! ;)

Bjuder på en bild som jag tog under gårdagens promenad...


Ikväll blir det Melodifestivalen och käk med tjejerna!

090227

Idag är det fredag och jag har redan hunnit med en hel del. Varit o tränat samt  gått en runda med kameran o tagit naturbilder, bara för att träna mig på de olika funktionerna. Men jag tog de flesta bilderna i auto-läge, tyckte det gick lika bra! ;) Kanske borde ta o lära sig lite mer för att få ut så mkt som möjligt... Aja det kommer senare!

Kanske ska börja med att berätta om min födelsedag. Fick ju som sagt en del paket redan på fredagen hemma i köpinge. I onsdags fick jag pengar, underställ, skidstrumpor, ett prynads "träd" som man kan hänga smycken på samt en kobra gjord av ben långväga från Egypten. (eller den fick vi tillsammans) O så fick jag ju kameran på morgonen! :D Självklart fick jag ju även en massa grattishälsningar, o de tackar jag så hjärtligt för!!

På eftermiddagen så började det med fikagäster o strax efter att de gått så kom kvälens gäster. Så det var fullt hus hela eftermiddagen! Men det är trevlit att ha alla nära o kära runt sig!

Igår var det återigen skola men inget roligt då heller. Börjar bli lite smått nervös inför tentan. Har inte läst vidare mkt i boken och läraren tror nog att man pluggat skit mkt... Oops! Kanske borde sätta igång med det ordentligt efter helgen... Idag måste jag isf renskriva iaf en föreläsning. Annars kommer jag aldrig kunna börja läsa. Hade varit så skönt om man kunnat komma ut i arbetslivet nu istället! O tjäna lite riktiga pengar o inte behöva snåla varje månad för att man vill kunna lägga undan lite. Men den tiden kommer väl den också. *hoppas*

Försökte få in bilderna som jag tagit idag på datorn men den sa att det inte fungerade korrekt så jag får väl vänta tills C kommer ham så han kan hjälpa mig.... Grrr... Nu blir det dusch o mat o sen ska det bannemig bli plugg!!

090225 - Hurra för mig!

Idag är det min födelsedag och den började helt fantastiskt! C hoppar upp ur sängen o in i sin klädkammare för att hämta min paket. Vilket visade sig vara en digital systemkamera!!!! Trodde först han skojade och hade lagt ngt annat i kartongen. Men när jag såg att där verkligen låg en kamera så satte jag ig upp isängen snabbare än snabbt!!! Helt galet, han får inte ge mig så dyra grejer. Ska kanske säga att Cs föräldrar o syster med familj också var med på pakteten, men ändå. Det är allt för dyrt!! Men det är ju inte så att jag inte vill ha den :P

Sen blev det frulle på Kaffe å sånt med Jenny, Tessan o Carro. Var mkt trevligt att börja sin födelsedag så! :D Tack tjejer! Har även hunnit med maxi en runda o köpt fika till i em och ikväll. Så nu sitter jag i soffan o är jätteklar med allt som ska vara gjort. Så nu tänkte jag ta o lära mig lite om min underbara kamera!


Denna var det jag fick! :D

090223

Då var helgen över för denna gången också. Orkade faktiskt med en utgång i lördags! O mådde inte ett dugg dåligt igår, wiie!! Var bara lite trött men det är ju kanske inte så konstigt... Var ju faktiskt duktig som gick upp o tränade på morgonen (i lördags) med, fast att det var väldigt lockande att ligga kvar o sova lite till. Nästa träningspass blir ikväll 18,30 Afro även då. Har kommit fram till att det är en väldigt bra träningsmetod för man tränar både konditionen och man blur helt slut i heeela kroppen. Nu kanske ni tycker att det blir man ju under alla pass. Men så kommer den viktigaste egenskapen. Det är så sjukt roligt. En timme bara försvinner o man hade gärna fortsatt lite till. Men kanske lika bra att man stannar där för annars hade jag inte kunnat röra mig dagen efter!!

Igår blev det pizza och film hemma hos Henke o Louise. Vi såg Henry Poole is here-inte så bra och Yesman-var väldigt skojsig! :D Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, förutom träningen ikväll. Men hade ju onekligen behövt läsa lite... Får se om det blir av...

