Kväll!

Äntligen är det kväll! Känns som att det var evigheter sedan jag skrev morgonens inlägg... Men jag har hunnit med en del idag ändå:

-Pluggat i förmiddags
-Ute och gick med Jenny strax efter 13
-Tittade igenom ex-tentorna jag gjort
-Varit lite social när Emma På kom förbi =)
-Städat (o då såg det ut som ett storm dragit förbi!)

Men nu är här rent och fint, så nu förtjänar jag lite slappetid i soffan! =) Kände ifs att jag kanske skulle ta ngt o äta... Hm, får nog bli en macka o lite oboy kanske?!

Imorgon blir det förhoppningsvis en mysig sovmorgon då C tagit ledigt imon! Men jag bahöver ändå upp i ganska vettig tid o sätta mig o plugga... :(

Sen är det ju valborg imorron också, men vi ska inte "fira" det då. Utan det har killarna så smidigt lagt att festas till på fredag istället eftersom de har match på fredag o inte kan spela bakfulla... Men problemet är ju då att jag skriver tenta på lördag morgon och inte kan vara med o festa på fredag... Så det blev fel hur vi än gjort. Men ska bli mysigt att åka o titta på en eld imon, äta lite och bara ta det lugnt! Så får jag vara nykter festare på fredag... Men en rolig sak som händer i helgen är att vi ska ut o titta på Kajsa o Stoffes hus som de fick tillgång till igår! *vill också ha* Får dock vänta några år... :(

Nej nu ska jag ta mig en macka! =)

090429

Då var det dags att plugga.... Har nu alla bilderna från Trysil med så kanske blir att man tar en paus och sorterar dem istället! ;)

090428

Tisdag idag... Tänkte gått upp tidigt och plugga, men så blev det inte riktigt... Var riktigt trött igår och somnade innan C ens kom o la sig i sängen! O jag sov gott imorse också! Får ta o skärpa mig, kan ju inte sova bort hela dagarna... Men vid 10 tiden tror jag det var så tog jag mig upp ur sängen och började plugga. Gjorde två ex-tentor och de gick faktiskt ganska bra idag, men igår hade jag problem med räkneuppgifterna kan jag säga. Tur att Jenny kan aggera stödlärare ibland! ;) Men nu ska man ju fatta det andra också och inte bara den delen! O värst av allt är att man sen ska få in det i skallen också! Aahh! Aja, ska inte plugga mer idag iaf, så det får bli ett problem imorgon istället!

Vad har jag mer gjort idag då? Jo, jag har varit ute och gått med Jenny. Lagat mig en bakad potatis! Mums! Efter det skulle jag sätta mig o plugga igen men så blev det inte, blev en träningsrunda med mamma istället. Hem o duscha och sen ner o börja tvätta. O då tyckte jag inte att det var lönt att sätta sig mer, hehe! Så nu sitter jag här o väntar på att andra omgången tvätt ska bli klar... Snart dags att börja med maten med... C är o klipper sig så det blir lite senare middag än vanligt... Senare ikväll ska vi förhoppningsvis gå hem till H&L och hämta deras Trysilbilder, får bara hoppas att de är hemma! ;)

Nu kom C genom dörren helt nyfrisserad, så det är dags för middag! =)

090427

Dålig uppdatering... Men så blir det när det är fint väder och man inte sitter inne så mkt!

Så för att summera helgen i all hast så har det varit fint väder så mesta delen har spenderats utomhus. Fredagen bjöd på fotboll, Kiaby-Winnö (2-1) sen blev det grillning i Fjälkinge och jag somnade på soffan till Dude, where's my car? Sen var det hem o sova, vaknade på lördagmorgonen och det var tid för träning. Sen hem o göra vid sig för tessans uppvisning, mkt duktiga tjejer! =) Efter det var det matdags, blev Zeke's med C! Mums! Fick sen för oss att det var mc-väder, så bara att bege sig till Kjuge. Till kvällen kom folket hit och det var lite förfest, men vi stannade hemma... Skulle ju upp tidigt på söndagen igen o köra mc... Så ingen sovmorgon på söndagen heller. Istället blev det mc hela dagen med Stoffe o Kajsa! =) Kan säga att jag har ganska ont i mina ben efter denna helgen! O så ska jag o träna ikväll igen... Undra hur det kommer gå... Men roligt kommer det bli för jag har dragit med mig Kajsa till ikväll också! Så hoppas hon är laddad! ;)

Nu är det dags att sätta sig med plugget... Måste verkligen få massa gjort denna veckan! Och jag vet inte riktigt hur detta ska gå till. Får försöka komma på ngt bra sätt!

