Tredje pausen och ett cykelbyte senare är ...

dsc00221 (MMS)

Tredje pausen och ett cykelbyte senare är vi ganska trötta. Men än är vi bara vid evröds flygplats, så det är långt till tollarp!!


Trevlig midsommar!

Idag är det midsommar afton!! men en fråga, var är solen?! Hade ju varit najs med lite sol när man ska cykla... :P

Igår var vi på middag i Vånga, mycket gott (som alltid).  =) Fick även en examenspresent av dem, fina örhänge som jag ska inviga ikväll tänke jag! Annat vi hann med under kvällen var husprat, semesterbilder, kubb, hoppa studsmatta och spela fotboll. Dock lyckades jag halka två gånger, en gång föll jag framåt och fick gräsfläck på byxorna (som faktiskt gick bort) och andra gången försvann benen under mig och jag landade på ändan... Haha, fattar inte hur jag lyckades! Men jag borde väl inte vara så förvånad egentligen... Nu ska jag in och hälla lite kallvatten på C som står i duschen, mohaha. Sen blir det att börja förbereda sig för cykleturen som startar kl 14.00.

Trevlig midsommar allihopa!!

Dan före midsommar

Ja man kan ju inte säga dan före dopparedan... För det är ju inte juuul! Idag är C ledig, så vi ska leka hela dagen! =) Började morgonen med att möta upp Jenny för en runda på Maxi innan allt folket kom...(C läg givetvis kvar i sängen!) Köpte med mig frallor hem och sedan begav sig C till frisören och jag upp i stan för att möta mormor och morfar som behövde smakråd till nya glasögon. C mötte upp oss i stan och vi satte oss på torget för en fika! Mums, men var fortfarande mätt sen frukosten... Så ingen mer mat idag innan vi ska till Vånga för att, som Daoruang sa, äta gott och fira allt som hänt på sistonde! ;) Ska bli mysigt, busa lite med pojkarna med kanske?! :P

Jag och C har även varit och kollat på golv och på kök... Kök är vi till viss del klara med hur det ska vara och vi har hittat rätt osv. Golv är vi också på det klara med hur det ska se ut, men att hitta ett (motsvarande bilden i huvudet) till ett överkomligt pris är däremot svårare... Hehe, men man får leta vidare och kalkylera! ;) Vill ha huset nuuuu!! Tänk idag, kunna gå ut och lägga sig i trädgården och bara njuta! =) Istället får man sitta på en balkong och stekas, börjar dock bli lite molnigt och blåsigt nu... Hoppas att det är fint väder imorgon med tanke på att vi ska cykla (!!) hela vägen till tollarp!! Gah, vad man kommer vara trött och svettig när man kommer fram!! Men förhoppningsvis blir det skojsigheter längs vägen! =)

♥ 3 år ♥

Idag är det så länge som 3 år sedan jag och C träffades! Tiden går fort när man har roligt! ;) Så det tänkte vi fira med mysmiddag här hemma ikväll. Trerätters är det som står på menyn och till det lite god dryck som jag just införskaffat. Vi har även kommit överens (med ett r) om att inte ge några paketer. Kan ju säga att vi gett varandra ½ hus om någon frågar! ;)

Ska reka lite med maten nu så man inte står med allt i sista minuten! =)


Ta mig tillbaka hit!! ♥♥♥


Nedräkning

Just nu har nedräkningen till jobb börjat... Buhu, känns inte som man varit ledig pga vädret... Hade ju velat ha sol och värme när jag var ledig!! Men man kan väl inte få allt här i livet...

Idag har jag varit en runda på Ikea, åkte med Jenny och Clemen som skulle dit och shoppa. Så jag hann kolla lite på garderober och kök. Garderoberna var inte riktigt som jag tänkt mig, men köket kan nog bli bra. Hjärnan började ju såklart att börja kalkylera och tänka "ska man ha det si eller så?" Ja det finns så många olika sätt man kan ha det på så man blir ju nästan lite smått galen! ;) Nu vill man ju bara ha huset så man kan börja dra i allt och veta alla mått och hur vi ska ha det... Kommer bli två långa månader innan vi får huset! Får väl snart börja packa! ;)

Ikväll ska vi till mäklaren och skriva under se sista papperna, sen finns det ingen återvändo som C sa... Hehe, är lite nervöst faktiskt. Tror inte att man riktigt fattat det hela än. Kommer jag nog inte göra förrän vi verkligen fått nycklarna och ska bära in första lådan! Hihi, men kul som tusan ska det bli! =)


Ny vecka, igen..