090221

Idag fortsätter födelsedagsfirandet. Ska först till Clint nu kl 16 o sen vid 19 blir det till Stefan. Efter det blir det antagligen utgång.. Får se om man orkar hålla sig vaken o sisånär pigg tills det är dags...  Annars idag så har jag varit o tränat o även hunnit med en lunch på stan med tjejerna. Var mkt trevligt, kan säga att ljudvolymen på nostalgia var ganska hög, många som var o lunchade idag.

Igår var det som nämnt kalas i köpinge för mig o min bror. Fick några paket men resten får jag på min dag. Det jag fick igår var presentkort på H&M, pengar, godis, blommor, presentkort på RenHud och delar till sevisen jag samlar på. Så det var mkt bra grejer.

Nu ska jag ta mig en bit kladdkaka o sen göra vid mig. Vet inte riktigt om jag ska ha på mig klänningen jag köpte igår eller inte... hm...

090220 - Ingen vanlig dag

920220 kom det en liten pojke till världen vid namn Christian. Denna pojke är min lillebror, som idag fyller 17 år! Ett stort grattis på födelsedagen! Kan inte fatta att du faktiskt börjar bli riktigt stor nu!

060220 kom det ännu en liten pojke till denna jord, han fick namnet Clint. Denna pojke är inte min bror utan min kusin, ett stort grattis på din 3e födelsedag! :D Älskar er båda och vet inte vad jag skulle gjort utan er.

Och idag 090220 ska det bli kalas för mig o Chrille, o imorgon blir det kalas för Clint. Är dags för mig att ta på mig lite kläder, har en del o göra innan jag ska ta bussen vid 12.

Tror att detta kommer bli en alldeles utomordentligt bra dag!! :D

090219

Idag som de senaste och även kommande torsdagarna så har jag varit i skolan. Satt faktiskt tom kvar på biblan efter lektionen o renskrev allt från lektionen. Sen när jag kom hem så kopierade jag det och för enn stund sedan, på väg till Maxi, så gick jag inom Jennys hus o la det i hennes brevinkast så hon ska få det direkt när hon kommer hem! ;)

Anledningen att jag var tvungen att gå till Maxi var för att vi hade ingen ketchup hemma, inte matlagningsgrädde heller för den delen... Visst ketchup kan man klara sig utan ett bra tag men inte ikväll, för då är det ketchupkyckling som står på menyn. Jag har aldrig gjort den innan men mamma har gjort den många gånger o den är supergod. Hoppas bara att jag kan göra det lika bra, men fick instruktioner innan så jag ska göra mitt bästa. :D

Imorron blir det kalajs!

090218

Skrev förra gången att jag skulle försöka plugga lite under tisdagen. Men så blev det inte... Gjorde inte ett piss innan pappa kom o hämtade mig för en lunch. Mkt gott åt ute på Carlssons Taverna som vi alltid gör. Potatismos o korv var dagens så det slog vi till med båda två. När jag kom hem gjorde jag som jag alltid gör, satte mig framför datorn och här satt jag tills det började närma sig kväll och det var dags att göra sig redo för träning. Testade mina nya träningsskor, superbra, tre toasts av fyra! (Benjamin i Björn Gustafssons film)  Haha. Har faktiskt en del träningsvärk idag, främst i mage och bröst... Men det är samtidigt skönt, men ändå inte... :S Till middag igår blev det thaisoppa med "rispasta" - kommer inte på vad det eg heter, ngt på b...- och kyckling. Mmm, gott. Sjukt lätt o göra med eftersom själva soppan är färdig när man köper den. Jenny som tipsade mig om det, tackar!

Idag har jag faktiskt renskrivit allt klart så nu är jag ifatt med det. Bara till att komma igång med läsningen också. Massa kapitel efter är jag... Så måndag är det läsa som gäller. Kanske skulle försöka läsa lite ikväll med när man ändå är hemma själv. Eller å andra sidan, det är kväll och det innebär tv!! :D

Var meningen att vi skulle gå o styrketräna imorgon kväll igen men C fick klipptid så det blir inget av det. Men jag ska försöka gå dit under eftermiddagen. För imorgon är det skola igen 9-12, o efter det så ska jag sätta mig o renskriva direkt. Jenny ska ju få ta del av dem när hon kommer hem så bäst o göra det med en gång! ;) Kvällen ska vi vara hemma båda två, skönt. Tänkte om jag skulle kocka ihop ngt lite roligare -iaf roligare än vad det blev ikväll: makaroner o korv- men får se om jag kan komma på ngt roligt. Det värsta är ju att det behöver v ara ngt vi har hemma för det börjar sina på kontot nu... Vi har 83 kr kvar på matkontot sen har vi handlat mat för 2000 denna månaden. Känns som att det är ganska mkt. Eller vad  vet jag... Men det känns så iaf.