090424

Härliga vårdag! Underbart när solen tittar fram såhär! =) Man blir bara så glad för ingenting och man känner att man vill göra en massa saker. Men tyvärr på min lista står endast tråkiga saker... Plugg o städning... Suck! Men plugga kan jag göra på balkongen och städa kan jag vänta med till ikväll! ;)

Annars är det planerat att det bli fotbollstittande ikväll i Kiaby och efter det vet jag inte vad som hände, får väl äta ngt iaf... O sen helt enkelt se vad klockan blir. Man kanske borde gå in och kolla om det fina vädret kommer att hålla i sig över helgen... Ska isf vara ute så mkt det bara går =) Innan när man bodde hemma och hade tillgång till en trädgård när man ville så tänkte man inte riktigt på hur skönt det är att ha. Bara kunna gå ut och lägga sig på gräset när det är fint väder o grilla när man känner för det. I lägenhet blir det genast lite tråkigare, visst vi har en underbart läglig balkong - sol hela dagarna! Men det kan också bli lite för varmt att sitt där mot väggen och stekas... O när det kommer till grillning så är det ju inte samma sak med elgrill... Det blir ju liksom inte den grillade smaken. Så när det är planer på o grilla får man våldgästa ngn annan! ;)

Skulle kanske ta o göra lite skolsaker så man kan ta det lugnt resten av helgen! =)


090423

Strålande solsken idag också, härligt! Och idag är det också 1 år och 10 månader med älsklingen! =) Tiden går fort, men som jag sagt förr så känns det faktiskt på ett vis att det har varit vi betydligt längre än så!

Plugg står högt på to-do listan idag. Har suttit nu en stund o gjort uppgifter, men det är ju såå tråkigt! Håller på att kvävas av alla papper. Så för att se hur mkt jag hade kvar att göra så messade jag Jenny för o se hur långt hon gjort (eftersom vi ska gå igenom dem imon). Men det var inget roligt svar jag fick... Hon hade gjort till 83(om jag inte minns fel, 80 ngt var det iaf) och jag är just nu på 57... Ahhh! Inser ni hur mkt jag har kvar att göra?! Ingen fråga om att det kommer bli slappetid över idag iaf. O med det menar jag fram tills C kommer hem, sen får det troligtvis vara nog med plugg för idag! Så därmed inser jag att det inte finns mer tid att sitta här, PLUGG är det som gäller, ska skriva så pennan glöder! ;)

Plugga var det ja...

Har inte blivit ngt pluggat idag heller... O efter jag skrivit det senaste inlägget så ringde mamma och frågade om jag ville följa med och hålla henne sällskap på willys... O givetvis ville jag det! =) O efter det kon älsklingen hem och när han skulle åka så kom Kajsa. Så det var dags för vår promenad =) Var riktigt skönt väder, gick en lagom lång runda och sen skildes vi åt. Var och en på sitt håll! Snackade om att sticka och kolla på fotbollen på fredag om det blir fint väder. Så det får vi hålla tummarna för! =)

090422

Belv inte riktigt som planerat igår kväll... Hände lite andra saker som var viktigare, men tyvärr så har ju livet alltid ett slut...