Får börja med att säga grattis till C:s syster, Daoruang som fyller år idag -> GRATTIS! =)

Jahapp, då var det redan måndag igen! Om en vecka börjar man alltså jobba... Vad ska jag göra fram tills dess kanske ni undrar?! Dagarna kommer vara ganska slappa tror jag, säga upp lgh osv, men inget jobbigt. Kvällarna däremot är fullbokade till lördag, kanske söndag... Imorgon är också en kväll som än sålänge är oplanerad. Tur att man tycker om att hitta på saker med nära och kära iaf! =)

Idag började dagen med en liten sväng i naturen, sedan åkte jag till Åhus och hälsade på hos farmor och farfar där kusin Clint varit över natten. Som tur var så skulle Jenny ner till sina föräldrar så jag kunde åka med henne både dit och hem! Tack! Kvällen har jag spenderat hemma, själv, i soffan... Just ätit lite pasta, var inte sugen på ngt annat... Har ju ändå ätit ordentlig mat hos f&f! :)

Nej nu ska hjärnan tillbaka till lite husplanering! ;) Kan förresten säga att vi kom överens om ett slutligt pris på huset, så innan fredag ska de sista papperna skrivas på! =D

God morgon

Sitter just nu och äter frukost... Var skönt att ligga kvar i sängen när man vaknade! Men det är alltid likadant, magen börjar skrika efter mat... Så tillslut fick jag ge efter och hämta en skål med flingor och mjölk! Glömde dock juice så det får jag gå o hämta snart.
Idag vet jag inte vad som händer, halsontet har övergått i täppt näsa och rinnande ögon... Men ikväll blir det grillning, me like! =)

Hemma

Nu ärjag till slut hemma efter en lång dag. Till att börja med så åkte vi ju på besiktning av huset imorse, gick ganska smärtfritt får jag väl säga. En spricka i grunden som behövdes göras vid, men vilka kostnader vi pratar om har jag inte en susning om, så detta får kollas upp! Men vi kan väl med största sannolikhet säga att vi är husägare nu! =)

När vi vid 11 tiden var klara där åkte jag och C vidare till Bromölla, C skulle ju tillbaka till jobbet... Men innan dess tog vi en lunch, thaimat blev det, så mätt i magen är man fortfarande! =) Jag skulle ta bussen hem till stan så jag passade på att gå inom Bromölla möbelaffär och kolla läget lite innan jag tog bussen. Givetvis hittade jag massor!! Men inget som fick följa med hem, är liksom roligare att vänta tills man kan köpa till huset. Vi vet ju inte riktigt än hur planlösning och dylikt blir. Men jag fick allt lite idéer av att gå där inne! Rycktades om att det skulle bli dålogt väder imorgon, så då kanske jag spånar vidare på mina funderingar! Huvudet arbetar för fullt! ;) Väl hemma i K-town gick jag förbi gymmet och snackade av mig lite med Emma, skönt att lufta sitt huvud lite från allt som snurrar! =D Men som tur är så är det ju bara roliga saker som snurrar i huvudet så det gör ju inget, lite jobbigt när man ska sova bara! ;)

Solen skiner ju för fullt idag, men jag vågar inte riktigt sätta mig i solen med mitt halsont... :( Ska snurra en filt om mig och sätta mig i skuggan på balkongen och läsa tror jag!

Kväll...

Idag blev det faktiskt lite städning, eller inte så lite eftersom det var ganska smutsigt!! Kvällen har avslutats med en kall öl på Båken i goda vänners sällskap. Även C gjorde oss sällskap när han (till slut) kom hem med tåget! =) I skrivande stund är även handpenningen på huset överförd och vi hoppas på en bra besiktning imorgon! Så nu ska vi krypa till kojs för att vara pigga och uppmärksamma på fel imorgon! ;) Återkommer med uppdatering imon när vi vet hur bes. gick! (Håll tummarna!!)

Fint väder...

...och jag får sitta inne... Buhuu! Har fortfarande ont i halsen och kan därför inte vara ute i solen och gotta mig... :( Lite ledsen för det faktiskt!! Men ikväll kommer iaf C hem från Stockholm, så jag har ngt att se fram emot! =D

Så istället för att ligga ute under klar, blå (!!) himmel tänkte jag sätta igång lite musik och städa lägenheten... Jippie, precis vad jag vill! :P

Bästa nyheten idag!!