Helgen kommer gå undan, fullt upp hela tiden. Fredagen kommer jag börja med en sovmorgon -trodde jag ja! C ska jobba hemifrån eftersom han ska till tandläkaren vilket innebär att jag kommer vakna vid 8... :( Sen skulle det kanske lunchas med Jenny beroende på när hon kommer hem. Strax efter lunch beger jag mig ut till Köpinge (måste komma ihåg att kolla bussen). Det har nämligen blivit dags att fira min brors o min födelsedag. Så det börjar komma några gäster vid 14 o sen kommer några vid 16 tiden o efter det. C kommer så fort han kan efter jobbet. Så fredagen kommer att spenderas i köpinge :)  Lördag morgon börjar med att jag ska träna 10,15, luncha 12,00 med tjejerna i stan, vara kl 16,00 i vä o fira Clints födelsedag, sendan vidare in till stan o Stefan som ska ha 25-års kalas. O senare blir det säkerligen utgång. Söndagen kommer man vääl inte må så bra, ska även ut till Rinkaby o flytta lite möbler... Så hur denna helgen ska gå ihop vet jag inte riktigt än, kommer bara försvinna o vli vardag på ett ögonblick! Berättar sen när jag vet hur det hela gick! Hehe... Nu är det time att runda av här, snart dags för Unga Mödrar :D

090216

Helgen är över och inget skolarbete har blivit gjort idag... Men ska kanske ta det från början istället.

Fredag: Cs familj kom hem från Thailand. Träffade dock inte dem... Kvällen spenderades hemma hos Tessan som fyllde år. Mkt skoj, vi beställde hem pizza och snackade massa skit. Några av dem stack ut men jag (och de flesta andra) tog det lugnt.

Lördag - Alla hjärtans dag: Började med att jag tränade, Afro kl 10,15. Var väldigt jobbigt men roligt som vanligt! I vanliga fall så är det Afro även idag med det var inställt pga utbildning. Så jag stannade hemma istället och ska träna med alsklingen imorron istället. Efter att jag duschat av mig så gick jag upp istan o mötte mamma. Gick o tog en fika på brödboden. Perfekt med massa kakor direkt efter träningen!! Fick en (även min enda) alla hjärtansdag paket, en kylskåpsmagnet i form av en gubbe (i silverfärg) som håller i ett rött hjärta. Var väldigt gullig o sitter just nu på kylskåpet! Eftermiddagen låg vi hemma i soffan o bara var! Kollade på en film o sen var det dags o beställa mat. Blev från min gamla arbetsplats Ocean City. Mums, var supergott! :) Tittade på Melodifestivalen men det var väl inte så mkt o hänga i granen... Så det blev en ganska tidig kväll då vi båda var ganska trötta...

Söndag: Tog sovmorgon, riktigt skönt!! Känns som att det var väldigt längesedan vi kunde sova länge båda två. Sen började det städas och rengöras i akvariet. Vägrar stoppa ner mina fingrar i vattnet. Vet inte riktigt varför men totalvägrar!! Sen for vi ut till Kjuge för o hälsa resenärerna välkommna hem. Körde sedan vidare till Vånga för o hälsa på andra delen av resesällskapet. Bruna o fina var de allesammans. Tittade igenom alla bilder de tagit. Såg så skönt ut när de låg i vattnet o skvalpade. Längtar som sören tills vi bokat våra biljetter, kollade lite på priser o så innan. Det är ganska dyrt med bara flygbiljetten. Kan säga att man måste börja tänka på vad man spenderar sina pengar på.Inga onödiga saker kommer att konsumeras från min sida. (Eller iallafall försöka att inte göra det!!) För det kommer bli tufft att spara ihop så mkt pengar när man inte direkt har ngn inkomst....