Idag har det varit skola igen... Riktigt dryga lektioner, man vill bara hem! Men jag hann inte mer än hem o ta av mig ytterkläderna förrän Chrille(bror) ringde och sa att han var på väg in till stan om 10 minuter. Så det var bara att ta på sig kl'derna igen och traska upp mot centrum. Men det gör jag så gärna för min bror, får ju ta vara på den tid han faktiskt vill umgås! =) Så det blev först ett inköp av shorts på JC, sen lunchade vi på kebab! *onyttigt värrre* Sen fick han ett par solglasögon av mig, han blev superhet i dem! ;) Han hittade även en väska på InterSport som var riktigt snygg så jag bidrog lite till den också! Vad gör man inte för sin bror?! :P Bara att hoppas att man får igen det senare i livet, det ska iaf ytnyttjas när han tagit körkort! ;)

Nej skämt och sido, han är nog den bästa bror man kan ha. Visst vi har bråkat en del i våra dar och kan fortfarande ryka ihop. Men det är ju vad syskonkärlek handlar om. Eller?! ;) Och det är ju min förtjänst för vilken förstående och tålmodig pojkvän han kommer bli i sina dar! Han har ju fått utstått en del "tjej-problem" under åren. Typ Kan jag ha denna tröjan till detta? och liknande. Och det bästa är att han alltid sagt vad han tyckte också, tyckte han att det var skitfult så sa han det. Haha, kan nog vara hans förtjänst att jag inte haft allt för galna outfits i min ungdom. (ja det lät verkligen som jag typ är en 80 åring eller ngt)

Så för att summera det hela så kan man säga att utan honom hade jag inte blivit den jag är idag och utan mig hade inte han blivit den han är idag. Vi påverkas alltid av dem vi växer upp med, så givetvis har ju våra personligheter utformats av våra föräldrar men ni fattar poängen!!

Nu svävade jag iväg lite med det hela, var ju inte meningen att jag skulle sitta här speciellt länge... Behöver nämligen plugga lite nu istället! Var ju meningen att jag skulle gjort det hela eftermiddagen... Men får ta igen det imorgon. Haha, jo visst! Hör hur jag själv ljuger!!! Men man måste ju få njuta lite av livet också, inte bara en massa måsten!

Ser att det börja komma lite moln nu... :( Hoppas att solen kan hålla sig framme lite till iaf! Är ju tänkt att det ska bli en promenad med Kajsa lite senare =)

090421

Dagen igår blev inte riktigt som jag trodde, den blev mer händelserik! =)

Just när jag bloggat klart så ringde pappa o frågade om jag had etid att luncha, och givetvis hade jag det! Så det blev lunch på Carlssons Taverna. Efter det var det dags för mig att sätta mig på ungdomsmot. kan saga att från jag reste mig i väntrummet tills jag var ute i trappen igen efter besöket tog inte mycket mer än 40 sekunder. Så sjukt onödigt! Menmen, nu behöver jag inte besöka dem förrän om ett år igen när det är dags för ny omgång. Sen stack jag hem o bytte om för att gå en runda med Jenny. Vilket härligt väder det var alltså! Senare på kvällen var det äntligen dags för Afro, wiie!! När jag kom hem så hade jag fått sms av Kajsa "Har ni varit o handlat än?"  Och eftersom varken vi eller de hade handlat sen hemkomsten så bestämde vi oss för att vi skulle ta o handla tillsammans! =) Mkt roligare så, och eftersom killarna var o tränade fotboll så hade vi ju ingen brådska. Trodde vi ja!! När vi var i snurrdörrarna på Maxi så ringdde först Kajsas mobil o inte många sekunder senare så ringde min. Då var de redan i stan, o C som inte tagit med sig några nycklar... Så han fick komma och joina oss på Maxi. Hihi, oops! Så jag, C och Kajsa gjorde Maxi osäkert! ;) När vi väl kom hem så var jag ganska trött och hungrig! Så det var bara till att börja koka ris för min del, men det var inte så gott... Så blev att äta sig mätt på B&J-glass istället! MUMS!! =)

Idag har jag och Jenny varit riktigt duktiga, vi gick hela vägen till och från skolan! Riktigt härligt var det, gör jag gärna om! Men hade varit ännu bättre om det varit lite sol så maninte behövt frysa.... Sen har jag även varit uppe i stan o träffat Emma en sväng. Hon hade tråkigt på jobbet så hon gick ifrån en stund... Träffade även Tuss på stan, hon ska ha uppvisning på lördag så då ska vi dit o spana in henne! ;)  Inga fynd på stan idag... Hittade dock en klänning som jag blivit lite småkär i... Men jag vet inte om jag har ngn sanvändning för den. :S Men får nog bestämma mig snart för den lär nog ta slut snabbt!!