Jag och Jenny fick VG, (VG!!!!) på vår uppsats! =D =D Fy fasen, det trodde jag ju inte. Inte med de dispyterna vi haft med vår handledare!! Haha, fasen vad bra det känns!! Halsontet liksom bara försvann för en stund! ;) Nu ska jag sväva på lite moln en stund innan jag kommer ner till verkligheten igen! :P

Buuhuu

Fortfarande massaont i halsen... :(

Var uppe redan vid 6 när C skulle bege sig till tåget... Tog en alvedon, lite halstabletter och gick o la mig igen... Sitter och tittar på MTV movie awards just nu. Är väl typ det bästa som finns på tv den här tiden. Kan inte med ord beskriva hur mycket jag längtar till att se Eclipse, biljetterna är införskaffade! =D

Hade behövt städa idag med... Men får se hur det blir med den, annars får det vänta till imorgon... Ska iaf till Köpinge ikväll för lite mat, även om man mår piss så måste man ju äta! O eftersom C inte är hemma så är det ju trevligare med lite sällskap också!


Naje!

Jag har fått superont i halsen idag...! Vill inte bli sjuk nu när jag äntligen är lite ledig!!! Ska kurera mig med allt jag har hemma ikväll innan jag går och lägger mig!

Ikväll är det Roomservice så det sitter jag bänkad framför! =D

Ledighet

Idag är första dagen på en 2 veckors lång ledighet! Jag började denna dag med en underbar sovmorgon och jag har fortfarande inte tagit mig upp riktigt ur sängen... Hehe! Men får snart göra det så man kan få lite i magen. Annars vet jag inte riktikgt vad jag ska göra idag, skulle gå upp en sväng till banken men får se... Ska även ut o gå en runda, blir nog skönt eftersom det är fint väder (solen tittar fram ibland och det regnar iaf inte!!).

Imorgon åker C till Stockhom och ska vara där till onsdag... Så ska vara själv två dagar... Inte roligt! Sen på torsdag är det besiktning av huset, så då får vi veta o det är några fel på det... Hoppas inte!! Hoppas även på att få lite ritningar och så, så man kan få lite mått. Om inte så ska jag nog se till att mäta lite innan vi åker där ifrån! :D Inte lätt att sitta och planera/drömma på bara uppskattade mått. :P

Lite i magen var det ja!

Söndag = Segdag

Igår var verkligen en lyckad kväll. Riktigt bra stämning och allt var bara roligt helt enkelt! :) Men man är ju desto segare idag!!! Höhö, men det var det helt klart värt! Nu ska jag vila upp mig i 2 veckor innan det är dags för lite mjukstart med jobb... Är dock rädd för att sommaren bara kommer att svicha (?) förbi och så sitter man snart i skolan igen... Men då har vi iaf fått vårt hus! (Om besiktningen inte visar ngt, pepparpeppar!!)

Lördag

Idag är det lördag och för mig innebär det examensmiddag med klassen ikväll! Innan det ska vi ha avslutning i kyrkan, undra vad vi ska göra där egentligen..?! Kvällen spenderas alltså med klassen, middag på Bånken, sen hoppas vi på bra uppslutning av vännerna som joinar oss på dansgolvet! ;) Känns som att kvällen kommer bli kanon! =D

Igår var vi hos Calle för lite spelkväll, blev dock bara en spelomgång men vi fyllde kvällen med snack istället! :) Vilket jag inte har något emot. C och Calle skulle ju givetvis gå ut också, så jag körde dem in till stan och sedan körde jag hem och la mig. Var supertrött så somnade direkt! Sov länge imorse också vilket var riktigt skönt.

Imorgon får vi se vad dagen bjuder på, om man inte mår dåligt vill säga! :P

Studentväder?!

Kan ju inte säga att det är så roligt väder i Kristianstad för alla stundenter..! Men jag tror säkerligen att alla bara är glada att äntligen sluta skolan! ;)

Själv har jag varit uppom stan med mamma en sväng. Fick ett par korta jeans-shorts med hem, tack mamma! =) Vad som händer nu vet i hundan, är ju som sagt inte så roligt väder... Kanske skulle ta tag i lite grejer här hemma... Eller nej! :P En film kanske skulle passa fint, vädret passar ju till det iaf. O lite lunch kanske man skulle fixa till det. Japp, så får det bli! =D

Puh!

Papperna är numera påskrivna och det som ska göras härnäst är att fixa till en besiktning. Kanske boka in ett besök på banken också. Kan ju vara bra att fixa lite pengar... Höhö!