Måndag (idag): Sovmorgon skulle det eg inte blivit men så blev det iaf... Attans, jag som skulle få så mkt gjort idag. Körde ut till Saab med bilden, blev sittandes i över 1 timme. Å så kom de fram till att inget skulle göras... Skulle vänta o se när vi (C) bytt till sommardäck. På vägen hem så körde jag inom firman för o se om pappa hade tid o luncha imorgon eller på onsdag. Hann inte mkt mer än innanför dörrarna så blev jag satt i arbete. Hehe, var inte så illa, roligt att man kan hjälpa till. Men man blev ju borta lite längre än vad som var tänkt...När jag sen kom hem så kunde jag äntligen äta lite mat!! Mmmm! Sen har jag även varit på Maxi o handlat mjölk, juice, bröd och lösgodis för 9kr för att vara exakt! Men nu i efterhand så ångrar jag att jag åt det. mår lite illa av det nu... Hur kan det vara så att man aldrig lär sig?? Har ifs svaret på det själv, för det är GODIS!!! :D Resten av kvällen kommer jag nog att sitta i soffan o titta på tv o efter det så ska jag försöka ta mig ända här ifrån till sängen...

Imorgon ska jag verkligen försöka plugga. Iaf ngn liten timme!!! O kanske luncha med pappa, antingen imon eller på onsdag beroende på hur mkt han har att göra. Snackade med Jenny (som befinner sig i Österrike) över MSN i eftermiddags också. Hon hade visst blivit påkörd av en snowboardåkare i backen... Stackare, hoppas hon inte får allt för många blåmärken! Kan tänka mig att jag kommer vara ganska så blåslagen när vi varit i Trysil, med tanke på hur många gånger jag hann trilla i Åre på bara två dagar!! Säger redan nu "Aje!" Funderar på o gå o brygga mig en kopp te, blir nog på det viset. Så ska alltså försöka ta mig upp ur soffan... Good Luck to me!! :P

090212

Blev ingen lasange gjord igår... Hade varken ost eller bechamelsås hemma... O hade inte heller tid att gå till Maxi o köpa det. Istället körde jag ut till Kjuge o stannade på Frasses o köpte ngt o äta. Tog ett tag innan C kom till Kjuge så jag borstade av bilen så det inte skulle vara fullt av snö på den. Gick in o åt min mat medans C hämtade massa ved innan han körde till träningen. Under tiden han var o tränade så hann jag titta på Unga mödrar, skotta snö från uppfarten OCH elda samtidigt. Tyckte det skulle bli skönt att sitta inne o värma sig vid brasan, men efter att ha skottat hela uppfarten och sprungit in emellanåt för o lägga in mer ved så var jag genomsvettig. Var inte alls skönt o sätta sig vid brasan, men gott med ett kallt glas vatten. Kände att jag varit mkt duktig o huslig igår. Hehe, men hade ju varit bra om man kunnat vara det här hemma med... Får ta tag i det idag.

Är ledig från skolan nu fram till torsdag nästa vecka. Ska bli skönt men samtidigt är det risk för att det inte blir så mycket skolarbete gjort... Men ska försöka iaf!

Teckning uggla som studerar

090211

Onsdag innebär ingen skola. Och idag var det skönt för det snöar som bara den! Han just kommit hem från Rinkaby, mamma o jag har varit där o målat mormor o morfars vardagsrum nu när de är i Egypten. Mamma, moster o mobror har varit där två kvällar nu i veckan o gjort en del så nu är det lister, golvet och taket kvar. Så det bli säkerligen ngn dag till för min del där ute. Vill ju känna att man hjälpt till! :) Fick ett mms från Egypten när vi var där ute, mormor ligger o solar vid vattnet. Så jag skickade tillbaka en bild på deras trädgård täckt av snö... Knappt avis!! O imorgon kommer Cs familj hem från Thailand. De kommer ju knappt o va bruna när de varit borta i en hel månad!!! Men ungarna tycker säkert det är roligt med snö när de kommer hem... Om den ligger kvar o inte hinner bli slask tills dess...

Har fortfarande träningsvärk i baksidan av benen. Så det är lite jobbigt när man går i trappor o så. Men samtidigt är det skönt att känna av att man tränat! Hehe.

Ska se om jag kanske orkar laga en stor omgång med lasange som vi kan frysa in o äta när man inte riktigt hinner laga ngt eller behöver ha med till jobbet eller så... Ganska smidigt, borde göra så lite oftare...

Medans snön fortsätter falla utanför fönstret ska jag försöka få något gjort här hemma....

090209:2§

Ja man blir lite skadad av lagboken så om ni inte måste ge er ite på att läsa den!