Nu ska jag göra den sista delen av fråga 51 på övningsuppgifterna så har jag idag och igår totalt gjort en uppgift iaf! Hehe, värdelöst långsamt det går när man sitter o kliar sig i huet såhär!! Har typ en timme på mig att göra den, sen ska jag o C upp i stan en snabbis innan de stänger. Han skulle fixa med några skydd till träningen som blivit fel. Så lika bra jag gör klart uppgiften så jag kan vara pluggfri för idag iaf! ;)

090420

Ingen skola idag, skönt! Men istället behöver jag göra en massa uppgifter... Kan säga att det inte går så bra... Har inte ens gjort klart en uppgift idag... :( Det är såå tråkigt!!!

Så nu sitter jag mest och fördriver tiden framför datorn, har ju haft en del bloggar att läsa igenom nu när man varit borta en hel vecka! ;) Sen kl 14 ska jag iväg och fixa nytt recept till p-pillerna... Så drygt att man måste dit o ta blodtryck eller vad det är för att få en ny omgång. Man har ju ätit dem i ett antal år nu så man kunde ju fått det via telefon istället!! Menmen, kan ju passa på att hinna gå en snabb runda på stan också när jag ändå ska upp! =) Behöver ju uppdatera sig på vad som finns i butikerna! ;)

Hade behövt plugga mer idag men det¨är inte ett dugg roligt idag, så får nog ta tag i det en annan dag istället. För ikväll är det dags för Afro igen! Var längesedan nu... Kanske ska ta o sätta sig på balkongen en stund innan det är dags att göra vid sig?! Eller sitter jag helt enkelt kvar här en stund till! ;)

090419

Trysil är det som blir ämnet på detta inlägg! Kan börja med att säga att det var enriktigt rolig resa med massa roliga stunder och massa trevligt folk!

Vi bodde 11 personer i en stuga, ett riktigt kollektiv! =) Men det gick otroligt bra, inga konflikter eller något. Kan ju vara lätt att bli det annars eftersom man bor så nära inpå varandra och umgås med samma personer hela dagarna! Och för min egen del så var ju utmaningen att lära mig åka skidor... Första dagen gick väl sådär, andra dagen ick bra men sen började jag bli trött i benen och orkade inte trycka ifrån. Så det gick med andra ord sämre för någon dag, men med nya "lärare" i backen så lärde jag mig hela tiden nya knep! ;) Så till slut var jag ändå ganska nöjd med åkningen, men de svarta backarna var lite för branta så de stod jag gärna över! Vädret har inte varit allt för bra. Var superfint när vi kom upp på lördagen men sen har det varit mulet och lite regnigt. Och så i fredags när vi skulle åka hem så var det solsken igen... Suck! Men det är sånt man inte kan göra ngt åt... Har iaf gått att åka på förmiddagarna men varit ganska dåliga backar på eftermiddagen. Men jag kan säga att jag hade ändå inte orkat åka från 9-16,30 om dagarna så för min del gjorde det iinte så mkt. Kvällarna har bestått av kortspel, tärningsspel, fifaspel, filmtittande och SingStar! =) haha, fy tusan vad det lät! Tur att vi inte hade lättirriterade grannar iaf!

Måste bara påpeka att satan vad allt är dyrt! Visst man har ju alltid vetat att det är dyrt att handla i Norge men inte trodde jag att det var såå dyrt! En hamburgertallrik kostade lätt 170 svenska kronor! Så det var skönt att vi hade så mkt mat med oss så att man inte behövde äta ute om man i nte ville. Själv tog jag oftast bara något lätt ute i backen, är ju inte så jätteglad för kött. Så då tyckte jag det var onödigt att lägga pengar på ngt som jag inte riktigt tycker om... Kan ju inte säga att man precis varit nyttig denna veckan... Blivit en del onyttigheter i form av snacks och dryck.. hehe!! Men som sagt, roligt har vi haft och detta gör jag gärna om igen! Men det kommer väl inte bli på ngt år... :( Ska ju först spara ihop till Thailandsresan och sen på våren efter det lär jag inte ha råd iaf! Så det får väl bli våren 2011... Måste ju ifs ha en solsemester innan! ;) Älskar verligen värmen och solen!