Ska upp i stan o hämta en dator som ska på lagning! Dvs C ska rensa den! ;)

Today's the day

Idag hände det nog!

Vi har (om inget sätter käppar i hjulet) blivit husägare! =) Så imorgon blir det att träffa mäklaren och skriva papper! Snabba ryck här! =) Hoppas bara att allt går vägen nu så man inte börjar trivas med känslan för mycket och så blir det inget..! Men efter mitt lilla missnöje med att bo i hyreslägenhet igår så kan det inte bli bättre! ;) Tänk att kunna tvätta när man vill och inte behöva irritera sig på någon som inte sopar efter sig! :P Såvida det inte är jag eller C!! Haha!!

Nej nu ska jag snart gå i duschen innan det är dags att åka på kalas! Sen ikväll kommer vi nog få sätta oss ner o titta över vad vi vill ha svar på imorgon. Inte varje dag man köper hus ju! :D

Suck, pust och stånk!

Kan börja med att säga att jag är ganska trött på våra grannar. Fy f*n vilka lortgrisar! Ska ge några exempel så kan ni se varför jag är irriterad. Tappar någon något ur en sop-påse i trappen/hissen, tas det upp? -NEJ. Efter att man tvättat klart, borstar de av efter sig? -NEJ. Nu när jag kom ner i tättstugan såg det ut som att det varit ett gyttjekrig och i maskinerna låg där hundhår och bitar av blad. Hallå, rister man inte av grejerna innan man lägger in dem i maskinen. Och om man inte gör det, borde man inte märka att det är grejer kvar på plaggen när man tar ut dem och kan kanske då tänka ett steg längre och inse att det även i maskinen ligger kvar "rester"?! Aaah! Så innan jag ville lägga in vår tvätt så körde jag igång ett tvättprog. på tom maskin för att försöka få bort det värsta. Men bladen och en del av hundhåret låg kvar så det fick jag ta bort själv... Örk! Funderade faktiskt på att inte ens lägga in tvätten, men va fasen, vi måste ju tvätta!! Att man har det äckligt i sitt eget hem är upp till dem, men när det är i en tvättstuga som alla hyresgäster använder tillsammans kan man väl ändå dra sitt strå till stacken tycker man! Det är faktiskt inte så jobbigt att borsta av efter sig, bara alla hade gjort det. För det känns faktiskt som att jag är den enda i detta hus som gör rätt för sig. Varje vecka när man kommer ner är det smutsigt och äckligt men nu på senare tid har det blivit ännu värre! Som sagt, suck, pust och stånk!!