Var bara tvungen att tillägga att jag har fått världens blåsa under stortå nr2 idag på träningen. Fick på den vänstra i lördags... Så man kan väl bara dra slutsatsen att jag genomför träningen med full kraft! ;) Sjukt roligt att man har hittat en träningsform som är så kul. Känns lite som när man går ut på dansgolvet o rockar loss! Haha. Blir till o tejpa tårna på lördag så det inte gör så ont. Ska nog ta o stretcha lite extra nu så att jag inte får allt för jäklig värk imorgon. Sen blir det till o laga ngn mat. Måste ha ordentligt med mat i magen efter ett hårt träningspass! (Ni kanske "hör" hur nöjd och glad jag är) :D


090209

O så var det måndag igen... Denna måndag har spenderats i skolan fram till lunch då vi körde in till stan o käkade lunch på KoSan, mmm!! Klockan 15 skulle det vara dags för rättegångsbesök, men det fallet vi tänkt gå på blev försenat pga ett pågående fall. Så vi hoppade in på det istället. Var ett misshandelsfall, ganska intressant att sitta o lyssna. Men träsmak i rumpan kan man ju säga att man fick. Efter typ 10 minuter så kändes det!!

Helgen var en väldigt lugn men ändå trevlig. Fredagen, hemma i soffan o kollade på film. Lördagen började med träning vid 10 sen hem o chillade i soffan. Vid 16 åkte jag med Tessan ut till Willys där vi mötte upp Hansson för o handla mat till kvällens middag. Mkt trevlig afton med mkt att äta! Hann dock inte inom Lollo som firade sin födelsedag för jag var inte i stan förrän ettsnåret...(Vilket innebär att de redan gått ut) Men har hört att de hade en trevlig kväll iaf o det är ju huvudsaken! :D Söndagen for vi hit o dit, tvättade o handlade samt "hjälpte" Maja med bokföringsgrejer. Vilket inte tog mer än typ 10  minuter... Hehe, skönt när problem löser sig så snabbt! ;) Så efter det blev det söndags-shopping p Maxi med Maja o Wlarre. :D

Vad som återstår för dagen är ett träningspass som kommer ta kål på mina lår! Har redan rejäl träningsvärk i dem o det lär väl inte bli lindrigare efter kvällen... Får se om man kan ta sig upp ur sängen imorron... :S

090206

Åh, vad jag har varit duktig idag!! Har faktiskt varit o tränat, samt skrivit upp mig på passet imorron. Så nu sätter allvaret igång igen! Skönt... Måste ju först träna upp sig för Beach -09 och sen behålla det till Thailand :D Me like!

Haha kommer ihåg hur jag o min bror när vi var små alltid brukade göra egna kalendrar för att räka ner hur många dagar det var kvar tills man skulle åka. Så satte man dem på dörren o varje dag strök man en dag. Skulle man gjort det nu hade man ju  för tusan täckt hela dörren. Hehe, ska bli rskönt sen när vi äntligen har beställt biljetterna så slipper C höra mitt tjat! :D

Borde nog pluggat lite idag med... Men klockan börjar ju redan bli mkt. Tog en riktigt lång dusch som gjorde att tiden bara försvann. Brossans halsband ska ju vara klart idag med så vet inte om jag kanske ska gå upp o hämta det så man ser att det har blivi rätt denna gången. Idag är det bara 14 dagar tills han fyller år och 19 till jag fyller. Minndes knappt härom dagen hur gammal jag blev..Hehe, är lite smått förvirrad!

Ikväll ska vi o bowla, var riktigt längesedan man gjorde det nu.Kommer ifs ligga i botten, menmen.... Imorron blir det middag o sen kanske en runda till Lollo som firar sin födelsedag om jag hinner in till stan innan de går ut... För utgång kan jag säga att det INTE blir för min del denna helgen. Förra helgen bara försvann eftersom man låg bakis hela söndagen.. :(

090204

O så var man helad igen. Märiia gjorde naglarna såå fina idag o perfekt längd:D Hon är så duktig så!!

Var meningen att jag skulle hinna plugga en massa idag men som vanligt så blir det aldrig riktigt så... Sov så gott imorse så låg kvar lite längre än vad det var tänkt. Efter det hamnade man som vanligt framför datorn o sen åt man frukost o började renskriva lite. Men usch vad tråkigt. 14,00 var det dags att befinna sig på salongen o nu sitter jag här igen... O som jag tidigare sagt när klockan är 16,10 så börjar One Tree Hill o då slutar plugg tillfällena för dagen. ;)

Så vad som händer resterande del av kvällen får tiden utvisa. C tränar iaf så I'm all by myself :D

090203

And a part of me is missing!