Nu ska jag ta o göra vid mig för att åka och titta på fotboll, Venestad-Kiaby. Ska först hämta upp Kajsa och sen möta upp clemen o jenny! Bjuder på två bilder från resan med...


Sista dagen när det var finfint väder! =)


Kajsa vill bara kramas lite men det höll på att sluta med att vi båda trillade, men vi lyckades hålla oss uppe! Haha!!

Home sweet home!

Då var man hemma igen efter en otroligt rolig och härlig vecka i Trysil! Känns både bra och dåligt...

Men har inte tid/ork att skriva mer nu... Så det kommer ett längre inlägg senare, antingen idag eller imorgon..!


090410

Brumnrum lät det igår! Vi var ute på motorcykelrunda. Först upp till Vånga och sen vidare till Rinkaby och Åhus. Men jag kan ju inte säga att det var speciellt skönt att sitta där bak... Sjukt ont i röven fick man och idag har jag ont i både armar och ben som jag spände mig när jag försökte hålla mig kvar! :) 

Efter rundan så hade klockan redan blivit 19 och det var mer än dags att börja packa väskan till Trysil. Men det tog sin lilla tid då vi tvättade samtidigt. Samtidigt som C satt och grejade med programblad på datorn... Så vid lite över 22 tror jag det var, så var väskan så gott som färdigpackad och jag var trött som tusan. Men fastnade framför MTv som sände Jackass... Vissa saker de gör är ju helt sjuka! Men kunde som sagt inte sluta titta ändå... Men kan säga att det var skönt när man väl somnade. Vaknade pigg och riktigt utvilad redan vid 8 tiden. Men C var trött och sov vidare ända till 10. Så jag fick vara tyst så jag inte väckte honom! Satte på tvn utan ljud och så låg jag där... Är ju riktigt fint väder idag också, så givetvis ville C hinna köra en runda med mc innan matchen. Så efter frukosten pös han iväg... Matchen är väl slut vid 15 tiden så efter det ska vi och johan o handla det sista inför resan. Åh, tänker bara på bilturen, kommer vara såå dryg! Får väl försöka sova lite så man slipepr sitta vaken hela vägen iaf...  Hoppas verkligen att det är lika fint väder där som det är här just nu!! Hade varit så underbart skönt! =)

Tycker det är så svårt att veta vad man behöver packa... Brukar alltid få med mig mkt mer än vad jag behöver. Denna gången tror jag faktiskt att det blev ganska lagom. Men känns som för lite eftersom jag alltid överdriver packningen annars. Hehe. Tror ifs mest att det kommer bli slappekvällar så jag har i princip bara med mig myskläder! Me like!! Ska nog ta o leta upp en kortlek med så den följer med! Ska höra med C med sen om det ska med några andra spel kanske?! Hihi, jag hade säkerligen tagit med mig hela hemmet om jag kunnat!

Nu ska jag se lite vilka skolsaker jag ska ha med mig... Måste ju tyvärr ta med det iaf, så får jag se sen hur mkt det blir gjort. Är ju inte så bra på o ta mig tid o plugga när det finns en massa andra roligare saker att hitta på. Har iaf laddat upp med lite vin till kvällarna! Kommer säkert att bli en helskön vecka, en massa härligt folk, förhoppningsvis fint väder och framför allt, en hel vecka utan jobbavbrott med älsklingskillen!  =)

Så jag önskar er alla en Glad och Trevlig Påsk så hörs vi igen när jag kommit hem. Tror det blir nästa lördag om jag inte missförstått killarna! Ska försöka att hålla mig på skidorna detta året så att det inte blir några vridningar i knän eller liknande. Säger bara:
                                                                                  "Se upp i backen!!!"