Bröllop 100606

Tänkte göra ett inlägg om helgens bravader! =) Och tänkte då faktiskt börja från "början", så jag kan redan nu varna för ett långt inlägg! ;)
När vi i slutet av januari kom hem från Thailand ville Catta, Linus och Clint komma in på besök. Inget konstigt med det, vi hade ju inte setts och knappt pratat på 1 månad nästan. Så när vi satt här frågade Catta Linus om hon skulle fråga mig om i sommar... Tankeverksamheten började för fullt hos mig!! O så kom frågan om jag ville vara hennes tärna?! Och jag minns att det första jag kunde få ur mig var "ska ni gifta er?!?!" Hihi och känslig som jag är så kom ju tårarna direkt! Men givetvis svarade jag (till slut, när tårarna lugnat sig lite) ja på den frågan! =)
-
Om jag minns rätt så pratade vi inte om bröllopet på ett tag efter det, med anledningen att det skulle vara ett hemligt bröllop!! Så man har sedan februari fått akta sig för vad man säger... Även när förlovningen kom var det bara att hålla god min och verka ovetande när andra frågade, vilket verkade fungera! :P Så var det ju dags att börja planera vad som skulle pryda kroppen denna dag, Catta och Linus hade givetvis skapat sig en vision av hur de ville att allt skulle se ut. Svårare var dock att få det till verklighet. För att kunna få ett lite större utbud av kläder begav jag och Catta oss till Malmö och i andra butiken fann vi Cattas klänning som var så nära hennes vision vi troligen skulle kunna komma. Så den blev det! =) Mig var det dessvärre svårare med, men vi lyckades hitta en som stämde in på temat. Att inte glömma var att vi var i Malmö på hemligt uppdrag och kunde därmed inte avslöja för familj eller andra var vi var... Så när vi stod i en av de sista butikerna fick Catta ett sms av farmor (hennes mamma) där hon undrade vad Catta gjorde och att de var på väg till Malmö... MALMÖ av alla ställen och just den dagen, vad är oddsen egentligen?! Jag och Catta tittade på varandra och mer eller mindre panik uppstod. Vi hade en kasse i handen med en bröllopsklänning och skulle vi råka springa på dem skulle de säkerligen undra vad vi gjorde där och vad som var i kassen... Hm, aja det var snart dags för oss att köra hemåt så vi bestämde oss för att bege oss mot bilen. Ständigt tittande över axeln för att förvissa oss om att farmor och farfar inte var i krokarna. Men vi lyckades köra ut ur Malmö utan att stöta på dem. Och möter vi dem på motorvägen... Aaahhh!!! Vad ska vi säga om de såg oss? Vad har vi gjort i Malmö? Varför skrev vi inte till dem att vi också var i Malmö?! Ja det var många tankar som snurrade på väldigt kort stund och vi beslutade oss för att vi varit i Malmö och letat examensklänning till mig om de såg oss. Var ju ganska viktigt att vi berättade samma historia om frågan nu skulle komma upp! Senare på kvällen kunde vi dra slutsatsen att de inte sett oss då de inte sagt något, puh!
-
De senaste veckorna har mycket snurrat i mitt huvud (mer än skolan då). När kommer prästen att ringa, vad ska jag göra, kommer någon att ana något, tal, paket ja jag har säkert glömt något. Men dagen blev mycket lyckad måste jag säga. Blev dock väldigt nervös när prästen ringer upp mig en timme för tidigt och frågar om han ska komma nu?! Va?! Nu?! Catta har sagt 16 till mig!! Nej tre sa vi... Paniken kryper smått på och hjärtat börjar slå i 180. "Ah, jo 16 står det, jag kommer då hej!" Puh, där gjorde han mig riktigt nervös! När klockan började närma sig 16 smög Catta och Linus ner till "lillstugan" för att få på Catta klänningen. Och när jag tyckte att de haft tillräckligt med tid för att få på klänningen bad jag de gäster som fanns på plats på kalaset (farmor och Catta fyllde år igår, firade även farfar) att samlas på gaveln av stugan. Några trodde att det var fotografering på gång och några visste nog varken eller. Jag passade på att ringa prästen och säga att det var okej att komma nu. Så alla gäster stod samlade i trädgården när prästen steg in. Och så hör jag farmor "är det bröllop?!" (men vad jag inte visste då var att det var jag och C som hon trodde skulle gifta oss!!) Jag hälsar på prästen och försäkrar mig om att alla gästerna var ute innan jag frågar om det är några som vill visa sig eller något i den stilen (minns inte riktigt). Ut ur "lillstugan" stiger Catta i sin klänning och Linus (inte i en klänning, men fin ändå). Och så var det dags för vigsel!! Hihi, tog lite tid innan alla kunde smälta vad som skulle ske. Det kunde man se på dem. Men att de var glada var det heller inga tvivel om. Var så fint att stå i solen och beakta OCH vara delaktig i det hela. Minns att mitt hjärta slog fort som tusan och att det var väldigt nära att tårarna började forsa. Men jag samlade mig, tills jag kramade om Catta när ceremonin var slut för då bara forsade de ner för kinderna. Det var ju glädjetårar så det gjorde inget! ;) När ceremonin var genomförd blev det bubbel och brudparets nervositet försvann nog lite. Men inte min.... Jag hade ju förberett att jag skulle hålla ett litet mini-tal. Så jag försökte samla mig för att kunna prata, men jag kände på rösten att det inte skulle gå att prata med normal röst så det fick bli som det blev... Hehe! Sa några ord om att jag var glad för dem och tackade för att jag fick vara en del av deras bröllop minns inte exakt vad jag sa eftersom jag körde på frihand. Hade klart för mig vad jag ville ha med men hur det blev formulerat fick stunden avgöra. Och så räckte jag  över två paket. Ett hjärta (prynad) som minne av deras bröllopsdag (inte för att jag tror att de glömmer den!!) och ett tillfälle på hälsa och helhet med kurbad för två, så de kan mysa lite tillsammans! Det var små, men väl menade presenter!! Och jag tror att blev glada för dem! =)
-
Tror att jag fått med det hela nu... :S Kan sammanfatta det med att om jag ljugit eller undanhållit sanningen de senaste månaderna så var det av denna orsaken! Tänkte att ni själva skulle få beskåda hur fint det var genom att lägga in några bilder!
-
-
De främsta bilderna från gårdagen, en hel del fina! =) Den sista är brudparet inte medvetna om att tas! Hihi!!