Är inte riktigt så illa som det låter, har nämligenn "bara" tappat en nagel. Men Maja ska fixa nya o fina imorron! :D Så känns helt konstigt nu för det är det högra pekfingret som hela tippen lossnat på. Först var den bara till hälftenn sprucken o lossnad, men sen eftersom man använder det fingret en del så lossnade den helt igår eftermiddag... Så nu har jag en kort nagel, en halvkort (tummen fick jag fila ner lite för ngn vecka sedan) och åtta långa. Kommer bli skönt att få alla lika långa igen. Är sugen denna gången på o ta ngt annat än vanlig fransk manikyr. Men det får vi se imon, blir väl antagligen vitt som vanligt... Hehe

Idag mötte jag up min bror på stan för vi skulle o hämta hans halsband som skulle vara klart idag. O klart var det men de hade gjort fel. Hade lagt till ngn "fjollig" (som han i butiken kallar det) kant på sidorna. Så vi ska tillbaka på fredag iegn o hoppas på att allt då blivit rätt. Hade inte blivit ett dugg förvånad om vi kommer dit så är ngt annat fel, typ fel siffror i personnummret eller felstavat namn... Men det är ju tur att det är några veckor kvar tills han fyller år iaf...

Har även varit i skolan idag under förmiddagen o det var lika tråkigt som vanligt. Han säger så mkt på så kort tid att man hinner knappt med att skriva ner det o skulle man ens försöka att slå upp ngt i lagboken så är han helt plötsligt jättlångt fram... Så det är till o försöka lista ut vad man vill göra... Så hade verklligen behövt renskriva anteckningarna men det är ju såå tråkigt och det tar såå lång tid att göra. Så nu sitter man här frsmför datorn o småtittar lite på Melrose Place på tv... Inväntar One Tree Hill som börjar 16,10 givet varje dag. Det är då försöken till o plugga slutar. Sen är det middagsdags, idag ska C laga sin pasta carbonara, mums! Var sugen på den redan igår. O så ska vi ha vitlöksbröd til det. Efter att ha avnjutit den underbara maten så brukar klockan närmat sig Unga Mödrar-time. Så även det blir det ikväll. :D C hatar det prog. men blir ändå fascinerad när tex någon föder ett barn eller liknande. Hehe är så roligt! Lite senare ikväll är det tänkt att det ska bli filmmys (film som jag kirrat idag!) o jag har köpt LITE nötter på naturgott som vi kan knapra på! :D Det är ju så gott o påsarna de har där inne är ju så stora så man får plats med hur mkt nötter som helst i en påse innan man inser hur mkt man egentligen tagit... Men behöver nog inte vara orolig över det, tror de kommer ta slut förr eller senare ändå! ;D

Nötter
Inte riktigt de nötterna jag köpte men visst ser det gott ut!?!

090202

Underbara nyheter!! C blev av med beredskapen under nyårsveckan så vi kan åka iväg efter jul o då också få uppleva nyår i varma Thailand!! :D Wiie! Fan vad glad jag blev när han messade idag o berättade det!

I lördags blev det som sagt utgång, blev Grand. Skönt att man kom in! Men jag blev inte så långvarig, fick sjuukt ont i fötterna så ick åka hem... :( Vilket var mkt trist. Men somnade gott och när jag vaknade igår så mådde jag inget vidare. Fattar inte hur man kan bli så dålig alltså! Helt sjukt!! Sen vid 3 tiden när jag började må lite bättre körde vi hem till mamma för midag och planering av våra (min o min brors) födelsedagar. Så det vi kom fram till var att vi ska firas i Köpinge på min brors födelsedag och sedan bara ha ngt litet med mormor o morfar på min dag. För de är i Egypten när Chrille fyller år... Så det blev nog en bra lösning.

Idag har jag varit ute o gått med Jenny o sen gick vi inom Maxi o fick lite handlat. Så nu sitter jag i soffan o har ätit lite. Borde väl kanske plugga lite nu... Iaf renskriva alla föreläsningar så de blir läsbara... Får se hur långt man kommer idag...


RSS 2.0