090407

Vart tog våren vägen? Såg ju fram emot ihållande värme och sol varje dag nu juh!! Men man kan ju aldrig lita på det svenska vädret... Så som tur är så åker vi ju "utomlands" snart. Hoppas bara att där blir fint väder. Kanske ska ta o kolla upp vad prognoserna säger. Vet ni förresten att det är modeller, som är en förenklad beskrivninga av verkligheten, som ligger till grund för prognoser. Eller ngt i den vägen är det iaf! Hehe, iaf ngt som fastnat under den gångna veckan! =)  

Håller fortfarande på med inlämningsuppgiften i skolan. Såg idag att vi gjort fel på en grej som i sin tur påverkade andra grejer. Så var lika bra att sätta sig o göra om allt... Men det hjälpte inte oss med näst sista uppgiften ändå... Så imorgon måste vi fråga läraren så att vi kan bli klara med det ngn gång!

Har inte fått i mig ngt vettigt att äta idag heller, blev frukost innan skolan, en banan på rasten och nu när jag kom hem så blev det bara knäckebröd.... Tänkte att man ska ju ändå äta om ngra timmar så då orkar jag inte ställa mig och laga ngt nu också. Får spara sig till kvällen, ska bli basketti och köttefärra! Hade varit gott med ett vitlöksbröd till det, men tror inte att vi har några sådana hemma. Kanske skulle ta o göra ett hemmagjort istället?! Får se vad man orkar göra när det väl är dags. Ska ta o se om det är ngt vettigt på tv nu, annars kanske det kan bli en film? Eller hade ju behövt läsa lite i boken... :S Vi vet nog alla hur detta kommer sluta! =)

090406

Härligt att sluta lagom tills solen försvinner!! Ah, så tråkigt att behöva sitta inne i en kall skola när det varit strålande sol hela dagen...O inte var lektionen rolig idag heller. Föreläsaren visade idag att han inte är ngt vidare bra på att förklara. O det gör det hella bara mer jobbigt! Men ikväll blir det iaf Afro!! Ngt som gör att varje måndag blir ngt roligare! =)

Var uppe redan 07,15 idag för att börja tvätta innan det var dags att åka till skolan. Gäller att ha allt tvättat nu när vi ska iväg. Ska även tvätta en runda på torsdag kväll så vi kan få lite mer rena kläder med oss! ;) Så stora delar av denna veckan kommer nog bestå av packning och pluggande. Måste ju hinna med en hel del innan vi åker eftersom jag kommer missa en hel del när jag är borta. Vi började iaf på inlämningsuppgiften idag, gjorde klart 6 av 8 uppgifter. Så det sista hinner vi troligtvis med imorgon så vi kan lämna in det sen. Skönt att vara klar med det så man kan koncentrera sig på o plugga annat.

Kanske skulle ta o bara sitta här i soffan tills det är dags o träna?! Tål att fundera på!!

090405

Söndag... Börjar med att vi igår skulle på bio, men startade kvällen med middag på Class. Det var jag, C, Johan och Törnqvist. Riktigt trevligt, satt ute och allt! =) Själva bion var ganska bra faktiskt. Trodde den skulle vara sämre, just eftersom det är den 4e uppföljaren eller vad man sak kalla det.. Plus att den fått dålig kritik. Efter det blev det hem till oss, killarna spelade Fifa street och jag tittade på, även en runda Buzz spelades. Där jag som vanligt förlorade! Grr!! Sen tottade vi på Burn after reading. Var helt okej faktisk! Så kan summera del hela med att det var en mkt trevlig kväll med boysen!  Hehe....

Idag har jag varit och filmat Tessan som är ledare för Funky Kids. Var ganska roligt att få se en "lektion" faktiskt! Men efter typ en halvtimme så började det bli jobbigt i armen men det gick över som tur var. Tur att man är vältränad! :P

C diskar för tillfället, för den som vill veta... Undra hur många glas som ska gå i kras idag?? Hoppas inga!! Sen kommer det bli en runda till Maxi för veckohandling. Är en ganska full vecka fram till att vi åker på fredag(?)... Tror det är sagt att vi ska åka på fredagsnatten. Men det har ändrats lite hela tiden så jag får väl veta det slutgiltiga på fredag... Hehe, C är inte så mkt för planering.... Tänkte att vi kunde gått o tränat tillsammans idag då han inte varit på gymmet på länge. Men det var inget som var så populärt... Så får helt enkelt bli en träningsfri dag idag!