Kalas x3 och bröllop!

Idag har vi varit i Åhus och firat farmor, farfar och Cattas födelsedagar! Och som överraskning hade det planerats ett bröllop! =)
Så allt jag vill säga just nu är GRATTIS!! Ett längre inlägg om händelserna kommer imorgon samt en eller annan bild! =)
_________________________________________________________
Uppdatering: Passande nog så består kvällens tv tablå utav "Kärlek på menyn" samt "Monster till svärmor". Vilka passande titlar till dagens händelse. Inte för att någon av dem fick ett moster till svärmor men kunde inte låta bli att skatta lite för mig själv när jag såg det! =D

Lördag

Skulle kunna varit liiite finare väder idag, så man kunnat ligga i solen o steka. För oss som  gick på stan innan så var det ifs ganska skönt att det inte var stekhett! Tänkte slänga mig på soffan (där C redan ligger o sover) o vila lite innan man ska göra vid sig inför kvällen. Ska även ställa fram det som vi ska ha med oss så vi inte glömmer det sen... För jag hade inte alls blivit förvånad om alla grejerna stått kvar här hemma när vi åker... :P

Helg!

Efter en lång vecka, som ändå på något sätt gått väldigt fort, är det äntligen helg! Är just nu hemma hos mamma och förbereder inför middagsbjudningen imorgon. Riktigt trevligt ska det bli! =) Har varit här sen 3 snåret och vi har hunnit både klippa till en ildvuxen buske, äta samt baka finfina kakor! =D Provsmakat smeten har jag även passat på att göra, bara för att försökra mig om att de var ätbara! ;) Så nu har jag (väl) välförtjänt ont i magen... Buhu!

Idag var det även dags för slutseminarium i skolan, gick väl helt okej ändå. Vi blev ju inte sågade vid fotknölarna iaf och det är ju alltid något! :P Men det blir en vecka full av kompleteringar nästa vecka.... Ganska tråkiga och luddiga sådana... Men ser verkligen fram emot att kunna lämna in den i slutet av nästa vecka o sen (förhoppningsvis) vara godkända!!

Nu är det tänkt att jag o mamma ska ut o gå en liten sväng, inte varje dag man går runt i byn!

Strandhugget och husvisningx2

Det är vad min kväll bestått av! =) Har varit en perfekt dag, förutom plugget vill säga! :P Imorgon är det slutseminarium, så jag ska ta o läsa igenom vad jag har att säga imorgon sedan får det bli sängen! Adios!

Jippi

Även idag är det riktigt fint väder, så jag ska genast bege mig ut i solen! =)

Underbara dag!


Ville bara säga det!  =D


Andra dagen i Juni...

... och solen skiner för fullt!! Snälla, snälla säg att den är här för att stanna denna gången!! Det är så underbart skönt ute på balkongen (okej jag sitter och svettas som en gris!!) =)

Jag är ingen morgonmänniska, men gud vad pigg man blev i morse när solen sken för fullt när man gick upp! Me like!!

Vill bara att det ska bli fredag klockan, vad ska vi säga, 11 kanske. För då har vi förhoppningsvis fått veta hur de bedömmer vår uppsats. Dock ska vi ju vara kvar i skolan till 16, men vi är först och tredje ut, så vi har vårt avklarat ganska snabbt! Vilket jag inte har något emot! ;) Sen väntar ju en vecka med kompletteringar, men förhoppningsvis inga ohumant stora! Please!!!

Nej nu är det sola som gäller! =D

Juni

Jahapp, då var det återigen dags för ny månad... Inte klokt att halva 2010 snart har gått!

Idag har varit fylld av plugg... Samt en runda på stan med mamma. Passade på att äta buffé på peking, riktigt gott var det. Så det gör jag gärna om! ;) Sen var det hem igen o sätta sig med skolsaker. Så vid lite i fyra var vi klara och därmed struntade vi i träningen... Kanske blir en runda till gymmet imorgon istället efter att vi pluggat klart...

Sitter och inväntar att klockan ska bli 17 så att unga mödrar kan börja. Tänkte att jag skulle sätta igång riset samt slänga in vårrullarna i ugnen innan det börjar så sköter det sig själv sen och är klart lagom tills C kommer hem! =D Ibland får man ju tänka till lite för att få det så bra planerat som möjligt! ;)

RSS 2.0