I'm walking on sunshine!

Wooa! Det är sol även idag, kan man gilla läget mer? Svar ja det kunde man gjort om C inte kört hemifrån utan att lämna nycklarna till källaren... Grr. Så nu blir inga möbler oljade idag inte!! Får se om det kanske blir gjort imorgon istället... Begav mi gut på en lång promenad innan, helt underbart! MEN, jag lärde mig en sak. Att jag inte ska gå längs med vattnet nere vid björket, för jag är visst livrädd för ormar som rör sig fritt i naturen. Ni som känner mig väl vet att jag skriker ganska lätt när jag blir rädd för ngt och det var många skrik som fastnade i halsgropen då rädslan helt enkelt tog övertaget!! Men när jag väl kom hem, tack och lov. Så tänkte jag att nu när jag ändå var varm så kunde man ju likaväl ta sig till gymmet en sväng. Sagt och gjort, var skönt att man slapp värma upp på bandet. Tyckte att rundan fick räcka som uppvärmning! Så nu sitter jag här på balkongen med en stark och varm sol skinandes på mig =). Tog tom på mig en bikinitop så man ska kunna norpa åt sig så mkt som möjligt att solstrålarna som faller på min kropp! Verkligen älskar när det börjar gå mot sommar!!

Resterande del av eftermiddagen kommer jag nog spendera just där jag befinner mig just nu. Härligt! Ska ta o hämta en tidning och bara njuta! C är o spelar match idag, tänkte först att jag skulle dit o titta. Men det blev så omständigt med att ta sig dit så jag skippade det. Är ju ändå bara en träningsmatch...Får ta o kolla på dem när säsongen sätter igång istället! Nej nu kom de nya grannarna ut på balkongen och det känns lite dumt att sitta här i bikini bara... Hm.. eller va fasen, det är ju min bostad! ;)

Hoppas alla tar vara på solen som skiner idag! =)

Fredagskväll

Några av tjejerna har varit här ikväll, lika trevligt som vanligt! =) En ganska slapp kväll, kollat på tv o bara snackat en massa! Det är vad vi är bra på! ;)

Nu sitter jag o väntar på att C ska komma hem från Fjälkinge/Kjuge... Han har fixat med sin MC. Så får väl åka med ut ngn dag o titta på den igen. Han körde hem med den innan idag så jag kunde se den igen, o jag fick även se skinnstället som han köpt... Det var helt okej, men som alla andra så såg han ganska rolig ut i stället med allt på. Allt förutom ordentliga stövlar och vantar så det såg ännu roligare ut, att han hade vanliga skor till hela utstyrseln! Hehe. Ska ta o kolla om det är ngt vettigt att se på tvn nu innan det är dags att gå till sängs. O imorgon ska det äntligen bli sovmorgon! Även om jag är lite ledsen för att det inte är någon Afro imon bitti så ska det bli skönt att kunna ta sovmorgon en lördag samtidigt som älsklingen ligger brevid o sussar!  =)

090403

Ännu en dag full av sol! =) Blev lite orolig i morse när jag vaknade och inte såg någon sol som alltid lyser in i sovrummet. Men jag somnade om och när klockan ringde så var solen tillbaka! Wiie! Har varit i skolan idag med, tradit när man går varannan dag men samtidigt bra för man skulle (om man tar sig i kragen) ha tid att gå igenom det man gjort på lektionen. Men nästa vecka får det bli skärpning. Speciellt eftersom jag sen missar en hel vecka när vi är i Trysil. Redan på måndag morgon/förmiddag ska vi till skolan och börja på inlämningsarbetet. Jag vill liksom gärna ha det klart innan jag åker så jag inte behöver lägga ner tid på det när jag väl kommer hem och då behöver börja tentaplugga istället. Så det är nog ganska rimligt att jag lägger upp det så. Bra upplägg, nu gäller det bara att hålla sig till det också! Hehe...

Helgen består av slappekväll ikväll, o imorgon blir det bio!! =) Ska se den nya Fast & Furious. Sen ska jag även hinna med att olja utemöblerna så de kan komma på plats o sen återstår det att se vad som mer händer... Är ganska skönt att vara öppen för förslag eller bara dega om inget skulle dyka upp!

Ha en härlig helg! För det tänker jag ha! =)

090402

Redan torsdag, oj! Veckorna går allt för fort! Idag har jag varit på stan o fikat, mkt trevligt! Nu är jag bara hemma en liten runda, mest för att byta kläder för jag ska o träna om 30minuter. Men behöver även smälta maten lite. Är fortfarande sjukt mätt o jag hatar att gå o träna när man fortfarande känner av mättnaden... Vilket problem alltså! :P Har varit en ganska slapp dag idag, tänkte jag skulle läst i förmiddags men istället tog jga sovmorgon och sen tog det tid att läsa tidningarna imorse. Ja, vi fick faktiskt både K-bladet OCH Skånskadagbladet idag... Har inte en aning om varför men man ska väl inte klaga... Bäst jag byter om innan klockan springer i väg o man måste stressa...


Solsken!

Gud vad härligt väder det är idag! =) Man blir så glad och full av energi. Satte mig en stund på balkongen innan idag när jag kom hem från skolan, men fick så fruktansvärt ont i ryggen av att sitta på en pall. Så stack o tränade en runda istället. Blev en del tragg också... Så nu sitter jag i soffan men dörren öppen, vad skönt det hade varit med en soffa på balkingen istället för hårda och obekväma trästolar! Hm... nej får nog bli trämöblemanget ändå! Om vädret fortsätter hålla i sig såhär till helgen så ska jag ta och olja in utemöblerna så de kan komma på plats! OCh när vi kommer hem från Trysil så ska jag ta tag i balkongen på riktigt o börja planera blommor! =) Tror det kommer bli jättemysigt!

Ikväll ska jag ta o titta på när C spelar fotboll. De har träningsmatch här på konstgräsplanen så det är inte så långt att ta sig o så kan man gå hem när det är slut utan att behöva vänta på honom... Så det ska bli lite kul! Annars har jag inte gjort så mkt idag... Imorgon är jag ledig från skolan så då får jag kanske ta o läsa ngt kapitel i boken. Sen vet jag inte mkt mer vad som händer på dagen, men på kvällen ska jag iaf till Madde! =) Ser fram emot det, är inte så ofta man träffar henne... :( Men imorgon ska det traggas järnet!

Ska ta o sätta mig en sista stund på balkongen i solan innan det är för sent. Sen ska jag snart ta o börja på maten... Blir enkelt idag, snabbmakaroner och köttbullar...

090401

Då träder vi in i april månad! Och det betyder förhoppningsvis VÅR! =) Men man ska väl inte hoppas för mkt när det gäller det svenska vädret... MEn igår var det iaf underbart skönt väder. Tog en riktigt sovmorgon och tvättade sen i 2 timmar. Efter det så fick jag ett ryck och promenerade ut till Vä, skulle ju ändå dit på kvällen när C kom hem så kunde ju likaväl gå ut lite tidigare! ;) Slog man även två flugor i en smäll och hann även med att hälsa på farmor o farfar. Eller farmor kom rättare sagt och mötte upp mig nästan halvvägs. Var väldigt trevligt, vårigt och fint. Väl framme i Vä så gick jag först in till F&F där det blev lite fika efter promenaden. Sen vid 17-tiden var det dags att gå till nästa bygge, närmare bestämt Katta, Linus och Clint! När jag plingade på dörren så hörde jag hur de små stegan sprang till dörren. Men OM han blev besviken när det bara var jag, -Var är Christian??? så förklarade jag att han jobbade och kom när han hade slutat. O så frågade jag om han blev besviken -Mmmmm sa han o tittade ner i golvet! Haha, han är ju bara för go den lilla ungen. Eller så liten är han ju inte längre, fyllde ju 3 år i februari... Sitter vid datorn o grejar gör han också! Helt galet vad tiden går fort!

Nu är det nog bäst att jag gör vid mig, ska nämligen snart åka till skolan. Är inte alls sugen på det, men man måste ju...

RSS 2.0